psybill Δημ. April 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2004 δυστυχως φιλε μου δεν γινεται!! πρεπει να παρεις οπωσδηποτε ενα 56k modem και να το συνδεσεις στο pc σου και σε μια απο τις αναλογικες εισοδους του netmod. με ενα φτηνο εσωτερικο, θα κανεις μια χαρα τη δουλεια σου. συνδεομουν παλαιοτερα ετσι,και θυμαμαι οτι πηγαινε αρκετα καλα. τουλαχιστον καλυτερα απο οταν ειχα απλη αναλογικη γραμμη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aek21r Δημ. April 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2004 nai den ginete allios to eixa kai egw kapote auto to problima alla oxi me panafonet :p Παράθεση www.glafki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2004 Παπαλα, δεν ξερουν τιποτα Μηπως καποιος με SPV και vodafone θα μπορουσε να βοηθησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. April 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Leolipop (19 Απρ. 2004 , 15:36) Παπαλα, δεν ξερουν τιποτα Μηπως καποιος με SPV και vodafone θα μπορουσε να βοηθησει? ειναι λογικο να μη μπορει να σε βοηθησει η voda, αφου δεν πουλαει αυτα τα τηλεφωνα!!! γιατι δεν κοιτας στο thread του motorola mpx200 που εχει το ιδιο λειτουργικο, κατι θα βρεις εκει!! επισης μπορεις να κοιταξεις εδω. ειναι οι ρυθμισεις για το qtek 8080 με win 2003, αλλα η βασικες ρυθμισεις πρεπει να ειναι στην ιδια γραμμη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2004 Ειναι αυτο που εψαχνα, :D Ευχαριστω πολυ φιλε :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. April 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Leolipop (19 Απρ. 2004 , 18:03) Ειναι αυτο που εψαχνα, :D Ευχαριστω πολυ φιλε :cool: ποιο spv εχεις βρε? το Ε200 ή το παλιο? αν εχεις το Ε200 γιατι δεν διαβαζεις και το thread του Qtek 8080? το ιδιο τηλεφωνο ειναι. εκει θα το ειχες βρει χωρις να ταλαιπωρηθεις. anyway... χαιρομαι που βοηθησα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2004 Το παλιο αλλα ολα σχεδον ταιριαζαν.Ολα ΟΚ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. April 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2004 10€ kanei ena eswteriko, min to skeftesai Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris74 Δημ. April 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2004 για ποια κεραια μιλαμε ρε παιδια? για αυτην που ειναι επανω στο βουνο κοντα στην βαση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrip Δημ. April 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2004 ok paidia euxaristo poly, brika apo ena filo mou telika kai tha to dokimaso Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brebosgeo Δημ. April 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2004 h keraia pou eixe to problhma einai ston profhth hlia sth xasia.den kserw akoma an diorthwthike to problima. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. April 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2004 Μονο με modem γινεται και οι ταχυτητες που πιανεις ειναι γυρω στα 52Kb/s λογω γραμμης και μονο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Umts Δημ. April 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2004 Υπομονη μέχρι τέλους της εβδομάδας... Μετα έχει ο Θεος (αγνωστο πόσο θα κρατήσει).... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. April 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2004 Wirelessly posted (SE T610: SonyEricssonT610/R101 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Apo 22/4 (sthn hmeromhnia mporei na kanx k la8os) h eidopoihsh mesw callmeback 8a einai efikth mono gia sundromhtes vf.to orio eidopoihsewn/mera au3anetai apo 30 se 40.β© Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ditheo Δημ. April 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2004 Θα άνοιγα καινούριο θέμα αλλά μια που είναι ανοιχτό αυτό... Αγόρασα 31.12.2003 ένα Ζ600 από κατάστημα της Vodafone στην Θεσσαλονίκη(Βασ. Όλγας 165) στις 3.4.2004 παρουσίασε ένα πρόβλημα με την μνήμη του και στις 5.4.2004 το πήγα στο κατάστημα για να μου επισκεύσουν. Μου το παρέλαβαν την ίδια μέρα και μου είπαν να περάσω την επόμενη Τετάρτη (14.4.2004) για να το παραλάβω( πως ήξεραν ότι θα είναι έτοιμο , μόνο αυτοί ξέρουν)... Πηγαίνω στις 14.4.2004 και αρχίζουν ψάχνουν στον υπολογιστή τους αλλά το κινητό δεν εμφανιζόταν πουθενά. Πήραν τηλέφωνο με την εταιρία που συνεργάζεται (ΜΟΒΙΤΕL) αλλά δεν το έβρισκαν. Μου είπαν να ξαναπεράσω την Πέμπτη 15.4.2004, όπου και πήγα. Μου είπαν πολύ απλά να ξαναπεράσω την επόμενη Δευτέρα 19.04.2004. Την δευτέρα 19.4.2004 πηγαίνω και τους ζητώ να με ενημερώσουν. Μου λένε πως έχω κωδικό ασφαλείας στο κινητό. Τους τον δίνω αμέσως και μου λένε ότι θα τον στείλουν με φαξ και να περάσω την τετάρτη 21.4.2004 όπου σίγουρα θα πάρω το κινητό μου. Πηγαίνω σήμερα και μου ξαναλένε για τον κωδικό ασφαλείας τους λέω πως τους τον έχω δώσει από την Δευτέρα και βλέπω ο κωδικός ασφαλείας μου να είναι κολλημένος σε ένα χαρτάκι στήν οθόνη τους.τον δίνουν στην εταιρία που συνεργάζονται και μου λένε παρασκευή. Τους ρωτώ πότε στείλανε το κινητό και δεν θέλαν να μου απαντήσουν. Τελικά τους ζητώ το τηλέφωνο της ΜΟΒΙΤΕΛ και μιλώ ο ίδιος . Έμαθα ότι το κινητό έφτασε στα χέρια της ΜΟΒΙΤΕΛ στις 15.4.2004 ... Ρωτώ ξανά τους υπαλλήλους εκεί πέρα πότε το στείλανε και άρχισαν να τα μασάν κανονικά. τους ζητώ να μου δείξουν το δελτίο αποστολής που έχουν και λένε πως τα έχουν στείλει κάτω στο λογιστήριο στην Αθήνα. τους ρωτώ τί έγινε εκείνο το 10ήμερο που το κινητό μου δεν φαινόταν πουθενά και μου λένε πως φταίνε οι αργίες του πάσχα.... Τελικά παίρνω τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και τους αναφέρω τα παραπάνω με λεπτομέρια... Αλλά κανείς δεν ξέρει που ήταν το κινητό μου για εκείνες τις 10 ημέρες. Το μόνο που υποψιάζομαι είναι ότι ή το ξέχασαν να το στείλουν και το στείλαν την επόμενη εβδομάδα ή κάποιος χαιρόταν το κινητό μου για 10 ημέρες.... Ένα είναι σίγουρο πως δεν πρόκειται να ξαναπάω στο εν λόγω κατάστημα ούτε για λογαριασμό.... Να δούμε την Παρασκευή που μου υποσχέθηκαν ότι θα έχω το κινητό μου πίσω.... Βέβαια ξέχασαν ότι πιο μπροστά με διαβεβέωσαν ότι στέλνουν και παραλαμβάνουν τα κινητά μόνο κάθε Τετάρτη..... Συγνώμη που σας κούρασα αλλά κάπου έπρεπε να τα πω και εγώ και να σας προτρέψω να μην αγοράζετε τίποτα από εκείνο το κατάστημα.... Παράθεση Δημοσθένης Θεοχαρίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. April 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2004 Epibebaiono.Elaba minima kai go apo to 222.Apo aurio (22/4) call me back mono se vodafone users,kai apo 30/imera,epitreponte 40.Poli asximi kinisi gia mas pou to xrisimopiusame,xoris kataxriseis. Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAAD Δημ. April 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2004 Ontws na dw ti ua kanw twra :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2004 ΠΟΛΥ καλη κινηση απο τη βονταφον. Μαλλον τους βαλανε χερι απο τις αλλες εταιριες,γιατι αυτο το σπαμ (γιατι περι σπαμ προκειται)σπαει νευρα!Νομιζω οτι κανανε λαθος που το αυξησανε σε 40(επρεπε να το μειωσουν σε 10 την ημερα) :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaTRiX57 Δημ. April 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2004 dhladh mono se symvolaio 8a isxyei kai oxi se CU kai A LA CARTE?? periergo mou fainetai!!! afou oi alloi PANTA plhrwnoun enw oi kartes 3emenoun synh8ws!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ditheo Δημ. April 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MaTRiX57 (21 Απρ. 2004 , 19:23) dhladh mono se symvolaio 8a isxyei kai oxi se CU kai A LA CARTE?? periergo mou fainetai!!! afou oi alloi PANTA plhrwnoun enw oi kartes 3emenoun synh8ws!! Οχι θα λειτουργεί κανονικά σε όλους τους συνδομητές της vodafone αλλά απλώς δεν θα μπορείς να το χρησιμοποιείσεις για άλλες εταιρίες δηλαδή δεν θα μπορείς να ειδοποιείς κάποιον που έχει ΤΙΜ, cosmote, Q. πλέον μόνο #694 Παράθεση Δημοσθένης Θεοχαρίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. April 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2004 Και #69 κάτι άλλο (άν ο άλλος έχει κάνει μεταφορά του αριθμού του στη Vodafone)!!! Πάντως πράγματι θα ακούσαν τις διαμαρτυρίες συνδρομητών άλλων εταιρειών που δεν μπορούσαν να σταματήσουν τη λήψη τέτοιων μηνυμάτων (για συνδρομητές Vodafone υπάρχει τετραψήφιος δωρεάν αριθμός όπου επιλέγεις άμεσα να μην δέχεσαι μηνύματα Callmebak). Ένας φίλος μάλιστα με Κοσμοτέ πήρε τη Vodafone και του είπαν ότι θα έπρεπε να τους στείλει fax για να μην δέχεται τέτοια μηνύματα και τους έβρισε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. April 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gmmour (21 Απρ. 2004 , 22:05) Και #69 κάτι άλλο (άν ο άλλος έχει κάνει μεταφορά του αριθμού του στη Vodafone)!!! Πάντως πράγματι θα ακούσαν τις διαμαρτυρίες συνδρομητών άλλων εταιρειών που δεν μπορούσαν να σταματήσουν τη λήψη τέτοιων μηνυμάτων (για συνδρομητές Vodafone υπάρχει τετραψήφιος δωρεάν αριθμός όπου επιλέγεις άμεσα να μην δέχεσαι μηνύματα Callmebak). Ένας φίλος μάλιστα με Κοσμοτέ πήρε τη Vodafone και του είπαν ότι θα έπρεπε να τους στείλει fax για να μην δέχεται τέτοια μηνύματα και τους έβρισε... Είχα παρόμοιο πρόβλημα πριν από κανένα μήνα. Έχω Q και όταν κάλεσα στη voda είπαν για το fax. Φυσικά δεν τους έβρισα (μάλλον επειδή είχα πρόχειρο fax, αν και ρώτησα την κοπέλα: στο 2004 ζούμε, δεν γίνεται με κάποιο mail έστω;) απλώς έστειλα το fax και σε λίγες ώρες η γραμμή μου είχε αποκλειστεί από το... spam και ησύχασα από κάποιον... spammer!!! Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. April 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ditheo (21 Απρ. 2004 , 16:37) Το μόνο που υποψιάζομαι είναι ότι ή το ξέχασαν να το στείλουν και το στείλαν την επόμενη εβδομάδα ή κάποιος χαιρόταν το κινητό μου για 10 ημέρες.... Το πιο πιθανό είναι το πρώτο, το δεύτερο το αποκλείω :) Η πλάκα είναι ότι το συγκεκριμένο κατάστημα πρέπει να είναι ιδιόκτητο της vodafone και όχι franchise... τι ρεζίλι... :p Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. April 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2004 έχω ξέρω ότι ήταν μια πολύ χρήσιμη υπήρεσια που τώρα περιορίστηκε πολύ... την πληρώνουμε τώρα γιατί ορίσμενοι έκαναν spam... κρίμα και με είχε βολέψει... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. April 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2004 Wirelessly posted (PtG@nokia7650or3200: Nokia3200/1.0 () Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από antonis_wrx έχω ξέρω ότι ήταν μια πολύ χρήσιμη υπήρεσια που τώρα περιορίστηκε πολύ... την πληρώνουμε τώρα γιατί ορίσμενοι έκαναν spam... κρίμα και με είχε βολέψει... Isos tha eprepe na periorisoun tis eidopoihseis pros alla diktya, stis 3 ana hmera gia paradeigma Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts