Jump to content

Αν σας απατούσε...

sakaflias
 Κοινοποίηση

Αν σας απατούσε...  

425 members have voted

1. 1. Αν σας απατούσε...

• Θα έφευγα (δεν το αντέχω,δεν αξίζει)
      279
    • Θα έμενα (τον/την αγαπώ)
      40
    • Θα το πληρώσει με το ίδιο νόμισμα
      70
    • Αδιαφορία
      36

Recommended Posts

Εάν με απατούσε η κοπέλα μου , θα μου έφευγαν μερικά βάρη (καμια 30αριά) τα

οποία τα κρατώ πολύ καλά μέσα μου ..... ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν...

• Απαντήσεις 689
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

φιλε mario_ft εγραψες πραγματικα,μπραβο σου

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Tι λετε ρε παιδια σοβαρα;;;;; θα τον, την συγχωρουσατε;;;;; :blink: (δικαιωμα σας βεβαια!)

Εγω αν κατι τετοιο μου τυχαινε σε σχεση, μολις το μαθαινα θα της το ανακοινωνα ομορφα και ωραια οτι το ξερω, στην συνεχεια θα την ευχαριστουσα για τις ομορφες στιγμες που περασαμε μαζι μεχρι τωρα, και μετα θα εφευγα!!! :mad: Η λυση δεν ειναι το ξυλο, ουτε το βρισιμο, ουτε τιποτα! Οτιδηποτε απο αυτα αξια θα της δωσουν και μονο! Οσο για το παλικαρι σε περιπτωση που τους πιασω στα πρασσα, φυσικα και δεν θα σηκωσω χερι! ουτε καν θα τον βρισω! Τι φταιει αυτος αν η αλλη του..."καθησε";;; Μαζευεις λοιπον τα....κοματια σου και...οσες δυναμεις σου εχουν απομεινει και φευγεις!!

Για μενα δεν υπαρχει δεν μπορω να αντισταθω!! αν αγαπας πραγματικα, αν εισαι ερωτευμενος με το ατομο που εισαι μαζι, αυτο σημαινει οτι σε καλυπτει σε ολα, και δεν νιωθεις την αναγκη να κερατωσεις οσο και αν γουσταρεις τον αλλο, την αλλη!! Υστερα ρε παιδια δεν υπαρχει περιπτωση.....να μην ξαναγινει! 1000% αν σου την εκανε μια φορα θα σου την ξανακανει!! Γιατι για να λεμε και του στραβου το δικιο, ενταξει μπορει να γνωρισε εναν παιδαρο,κουκλο,1,90, γαλαζια ματια, κ.τ.λ. και να την γοητευσε πολυ, αλλα παντα να ξερετε ενα πραγμα: Ποτε δεν φταιει μονο ενας για οτι γινεται!!

Εγω σαφως και θα εφευγα απο την σχεση αλλα, βαθια μεσα μου θα ηξερα οτι εστω τουλαχιστον ενα 5%, 10% δεν ξερω ποσο, θα εφταιγα και εγω!! :O

Αυτο σημενει οτι κατι δεν παει καλα στην σχεση, πραγμα που εγω ισως να μην ξερω,αλλα η "κυρια" μας δεν επιλεγει τον δρομο του διαλογου με εμενα, και προσπαθει να καλυψει τα κενα της με αλλον! Αφου λοιπον δεν την καλυπτω, αφου θελει λιγο να ξεφυγει, ας φυγει μια και καλη, να βρει καποιον αλλο να περναει καλυτερα!

Οσο για μενα, ναι εχω φτασει στο παρατριχα καποες φορες που ηταν παραπολυ ευκολο να κερατωσω, αλλα οι τυψεις που αρχισα να νιωθω με σταματησανε, και δεν προχωρησα! Αν το μετανιωσα μετα;; οσο το σκεφτομαι οχι.....δεν το μετανιωσα που δεν εκανα κατι, αλλα μετανιωσα....την ωρα και την στιγμη που τα ελεγα ολα στους φιλους μου!!! :X

Ακομα με κραζουνε.......... :wacko:

ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :)

pare thlefwno ton kerataaaaa kalutera twra para metaaaa :whistle:

katw apo ti porta xoras na peraseis? :lol:

file den exei shmasia an to ekane yia prwti fora kai yia poio logo...egw de tha mporousa na sunexisw to vlepw koroidia an to anexteis tin prwi meta tha sou ksanatuxei h toulaxiston an thes na kratiseis ti sxesh toulaxiston kantis mia fasaria kai oxi na peis entaksei mwro mou de peirazei ktl ktl etsi ginete mlks

Πιστεψε με, δεν εχω καμια αμφιβολια για οτι δεν..."φυτρωνει" τιποτα στο κεφαλι μου! :p Αν ειχα,δεν θα ειχα πλεον σχεση με την κοπελα μου...Κατ' εμε,η ζηλια ή οι υποψιες ειναι σημαδι οτι δεν εισαι απολυτα σιγουρος για τον αλλο,και οτι δεν ειναι τοσο δυνατη η αγαπη σας... ;)

Αν συνεβαινε,φυσικα και δεν θα ελεγα "Ναι μωρο μου...Ο,τι πεις,καλα εκανες" lol ! θα το συζητουσα,θα εκνευριζομουν, αλλα οχι και να φτασω στο αλλο ακρο και να την βρισω ή να γινω βιαιος!

Μα ποιές μπορεί να είναι αυτές οι περιστάσεις; Απλά δεν άντεξε στον πειρασμό. Η αγάπη της για σένα δεν ήταν αρκετά ισχυρή για να μπορέσει να συγκρατήσει τις ορμές της, οπότε τέλος.

Δεν διαφωνω τελειως...απλα μπορει να ειναι μεθυσμενη, να εχετε μαλωσει χοντρα και να μην εχει "καθαρο" μυαλο,οτιδηποτε (δεν μπορω να σκεφτω κατι παραπανω τωρα!) Τιποτα απο αυτα φυσικα δεν την "απαλλασσουν",αλλα τα θεωρω "ελαφρυντικα". Σιγουρα, ομως, το να - λες οτι - αγαπας καποιον και να μην μπορεις να συγκρατησεις τις ζωωδεις ορμες σου, δεν ειναι και το καλυτερο δειγμα!

Πολύ πολιτισμένος μας βγήκες εσύ!Μα να μη ρίξεις τίποτα στο κεφάλι?Ούτε μια βρισιά? :p

:O ...Σε απογοητευσα ε;!Αν ειναι,οταν τη δω αυριο θα της ριξω μια στο κεφαλι με το ροπαλο (Ουγκ!) ...αλλα θα της πω οτι εσυ με εβαλες!! :p

Έλα τώρα που ζείς?Δεν ξέρεις ότι όλοι κερατώνουν?Ίσως σου έχει τύχει και λες κι εσύ αποκλείεται,με τίποτα..

Ναι αγαπιούνται.Σου λέω όσες φίλες μου έχουν κερατώσει λιώνουν για τον άλλο απλά δε μπορούν να αντισταθούν.Εγώ πιστεύω πως απλά δε τις νοιάζει τόσο όσο νομίζουν γιατί από τη στιγμή που είσαι με κάποιον και τον αγαπάς υποτίθεται ότι σε καλύπτει και δεν έχεις την ανάγκη για κάτι άλλο.

To κομματι του post σου που εβαλα σε bold νομιζω οτι απανταει στο υπολοιπο...Οχι και οποτε βρουν ευκαιρια κανουν κατι και μετα λενε οτι τον αγαπανε!Αλλο να συμβει μια φορα και αλλο να το εχεις και σαν συνηθεια! :mad:

....Πάντως ΑΝ συμβεί κάτι, θέλω να το ξέρω, γιατί ακόμα χειρότερο απ'την απιστία, είναι η κοροϊδία...

....Εμένα πάντως με κρατάει το γεγονός πως μετά δεν θα μπορώ να συγχωρήσω τον εαυτό μου... :fool:

Άσε που αμα τα βάλεις κάτω, για μια δυο ώρες ευχαρίστησης με την χ άγνωστη, διακινδυνεύω να χάσω την ομορφιά της ζωής μου... :O

Μιλάω βέβαια για μένα προσωπικά, ο καθένας τα βλέπει αλλιώς!

Σωστος!Μπορεις να μιλας και για μενα!!Με εκφραζεις απολυτα...

Υ.Γ 1: Αλλο να τα λες - και να τα πιστευεις- (για τις αποψεις μου μιλαω), και αλλο να τα κανεις πραξη, το ομολογω...Πιστευω ειλικρινα ,ομως, πως στην περιπτωση μου δεν απεχουν πολυ απο την πραγματικοτητα τα λεγομενα μου.Ελπιζω να μη χρειαστει να το διαπιστωσω!

Υ.Γ 2: Απο αυτους/αυτες που λενε οτι αποκλειεται να τον συγωρουσαν τον αλλο,κτλ ,ποσοι οντως ησαστε σε μακροχρονια σχεση,αγαπουσατε τον αλλο, και τα "πεταξατε" ολα για αυτο;; (ρωταω ,χωρις καμια δοση ειρωνειας.Απλα δεν μπορω να βαλω αλλα smilies για να το δειξω!)

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

Καταρχήν θέλω να πιστεύω ότι είμαι πολιτισμένος άνθρωπος :)

Με βάση το παραπάνω λοιπόν και σε θεωρητικό επίπεδο, απλά θα χώριζα... Ούτε εκδίκηση, ούτε καυγάδες, ούτε ξύλο φυσικά.

Επίσης δε νομίζω να συγχωρούσα ποτέ μια τέτοια ενέργεια, αφού σε τελική ανάλυση υποτίθεται ότι ξεχωρίζουμε από τα ζώα γιατί μπορούμε να συγκρατούμε τα ένστινκτα μας και να σκεφτόμαστε πριν πράξουμε κάτι...

Από την άλλη μεριά σε πρακτικό επίπεδο ποτέ δε μπορώ να είμαι σίγουρος για το πώς θα αντιδρούσα και εδώ μπαίνουν πολλοί παράγοντες, όπως οι συνθήκες της απιστίας, ο τρόπος που θα το μάθαινα, το πόσο σημαντική ήταν για μένα αυτή η σχέση και σίγουρα η συμπεριφορά της κοπέλας ;)

Δεν διαφωνω τελειως...απλα μπορει να ειναι μεθυσμενη, να εχετε μαλωσει χοντρα και να μην εχει "καθαρο" μυαλο,οτιδηποτε (δεν μπορω να σκεφτω κατι παραπανω τωρα!) Τιποτα απο αυτα φυσικα δεν την "απαλλασσουν",αλλα τα θεωρω "ελαφρυντικα". Σιγουρα, ομως, το να - λες οτι - αγαπας καποιον και να μην μπορεις να συγκρατησεις τις ζωωδεις ορμες σου, δεν ειναι και το καλυτερο δειγμα!

Το να είσαι μεθυσμένος είναι η πιο χαζή δικαιολογία. :mad:

Απλά σου βγαίνουν πιο εύκολα,δεν είναι ότι δε μπορείς να συγκρατήσεις τον εαυτό σου.

:O ...Σε απογοητευσα ε;!Αν ειναι,οταν τη δω αυριο θα της ριξω μια στο κεφαλι με το ροπαλο (Ουγκ!) ...αλλα θα της πω οτι εσυ με εβαλες!! :p

Όχι ρε συ κρίμα η κοπέλα :(

Αν σε κεράτωσε τότε οκ έχεις το ελεύθερο :p

Υ.Γ 2: Απο αυτους/αυτες που λενε οτι αποκλειεται να τον συγωρουσαν τον αλλο,κτλ ,ποσοι οντως ησαστε σε μακροχρονια σχεση,αγαπουσατε τον αλλο, και τα "πεταξατε" ολα για αυτο;; (ρωταω ,χωρις καμια δοση ειρωνειας.Απλα δεν μπορω να βαλω αλλα smilies για να το δειξω!)

Εγώ είπα ότι δε μπορώ να ξέρω πως θα αντιδράσω γιατί δε μου έχει συμβεί και δε θέλω να είμαι απόλυτη.Όμως αυτό που λέω τώρα είναι ότι δε θα τον συγχωρούσα.

Πώς μπορεί να λειτουργήσει μια σχέση χωρίς εμπιστοσύνη?

Ότι δικαιολογία και να είχε πάντως δε θα την δεχόμουν.

Το θέμα είναι να το προλάβεις πριν γίνει.Να μιλάς με τον άλλο,να τον καταλαβαίνεις και να συζητάτε τα πάντα.Ακόμα και αυτά που μπορεί να σε πειράξουν.Γενικά να γνωρίζεις σε τι φάση βρίσκεται η σχέση σας.

Αν νιώσεις ότι δεν αντέχεις άλλο,τότε να μπορέσεις να του εξηγήσεις χωρίς τσακωμούς κλπ και να χωρίσετε.

Αυτό θα γίνει όμως σε περίπτωση που καταλαβαινόσαστε και έχετε συζητήσει αρκετά.

Για μενα δεν υπαρχει δεν μπορω να αντισταθω!! αν αγαπας πραγματικα, αν εισαι ερωτευμενος με το ατομο που εισαι μαζι, αυτο σημαινει οτι σε καλυπτει σε ολα, και δεν νιωθεις την αναγκη να κερατωσεις οσο και αν γουσταρεις τον αλλο, την αλλη!!

Έτσι είναι ;)

Πολύ απλά δεν έχεις καν μάτια για άλλον.

Ποτε δεν φταιει μονο ενας για οτι γινεται!!

Εγω σαφως και θα εφευγα απο την σχεση αλλα, βαθια μεσα μου θα ηξερα οτι εστω τουλαχιστον ενα 5%, 10% δεν ξερω ποσο, θα εφταιγα και εγω!! :O

Αυτο σημενει οτι κατι δεν παει καλα στην σχεση, πραγμα που εγω ισως να μην ξερω,αλλα η "κυρια" μας δεν επιλεγει τον δρομο του διαλογου με εμενα, και προσπαθει να καλυψει τα κενα της με αλλον! Αφου λοιπον δεν την καλυπτω, αφου θελει λιγο να ξεφυγει, ας φυγει μια και καλη, να βρει καποιον αλλο να περναει καλυτερα!

Εδώ δε συμφωνώ απόλυτα..

Αν πχ δε την ικανοποιείς σεξουαλικά τότε οκ φταίς κι εσύ.

Όμως υπάρχουν και περιπτώσεις που όλα είναι τέλεια και ο ένας από τους δυο θα κερατώσει.Έτσι χωρίς να υπάρχει λόγος.

Μα καλά τύψεις δεν έχουν? :worry:

Πώς μπορούν να κοιτάνε στα μάτια την αγάπη τους?Δε θα μπορούσα ποτέ..

http://tinypic.com/m7e35j.jpg

οταν ολα ειναι τελεια(μιλαμε για σοβαρη, υγειη, σχεση!) και ενας απο τους δυο κερατωσει και δεν θα εχει το παραμικρο απο τυψεις μετα, αυτο για μενα παει να πει α)οτι δεν αγαπαει πραγματικα τον αλλο, β)δεν ειναι 100% ερωτευμενος γ)εχει βαρεθει!.....Ποσο μαλλον οταν το επαναλαμβανει κατα τακτα χρονικα διαστηματα! :!:
ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :)

Εμένα πάντως με κρατάει το γεγονός πως μετά δεν θα μπορώ να συγχωρήσω τον εαυτό μου...:fool:

Άσε που αμα τα βάλεις κάτω, για μια δυο ώρες ευχαρίστησης με την χ άγνωστη, διακινδυνεύω να χάσω την ομορφιά της ζωής μου... :O

Μιλάω βέβαια για μένα προσωπικά, ο καθένας τα βλέπει αλλιώς!

Θα συμφωνήσω...Δε θα ήθελα να έχω να θυμάμαι ότι έχω κάνει κάτι τέτοιο σε άνθρωπο που λέω ότι σέβομαι και βλέπω σοβαρά. Φυσικά και είναι εύκολο να παρασυρθείς αλλά γιαυτό έχουμε συνείδηση και λογική.

Τώρα στην αντίστροφη περίπτωση,θα ήθελα απλά να το μάθω,είμαι πολύ περίεργη να έβλεπα πως θα αντιδρούσα. Οχι ήρεμα πάντως :lol:

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

Απο αυτους/αυτες που λενε οτι αποκλειεται να τον συγωρουσαν τον αλλο,κτλ ,ποσοι οντως ησαστε σε μακροχρονια σχεση,αγαπουσατε τον αλλο, και τα "πεταξατε" ολα για αυτο;; (ρωταω ,χωρις καμια δοση ειρωνειας.Απλα δεν μπορω να βαλω αλλα smilies για να το δειξω!)

Κοίτα δεν μπορείς να προδικάσεις τι θα κάνεις. Εκεί σου δίνω σαφώς credit στην ένστασή σου. Σήμερα όμως είμαι 100% σίγουρος πως αυτό θα έκανα. Ήμουν 8 χρόνια σε σχέση που κατέληξε σε γάμο και έφερε και ένα παιδί. Χωρίσαμε για λόγους που σε κάποιους ακούγονται "ασήμαντοι". Πόσο μάλλον αν την είχα ή με είχε απατήσει.

Επίσης έχει να κάνει πως ζεις μια σχέση. Αν ζεις και φέρεσαι λες και θα έπεφτες στη φωτιά για τον άλλο, η απιστία ραγίζει ανεπανόρθωτα αυτό το συναίσθημα. Και αλλιώς από έντονα δεν μου ταιριάζει να ζω μια σχέση. Για αυτό θα έφευγα.

Και χωρίς να θέλω να σας κουράσω, να αναφέρω και ένα προσωπικό παράδειγμα. Με τον πρώτο μου έρωτα περάσαμε 2 χρόνια απίστευτα έντονα. Πέρα από το πάθος, την στήριξα σημαντικά και σε προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε. Κάποια στιγμή για λόγους που δεν έχουν σημασία τώρα, αποφάσισα να χωρίσω. Τη μέρα που της το είπα πήγε στην κυριολεξία να κόψει τις φλέβες τις. Οι μέρες που ακολούθησαν με δίχασαν. Αισθανόμουν ενοχές. Ενίοτε μου έλειπε. Παράλληλα αυτή προσπαθούσε να με πλησιάσει με σημειώματα (δεν υπήρχαν κινητά τότε :p ). Έβαζε κοινούς γνωστούς να μου μεταφέρουν ότι με ήθελε απελπισμένα πίσω. Κάποια στιγμή έμαθα από έναν κοινό γνωστό ότι κοιμήθηκε μαζί του μία φορά την περίοδο που είχαμε χωρίσει. Αυτή συνέχιζε να εκλιπαρεί να γυρίσω. Από τη στιγμή εκείνη όμως εξατμίστηκαν οι όποιες δικές μου ενοχές.

L' enfer c' est les autres

Κοίτα δεν μπορείς να προδικάσεις τι θα κάνεις. Εκεί σου δίνω σαφώς credit στην ένστασή σου. Σήμερα όμως είμαι 100% σίγουρος πως αυτό θα έκανα. Ήμουν 8 χρόνια σε σχέση που κατέληξε σε γάμο και έφερε και ένα παιδί. Χωρίσαμε για λόγους που σε κάποιους ακούγονται "ασήμαντοι". Πόσο μάλλον αν την είχα ή με είχε απατήσει.

Επίσης έχει να κάνει πως ζεις μια σχέση. Αν ζεις και φέρεσαι λες και θα έπεφτες στη φωτιά για τον άλλο, η απιστία ραγίζει ανεπανόρθωτα αυτό το συναίσθημα. Και αλλιώς από έντονα δεν μου ταιριάζει να ζω μια σχέση. Για αυτό θα έφευγα.

Και χωρίς να θέλω να σας κουράσω, να αναφέρω και ένα προσωπικό παράδειγμα. Με τον πρώτο μου έρωτα περάσαμε 2 χρόνια απίστευτα έντονα. Πέρα από το πάθος, την στήριξα σημαντικά και σε προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε. Κάποια στιγμή για λόγους που δεν έχουν σημασία τώρα, αποφάσισα να χωρίσω. Τη μέρα που της το είπα πήγε στην κυριολεξία να κόψει τις φλέβες τις. Οι μέρες που ακολούθησαν με δίχασαν. Αισθανόμουν ενοχές. Ενίοτε μου έλειπε. Παράλληλα αυτή προσπαθούσε να με πλησιάσει με σημειώματα (δεν υπήρχαν κινητά τότε :p ). Έβαζε κοινούς γνωστούς να μου μεταφέρουν ότι με ήθελε απελπισμένα πίσω. Κάποια στιγμή έμαθα από έναν κοινό γνωστό ότι κοιμήθηκε μαζί του μία φορά την περίοδο που είχαμε χωρίσει. Αυτή συνέχιζε να εκλιπαρεί να γυρίσω. Από τη στιγμή εκείνη όμως εξατμίστηκαν οι όποιες δικές μου ενοχές.

Συμφωνω απολυτα μαζι σου. Ο πατερας μου ειπε καποτε :Αν περασεις μια φορα με κοκινο τοτε θα ξαναπερασεις.

Αν γινει μια φορα θα ξαναγινει. Δεν λεω οτι μπορει να φταιξουν τα πραγματα αλλα προσωπικα δεν μπορω να ειμαι οπως πριν, αν μαθω οτι η γυναικα/φιλη μου με απατησε. Μπορει να μετανοιωσε αλλα και να ειμαστε μαζι παλι αλλα σε καποιο εντονο καβγα μπορει και να της το χτυπαω και αυτο σημαινει οτι θα μου εχει μενει μεσα μου. οποτε νομιζω οτι καλυτερα να τελειωνει. Βεβαια δεν ειμαι απολυτος διοτι καθε κατασταση και καθε περιοδος ειναι διαφορετικη.

:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

Σίγουρα ο καθένας/καθεμιά από μας είχε έχει και θα έχει άπειρους πειρασμούς... δηλαδή να πιστεύω οτι αν μια όμορφη γυναίκα βγαίνει που και που μόνη της δεν θα βρεθεί έστω κι ένας να τη φλερτάρει; Όχι οτι αυτή η σκέψη μου είναι ευχάριστη, αλλά αν ήθελε ν'ανταποκριθεί σε κάτι τέτοιο, δεν θα ήταν μαζί μου... ακόμα και ο George Clooney να είναι ο άλλος (καθόλου τυχαίο το παράδειγμα) θα τον κοιτάξει, θα τον σχολιάσει κιόλας, αλλά ως εκεί... εννοείται πως ισχύει το ίδιο και για μένα! Μιλάω εκ του ασφαλούς βέβαια, γιατι εμένα ο george δε μ'αρεσει!!! :lol:

Guest valeria

Εγώ είχα δυόμιση χρόνια σχέση,όταν έμαθα ότι με κεράτωσε μία φορά,τον συγχώρησα αρχικά,αλλά στην πράξη διαπίστωσα ότι δεν είναι του χαρακτήρα μου να ξεχνώ τυχόντα παραστρατήματα,καθώς με έπιασε ανασφάλεια και δεν τον εμπιστευόμουν ό,τι και να μου έλεγε,οπότε και τον χώρισα μετά από ένα μήνα...Νομίζω λοιπόν ότι έχω κάθε δικαίωμα να ισχυρίζομαι ότι δεν θα το ξαναέκανα. :O

Εγώ είχα δυόμιση χρόνια σχέση,όταν έμαθα ότι με κεράτωσε μία φορά,τον συγχώρησα αρχικά,αλλά στην πράξη διαπίστωσα ότι δεν είναι του χαρακτήρα μου να ξεχνώ τυχόντα παραστρατήματα,καθώς με έπιασε ανασφάλεια και δεν τον εμπιστευόμουν ό,τι και να μου έλεγε,οπότε και τον χώρισα μετά από ένα μήνα...Νομίζω λοιπόν ότι έχω κάθε δικαίωμα να ισχυρίζομαι ότι δεν θα το ξαναέκανα. :O

Εγώ νομίζω ότι έχει διαφορά αν το κεράτωμα γίνει από τον άνδρα ή τη γυναίκα... Το ξέρω ότι θα ορμήσετε τώρα οι γυναίκες, αλλά πώς να το κάνουμε άλλο είναι να πηγαίνει η κοπέλα με άλλον και άλλο να πηγαίνει το άγορι με άλλη... :O Σίγουρα και τα δυο είναι παραπτώματα και καταδικαστέα σε μια σχέση αλλά έχουν διαφορετική βαρύτητα στην κοινωνία. Την γυναίκα θα την πουν π....α ενώ για τον άνδρα μπορεί να έρθει και κοπλιμέντο... Και πιο δύσκολα θα χωρήσει η γυναίκα τον άνδρα για απιστία παρά ο άνδρας τη γυναίκα...

Εγώ νομίζω ότι έχει διαφορά αν το κεράτωμα γίνει από τον άνδρα ή τη γυναίκα... Το ξέρω ότι θα ορμήσετε τώρα οι γυναίκες, αλλά πώς να το κάνουμε άλλο είναι να πηγαίνει η κοπέλα με άλλον και άλλο να πηγαίνει το άγορι με άλλη... :O Σίγουρα και τα δυο είναι παραπτώματα και καταδικαστέα σε μια σχέση αλλά έχουν διαφορετική βαρύτητα στην κοινωνία. Την γυναίκα θα την πουν π....α ενώ για τον άνδρα μπορεί να έρθει και κοπλιμέντο... Και πιο δύσκολα θα χωρήσει η γυναίκα τον άνδρα για απιστία παρά ο άνδρας τη γυναίκα...

Αυτό που λες ισχύει αλλά σε καμία περίπτωση δε θέλω να πιστεύω ότι το επικροτείς :worry:

Αυτό που λες ισχύει αλλά σε καμία περίπτωση δε θέλω να πιστεύω ότι το επικροτείς :worry:

Είπα πως όχι σε καμιά περίπτωση δεν το επικροτώ. Είμαι πολύ πιστός στις σχέσεις μου. :cool: Απλά έκανα μια διαπίστωση. :)

την πρωτη φορα πηγα Αγγλια να την φερω πισω και την συγχωρεσα, την δευτερη ( μετα απο ενα χρονο ) πηγα Αμερικη για τον ιδιο λογο - και παλι την συγχωρεσα, την τριτη φορα της ειπα οριστε η πορτα στο καλο και να μας γραφεις απο το φθαρμενο σου .... και το ευχαριστηθηκα, πληρωσα και το ταξι να την παει απο την Λειβαδεια στο Ελ.Βενιζελος.

ΩΞΩ ΑΠΟ ΔΩ ΜΩΡΗ ΧΑΜΟΥΡΑ - ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ!!

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

την πρωτη φορα πηγα Αγγλια να την φερω πισω και την συγχωρεσα, την δευτερη ( μετα απο ενα χρονο ) πηγα Αμερικη για τον ιδιο λογο - και παλι την συγχωρεσα, την τριτη φορα της ειπα οριστε η πορτα στο καλο και να μας γραφεις απο το φθαρμενο σου .... και το ευχαριστηθηκα, πληρωσα και το ταξι να την παει απο την Λειβαδεια στο Ελ.Βενιζελος.

ΩΞΩ ΑΠΟ ΔΩ ΜΩΡΗ ΧΑΜΟΥΡΑ - ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ!!

:lol: :lol: :lol: :rotfl:

Δύο επιλογές έχετε όταν σας συμβεί κάτι τέτοιο.

α) Το καταπίνετε και πάτε παρακάτω.

β) Χωρίζετε.

End of story.

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

Δύο επιλογές έχετε όταν σας συμβεί κάτι τέτοιο.

α) Το καταπίνετε και πάτε παρακάτω.

β) Χωρίζετε.

End of story.

Παλιός rulezzz :D :D :D :p

Φιλικά Γιώργος

Εγω θα μιλήσω απο την πλευρά του θύτη και οχι του θύματος μιας και ως τώρα δεν μου έτυχε να πέσω θύμα απιστίας.

Πρίν απο καιρό έγινα αυτό που λένε ο τρίτος άνθρωπος σε ενα φιλικό μου ζευγάρι.Το πως και το γιατί είναι μιά άλλη ιστορία τώρα αλλά το θέμα είναι οτι έγινε.

Η ολη φάση με την κοπέλα κράτησε κάπου 2 μήνες,αυτή του είχε πει οτι χωρίζουνε αλλά αυτός ήταν πολύ καψούρης μαζί της και της ζητούσε επίμονα να τα ξαναβρούν.Η πλάκα είναι οτι του είχε μιλήσει για το κέρατο και για τη φάση που παιζόταν μαζί μου αλλά αυτός εκεί,κολλημένος μαζί της.

Τελικά για να μην μπω σε λεπτομέρεις,κάτω απο το βάρος των τύψεων που ένιωθα για αυτό το παιδί και βλέποντας τον πόσο πολύ την αγαπούσε,θεώρησα ως πιο σωστό να τη στείλω απο εκεί που ήρθε!

Άλλωστε εγω δεν ένιωθα κανένα αίσθημα για αυτην πάρα μόνο για καμιά αρπαχτή μιας και είχα καταλάβει στο διάστημα αυτό,οτι το μόνο πράγμα που την ενδιέφερε παραγματικά ήταν το σεξ και τίποτα αλλο.

Αφήστε που το μάτι της έπαιζε πάρα πολύ και ήξερα οτι και το δικό μου κέρατο ήταν θέμα χρόνου.

Απλά το μόνο για το οποίο πίστευα οτι όφειλα να τον προειδοποιήσω,ήταν οτι η συγκεκριμένη γυναίκα είναι μεγάλη πουτ... και οτι δεν αξίζει να είναι μαζί της.

Για να μην τα πολυλογώ,έβαλα κοινούς μας φίλους και το φέραμε απο εδω,το φέραμε απο εκει,στο τέλος τους τα ξαναφτιάξαμε.

Φυσικά απο τότε φρόντισα να απομακρυνθώ και έμαθα μετά απο κάτι μήνες οτι τελικά παντρεύτηκαν κιόλας!

Ξέρω οτι σε μερικούς αυτη η κίνηση αλτρουισμού μπορεί να φαίνεται κάπως,αλλά εγω εκείνη τη στιγμή ετσι αισθανόμουνα και ετσι έπραξα.

Αυτά... :)

http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

εγω δεν θα ανεχομουν να παει η κοπελα μου με καποιον αλλο, αλλα πολυ ανετα και χωρις....τυψεις ανεχομαι τον εαυτο μου να πηγαινει με αλλες. ξεκαθαρα πραγματα!

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι:

Έχετε μια σχέση, η οποία όμως δεν είναι σχέση, δεν είναι δηλαδή η κοπέλα σας/το αγόρι σας αλλά η γκόμενά σας/ο γκόμενός σας. Αν το σκεφτεί κάποιος, η διαφορά είναι μεγάλη. Με την κοπέλα μου έχω σχέση, ερωτική, φιλική, σεξουαλική, ενώ με τη γκόμενά μου μόνο σεξουαλική, ικανοποιεί δηλαδή μόνο τις σεξουαλικές μου ορμές. Αν λοιπόν η κοπέλα μου πάει με κάποιον άλλον, βασικά δεν θα το καταλάβω γιατί θα είμαι ευτυχισμένος μαζί της και η μόνη περίπτωση να το πάρω χαμπάρι είναι όταν μου το πει κάποιο φιλικό πρόσωπο. Αλλά και πάλι το πιο πιθανό είναι να χαλάσει αυτή η φιλία γιατί δεν θα θέλω να πιστέψω τίποτα. Το μόνο λοιπόν ενδεχόμενο, είναι να την "πιάσω στα πράσα", το οποίο βέβαια και θα με πειράξει πάρα μα πάρα πολύ, αλλά δεν νομίζω να ξεσπάσω πάνω της ή πάνω του. Η άλλη περίπτωση είναι όταν έχεις μια γκόμενα. Σε αυτή την περίπτωση κατά την γνώμη μου, όταν εκέινη πάει με άλλον δεν θα το θεωρήσω κέρατο, καθώς δεν έχομε και τίποτα, απλά κάνουμε σεξ. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο.

Σκασίλα μου αν με κεράτωνε η κοπέλα (σχέση) μου.

Αυτό σημαίνει πως δεν βρήκε σε `μένα αυτό, που ζητούσε ή πολύ απλά ήθελε να ζήσει και κάποιες άλλες καταστάσεις.

Λογικά θα χωρίζαμε, γιατί πιστεύω πως δε θα μου άξιζε, αλλά και δε θα της άξιζα.

Απλά, ήρεμα, πολιτισμένα και κάθε εμπόδιο για καλό...

Nick

Εγώ ειμαι ανώτερος ανθρωπος!!!Απλα θα την αρχιζα στα κ@ντιλι@ και ετσι και την ειχα μπροστά μου ισως να την αρχιζα κιολας!!!Αυτα!Το πάν ειναι να αναγνωρίζουμε οτι η άλλη ισως επεσε σε μια στιγμή αδυναμιας!!! :D :D :D :angry:
http://www.braker1.com/southclubs/banners/mg-roverclub.jpg

Σκασίλα μου αν με κεράτωνε η κοπέλα (σχέση) μου.

Αυτό σημαίνει πως δεν βρήκε σε `μένα αυτό, που ζητούσε ή πολύ απλά ήθελε να ζήσει και κάποιες άλλες καταστάσεις.

Λογικά θα χωρίζαμε, γιατί πιστεύω πως δε θα μου άξιζε, αλλά και δε θα της άξιζα.

Απλά, ήρεμα, πολιτισμένα και κάθε εμπόδιο για καλό...

Συμφωνω σε αυτα που λες, εκτος απο το "σκασιλα" μου... :O

Μια ερωτηση για να καταλαβω:

Δηλαδη δεν θα σε ενοχλουσε αν μαθαινες οτι η κοπελα σου ειναι και με καποιον αλλο; :confused: :O

Ρωταω γιαιτ προσωπικα το "σκασιλα" μου κτλτκλ, το χρησιμοποιω οταν δεν με ενδιαφερει\δεν δινω δεκαρα για κατι. ;)