Jump to content

Jeanpoul

Members
  • Δημοσιεύσεις

    87
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Jeanpoul

  1. Γεια σας!Ειμαι συνδρομιτης cosmote μιλησα με vodafone για να παω εκει 3 νουμερα με επιδοτηση iphone5s και μου εβγαλαν επιδοτηση 400ε δηλ μια χαρα το ιδιο κ απο το μαγαζι που μιλησα.λεω σημερα λοιπον κατσε να παρω να κανω την αιτηση τηλ ωστε να εχω το περιθωριο να μιλησω κ με cosmote για κατι καλυτερο απο το 120αρι που μου δινουν.Μου λεει λοιπον μια εκει στο τηλ πως δεν επιδοτουν το 5s:wacko::wacko::wacko: ξερει κανεις τπτ?Μεχρι προχθες το επιδοτουσαν κ σημερα το κοψανε?
  2. Χρόνια Πολλα και απο μενα!!!
  3. Εγώ ειμαι ανώτερος ανθρωπος!!!Απλα θα την αρχιζα στα κ@ντιλι@ και ετσι και την ειχα μπροστά μου ισως να την αρχιζα κιολας!!!Αυτα!Το πάν ειναι να αναγνωρίζουμε οτι η άλλη ισως επεσε σε μια στιγμή αδυναμιας!!! :D :D :D :angry:
  4. Καλά όλα αυτα...Εγώ αυτό που έχω ακούσει εναι τι υπάρχει στρατιωτική βάση και εκει και σε άλλα βουνα του λεκανοπεδίου!Και πως όλα αυτα που βλεπουμε στις τηλεοράσεις και τα σχετικά ειναι δημιουργίες του στρατού να για κρατήσουν υην βάσηη όσο μπορούν μυστική!Βασικά ψήνομαι πολύ να πάω να τη δω και απο κοντα!!!
  5. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :yahoo: :up:
×
×
  • Create New...