Jump to content

[S9/S9 Plus] Αξεσουάρ (Θήκες, Screen Protectors κ.τ.λ.)

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Διαβάζοντας εδώ μέσα τα σχόλια, αν και είμαι κάτοχος αλλου κινητού θα ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας σχετικά με τις σταγόνες νανοτεχνολογίας που θεωρητικά παρέχουν προστασία στην οθόνη των κινητών. Έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο παρόμοιο προϊόν; Είστε ευχαριστημένοι; Αξίζει τον κόπο; Ευχαριστώ.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• Administrators
Μόλις πέρασα και εγώ tempered glass στο s9 plus, σαν αφή παιδιά έχει πολύ καλή, ανταποκρίνεται στο πάτημα της οθόνης όπως και πριν αυτό, αν πέσει και χτυπήσει στα πλάγια πάλι μας παρέχει ασφάλεια αν το έχουμε σε θήκη, αφήνει λίγο κενό αλλά δεν είναι αρκετό για να γίνει ζημιά, τώρα αν μαζεύει σκόνη ανάμεσα θήκης και τζαμιού θα δείξει, το συγκεκριμένο είναι διαφανές και πιάνει όλη την οθόνη όπως αισθητήρες και μπροστά κάμερα, για τις selfie δεν ξέρω αν θα τις επηρεάζει, για 2 ευρώ αξίζει, το μόνο που δεν μου άρεσε είναι στο μάτι, δεν μου κάθεται καλά, φαίνεται σαν ξένο

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κολλάει σε όλη την οθόνη η μόνο στα πλαϊνά;

----- προσθήκη μηνύματος 96 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Διαβάζοντας εδώ μέσα τα σχόλια, αν και είμαι κάτοχος αλλου κινητού θα ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας σχετικά με τις σταγόνες νανοτεχνολογίας που θεωρητικά παρέχουν προστασία στην οθόνη των κινητών. Έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο παρόμοιο προϊόν; Είστε ευχαριστημένοι; Αξίζει τον κόπο; Ευχαριστώ.

Παλαιότερα που κυκλοφόρησε η συγκεκριμένη λύση οι χρήστες ήταν ενθουσιασμένοι μέχρι που εμφανίστηκαν οι πρώτες γρατσουνιές και σπασμένες οθόνες.

Modpic.gif

Φίλε μου , απόλυτος εννοείται δεν είμαι απλά για κάποιον που θέλει να χαρεί την οθοναρα μας και να έχει την αίσθηση του γυαλιού και όχι μεμβράνη και ούτε στα χρώματα της οθόνης το μόνο tempered glass είναι το Whitestone ,δύο πτώσεις είχε το κινητό φοράει την hyper knit fabric της Samsung και μάλιστα σε πλακάκι και δεν είχε το παραμικρό ,εγώ προσωπικά αν έκανα ασφάλεια θα κάνα μόνο στον Κωτσόβολο μπορεί να κάνει 100 ευρώ αλλά όταν την χρειαστηκα σε ένα iPhone 7 plus μου το εκαναν αντικατάσταση τώρα με του ξηρογιανοπουλου πρέπει να πας να το φτιάξεις και να περιμένεις κάνα μήνα να πάρεις τα λεφτά σου .Κρίνει ο καθένας τι τον συμφέρει και πράττει αναλόγως :)

γιατι εισαι απολυτος φιλε μου?δινεις 40-50 ευρω δεν θυμαμαι ποσο κανει, για ενα τζαμι που εννοειται οτι σε ενα πεσιμο μπορει να μην σε καλυψει και το θεωρεις απολυτη λυση?

Απολυτη λυση ειναι μια μεμβρανη οπως της spigen Που δεν φαινεται καν οτι τη φορας, που μπαινει με νερο και καθεται τελεια, και μια ασφαλεια που θα σε καλυψει εστω και με 70% πλεον, αλλα απο την 300αρα που θες για οθονη θα πας στα 90 ευρω και 30 που πληρωσες για το ασφαλιστηριο, 120. και 10 ευρω η μεμβρανη, 130...

με το γυαλι δινεις 50 ευρω και 300 για οθονη, 350. Δε νομιζω οτι αξιζει να το συζηταμε..χωρια οτι και ζημια να μην παθεις, τα κοστη ειναι υπερ της ασφαλειας και μεμβρανης..

Και βαλε οτι η ασφαλεια σε καλυπτει σε αλλες 5 περιπτωσεις, πχ κλοπη, που το γυαλι δε σε σωζει.

Μην ειστε απολυτοι, και μαλιστα για απολυτως συγκρισιμα με απλη λογικη, πραγματα

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Παλαιότερα που κυκλοφόρησε η συγκεκριμένη λύση οι χρήστες ήταν ενθουσιασμένοι μέχρι που εμφανίστηκαν οι πρώτες γρατσουνιές και σπασμένες οθόνες.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Παύλος Παυλίδης 

Εγώ προχθές έβαλα αυτές τις σταγόνες. Θα δείξει...

Galaxy S9+ & Tapatalk Pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν παρέχουν καμία επιπλέον προστασία. Αν μπορούσε η Gorilla, με λίγο υγρό να σκληρύνει κι άλλο το γυαλί της, να το πάει δηλαδή από 6 στο 7 ή 8 στην κλίμακα σκληρότητας Mohs, πιστεύεις ότι δεν θα το έκανε; Τη Spigen ή τα ΜΜ περιμένει;

Είναι πεταμένα λεφτά και τίποτα παραπάνω. Όποιος έχει αποδείξεις για το αντίθετο, να τις ποστάρει να τις δούμε.

Εγώ προχθές έβαλα αυτές τις σταγόνες. Θα δείξει...

Έχει αλλάξει, μειωθεί δηλαδή καθόλου η φωτεινότητα της οθόνης; Επηρεάστηκε το touch; Ή είναι σαν να μην υπάρχει κάποιο στρώμα αλλού υλικού επάνω στην οθόνη;

Παύλος Παυλίδης 

Φίλε μου , απόλυτος εννοείται δεν είμαι απλά για κάποιον που θέλει να χαρεί την οθοναρα μας και να έχει την αίσθηση του γυαλιού και όχι μεμβράνη και ούτε στα χρώματα της οθόνης το μόνο tempered glass είναι το Whitestone ,δύο πτώσεις είχε το κινητό φοράει την hyper knit fabric της Samsung και μάλιστα σε πλακάκι και δεν είχε το παραμικρό ,εγώ προσωπικά αν έκανα ασφάλεια θα κάνα μόνο στον Κωτσόβολο μπορεί να κάνει 100 ευρώ αλλά όταν την χρειαστηκα σε ένα iPhone 7 plus μου το εκαναν αντικατάσταση τώρα με του ξηρογιανοπουλου πρέπει να πας να το φτιάξεις και να περιμένεις κάνα μήνα να πάρεις τα λεφτά σου .Κρίνει ο καθένας τι τον συμφέρει και πράττει αναλόγως :)

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Αν θεωρείς ότι είναι πιο σίγουρο το γυαλί από ασφάλεια οκ, άποψη σου, λάθος όμως καθώς το γυαλί δε θα σε σώσει κάθε φορά.

Τώρα για το ποια ασφάλεια θα πάρεις, εγώ έχω κάνει χρήση της Generali και με κάλυψαν μετά από 1 μήνα. Το ότι τα έδωσα μπροστά και μου τα έδωσαν μετά δε λέει κάτι. Είχα δώσει 25 ευρώ και κέρδισα 260...και το σπάσιμο έγινε ανάμεσα σε γυαλί και θήκη χωρίς πτώση. Οπότε βγάλε τα συμπεράσματα σου..

Ας μην είμαστε απόλυτοι ειδικά όταν αυτό που λέμε πάει κόντρα στη μαθηματική τουλάχιστον λογική..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Τα έχω γράψει ξανά και θα τα ξαναγράψω.

Όταν ήμουν υπάλληλος σε κατάστημα με αξεσουάρ κινητής, ήρθε πωλητής γνωστής εταιρείας νανοτεχνολογίας για να βάλουμε το προϊόν στο κατάστημα.

Η επίδειξη έγινε στο δικό μου (2ο) κινητό.

Γνωρίζαμε από πριν τη κατάληξη αλλά είπαμε να μη τον διώξουμε πριν μας μιλήσει, αλλά έτσι κι αλλιώς δε θέλαμε αυτό το προϊόν στο κατάστημα γνωριζοντας ότι οι πελάτες θά τά "έβαζαν" μαζί μας σε περίπτωση που δε γινόταν ότι υποσχόταν η εταιρεία (δηλαδή προστασία και αντικατάσταση σε περίπτωση γρατζουνιας/ραγισματος/σπάσιμο).

Αν και είμαι πολύ ψείρας σε 10 μέρες εμφανίστηκε μια μικρή γρατζουνια, κάτι που περίμενα, αλλά δε με ένοιαζε να το κυνηγήσω μιας και το είχα σαν 2η συσκευή.

Επίσης, σε κοντινό κατάστημα που έβαλε το προϊόν, είχαν βρει το μπελά τους από πολλές περιπτώσεις που μετά από γρατζουνια ή ράγισμα, η εταιρεία σκαρφιζοταν τις πιο τρελές δικαιολογίες για να αποφύγει να αντικαταστήσει τις οθόνες.

Εύχομαι λοιπόν να πάνε όλα καλά σε όποιον το επιλέξει...

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Αδερφε είπα μαζί σου για τον 1 χρόνο! Τώρα όπως το δει ο καθένας αμα το κρατήσει η οχι... Εγω προσωπικά την αίσθηση του whitestone δεν νομίζω να την έχει καμια μεμβράνη και γιαυτο το βάζω ίσως και μια ασφάλεια μαζί θα ήταν καλύτερα.

Αγάπη

Προφανώς το τέλειο είναι να βάλεις και ασφάλεια και ακριβό γυαλί..

Απλά εδώ προσπαθούμε να δώσουμε πιο φθηνές λύσεις. Αν κάποιος τα σκάσει για τέτοιο γυαλί και ασφάλεια δεν υπάρχει λόγος να το αναλύουμε..

Κατά τα άλλα, είπαμε, μετά τον 1ο χρόνο κάθε ένας ας πράξει αναλόγως.. Αν στον χρόνο την πάθεις όμως, με το γυαλί θα έχεις χάσει πολύ περισσότερα λεφτά. Προσωπικά θα έβαζα γυαλί τον 2ο χρόνο που δε θα με καλύπτει η ασφάλεια..και τέλος.80 ευρώ στα 2 χρόνια με μέγιστη εξασφάλιση

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Εννοείς ότι μπορεί και να την χειροτερεψει δηλ την οθόνη ή απλώς δεν κάνει τίποτα;

Παύλος Παυλίδης 

Έχει αλλάξει, μειωθεί δηλαδή καθόλου η φωτεινότητα της οθόνης; Επηρεάστηκε το touch; Ή είναι σαν να μην υπάρχει κάποιο στρώμα αλλού υλικού επάνω στην οθόνη;
Όχι καμία διαφορά. Μου πε για μια μέρα να μην το σκουπισω με πανάκι.

Δεν επηρεάζει σε τίποτα τα χρώματα. Είναι σαν να μην φοράει κάτι. Όσον αφορά στην αφή νιώθω την οθόνη όχι τόσο γλιστερή όταν την χαϊδεύω αλλά για αυτό μάλλον οφείλεται ότι δεν έχω σκουπίσει την οθόνη μιάμιση μέρα και έχει μαζέψει τα πάντα πάνω. :p

Οι σταγόνες ήταν παχυρευστες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κολλάει σε όλη φίλε, δεν υπάρχει νεκρό σημείο επαφής, στο S7 edge που είχα σε μερικά σημεία δεν είχε σωστή ανταπόκριση, εδώ όμως είναι οκ ,προς το παρών

Edited by dimtz

Καλησπέρα σε όλους.Νεος κάτοχος του S9 plus εντός των επόμενων ημερών και ψάχνω για rugged θήκη λόγω δουλειάς.Οι επιλογές που έχω είναι μάλλον 3 και αν μπορεί κάποιος με βοηθάει.

- Spigen 360 Pro guard

- Spigen hybrid 360

- Supcase Unicorn Beetle pro

Η hybrid ξέρω ότι έχει κανονικό tempered glass το οποίο "κολλάει" πάνω στην οθόνη και μένει εκεί ακόμα και αν βγάλεις την θήκη.Στην Unicorn Beetle το προστατευτικό τζάμι μπαίνει απλά από πάνω και βγαίνει όποτε θέλεις.Στην Pro guard δεν έχω βρει σχετικό βίντεο για το S9 παρά μόνο για το iPhone X στο οποίο φαίνεται να είναι σαν της Beetle,να βγαίνει δηλαδή.Δυο ερωτήσεις έχω

1.Στις Beetle και pro guard εάν έχεις ήδη screen protector επηρεάζεται καθόλου η οθόνη με "νερά" αλλοίωση χρωμάτων κλπ?

2.Στην hybrid το tempered που έχει είναι case friendly για τις υπόλοιπες θήκες της Spigen ας πούμε?Γιατί θέλω όσο είμαι στην δουλειά να το έχω φουλ προστατευμένο αλλά για όλες τις υπόλοιπες περιστάσεις να το έχω πιο λεπτό και ας πούμε "όμορφο".

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Κάνω παράθεση το δικό μου ποστ μιας και έχω νέα.Πηρα λοιπόν την Hybrid 360 για να έχω την συσκευή προστατευμένη για την δουλειά μου και πάνω στην συσκευασία του tempered glass αναγράφει ότι το συγκεκριμένο είναι για να συνδυαστεί ΜΟΝΟ με τις Hybrid και Thin fit 360.Είχα πάρει και μια rugged armor και όντως στην προσπάθεια να την βάλω φαινόταν ότι "ζορίζει" το γυαλί οπότε και την έβγαλα και παρήγγειλα την thin fit 360.

Να πω εδώ ότι η Hybrid ναι μεν μεγαλώνει την συσκευή αλλά όχι όπως η Otterbox Defender που είχα στο s7 edge ας πούμε. Επίσης αν μπει με τον σωστό τρόπο δηλαδή πρώτα η θήκη και ΜΕΤΑ το tempered το γυαλί κάθεται άψογα και δεν μένει κενό μεταξύ αυτού και της θήκης.

Αυτά τα ολίγα για όποιον μπορεί να τον ενδιαφέρει.

Επανέρχομαι για τις εντυπώσεις μετά το πέρας 2 ημερών, δεν αξίζει για μένα tempered glass ,παρά μόνο αυτό που έχει 50 ευρώ (απ' ότι λένε) , αυτά τα φθηνά μόνο ζημιά κάνουν, τι θέλω να πω, αυτό που πέρασα εγώ έχανε πολύ στην ποιότητα εικόνας, τέτοια οθόνη και να έχουμε τέτοιο γυαλί είναι ξεφτίλα, μεγάλη απώλεια χρωμάτων, καλύτερα χωρίς γυαλί να χαρούμε το κινητό μας, τώρα για screen protector καλύτερη επιλογή για μένα είναι η screenknight , καλύπτει όλη την οθόνη χωρίς να επηρεάζεται από τις θήκες, μετά δεύτερη επιλογή είναι η Spigen neo flex που έχω τώρα, σαν αφή είναι καλύτερη σε σχέση με screenknight αλλά δεν καλύπτει όλη την οθόνη, αυτά τα λίγα από μένα, μην χάνεται χρόνο και χρήμα

Μόλις πέρασα και εγώ tempered glass στο s9 plus, σαν αφή παιδιά έχει πολύ καλή, ανταποκρίνεται στο πάτημα της οθόνης όπως και πριν αυτό, αν πέσει και χτυπήσει στα πλάγια πάλι μας παρέχει ασφάλεια αν το έχουμε σε θήκη, αφήνει λίγο κενό αλλά δεν είναι αρκετό για να γίνει ζημιά, τώρα αν μαζεύει σκόνη ανάμεσα θήκης και τζαμιού θα δείξει, το συγκεκριμένο είναι διαφανές και πιάνει όλη την οθόνη όπως αισθητήρες και μπροστά κάμερα, για τις selfie δεν ξέρω αν θα τις επηρεάζει, για 2 ευρώ αξίζει, το μόνο που δεν μου άρεσε είναι στο μάτι, δεν μου κάθεται καλά, φαίνεται σαν ξένο

Μόλις έβαλα και εγώ την neo flex. Δεν μπορώ να πω έκατσε άρτια από άποψη τοποθέτησης. Ειναι πολύ διακριτική και από αφή και χρώματα μια χαρά. Απλά έχει βγάλει κάποια μικρά εξογκωματακια να τα πω; Σαν να έχει κρατήσει νερό από κάτω. Επίσης, πιέζοντας με δύναμη να φύγουν τα νερά από κάτω, σαν να την χάραξα με το πλαστικό που δίνει στο κουτί που είναι για σωστή τοποθέτηση. Εγώ φταιω σε αυτό. Είχα συνηθίσει να πιέζω πολύ καθώς στα.προηγούμενα κινητά μου έβαζα μόνο γυαλιά. Οπότε μάλλον το παρακανα...

Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ έβαλα για πρώτη απόπειρά την ορίτζιναλ, το κατάστημα δεν είχε την μεμβράνη της spigen. Δεν βλέπω να την αναφέρετε. Υποθέτω η neο flex έχει καλύτερη αίσθηση? Απλά με προβληματίζει αυτό με την υγρή τοποθέτηση. Τι λέτε αξιζει η δοκιμή? Θα κερδίσω σε αίσθηση αφής?

Μόλις έβαλα και εγώ την neo flex. Δεν μπορώ να πω έκατσε άρτια από άποψη τοποθέτησης. Ειναι πολύ διακριτική και από αφή και χρώματα μια χαρά. Απλά έχει βγάλει κάποια μικρά εξογκωματακια να τα πω; Σαν να έχει κρατήσει νερό από κάτω. Επίσης, πιέζοντας με δύναμη να φύγουν τα νερά από κάτω, σαν να την χάραξα με το πλαστικό που δίνει στο κουτί που είναι για σωστή τοποθέτηση. Εγώ φταιω σε αυτό. Είχα συνηθίσει να πιέζω πολύ καθώς στα.προηγούμενα κινητά μου έβαζα μόνο γυαλιά. Οπότε μάλλον το παρακανα...

Μπορείς να την βγάλεις φίλε και να την περάσεις ξανά, και εγώ την δεύτερη φορά είχα τέλειο αποτέλεσμα, απλά κατά την τοποθέτηση πίεσε λίγο παραπάνω την σπάτουλα για να πετάξει τα νερά, επίσης ρίξε και λίγο νερό από πάνω, κοίτα λίγο το βίντεο τοποθέτησης, είναι πολύ εύκολο

Εγώ έβαλα για πρώτη απόπειρά την ορίτζιναλ, το κατάστημα δεν είχε την μεμβράνη της spigen. Δεν βλέπω να την αναφέρετε. Υποθέτω η neο flex έχει καλύτερη αίσθηση? Απλά με προβληματίζει αυτό με την υγρή τοποθέτηση. Τι λέτε αξιζει η δοκιμή? Θα κερδίσω σε αίσθηση αφής?

Σωστά φίλε,την γνήσια της Samsung την ξέχασα, την είχα στο s8 ,ήμουν ευχαριστημένος αλλά πολύ δύσκολη η τοποθέτησή της, η καλύτερη λύση για μένα είναι αυτές με το νερό, όσο αρχάριος και να είσαι θα κάνεις καλή δουλειά

Edited by dimtz

Μπορείς να την βγάλεις φίλε και να την περάσεις ξανά, και εγώ την δεύτερη φορά είχα τέλειο αποτέλεσμα, απλά κατά την τοποθέτηση πίεσε λίγο παραπάνω την σπάτουλα για να πετάξει τα νερά, επίσης ρίξε και λίγο νερό από πάνω, κοίτα λίγο το βίντεο τοποθέτησης, είναι πολύ εύκολο

Σωστά φίλε,την γνήσια της Samsung την ξέχασα, την είχα στο s8 ,ήμουν ευχαριστημένος αλλά πολύ δύσκολη η τοποθέτησή της, η καλύτερη λύση για μένα είναι αυτές με το νερό, όσο αρχάριος και να είσαι θα κάνεις καλή δουλειά

Το έκανα κατά γράμμα. Και στα δάχτυλα και στην μεμβράνη και πάνω από αυτήν. Τώρα που στέγνωσε πώς να την ξαναβγάλω;

Ισως μετά από λίγες μέρες να φύγουν αυτά που έχει από κάτω. Ετσι λέει στο βίντεο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το έκανα κατά γράμμα. Και στα δάχτυλα και στην μεμβράνη και πάνω από αυτήν. Τώρα που στέγνωσε πώς να την ξαναβγάλω;

Ισως μετά από λίγες μέρες να φύγουν αυτά που έχει από κάτω. Ετσι λέει στο βίντεο.

Την πρώτη φορά είχε και εμένα νερά, δεν περίμενα να φύγουν, μετά από μισή ώρα την έβγαλα και έκανα την διαδικασία από την αρχή με αποτέλεσμα τώρα να μην φαίνεται καν ότι έχω screen protector, ξεκόλλησε την από την μια μεριά και σιγά σιγά, δεν έχει ανάγκη

Καλημέρα

Κανα καλό set screen protector ( ή γυαλί) και λεπτής θηκης για το plus εχετε να μου προτείνετε.

Αυτο που εχω στο κινητό που πηρα μεταχ. Μου εχει ξεκολλήσει στις ακρες μιας και δεν ταιριάζει καλα.

Ευχαριστώ πολύ.

Καλημέρα

Κανα καλό set screen protector ( ή γυαλί) και λεπτής θηκης για το plus εχετε να μου προτείνετε.

Αυτο που εχω στο κινητό που πηρα μεταχ. Μου εχει ξεκολλήσει στις ακρες μιας και δεν ταιριάζει καλα.

Ευχαριστώ πολύ.

Όταν λες καλό τι εννοείς; Να παρέχει τη μέγιστη προστασία; Ή να είναι διακριτικό;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όταν λες καλό τι εννοείς; Να παρέχει τη μέγιστη προστασία; Ή να είναι διακριτικό;

Καλο σε εφαρμογή να ταιριάζει με την θηκη σε μέγεθος

Καλο σε εφαρμογή να ταιριάζει με την θηκη σε μέγεθος

Υπάρχουν πάρα πολύ λεπτές θήκες υπάρχουν και χοντρές που "πετάνε" τα γυαλιά. Προσωπικά έχω έναν συνδυασμό ο οποίος δεν είναι και ό,τι καλύτερο από άποψη ασφάλειας αλλά το κινητό παραμένει κομψό και ελαφρύ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to [S9/S9 Plus] Αξεσουάρ (Θήκες, Screen Protectors κ.τ.λ.)