vastegial_74 Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Σωστα,λογικα δεν επιρεαζει. Αδειες εχεις δωσει? Ναι, τα πάντα. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. June 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2019 Σε ποιο χρωμα το εχετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. June 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2019 Η προσφατη ενημερωση ηταν ενημερωση ασφαλειας? Βελτιωνει κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. June 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2019 Υπαρχει καμμια καλη και ακριβης εφαρμογη καταγραφης βηματων και θερμιδων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. July 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2019 Στην αρχή ήμουν λίγο επιφυλακτικός με την μπαταρία. Μετά από ένα μήνα χρήσης όμως έχω να πω πως η μπαταρία είναι απίστευτη. Η διαχείριση στην καταναλωση που κάνει η συσκευή είναι απίστευτη. Με όλα ανοιχτά και με τη χρήση που του κάνω βγάζω δύο μέρες. Με την ίδια χρήση ή προηγούμενη συσκευή μου (honor 8) με την ίδια περίπου μπαταρία ακόμα και στα ντουζένια της έβγαζε αρκετά λιγότερο χρόνο. Ενθουσιασμένος. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Machete_ Δημ. July 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2019 https://www.germanos.gr/product/sony-xperia-xz2-dual-promo-pack/20371994/ Τσάμπα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bruno Δημ. July 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2019 https://www.germanos.gr/product/sony-xperia-xz2-dual-promo-pack/20371994/ Τσάμπα!!!! Αλλά "Μη διαθέσιμο" :(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. July 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2019 Κοροϊδεύουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bruno Δημ. July 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2019 Κοροϊδεύουν; Μάλλον είχαν ένα κομμάτι και ξεπούλησαν :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. July 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2019 https://www.germanos.gr/product/sony-xperia-xz2-dual-promo-pack/20371994/ Τσάμπα!!!! ποσο το ειχαν βγαλει, απο περιεργια. Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 13, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2019 (edited) ποσο το ειχαν βγαλει, απο περιεργια. 199 ευρώ μαζί με το promo pack. Αλλά ποτέ δεν έγινε διαθέσιμο. Edited July 13, 2019 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Machete_ Δημ. July 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2019 Υπάρχουν δυο τρεις αγγελίες με καινούριο xz2 + promo pack. Οπότε κάποιοι πρόλαβαν και το το πήραν στα 199 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. July 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2019 100 ευρω θα βγαλουν τα γατονια!κανα 2 ταβερνουλες με την γκομενα που τους ανεχεται!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 (edited) Καλήμερα παιδια.Το δίνει γνωστός μου σφραγισμένο στα 250€ με διετή εγγύηση από αλυσίδα ή 299€ με το Promo pack.Αξιζει κάτι από τα 2; Μπαταρία και κάμερα πως πάνε; Edited July 22, 2019 by George6633 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Ε ναι ρε φίλε αξίζει,μονο τα specs εαν βαλεις σε ένα χαρτί αξιζουν αυτα τα χρήματα. Εχω το xz1 εγω. Παρε το,δε θα το μετανιώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 22, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Καλήμερα παιδια.Το δίνει γνωστός μου σφραγισμένο στα 250€ με διετή εγγύηση από αλυσίδα ή 299€ με το Promo pack.Αξιζει κάτι από τα 2; Μπαταρία και κάμερα πως πάνε; Αφού είναι γνωστός σου γιατί δε σου το δίνει όσο το πήρε στα 199 με το promo pack; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Αφού είναι γνωστός σου γιατί δε σου το δίνει όσο το πήρε στα 199 με το promo pack; Γιατι είναι γνωστός,όχι φίλος...Εβαλε μια τιμή και σου λέει αν θες πάρτο.Ευχαριστώ για τις πληροφορίες,θα το δω και άμα είναι τόσο καλό το χτυπάω ίσως σκέτο χωρίς τα εξτρα.Με χάλασε λίγο ο Βλαχακης στο review που είπε ότι δεν του άρεσε τόσο η κάμερα αλλά θα το δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Γιατι είναι γνωστός,όχι φίλος...Εβαλε μια τιμή και σου λέει αν θες πάρτο.Ευχαριστώ για τις πληροφορίες,θα το δω και άμα είναι τόσο καλό το χτυπάω ίσως σκέτο χωρίς τα εξτρα.Με χάλασε λίγο ο Βλαχακης στο review που είπε ότι δεν του άρεσε τόσο η κάμερα αλλά θα το δω. Με αυτά τα λεφτά δεν παίρνεις περσινή ναυαρχίδα. Αξίζει τα λεφτά. Κι εγώ από μια τέτοια παρόμοια περίπτωση το πήρα στα 280 πριν κάνα δίμηνο και δεν το έχω μετανιώσει. Και έρχομαι από αρκετά γρήγορη και πλήρη συσκευή (honor 8). Στα συν τα στερεοφωνικά ηχεία και η αδιάβροχη κατασκευή του. Το ντιζάιν του, γιατί και αυτό μετράει, είναι απίστευτο. Γαμάτη ποιότητα κατασκευής. Πολύ στιβαρό και συγχρόνως κόσμημα. Ότι και να βάλεις δίπλα του μοιάζει μπιχλιμπίδι Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 Με αυτά τα λεφτά δεν παίρνεις περσινή ναυαρχίδα. Αξίζει τα λεφτά. Κι εγώ από μια τέτοια παρόμοια περίπτωση το πήρα στα 280 πριν κάνα δίμηνο και δεν το έχω μετανιώσει. Και έρχομαι από αρκετά γρήγορη και πλήρη συσκευή (honor 8). Στα συν τα στερεοφωνικά ηχεία και η αδιάβροχη κατασκευή του. Το ντιζάιν του, γιατί και αυτό μετράει, είναι απίστευτο. Γαμάτη ποιότητα κατασκευής. Πολύ στιβαρό και συγχρόνως κόσμημα. Ότι και να βάλεις δίπλα του μοιάζει μπιχλιμπίδι Ήθελα να δω μήπως βρω κανένα μεταχειρισμένο XZ3 σε κατάσταση καινούργιου μέχρι τα 300€ να το προχωρήσω λίγο παραπάνω το θέμα αλλά μάλλον θα τσιμπήσω αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 300 € ΧΖ3 με τίποτα Εδώ εγω αν πούλαγα κάτω από 450 δεν το έδινα. Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Σωστό και αυτό.Επέλεξα το Xz2 και περιμένω να το πάρω στα χέρια μου να το δοκιμάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Σωστό και αυτό.Επέλεξα το Xz2 και περιμένω να το πάρω στα χέρια μου να το δοκιμάσω. Με το καλό να το χαρείς! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 Καλοριζικο!Ισα-ισα που η καμερα ειναι απο τα δυνατα του σημεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Σας ευχαριστώ παιδιά,αύριο θα το έχω στα χέρια μου και μετά το Xperia Ray (πολύ απογοητευμένος τότε) θα ξαναπιάσω Sony και είμαι σίγουρος ότι θα είναι πολύ διαφορετική η εμπειρία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papafigos84 Δημ. July 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2019 Στο netflix εχετε smooth εμπειρια; Εγω ειμαι χαμηλα σε frames. Οχι σκαλωματα αλλα δεν ειναι η στρωτη ροη που εχω σε αλλες συσκευες. Cpu και gpu δεν εχουν καποιο προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts