Serafeim1981 Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου Cosmote συμβόλαιο ο βασικός μου αριθμός και vodafone καρτοκινητό ο δεύτερος. Πληρώνομαι και από τους δύο. Επίσης το έχουμε εμπεδώσει: στα Μελίσσια μην αγοράζετε vodafone.😆 3 2 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου (edited) 😉 Edited 28 Μαΐου by MIKU 2 3 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 12 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιουνίου Είμαι κάπως off-topic, αλλά επειδή χρησιμοποιώ μεγενθυτή στο κινητό παρατήρησα αυτό στην εφαρμογή my vodafone: Το εικονίδιο του TOBI είναι θεματικό! Το άλλαξαν ίσως για τον Ιούνιο επειδή είναι pride month; 5 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 12 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιουνίου Και στις εθνικές εορτές το καπελάκι ντύνεται στα χρώματα της σημαίας μας… 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 12 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιουνίου 3 minutes ago, paanos said: Και στις εθνικές εορτές το καπελάκι ντύνεται στα χρώματα της σημαίας μας… Αυτό δεν το ήξερα. Ωραία λεπτομέρια! 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 12 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιουνίου Εγώ ψηφίζω ναι. Μπράβο στην Vodafone. 3 1 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 13 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουνίου (edited) Η απάντηση της Vodafone στο τελευταίο mifi της Nova.. Edit: παιδιά μάλλον λάθος κατάλαβα. Άκυρο. https://www.vodafone.gr/c2c-statheri-high-speeds-cmsl-r?c_source=facebook&c_medium=paid-social&c_content=linkclicks-image&c_name=3hero-offers-vodafone-statheri&c_owner=mk-fm&c_phase=performance&c_term=ad1&fbclid=IwAR1EYNzbv5b6OI56cQEhXRkLtXMTHr2ySDltb88dd9PPVuLxXdBUy3rhZu4_aem_AUbVMvOa0XR44ypY9ozxvZGjbAu08z2-_h5QYXCe3Iu2N6e59ovoCJ0UdxkOFLnYbElyMooTxetC0-yDNxJ5OKB2 Edited 13 Ιουνίου by Teiresias_ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 13 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουνίου Πού είναι τα ρούτερ; Δεν δίνει; 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 13 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουνίου (edited) 14 minutes ago, p_k said: Πού είναι τα ρούτερ; Δεν δίνει; Μήπως έκανα λάθος και είναι απλή vdsl; sorry παιδιά αλλά έτσι μου φάνηκε πως έγραφε στη διαφήμιση στο fb. Απλώς είδα 100mbps 19,60€ και νόμισα είναι μέσω 5g.. αλλά είναι ο περίεργος τρόπος που τα λένε.. Edited 13 Ιουνίου by Teiresias_ 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 13 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουνίου 22 minutes ago, p_k said: Πού είναι τα ρούτερ; Δεν δίνει; Αφού είναι xDSL 😆 Το αντίστοιχο πακέτο της Vodafone κάνει 22,95, δίνει 4G+ ρούτερ και όριο τα 300GB/ μήνα και έπειτα με 12Mbps απεριόριστο. 4 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 13 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουνίου 4 minutes ago, MIKU said: Αφού είναι xDSL 😆 Το αντίστοιχο πακέτο της Vodafone κάνει 22,95, δίνει 4G+ ρούτερ και όριο τα 300GB/ μήνα και έπειτα με 12Mbps απεριόριστο. Και άσε που δεν θέλουν να σου το δώσουν όσες αιτήσεις και τηλέφωνα κι αν κάνεις.. 😉😂 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 14 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιουνίου Θα την έκανα ευχαρίστως αλλά που θα βρώ 14,99 unlimited 🤣 6 1 2 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 14 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιουνίου Χμμμ https://www.vodafone.com/news/services/taylor-swift-fans-break-vodafone-portugal-s-data-traffic-record 2 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 15 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιουνίου Βλέπω ότι το Giga WiFi Home Unlimited το λέει πλέον Giga Wifi Home 4G και το βάλανε στην κατηγορία σταθερή και ίντερνετ ενώ μέχρι προχθές ήταν στην κινητή στο internet pantou. Ίσως ετοιμάζουν αλλαγές. 3 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 15 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιουνίου 8 minutes ago, MIKU said: Βλέπω ότι το Giga WiFi Home Unlimited το λέει πλέον Giga Wifi Home 4G και το βάλανε στην κατηγορία σταθερή και ίντερνετ ενώ μέχρι προχθές ήταν στην κινητή στο internet pantou. Ίσως ετοιμάζουν αλλαγές. Μάλλον ετοιμάζουν απάντηση επίσημη στη nova. Στα business πακέτα δίνεται ήδη και μάλιστα με εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Εγω είμαι πολύ ευχαριστημένος με την υπηρεσία 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 15 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιουνίου 16 minutes ago, Gv2008 said: Μάλλον ετοιμάζουν απάντηση επίσημη στη nova. Στα business πακέτα δίνεται ήδη και μάλιστα με εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Εγω είμαι πολύ ευχαριστημένος με την υπηρεσία Στα business με τι όρια ; 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 15 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιουνίου 54 minutes ago, Gv2008 said: Μάλλον ετοιμάζουν απάντηση επίσημη στη nova. Στα business πακέτα δίνεται ήδη και μάλιστα με εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Εγω είμαι πολύ ευχαριστημένος με την υπηρεσία Λογικά ναι. Τι παρέχει στο business ; 2 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 15 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιουνίου 3 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 15 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιουνίου https://www.powergame.gr/epichirisis/673752/vodafone-schedio-polisis-meridiou-23-dis-stin-indiki-indus/ 3 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 15 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιουνίου 1 hour ago, MIKU said: https://www.powergame.gr/epichirisis/673752/vodafone-schedio-polisis-meridiou-23-dis-stin-indiki-indus/ Λογικό το βρίσκω. Και άλλοι κολοσσοί αποχώρησαν από εκεί διάβασα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. 15 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιουνίου 2 ώρες πριν, MIKU said: https://www.powergame.gr/epichirisis/673752/vodafone-schedio-polisis-meridiou-23-dis-stin-indiki-indus/ 43 minutes ago, aektzhs 1 said: Λογικό το βρίσκω. Και άλλοι κολοσσοί αποχώρησαν από εκεί διάβασα Πωλεί το 2% της Vantage Ινδίας;; 🤑 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 16 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουνίου 14 ώρες πριν, cmvr said: Στα business με τι όρια ; Σε μένα δεν έχει περιορισμό. Έχει απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά και 5 ώρες προς κινητά ( με τον αριθμό σταθερού μου που έκανα φορητότητα από την πράσινη) και απεριόριστο internet όσο πιάνει το 4G. Εγώ έχω γύρω στα 30 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 16 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουνίου 11 ώρες πριν, TakeOverNet said: Πωλεί το 2% της Vantage Ινδίας;; 🤑 Το 21 τοις εκατό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NextOblivion Δημ. 17 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουνίου On 12/6/2024 at 4:26 ΜΜ, MIKU said: Εγώ ψηφίζω ναι. Μπράβο στην Vodafone. Που να περάσεις και από τα κεντρικά. Στο κεντρικό κτίριο υπάρχει από αρχές Ιουνίου ανάλογη σημαία. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 18 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιουνίου https://1voice.gr/dei-o-kotsovolos-tha-exagorasei-tin-vodafone/ Τι λέτε;; 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts