terry39 Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 Καλησπερα. Επειδή τρέχει μια προσφορά αυτές τις μέρες στα 175€, είναι εύκολο κάποιος να μου πει εν συντομία τα υπέρ και τα κατά της συσκευής; Ενδιαφέρομαι για τη σύζυγο για χρήση κατά βάση browsing, φωτογραφίες, λίγες κλήσεις και καθόλου παιχνίδια. Σ αυτή τη τιμή είναι vfm, είμαι κι εγώ σε τριλημμα... ----- προσθήκη μηνύματος 111 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είχε περάσει για λίγες μέρες από τα χέρια μου, το έδωσα σε συνάδελφο αφού πήρα το p20 pro, που με συντροφεύει 2 χρόνια σχεδόν τώρα, είμαι σε σκέψεις.. α) να κρατήσω το pro όσο πάει.... β) να πάρω το 1+ nord από το Κωτσόβολο στα 362€ (έχω κάνει ήδη παραγγελία) και το p20 pro να το κάνω δώρο, ή γ) Να πάρω το p20 του θέματος και να το κάνω δώρο, κρατώντας το p20 pro(και ακυρώνω τη παραγγελία του 1+nord); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 Σ αυτή τη τιμή είναι vfm, είμαι κι εγώ σε τριλημμα... ----- προσθήκη μηνύματος 111 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είχε περάσει για λίγες μέρες από τα χέρια μου, το έδωσα σε συνάδελφο αφού πήρα το p20 pro, που με συντροφεύει 2 χρόνια σχεδόν τώρα, είμαι σε σκέψεις.. α) να κρατήσω το pro όσο πάει.... β) να πάρω το 1+ nord από το Κωτσόβολο στα 362€ (έχω κάνει ήδη παραγγελία) και το p20 pro να το κάνω δώρο, ή γ) Να πάρω το p20 του θέματος και να το κάνω δώρο, κρατώντας το p20 pro(και ακυρώνω τη παραγγελία του 1+nord); Φίλε βάζεις πολλές παραμέτρους!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphx Δημ. September 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2020 (edited) Καλησπερα. Επειδή τρέχει μια προσφορά αυτές τις μέρες στα 175€, είναι εύκολο κάποιος να μου πει εν συντομία τα υπέρ και τα κατά της συσκευής; Ενδιαφέρομαι για τη σύζυγο για χρήση κατά βάση browsing, φωτογραφίες, λίγες κλήσεις και καθόλου παιχνίδια. Εχουμε και λεμε : Υπερ 1. Σχετικα δυνατος επεξεργαστης , αναλογικα για την χρονια που κυκλοφορησε. Για την χρηση που το προοριζεις θα πηγαινει νερακι. 2. Πολυ γρηγορος fingerprint sensor. Απο τους γρηγοροτερους που εχω ζησει. 3. Καμερα. Σε συνθηκες καλου φωτισμου , βγαζει πολυ καλες φωτος και τιμια βιντεος. Σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου δεν ειναι και τοπ. 4. super slow motion (960fps) για οποιον παιζει με αυτα τα πραγματα. 5. 24mp στην selfie camera για οποιον ειναι του σπορ αυτου. 6. Οθονη αξιοπρεπης. 7. Διαρκεια μπαταριας , αξιοπρεπης για το μεγεθος της. Κατα 1. Πηρε Ανδροιδ 10 και δεν παει παρακατω. 2. Δεν παιρνει sd card οποτε τα 64 μπορει να ειναι για καποιους λιγα. 3. Η μπαταρια για καποιους ισως να ειναι ανεπαρκης αναλογως την χρηση. 4. Δεν εχει 3.5mm υποδοχη αλλα περιεχει adapter usb-c -> 3.5mm στην συσκευασια. 5. Δεν εχει amoled οθονη για οποιον αγαπα τις amoled :) 6. Υπαρχει σε ολα τα huawei (στα περισσοτερα βασικα ) μια ταση το software της καμερας να ρετουσαρει υπερ του δεοντος τις φωτογραφιες. Δεν ειναι ο,τι το καλυτερο πολλες φορες. 7. Δεν ξερω αν ειναι τοσο πολυ value for money. Με λιγα περισσοτερα λεφτα υπαρχουν πιο δυνατα κινητα. ----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σ αυτή τη τιμή είναι vfm, είμαι κι εγώ σε τριλημμα... ----- προσθήκη μηνύματος 111 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είχε περάσει για λίγες μέρες από τα χέρια μου, το έδωσα σε συνάδελφο αφού πήρα το p20 pro, που με συντροφεύει 2 χρόνια σχεδόν τώρα, είμαι σε σκέψεις.. α) να κρατήσω το pro όσο πάει.... β) να πάρω το 1+ nord από το Κωτσόβολο στα 362€ (έχω κάνει ήδη παραγγελία) και το p20 pro να το κάνω δώρο, ή γ) Να πάρω το p20 του θέματος και να το κάνω δώρο, κρατώντας το p20 pro(και ακυρώνω τη παραγγελία του 1+nord); Πουλα σε μενα σε πολυ προνομιακη τιμη το pro που μου αρεσουν οι amoled οθονες και σου δινω το p20 και καντο δωρο οπου θες :) Edited September 6, 2020 by mphx Παράθεση Xiaomi Redmi Note 9 pro - Huawei P20 - Nokia N70 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spikour Δημ. September 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2020 Καλησπέρα, Πήρε κάποιος το κινητό με την προσφορά στα 175€? Ρωτάω γιατί το παρήγγειλα το περασμένο Σάββατο 05/09 και μου είπαν ότι θα το παραλάμβανα 9-11/09. Απόψε τηλεφώνησαν από MediaMarket και είπαν ότι ακυρώθηκε η παραγγελία γιατί είχε γίνει λάθος και δεν έτρεχε τέτοια προσφορά. Και ότι μου δίνουν δώρο ένα εκπτωτικό κουπόνι 20€...για παρηγοριά. Όταν επέμεινα ήπαν πως δεν δόθηκε κανένα κινητό σε αυτή την τιμή. Αν κάποιος φίλος το πήρε με αυτή την προσφορά παρακαλώ να ενημερώσει για να το δικδικήσουμε και οι υπόλοιποι. Ευχαριστώ, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphx Δημ. September 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2020 Καλησπέρα, Πήρε κάποιος το κινητό με την προσφορά στα 175€? Ρωτάω γιατί το παρήγγειλα το περασμένο Σάββατο 05/09 και μου είπαν ότι θα το παραλάμβανα 9-11/09. Απόψε τηλεφώνησαν από MediaMarket και είπαν ότι ακυρώθηκε η παραγγελία γιατί είχε γίνει λάθος και δεν έτρεχε τέτοια προσφορά. Και ότι μου δίνουν δώρο ένα εκπτωτικό κουπόνι 20€...για παρηγοριά. Όταν επέμεινα ήπαν πως δεν δόθηκε κανένα κινητό σε αυτή την τιμή. Αν κάποιος φίλος το πήρε με αυτή την προσφορά παρακαλώ να ενημερώσει για να το δικδικήσουμε και οι υπόλοιποι. Ευχαριστώ, Σε "διπλανο" φορουμ που επεσε συρμα για αυτην την προσφορα , και παρακολουθουσα τις εξελιξεις , δεν ειδα να το πηρε κανεις. Εγινε αυτο που περιγραφεις , ακυρωσεις και εκπτωτικο κουπονι. Εχω αγορασει κατα καιρους διαφορα πραγματα τεχνολογιας απο διαφορες χωρες του κοσμου , ιδιωτες ή εταιριες , για διαφορους σκοπους. Τετοιους ερασιτεχνισμους μονο στην Ελλαδα εχω συναντησει. Ακομα και οι ιδιωτες στο εξωτερικο , πιο επαγγελματικα φερονται. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 9 pro - Huawei P20 - Nokia N70 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphx Δημ. November 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2020 (edited) Νεα εκδοση σημερα 10.0.0.182 (537ΜΒ). Στο reboot , αναφερθηκε σε αυτο το feature. Δεν ξερω αν ηταν τυχαιο ή αν μπηκε με την αναβαθμιση αυτη. Edited November 17, 2020 by mphx Παράθεση Xiaomi Redmi Note 9 pro - Huawei P20 - Nokia N70 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narf Δημ. November 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2020 Ακόμη στην 10.0.0.161 και αναμένω να εμφανιστεί το update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narf Δημ. December 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2020 Το update σε μένα εμφανίστηκε μόνο αλλάζοντας στο hi care (υποστήριξη) την περιοχή από Ελλάδα σε Πορτογαλία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. December 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2020 Αξίζει το κινητάκι για δεύτερο λέτε ή έχει φάει τα ψωμιά του; Στα 161 βγαίνει με eurobank επιστροφή απο Γερμανό Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. December 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2020 Αξίζει το κινητάκι για δεύτερο λέτε ή έχει φάει τα ψωμιά του; Στα 161 βγαίνει με eurobank επιστροφή απο Γερμανό Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αξίζει ναι. είναι ταχύτατο και με πολύ καλή κάμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphx Δημ. December 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2020 Αξίζει το κινητάκι για δεύτερο λέτε ή έχει φάει τα ψωμιά του; Στα 161 βγαίνει με eurobank επιστροφή απο Γερμανό Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε αυτα τα λεφτα και για πρωτο και για δευτερο αξιζει. Παντα εχει να κανει βεβαια και με την χρηση που κανει ο καθενας μας. Εγω που σκεφτομαι να παρω κανα καινουργιο , στην ουσια και κινητο των 1000 να παρω παλι τα ιδια πραγματα θα κανω με το P20, δεν θα μου φανουν χρησιμα τα παραπανω. Μας πιανει λιγο η καταναλωτικη μανια και η πορωση για το καινουργιο. Yποτιθεται οτι το P20 ηταν ναυαρχιδα (μαζι με το Pro) οταν βγηκε και ναυαρχιδα με 170 ευρω αυτην την στιγμη δεν παιρνεις , αν και υπαρχουν κινητα με καλυτερα specs απο το P20 στο ευρος 250-350... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 9 pro - Huawei P20 - Nokia N70 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. December 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2020 (edited) Σωστά τα λέτε παιδιά.. Βέβαια σε αυτή την τιμή έχουν και το honor 20. Με 6 ραμ 128 ρομ, νεότερο chipset άρα μια επιπλέον αναβάθμιση και 4πλη κάμερα χωρίς ois όμως. Τούμπανο και αυτό Edit :189 έχει αλλά δεν θα κολλήσουμε στο δεκάρικο.. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 16, 2020 by punisher24 Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volleyball Δημ. December 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2020 Ποιο αξίζει καλύτερα από το P20 και το Honor 20 στις προσφορές που τα έβγαλαν ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphx Δημ. December 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2020 Ποιο αξίζει καλύτερα από το P20 και το Honor 20 στις προσφορές που τα έβγαλαν ; Μεταξυ των 2 κινητων , το honor 20 , τουλαχιστον στα χαρτια , φαινεται ανωτερο κινητο. Η ελλειψη OIS ισως παιξει ρολο σε καποιον που εχει μανταλακια στα χερια :) αλλα δεν νομιζω μονο αυτο το χαρακτηριστικο να υπερισχυει ολων των υπολοιπων. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 9 pro - Huawei P20 - Nokia N70 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. December 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2020 Αυτή τη στιγμή βέβαια δεν υπάρχει το honor στο site.. Μάλλον ήταν λίγα κομμάτια και εξαντλήθηκε. Το nova 5t που είναι ακριβώς το ίδιο τηλέφωνο το έχουν στα 329 να φανταστείτε Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. January 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2021 Εδώ και ένα μήνα δεν μου αναγνωρίζει τα ενσύρματα ακουστικά, δοκίμασα και τα ακουστικά της γυναίκας μου από το P20 pro που ουσιαστικά είναι τα ίδια και δεν αναγνωρίζει ούτε αυτά. Τι να φταίει; Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narf Δημ. January 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2021 μήπως έχει πάρει τπτ χνουδια στο βύσμα ή έχει οξείδωθει και δεν κάνει καλή επαφή όταν τα κουμπώνεις; δεδομένα μπορείς να μεταφέρεις ενσύρματα από το κινητό στο λαπτοπ ας πούμε; (αν και δεν είναι η ίδιες επαφές μπορεί να δείξει κάτι για το πρόβλημα) επίσης μετά από επανεκκίνηση τρέξε την εφαρμογή ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ της Huawei, στην καρτέλα υπηρεσίες έχει διαγνωστικά για την συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. January 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2021 μήπως έχει πάρει τπτ χνουδια στο βύσμα ή έχει οξείδωθει και δεν κάνει καλή επαφή όταν τα κουμπώνεις; δεδομένα μπορείς να μεταφέρεις ενσύρματα από το κινητό στο λαπτοπ ας πούμε; (αν και δεν είναι η ίδιες επαφές μπορεί να δείξει κάτι για το πρόβλημα) επίσης μετά από επανεκκίνηση τρέξε την εφαρμογή ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ της Huawei, στην καρτέλα υπηρεσίες έχει διαγνωστικά για την συσκευή.Φόρτιση και μεταφορά δεδομένων γίνονται κανονικά χωρίς πρόβλημα μόνο τ ακουστικά δεν διαβάζει Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saifix Δημ. February 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2021 Στειλτο μιχαλακοπουλου με pickup n return παει κ ερχεται δωρεαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. April 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2021 Υπάρχει επιλογή για να κρύψουμε το notch; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. April 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2021 Υπάρχει επιλογή για να κρύψουμε το notch;Ρυθμίσεις - Οθόνη - Περισσότερες - Εγκοπή. Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. July 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2021 Μου ήρθε χθες το βράδυ μια ενημέρωση, δεν ξέρω τι ήταν, αλλά μου πρόσθεσε νέες εφαρμογές που τις απεγκατέστησα αμέσως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgMa Δημ. September 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2022 Εντάξει, αυτό δεν το περίμενα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. September 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2022 12 ώρες πριν, AgMa said: Εντάξει, αυτό δεν το περίμενα.. Ναι κανείς μας δεν το περίμενε 😉 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2712 Δημ. September 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2022 (edited) λαθος τοπικ Edited September 23, 2022 by kostas2712 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts