Jump to content

ditheo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    117
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ditheo

  • Ημ. Γέννησης 30/09/1980

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

ditheo's Achievements

  1. Μέσα στο συμβόλαιο που υπέγραψα δεν το αναφέρει. Ψάχνοντας το βρήκα μόνο στο pdf που αναφέρει τους όρους ανοικτού δικτίου που ισχύει απο τον Ιούνιο του 2023. Στην πράξη δεν το έχω δει να εφαρμόζεται , καθώς μια κάρτα i4s την έχω μόνιμα ανοιχτή και η κίνηση τους καλοκαιρινούς μήνες είναι ιδιαίτερα υψηλή. Συγκεκριμένα από Μάϊο μέχρι και τα μέσα Σεπτεμβρίου είχα ξεπεράσει αρκετές φορές το όριο, παρόλα αυτά μείωση στην ταχύτητα δεν έχω δει. Μήπως το μέτρο αυτό εφαρμόζεται στις κάρτες που ξεπερνούν συνέχεια το όριο;
  2. Ανανέωσα σήμερα 2 ultra με 2 extra sim και πουθενά δεν γράφει το συμβόλαιο για όριο χρήσης 300GB.
  3. Κάθε χρόνο που κάνει ανανέωση υπογράφει νέο συμβόλαιο. Στο νέο συμβόλαιο αναγράφονται οι εκπτώσεις . Πιο κάτω έχει ένα πινακάκι που λέει πόσα χρήματα πρέπει να επιστραφούν αν αποχωρήσεις πριν από το 12 μηνο. Συνήθως τόσο χρόνο κάνει η αποσύνδεση. Αν κάνεις μεταφορά σε άλλη εταιρεία το νούμερο το διάστημα είναι μικρότερο.
  4. Και σου τις έδωσαν τζάμπα και τις 2;; Ακριβώς, 1 για κάθε γραμμή
  5. Τα έχεις όλα κάτω από το ίδιο αφμ; εγώ με 1 σταθερό έχω 2 unlimited ultra +2 κάρτες 4sharing
  6. Έβαλα το update και μου κάνει ένα reboot κάθε ημέρα περίπου στις 17:00 . έχει ρύθμιση για επανεκκίνηση κάθε ημέρα;
  7. Από εκείνη την πλευρά δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα, στην σκάλα ποταμιάς, σε πολλά σημεία δεν θα έχεις σήμα και λίγο πιο νότια στον Ποτό, πιο μικρές ταχύτητες. Οπουδήποτε αλλού δεν είχα κανένα πρόβλημα. Μάλιστα καταφέραμε και φάγαμε 8 πακέτα των 40 σε 16 ημέρες.
  8. Γίνε πιο συγκεκριμένος. Δεν είναι μικρο το νησί. Σε ποιο μέρος θα είσαι;
  9. Έτσι ακριβώς έκανα και εγώ την μετάβαση σε family προγραμμα. Επιστρέφεται το ποσό που θα χρεωθείς αλλά να ξέρεις πως θα πρέπει να ξαναεπικοινωνήσεις μαζί τους. Μάλιστα στη δέυτερη γραμμή οι χρεώσεις είχαν ξεπεράσει τα 60-70 ευρώ (η γραμμή της γυναικας !) αλλά πιστώθηκαν στον επόμενο. και θέλει και υπομονή , η δική μου μετάβαση κράτησε περίπου 2 μήνες.
  10. Δεν χρειάζεται να πας. Και σε εμένα το ίδιο ακριβώς κάνανε και το έκανα μέσω του 13840. Μην ξεχάσεις να τους πεις να σου ενεργοποιήσουν το 4g ξανά, για να γλυτώσεις το 2ο τηλέφωνο.
  11. μετά την εγκατάσταση είδα και το ims να γίνεται ενεργό και καταχωρημένο. Σε vodafone . Δυστυχώς όχι και το vowifi... Ακόμα δεν πρόλαβα να δοκιμάσω να δώ αν όντως θα βγάλει κλήση από lte. Μπα. Γυρνάει σε 3g σε κλήση.
  12. μπορεις να πεις ποιο f/w εχεις περασει? στο τελευταιο που βρηκα (8/12/19/) για vodafone δεν βρηκα κατι να αλλαζει στις ρυθμισεις για να ενεργοποιησω το wificalling
  13. επιτέλους βγήκε και η ελληνική unbranded 23.5.291!
×
×
  • Create New...