Pharmex Δημ. July 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2018 Επίσης, είναι full glue ή κολλάει μόνο περιμετρικά; Λογικά δεν είναι Case friendly αφού καλύπτει πλήρως τα άκρα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoHnNiE4000 Δημ. July 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2018 καλησπερα παιδια, για οσους δεν ενδιαφερονται για tempered glass ,eγω χρησιμοποιησα τα original screen protectors της samsung. Αρκετα κρυσταλλινη διαφανεια, καθολου ενοχλητικη και σχετικα ευκολη στην τοποθετηση. Εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος. Σιγουρα απο πλευρας προστασιας δεν παρεχει κ την μεγιστη δυνατη ασφαλεια...αλλα απο μικροατυχηματα και γρατζουνιες ειστε καλυμενοι. Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anonymous29 Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Σήμερα παραλαμβάνω το s9 μπορεί να μου προτείνει κάποιος ένα tempered glass και μια θήκη που να προστατεύει το κινητό χωρίς να το χορταίνει από Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Μετά από ατύχημα της γυναίκας με το κινητό μου (s9 plus) που μου έσπασε το tempered glass από extreme-mobile, είπα να δοκιμάσω (μέχρι να βάλω το ίδιο) το συνδυασμό Spigen liquid air matte black θήκης με μεμβράνη Spigen neo flex crystal clear. Η μεμβράνη, για μεμβράνη, είναι άψογη. Δεν έχω παρατηρήσει αλλοιώσεις στην οθόνη και κάθεται πολύ καλά. Συνεργάζεται άψογα με τη θήκη και δε την έχει "πετάξει" καθόλου μέχρι τώρα. Η θήκη είναι πολύ καλή, κουμπώνει τέλεια στη συσκευή, είναι πολύ λεπτή αλλά όχι η λεπτότερη κάτι που μου κάνει γιατί το προστατεύει τόσο όσο. Από ποιότητα Spigen, τι να λέμε. Το μόνο αρνητικό για μένα είναι ότι γλιστράει στο χέρι λίγο περισσότερο απ'ότι θα ήθελα. Θεωρούσα ότι θα έχει καλύτερο grip. Overall, το πακέτο αυτό για περίπου 20€ σύνολο, είναι μια πάρα πολύ καλή λύση για τη συσκευή μας. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socratis_g Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 Εχω καμια 15αριά θήκες (spigen, cafele, nillkin και φθηνές του 1ευρώ) Νο 1 βάζω αυτή Spigen Neo Hybrid Crystal Coral Blue (Galaxy S9+) https://www.skroutz.gr/s/14909089/Spigen-Neo-Hybrid-Crystal-Coral-Blue-Galaxy-S9.html?from=account_favorites Μακράν την καλύτερη προστασία,σε συνδιασμό με το domeglass και να ξεγελάει το μάτι απο θέμα όγκου, και να κουμπώνει και το κινητό μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pettak1967 Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 Υπαρχει καποια προταση για αξιοπιστο powerbank για S9, αν ειναι αυτο το σωστο νημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 Υπαρχει καποια προταση για αξιοπιστο powerbank για S9, αν ειναι αυτο το σωστο νημα? https://www.skroutz.gr/s/10573018/Xiaomi-Mi-Power-Bank-2-10000mAh.html?from=best_picks Έχω αυτό εδώ και είναι μια χαρά. Φορτίζει σε 1.30 ώρα και κάτι αν θυμάμαι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkiLopSaRo Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 https://www.skroutz.gr/s/10573018/Xiaomi-Mi-Power-Bank-2-10000mAh.html?from=best_picks Έχω αυτό εδώ και είναι μια χαρά. Φορτίζει σε 1.30 ώρα και κάτι αν θυμάμαι καλά. Φορτιζει δηλαδη στο ιδιο χρονικο διαστημα στο οποιο φορτιζεται η συσκευη και απο την πριζα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisVR46 Δημ. August 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2018 Καλησπέρα σ όλους. Τελευταία επειδή μου έχει γίνει εμμονή να πάρω το s9+ και όλη μέρα βλέπω βίντεο στο youtube και διαβάζω άρθρα... Τελικά μέσα στη συσκευασία δίνουν θήκη; ή όχι. γιατί σε κάποια unboxing έχει και σε άλλα όχι. Έχω μπερδευτεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2018 Καλησπέρα σ όλους. Τελευταία επειδή μου έχει γίνει εμμονή να πάρω το s9+ και όλη μέρα βλέπω βίντεο στο youtube και διαβάζω άρθρα... Τελικά μέσα στη συσκευασία δίνουν θήκη; ή όχι. γιατί σε κάποια unboxing έχει και σε άλλα όχι. Έχω μπερδευτεί Όχι, δεν υπάρχει θήκη μέσα στη συσκευασία. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. August 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2018 Φορτιζει δηλαδη στο ιδιο χρονικο διαστημα στο οποιο φορτιζεται η συσκευη και απο την πριζα; 5 φορές το χω φορτίσει απ το powerbank και μου φόρτισε σε 1:30 ώρα. Ίσως να ήταν και 1:40. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poison21 Δημ. August 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2018 Υπαρχει καποια προταση για αξιοπιστο powerbank για S9, αν ειναι αυτο το σωστο νημα? Εγώ έχω πάρει αυτό εδώ 3 χρόνια τώρα και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος μιας και στις διακοπές δεν παίρνω φορτιστή ρεύματος μαζί. Παω παραλία το αφήνω να φορτίσει και παίζω μπάλα μετά ότι ώρα θέλω. https://www.aukey.com/products/12000mah-dual-usb-port-solar-power-bank Παράθεση ONE PLUS 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2018 Καλησπέρα παιδιά. Πείτε μου σας παρακαλώ μία πάρα πολύ λεπτή θήκη (αν υπάρχει και κάποια όχι σκληρή θα το προτιμούσα) για το S9+. Φαντάζομαι τα γυαλάκια πάνε άχρηστα λόγω κυρτότητας οπότε τι προτείνετε; Κάποια νανοτεχνολογία; Κάποια μεμβράνη; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2018 (edited) Θήκη MSVII με screen knight , τέλειος συνδυασμός Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 4, 2018 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2018 Ναι την SMVII εχω και στο Mate 10 Pro. Δεν έχει αντίπαλο. Mate 10 Pro & Tapatalk pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. August 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2018 Καλησπέρα παιδιά. Πείτε μου σας παρακαλώ μία πάρα πολύ λεπτή θήκη (αν υπάρχει και κάποια όχι σκληρή θα το προτιμούσα) για το S9+. Φαντάζομαι τα γυαλάκια πάνε άχρηστα λόγω κυρτότητας οπότε τι προτείνετε; Κάποια νανοτεχνολογία; Κάποια μεμβράνη; Αυτή σε μαύρο Ντίνο.. Για μένα είναι αρκετά λεπτή για να δείχνει ωραίο αλλά και να προστατεύει. Έχει η spigen μια πάρα πολύ λεπτή που είχα στο. Νότε αλλά δεν ξέρω αν τη βγάζει για S9+ όμως δε νομίζω ότι προστατεύει.. Μεμβράνη βάλε spigen με νερό για τα βασικά και ασφάλεια για τα υπόλοιπα Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2018 Αυτή σε μαύρο Ντίνο.. Για μένα είναι αρκετά λεπτή για να δείχνει ωραίο αλλά και να προστατεύει. Έχει η spigen μια πάρα πολύ λεπτή που είχα στο. Νότε αλλά δεν ξέρω αν τη βγάζει για S9+ όμως δε νομίζω ότι προστατεύει.. Μεμβράνη βάλε spigen με νερό για τα βασικά και ασφάλεια για τα υπόλοιπαΠοια λες; Δεν βλέπω κάποιο link. Δεν θέλω να προστατεύει σε πεσιματα. Προτιμώ να το ρισκαρω από το να κουβαλάω ένα τούβλο μαζί μου κάθε μέρα. Παρήγγειλα την MSVII σε μαύρο τελικά και πήρα και από ebay δύο τρεις ακόμα. Νομίζω και η ασφάλεια υπερβολή είναι αν δεν είσαι παντρεμένος με παιδιά. :p Λινκ για αυτήν με την υγρή τοποθέτηση; Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. August 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2018 Φίλος για το S7 edge του είχε αγοράσει θήκη που έπαιρνε βιδωτους φακούς, έναν μακρο, ένα ευρυγωνιο κ ενα τηλεφακο και ηταν πολυ ευχαριστημένος απο την ποιότητα. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο για το S9; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. August 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2018 Καλησπέρα. Έχω δει σε s8 plus ζελατίνα που πιάνει όλη την οθόνη και φτάνει ως τη πλάτη του κινητού αγκαλιάζοντας το. Μήπως ξέρετε που υπάρχει αυτή η ζελατίνα;; Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. August 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2018 Ποια λες; Δεν βλέπω κάποιο link. Δεν θέλω να προστατεύει σε πεσιματα. Προτιμώ να το ρισκαρω από το να κουβαλάω ένα τούβλο μαζί μου κάθε μέρα. Παρήγγειλα την MSVII σε μαύρο τελικά και πήρα και από ebay δύο τρεις ακόμα. Νομίζω και η ασφάλεια υπερβολή είναι αν δεν είσαι παντρεμένος με παιδιά. :p Λινκ για αυτήν με την υγρή τοποθέτηση; Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το ξέχασα το link.. αλλά έλα που δεν μπορώ να κάνω paste, ενώ μπορώ αλλού εδώ δε με αφήνει. Δες την nillkin air case super slim. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2018 Για να μη διαφημίσουμε κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα, Spigen neo flex στο σκρουτζ και θα τη βγάλει τη μεμβράνη. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. August 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2018 Αυτή η μεμβράνη, έχει την αίσθηση της screenknight; Δηλαδή ελάχιστα, σαν φλούδα πορτοκαλιού;; Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2018 Αυτή η μεμβράνη, έχει την αίσθηση της screenknight; Δηλαδή ελάχιστα, σαν φλούδα πορτοκαλιού;; Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έτσι είναι, ναι, απλά είναι στο ελάχιστο βαθμό. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. August 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2018 WTF? https://www.facebook.com/simplycarbonfiberofficial/videos/538433593176466/ Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2018 Εγώ πάντως επειδή ήξερα ότι θα μπλέξω με τις διάφορες μεμβράνες και γυαλιά που δεν κάθονται καλά, πήγα και έβαλα στα mediamrkt αυτή την προστασία υγρής τοποθέτησης της Zagg. Πιθανόν να μην κάνει τίποτα στην ουσία αλλά είναι σημαντικό ότι δίνει εγγύηση ένα χρόνο για γρατζουνιές. Galaxy S9+ & Tapatalk Pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts