KLEO67 Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Καλημέρα. Υπάρχει κάποια ρυθμιση για να παίζει το YouTube σε πλήρη οθόνη? Ειναι πραγματικά σπάσιμο όπως το δείχνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Καλημέρα. Υπάρχει κάποια ρυθμιση για να παίζει το YouTube σε πλήρη οθόνη? Ειναι πραγματικά σπάσιμο όπως το δείχνει. Στα samsung το ιδιο κανει αλλα σερνεις την οθονη προς τα πΛαγια απο το κεντρο προς τα εξω με τα δαχτυλα του χεριου και παιζει πληρης οθονη.Για δοκιμασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KLEO67 Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Στα samsung το ιδιο κανει αλλα σερνεις την οθονη προς τα πΛαγια απο το κεντρο προς τα εξω με τα δαχτυλα του χεριου και παιζει πληρης οθονη.Για δοκιμασε. Όχι δεν γίνεται. Τελικά ειναι και θέμα video. Σε άλλα δουλεύει με ολόκληρη την οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiknos12 Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Στο youtube ψιλοπαλευεται, εκεί που είναι πραγματικά χαλιά είναι στο twich...Για μένα είναι λόγος να το δώσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200c Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Κάτοχος εδώ και δύο εβδομάδες. Καλό κινητό αλλά έχει δύο πολύ βασικά - για εμένα - προβλήματα. 1. Το location history/time-line στο Google maps δεν δουλεύει 2. Το Garmin smartwatch αποσυνδέεται πολύ συχνά με αποτέλεσμα να χάνω ειδοποιήσεις. Και για τα δύο θέματα - αν και γνωστά σε forums του εξωτερικού - η αντιπροσωπεία κάνει την πάπια και παραπέμπει στο Service της λες και το πρόβλημα είναι με τη συγκεκριμένη συσκευή. Με λίγα λόγια να ταλαιπωρηθώ με την αποστολή και να μεινω χωρις τηλέφωνο για μερικές εβδομάδες για να επιβεβαιωσουν κάτι που είναι γνωστό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Έχει κάποιος πρόβλημε τη φωτεινότητα της οθόνης? Ακόμα και χωρίς την εξοικονόμηση πολύ χάλια. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 παιδια πως απενεργοποιω την "Λειτουργια Απενεργοποιησης Αφης" που βγαζει τπ μηνυμα της αρχικης οθονης οταν καλυπτω με το χερι μου τον αισθητηρα διπλα στην μπροστονη καμερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobody4 Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Στο ξεκλείδωμα περιοδικού μπορώ να βάλω δικές μου φωτογραφίες και να παίζουν αυτόματα όταν πάω να ξεκλειδώσω την συσκευή;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sargio01 Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Στο ξεκλείδωμα περιοδικού μπορώ να βάλω δικές μου φωτογραφίες και να παίζουν αυτόματα όταν πάω να ξεκλειδώσω την συσκευή;;; Λογικά αν σβήσεις τις αποθηκευμένες φωτογραφίες περιοδικού και βάλεις μέσα στον ίδιο φάκελο τις δικές σου, θα γίνει αυτό που θες. Παράθεση Ό,τι είμαστε, είναι αποτέλεσμα του πως σκεφτόμαστε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Λοιπόν μετα απο 25 μέρες με το κινητό έχω να παρατηρησω τα εξης. Πολύ ομορφο ελαφρύ και ευκολοχρηστο, μέτρια τελικά κάμερα ορισμένες φορες η φωτεινότητα του χάνει μου το έκανε και στο p10, και τελικά το notch είναι μια βλακεία αφού δε το υποστηριζει καμμία εφαρμογή και είναι σαν να εχεις ενα τηλέφωνο με οθόνη 5.2 ιδίως στο YouTube τρελό σπάσιμο στο full screen χάνεις γραμματα αλλοιώνεται το βίντεο αστα να πανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobody4 Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 Λογικά αν σβήσεις τις αποθηκευμένες φωτογραφίες περιοδικού και βάλεις μέσα στον ίδιο φάκελο τις δικές σου, θα γίνει αυτό που θες. Δυστυχώς δεν γίνεται... Άμα διαγράψεις τις ήδη υπάρχουσες φωτογραφίες θα σου εμφανίσει σαν φωτογραφίες περιοδικού το φόντο που έχεις στο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chriiskrm Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 Γενικα οποιος το εχει παρει θα ηθελα να μου πει τα αρνητικα της συσκευης που εχει παρατηρησει. ευχαριστω πολυ. επισης με ενδιαφερει η αναλυση της καμερας. θελω να αγγιζει ποιοτητα επαγγελματικης. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 Γενικα οποιος το εχει παρει θα ηθελα να μου πει τα αρνητικα της συσκευης που εχει παρατηρησει. ευχαριστω πολυ. επισης με ενδιαφερει η αναλυση της καμερας. θελω να αγγιζει ποιοτητα επαγγελματικης. :D επαγγελματική σε αυτή την κατηγορία ξέχασε το.. εδώ ούτε οι ναυαρχίδες δεν πιάνουν επιδόσεις επαγγελματικής Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 Το αγόρασα σήμερα από cosmote και μου έβγαλε ενημέρωσε για να περάσει firmware της cosmote. Αν το κάνω θα γίνει branded? Δεν θα παίρνει μετά άλλες αναβαθμίσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chriiskrm Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 παιδια υπαρχει οντως διαφορα αναμεσα στο huawei p20 lite dual & no dual?? γιατι βλεπω στα χαρακτηριστικα το ενα εχει selfie camera 16 ενα το αλλο 24. και επισης η τιμη...τι ακριβως παιζει με αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 παιδια υπαρχει οντως διαφορα αναμεσα στο huawei p20 lite dual & no dual?? γιατι βλεπω στα χαρακτηριστικα το ενα εχει selfie camera 16 ενα το αλλο 24. και επισης η τιμη...τι ακριβως παιζει με αυτο? Οχι καμιά διαφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 παιδια πως απενεργοποιω την "Λειτουργια Απενεργοποιησης Αφης" που βγαζει τπ μηνυμα της αρχικης οθονης οταν καλυπτω με το χερι μου τον αισθητηρα διπλα στην μπροστονη καμερα? Κανενας απαντηση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis855 Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 εχετε θεμα με το ραδιοφωνο? οταν κλεισει σβησει η οθονη μετα απο λιγο κλεινει και το ραδιοφωνο , παρολο που εχω κλειδωμενη την εφαρμογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chriiskrm Δημ. May 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2018 Αγορασα το p20 lite...πολυ καλες εντυπωσεις!!! κορυφαιο κινητο ειδικα στην καμερα του σιγουρα θα το κρατησω για τα επομενα 3 χρονια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Ξέρει κανένας αν απενεργοποιειται η γρήγορη φόρτιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis33 Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Γεια σας παιδια. Πηρε ο αδερφος μου απο Κυπρο το συγκεκριμενο κινητο αλλα του επεσε και εσπασε η οθονη. Απο εκει που το πηρε δεν το φτιαχνουν και ενας αλλος ειπε αν μου φερεις οθονη θα σου το φτιαξω. Ξερετε που μπορει να βρει οθονη? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Ξέρει κανένας αν απενεργοποιειται η γρήγορη φόρτιση; πάρε ενα ανταπτοράκι του ενός αμπερ να φορτίζει πιο αργά Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 πάρε ενα ανταπτοράκι του ενός αμπερ να φορτίζει πιο αργάΝαι έχω θα το κάνω έτσι. Καλύτερα δν ειναι; μόνο όταν χρειαζεται να το πάρω γρήγορα να το βάζω στον Ταχυφορτιστη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Ναι έχω θα το κάνω έτσι. Καλύτερα δν ειναι; μόνο όταν χρειαζεται να το πάρω γρήγορα να το βάζω στον Ταχυφορτιστη ακριβώς το ιδιο κάνω κι εγω, το φορτίζω όταν κοιμάμαι τη νύχτα με αργό φορτιστή Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 ακριβώς το ιδιο κάνω κι εγω, το φορτίζω όταν κοιμάμαι τη νύχτα με αργό φορτιστήΩραίος. Ευχαριστώ φίλε. Πιστεύω έτσι θα κρατήσει περισσότερο η μπαταρία του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts