mphx Δημ. February 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2020 Καλησπέρα! Ποια είναι η τελευταία έκδοση που υπάρχει? Έχω την 9.1.0.345 και βγάζει πάλι ενημέρωση και έχω κανει ήδη 2. Στην .371 ειμαστε...απλα καντες...που ειναι το προβλημα ? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 9 pro - Huawei P20 - Nokia N70 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. February 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2020 Kι εγω την 371 εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. February 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2020 371 τελευταία έκδοση, ενημέρωση ασφαλείας Δεκ 2019 μου βγάζει έμενα. Περιμένω το emui 10 για το dark mode πιο πολύ, μακάρι μέσα στον Φεβρουάριο Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphx Δημ. February 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2020 371 τελευταία έκδοση, ενημέρωση ασφαλείας Δεκ 2019 μου βγάζει έμενα. Περιμένω το emui 10 για το dark mode πιο πολύ, μακάρι μέσα στον Φεβρουάριο Αν ειχαμε και amoled οθονη (p20 pro) θα πιανε τοπο το dark mode..αλλα οκ , χρωματικα και εγω το γουσταρω... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 9 pro - Huawei P20 - Nokia N70 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. February 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2020 Σήμερα διάβασα ότι η αντροιντ 10 θα έρθει μέσα στον Φλεβάρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphx Δημ. February 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2020 Σήμερα διάβασα ότι η αντροιντ 10 θα έρθει μέσα στον Φλεβάρη. Εγω διαβασα οτι θα ερθει τον επομενο χρονο. Και ενας φιλος μου , μου ειπε οτι δεν θα την παρουμε ποτε. Ελπιζω να καταλαβαινεις πως παει η ιστορια με το "Διαβασα καπου...". Αν εχεις λινκ που το διαβασες , δωστο να κρινουμε την σοβαροτητα και την εγκυροτητα του. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 9 pro - Huawei P20 - Nokia N70 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgio81 Δημ. February 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2020 (edited) Σας εχει ερθει η 10; Υπομονή, μεχρι να κυκλοφορήσει η 12 θα μας ρθει και η 10.. :lol: ----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σήμερα διάβασα ότι η αντροιντ 10 θα έρθει μέσα στον Φλεβάρη. Αυτό το διαβάζω από τον Νοέμβριο.. ----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σήμερα διάβασα ότι η αντροιντ 10 θα έρθει μέσα στον Φλεβάρη. Αλλά έρθει, δεν έρθει σιγά τα ωά. Απ΄οτι φαινεται η μονη ουσιαστική διαφορά ειναι το dark mode. Ασε που απο χρηστες του P30 που την πήραν την 10 δεν ακουω και πολύ θερμά σχόλια... Edited February 9, 2020 by Georgio81 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. February 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2020 παραθέτω μια πηγή που το αναφέρει https://techblog.gr/mobile/emui-10-ayta-einai-ta-huawei-smartphones-poy-anavathmizontai-ton-fevroyario/ Αν και περιμένω πως και πως το dark mode, είμαι υπέρ του ας αργήσει αλλά να έρθει όσο γίνεται με λιγότερα προβλήματα Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphx Δημ. February 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2020 παραθέτω μια πηγή που το αναφέρει https://techblog.gr/mobile/emui-10-ayta-einai-ta-huawei-smartphones-poy-anavathmizontai-ton-fevroyario/ Αν και περιμένω πως και πως το dark mode, είμαι υπέρ του ας αργήσει αλλά να έρθει όσο γίνεται με λιγότερα προβλήματα Μου αναφερεις ενα λινκ το οποιο λεει οτι θα αναβαθμιστει και το p20 lite , ενω μεχρι τωρα η ιδια η huawei εχει δηλωσει οτι δεν θα αναβαθμιστει. Συγνωμη αλλα δεν μπορω να λαβω σοβαρα υποψη το σαιτ αυτο.Δεν λεω , μπορει και να αναβαθμιστει το p20 μεσα στο Φεβρουαριο..δεν αποκλειεται τιποτα..απλα μεχρι τωρα δεν εχει ακουστει κατι τετοιο απο επισημα χειλη.Η τελευταια ενημερωση ηταν μεσα στον Μαρτιο. Αλλα σιγουρα δεν μπορω να στηριχθω στα λογια του techblog.gr. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 9 pro - Huawei P20 - Nokia N70 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. February 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2020 Το huawei p30 lite την έχει πάρει νωρίτερα από εμάς την 10αρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphx Δημ. February 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2020 Το huawei p30 lite την έχει πάρει νωρίτερα από εμάς την 10αρα. Νεοτερη σειρα..λογικο μου ακουγεται... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 9 pro - Huawei P20 - Nokia N70 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. February 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2020 Μ'αρεσει που εβγαλαν και θέματα σχετικά με του Αγίου Βαλεντίνου! Τρομάρα τους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pananton Δημ. February 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2020 Μ'αρεσει που εβγαλαν και θέματα σχετικά με του Αγίου Βαλεντίνου! Τρομάρα τους! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. February 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2020 Μ'αρεσει που είναι πολύ μαζεμένο το κινητάκι και πολύ όμορφο σε εμφανιση. Εγώ το έχω με τη θήκη την ορίτζιναλ. Ακόμα και με τη θήκη βεβαια σου δίνει την αίσθηση ότι θα σου πέσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphx Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 Ηρθε το security patch Ιανουαριου. Νωρις νωρις :) Παμε στην εκδοση .380 (222ΜΒ) Παράθεση Xiaomi Redmi Note 9 pro - Huawei P20 - Nokia N70 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Προς το παρόν δε μου έχει έρθει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Ηρθε το security patch Ιανουαριου. Νωρις νωρις :) Παμε στην εκδοση .380 (222ΜΒ) Μου ήρθε κι εμένα χθες το βράδυ, για μια στιγμή χάρηκα οτι θα ήταν το 10αρι μετα είδα τα 222mb :p Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Εγώ έχω ακόμα την 371. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Εγώ έχω ακόμα την 371. ελληνικης αντιπροσωπειας ή παραεισαγωγης ειναι; Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Παραεισαγωγης από σκρουτζ 128 gb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Παραεισαγωγης από σκρουτζ 128 gb. Τότε κανε λίγο υπομονή θα σου έρθει κάποια στιγμή, ανάλογα από ποια χώρα είναι. Μπορεί και να σου 'ρθει κατευθείαν με το android 10 ;) Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Οκ. Θα ήθελα να ρωτήσω κατι. Οι εικόνες που εμφανίζονται στην οθόνη κλειδώματος του κινητού, υπάρχει τρόπος να τις δω συγκεντρωμενες στη συλλογή; Δεν τις βρίσκω κάπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Οκ. Θα ήθελα να ρωτήσω κατι. Οι εικόνες που εμφανίζονται στην οθόνη κλειδώματος του κινητού, υπάρχει τρόπος να τις δω συγκεντρωμενες στη συλλογή; Δεν τις βρίσκω κάπου. Ψάξε μέσα στον φάκελο huawei σε κάποιον υποφακελο είναι. Αυτο από τον file manager πάντα. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Που τον βρίσκω αυτόν τον φάκελο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Που τον βρίσκω αυτόν τον φάκελο; Aπο τον file manager της huawei. Δοκιμασε να ενεργοποιησεις την εμφανιση κρυφων αρχειων απο τις ρυθμισεις του file manager Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts