nikospaga Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 με την αναλυση της οθονης ειστε ευχαριστημενοι? το χω στην επιλογη "εξυπνη αναλυση" και τη φωτεινοτητα στο αυτοματο...ωστοσο οταν κοιταζω φωτογραφιες Insta κλπ θεωρω οτι δεν ειναι ικανοποιητικες.,σαν να ειναι σε κατωτερη ποιοτητα.:confused:Δεν ξέρω σε αυτά που λες αν ανεβάζει την ανάλυση. Πρέπει να το βγάλεις την έξυπνη ανάλυση για να δεις αν έχει διαφορά στις εφαρμογές που θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter85 Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 ξερει κανεις γτ δε μπορεσα να το βρω που ειναι η ρυθμιση για το led φως στο ινσταγκραμ? ειναι η μονη εφαρμογη που οταν εχω ειδοποιηση εχω μονο ηχο και βουλα στο εικονιδιο αλλα το φωτακι δεν αναβει:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter85 Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 εχουν οι δικες σας συσκευες στην καμερα λειτουργια 3d panorama ή λειπει μονο στη δικη μου?????????:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos1908 Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Σας εχει ερθει αναβαθμιση εσας; Αν ναι, την περασε κανεις; Πως ειναι; Παράθεση Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter85 Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Σας εχει ερθει αναβαθμιση εσας; Αν ναι, την περασε κανεις; Πως ειναι; 3 Μερες ειναι που την εχω...κολληματα δεν ειχε η συσκευη οποτε δεν εχω δει κατι διαοφορετικο...προστεθηκε το υδατογραφημα με το λογοτυπο του κινητου οταν βγαζεις φωτογραφιες(οχι μπροστινη καμερα) και φυσικα εχει gpu turbo για οσους παιζουν παιχνιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 3 Μερες ειναι που την εχω...κολληματα δεν ειχε η συσκευη οποτε δεν εχω δει κατι διαοφορετικο...προστεθηκε το υδατογραφημα με το λογοτυπο του κινητου οταν βγαζεις φωτογραφιες(οχι μπροστινη καμερα) και φυσικα εχει gpu turbo για οσους παιζουν παιχνιδια Πια έκδοση σου έχει έρθει με αναβάθμιση και έχει το GPU Turbo; Σήμερα μου ήρθε η 8.0.0.149 που δεν αναφέρει κάτι σχετικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter85 Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Πια έκδοση σου έχει έρθει με αναβάθμιση και έχει το GPU Turbo; Σήμερα μου ήρθε η 8.0.0.149 που δεν αναφέρει κάτι σχετικό. 8.0.0.150(C636) αυτη εχω εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 Στην 150 έχει προστεθεί το gpu turbo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiatsou Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να ρυθμισω διαφορετική ένταση στις εισερχόμενες κλήσεις και διαφορετική στα μηνύματα. Στο μενού ρυθμίσεις ένταση ήχου δεν υπάρχει επιλογή για τα μηνύματα παρά μόνο για κλήσεις Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Αν πας πιο κάτω λέει ειδοποίηση. Είναι για όλα μαζί. Μηνύματα, mail κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
desmoman Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Πρόβλημα με μπαταρία και οθόνη, η μπαταρία αδειάζει για πλάκα με 30 λεπτά σκάλισμα του κινητού χωρίς YouTube 10% κάτω και η οθόνη ενώ έχω απενεργοποιηση την αυτόματη μείωση οθόνης αυτή κάνει αυξομείωσης από μόνη της, συμβαίνει και σε άλλους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiatsou Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 Αν πας πιο κάτω λέει ειδοποίηση. Είναι για όλα μαζί. Μηνύματα, mail κλπ Καλημέρα, εκεί που περιγράφεις υπάρχει μόνο η δυνατότητα ορισμού του ήχου και όχι της έντασης των ειδοποιήσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 Καλημέρα, εκεί που περιγράφεις υπάρχει μόνο η δυνατότητα ορισμού του ήχου και όχι της έντασης των ειδοποιήσεωνΑ τώρα κατάλαβα τι εννοείς. Νομίζω πως όχι δεν γίνεται. Βασικά δεν ξέρω αν γίνεται σε κανένα κινητό αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiatsou Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 Καλησπέρα, γίνεται σε Samsung Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetos13 Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Παιδιά ερώτηση προς όσους το έχουν ή είναι τέλος πάντων γνώστες.. Αλλαγή από j5 2017 σε p20 lite αξίζει?? Θα δω διαφορά ή όχι?? Γενικά το j5 είναι αρκετά αξιόπιστο αλλά μου αρέσει πολύ ο σχεδιασμός του p20 lite και με εχει δελεάσει τώρα που έπεσε αρκετά και η τιμή.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
24_11_74 Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Απο GPS πως τα παει? Εχει καποιος εικονα? Ειναι απαραιτητο για μενα λόγω δουλείας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 (edited) Kαλησπέρα, Το αγόρασα χθες από το πλαίσιο. (Μέχρι τώρα είχα το Galaxy S5 Neo) Το έχουν βγάλει σε προσφορά, από τα 389€ σε 329€. Αν όμως το πάρεις με κάρτα Eurobank σου κάνει και μία έξτρα έκπτωση 20% ! Οπότε μου ήλθε 264€. Νομίζω ήταν καλή η τελική τιμή. :wink: Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι εξαιρετικές. :) Μόλις το άνοιξα μου ζήτησε να κάνει 2 ενημερώσεις και πήγε σε: Τρέχουσα έκδοση: ANE-LX1 8.0.0.156(C432) Προσαρμοσμένη έκδ.: 8.0.0.6(LT) To Notification Led με απογοήτευσε πλήρως. :( Αφού έψαχνα μια ώρα να βρω που είναι και κατέβασα ένα σωρό apps για led test, διαπίστωσα πως ήταν ήδη αναμμένο και άλλαζε και χρώματα όπως του ζητούσα. :p αλλά πρέπει να έχεις "γερακίσιο" μάτι για να το πάρεις χαμπάρι. Γιατί τέτοια μιζέρια με το led βρε παιδιά? Βάλτε εκεί πέρα ένα φως της προκοπής να φαίνεται... Λες και πρόκειται να πληρώσουμε τη ΔΕΗ παραπάνω άμα βάλουν μεγαλύτερη λάμπα...:lol: Του έβαλα όλες τις εφαρμογές, αρχεία, κλπ και setάρισα σύμφωνα με τα γούστα μου. Ολα καλά, αλλά: Εχω μία απορία αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος: :!: Οταν η οθόνη είναι αναμμένη, τα notifications από τις εφαρμογές έρχονται κανονικά. Μόλις κλείσω την οθόνη σταματάνε, και μόλις την ξανα-ανοίξω έρχονται όλα μαζί. Παρακαλώ αν κάποιος δώσει συμβουλή (τύπου ενεργοποίησε το τάδε) να μου πει και πως να το κάνω, γιατί είμαι καινούργιος τόσο με τη συσκευή όσο και με το Android 8 Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλή συνέχεια. :bow: Edited October 12, 2018 by Yoda Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Kαλησπέρα, Το αγόρασα χθες από το πλαίσιο. (Μέχρι τώρα είχα το Galaxy S5 Neo) Το έχουν βγάλει σε προσφορά, από τα 389€ σε 329€. Αν όμως το πάρεις με κάρτα Eurobank σου κάνει και μία έξτρα έκπτωση 20% ! Οπότε μου ήλθε 264€. Νομίζω ήταν καλή η τελική τιμή. :wink: Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι εξαιρετικές. :) Μόλις το άνοιξα μου ζήτησε να κάνει 2 ενημερώσεις και πήγε σε: Τρέχουσα έκδοση: ANE-LX1 8.0.0.156(C432) Προσαρμοσμένη έκδ.: 8.0.0.6(LT) To Notification Led με απογοήτευσε πλήρως. :( Αφού έψαχνα μια ώρα να βρω που είναι και κατέβασα ένα σωρό apps για led test, διαπίστωσα πως ήταν ήδη αναμμένο και άλλαζε και χρώματα όπως του ζητούσα. :p αλλά πρέπει να έχεις "γερακίσιο" μάτι για να το πάρεις χαμπάρι. Γιατί τέτοια μιζέρια με το led βρε παιδιά? Βάλτε εκεί πέρα ένα φως της προκοπής να φαίνεται... Λες και πρόκειται να πληρώσουμε τη ΔΕΗ παραπάνω άμα βάλουν μεγαλύτερη λάμπα...:lol: Του έβαλα όλες τις εφαρμογές, αρχεία, κλπ και setάρισα σύμφωνα με τα γούστα μου. Ολα καλά, αλλά: Εχω μία απορία αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος: :!: Οταν η οθόνη είναι αναμμένη, τα notifications από τις εφαρμογές έρχονται κανονικά. Μόλις κλείσω την οθόνη σταματάνε, και μόλις την ξανα-ανοίξω έρχονται όλα μαζί. Παρακαλώ αν κάποιος δώσει συμβουλή (τύπου ενεργοποίησε το τάδε) να μου πει και πως να το κάνω, γιατί είμαι καινούργιος τόσο με τη συσκευή όσο και με το Android 8 Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλή συνέχεια. :bow:Πρέπει να πας μπαταρία-εκκίνηση κι να δώσεις άδεια σε ποιες εφαρμογές θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Πρέπει να πας μπαταρία-εκκίνηση κι να δώσεις άδεια σε ποιες εφαρμογές θες. Σε ευχαριστώ! Δείχνει να δουλεύει... :) Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akistab Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Καλησπέρα σε όλους. Πήρα το κινητό χθες, προερχόμενος από το P9 lite '16. Μπορεί να είναι πολύ νωρίς αλλά το κινητό είναι άλλο πράγμα. Έχω δύο ερωτήσεις μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει: 1.Το notch σε τί χρησιμεύει; 2.Μετέφερα τα πάντα από το προηγούμενο τηλέφωνο εκτός από τα δεδομένα από το μοναδικό παιχνίδι που παίζω, το Subway Surfers. Μου βγάζει μήνυμα ότι δεν είναι ασφαλές. Παρόλο που προσπάθησα να το παρακάμψω και να κάνω τη μεταφορά από την sd που έχω κρατήσει back up, δεν τα κατάφερα. Αν υπάρχει κάποιος να βοηθήσει θα το εκτιμούσα πολύ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 (edited) Έχω μπερδευτεί λιγάκι με τα SMS: Άλλες φορές κάνει ήχο όταν έρχονται και άλλες όχι... Δε μπορώ να καταλάβω όμως σε ποιες περιπτώσεις γίνεται τι... Και ένα δεύτερο: Γίνεται να έχω ηχητική ειδοποίηση στις αναφορές παράδοσης των SMS? Ευχαριστώ. Edited October 18, 2018 by Yoda Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Κατοχος και εγω του κινητου εδω και λιγες μερες, προερχομενος απο το Xiaomi MiA1. Πραγματικα μερα με τη νυχτα. Καμερες τελειες, γρηγορο και μπαταρια τερας. 4:30 ωρες οθονη και εχω 34% ακομα.Ευχομαι να παρουμε και αναβαθμισεις και ακομα το android 9 και θα ειναι το πιο ολοκληρωμένο κινητο στα χρήματα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Κατοχος και εγω του κινητου εδω και λιγες μερες, προερχομενος απο το Xiaomi MiA1. Πραγματικα μερα με τη νυχτα. Καμερες τελειες, γρηγορο και μπαταρια τερας. 4:30 ωρες οθονη και εχω 34% ακομα.Ευχομαι να παρουμε και αναβαθμισεις και ακομα το android 9 και θα ειναι το πιο ολοκληρωμένο κινητο στα χρήματα του. https://www.theandroidsoul.com/huawei-honor-android-9-pie-update/ Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Πολυ ωραια νεα αυτα. Καλο θα ηταν μια τετοια σημαντική αναβάθμιση. Επισης να πω οτι η μπαταρια του ειναι αψογη. Εβγαλε 6:30+ ωρες οθονη που δεν εχω δει ποτε ξανα σε κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetos13 Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Παιδιά ερώτηση προς όσους το έχουν ή είναι τέλος πάντων γνώστες.. Αλλαγή από j5 2017 σε p20 lite αξίζει?? Θα δω διαφορά ή όχι?? Γενικά το j5 είναι αρκετά αξιόπιστο αλλά μου αρέσει πολύ ο σχεδιασμός του p20 lite και με εχει δελεάσει τώρα που έπεσε αρκετά και η τιμή.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Κανείς έμπειρος να απαντήσει??:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts