TakeOverNet Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου 10 ώρες πριν, VIPdriver said: Η πηγη σου μου θυμισε την κουκουβάγια με το μωρό της. Θα επιμείνω στην δική μου, πιο αντικειμενική πηγή. Εγώ σου παρέθεσα τα επίσημα οικονομικά στοιχεία που ανακοινώνει η εταιρεία στους επενδυτές. Αν θεωρείς ότι έχεις πιο έγκυρη πηγή από τις οικονομικές καταστάσεις, τι να πω; Έζησα για να το ακούσω και αυτό! 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου 8 minutes ago, TakeOverNet said: Εγώ σου παρέθεσα τα επίσημα οικονομικά στοιχεία που ανακοινώνει η εταιρεία στους επενδυτές. Αν θεωρείς ότι έχεις πιο έγκυρη πηγή από τις οικονομικές καταστάσεις, τι να πω; Έζησα για να το ακούσω και αυτό! Η πιο εγκυρη πηγη ειναι η αντικειμενική πηγή, η οποία εαν ψευδεται ειμαι σιγουρος οτι η βονταφον θα την καταγγείλει... Μεχρι τοτε λοιπον θα ισχυει... 4 1 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. 9 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Φεβρουαρίου Καλησπερα στην παρεα, μια απορια, καθε φορα που παω να συνδεθω στο vodafone.gr μου ζηταει συνεχεια κωδικο επιβεβαιωσης , πως μπορουμε να το αποφυγουμε αυτο; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 9 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Φεβρουαρίου 33 minutes ago, dimtz said: Καλησπερα στην παρεα, μια απορια, καθε φορα που παω να συνδεθω στο vodafone.gr μου ζηταει συνεχεια κωδικο επιβεβαιωσης , πως μπορουμε να το αποφυγουμε αυτο; Κωδικό πρόσβασης λογικά σου ζητάει όταν μπαίνεις με λογαριασμό από WiFi. Με δεδομένα, πρέπει να μπαίνεις καρφί, σωστά; Δεν έχω την εφαρμογή, αλλά δεν έχει κάποιο κουτάκι εκεί στο πλαίσιο του κωδικού κοντά, που να τικαρεις ώστε να αποθηκεύει τον κωδικό; Μπορεί πάντα φυσικά άμα το έχεις επιλέξει αυτό, να παίζει συστημικο πρόβλημα και να "κολλάει" ας το πούμε στο να ζητάει συνέχεια κωδικό, δεν ξέρω αν πρόκειται για κάτι τέτοιο.. 🤔 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. 9 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Φεβρουαρίου (edited) Από τον browser και από pc συνδέομαι, δεν έχει κάτι να τικαρεις δυστυχώς, συνέχεια ζητάει κωδικό επιβεβαίωσης που το στέλνει με SMS ή email, ότι να ναι Edited 9 Φεβρουαρίου by dimtz 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XavierGladiola Δημ. 10 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Φεβρουαρίου On 7/2/2024 at 8:40 ΠΜ, VIPdriver said: Η πιο εγκυρη πηγη ειναι η αντικειμενική πηγή, η οποία εαν ψευδεται ειμαι σιγουρος οτι η βονταφον θα την καταγγείλει... Μεχρι τοτε λοιπον θα ισχυει... Ποια ειναι αυτη? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 10 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Φεβρουαρίου 1 hour ago, XavierGladiola said: Ποια ειναι αυτη? blizard deja de trollearme... 3 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XavierGladiola Δημ. 10 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Φεβρουαρίου On 6/2/2024 at 9:14 ΜΜ, TakeOverNet said: Mαλλον θα έλεγα να διαβάσεις λίγο πιο προσεκτικά τα αποτελέσματα. Κέρδη κάτω του 1% δεν βγάζει νόημα. Βλέπω έσοδα 218 εκατομύρια στο τρίμηνο και EBITDA 99 εκατομμύρια στο εξάμηνο. Επίσης για Ελλάδα αναφέρει : In Greece, service revenue grew, reflecting good growth in our Business fixed segment, supported by public sector demand. During the quarter, we added 41,000 mobile contract customers. " Στη κινητή έχει κερδίσει πελάτες και μάλιστα συμβολαίου, και πλέον το 45% είναι συμβόλαια. Το ότι προσπαθεί για κέρδη και ότι αυτό οφείλεται στο δημόσιο, δεν προκύπτει από πουθενά. https://investors.vodafone.com/reports-information/results-reports-presentations Το μέσο έσοδο ανά συνδρομητή στην κινητή τηλεφωνία (ARPU) διαμορφώθηκε σε 10 ευρώ, μειωμένο σε σχέση με ένα χρόνο πριν που ήταν 10,4 ευρώ. Το ARPU των συμβολαίων διαμορφώθηκε σε 16,2 ευρώ έναντι 17,9 ευρώ. Να βάλουμε και αυτή την παράμετρο στην εξίσωση όμως... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 10 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Φεβρουαρίου (edited) Από κινητό προώθηση/εκτροπή εισερχομενης κλήσης σε άλλο κινητό (και τα 2 με απεριόριστα προς όλους) λογικά δεν υπάρχει καμία χρέωση σωστά? Edited 11 Φεβρουαρίου by zerokill 2 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου Η εκτροπή λογίζεται ως υπηρεσία, αν την παρέχουν δωρεάν λογικά θα πρέπει να γίνεται. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου 10 ώρες πριν, XavierGladiola said: Το μέσο έσοδο ανά συνδρομητή στην κινητή τηλεφωνία (ARPU) διαμορφώθηκε σε 10 ευρώ, μειωμένο σε σχέση με ένα χρόνο πριν που ήταν 10,4 ευρώ. Το ARPU των συμβολαίων διαμορφώθηκε σε 16,2 ευρώ έναντι 17,9 ευρώ. Να βάλουμε και αυτή την παράμετρο στην εξίσωση όμως... Να την βάλουμε. Αλλά μην ξεχνάς μετακίνηση πελατών από καρτοκινητά σε συμβόλαια, με υπετρπλασιο ARPU 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου 7 ώρες πριν, zerokill said: Από κινητό προώθηση/εκτροπή εισερχομενης κλήσης σε άλλο κινητό (και τα 2 με απεριόριστα προς όλους) λογικά δεν υπάρχει καμία χρέωση σωστά? Σαν να καλείς το κινητό προς το οποίο γίνεται η προώθηση είναι άρα όχι 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου (edited) 1 hour ago, paanos said: Σαν να καλείς το κινητό προς το οποίο γίνεται η προώθηση είναι άρα όχι Το υπέθεσα αλλά ήθελα να είμαι 100% σίγουρος σε ευχαριστώ. Edited 11 Φεβρουαρίου by zerokill 1 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XavierGladiola Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, TakeOverNet said: Να την βάλουμε. Αλλά μην ξεχνάς μετακίνηση πελατών από καρτοκινητά σε συμβόλαια, με υπετρπλασιο ARPU Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι ενώ στο τρίμηνο αύξησε κατά 41 Χιλ τους συνδρομητές συμβολαίου το arpu συμβολαίων έπεσε κατά 1 ευρώ περίπου. Οικονομολόγος δεν είμαι αλλά σαν λογικη είναι παράλογο να σκεφτεί κάποιος ότι φέρνει κόσμο με πολυ μειωμένες τιμές πχ και ίσως να μην αντικατοπτρίζεται στα κέρδη? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου 17 minutes ago, XavierGladiola said: Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι ενώ στο τρίμηνο αύξησε κατά 41 Χιλ τους συνδρομητές συμβολαίου το arpu συμβολαίων έπεσε κατά 1 ευρώ περίπου. Οικονομολόγος δεν είμαι αλλά σαν λογικη είναι παράλογο να σκεφτεί κάποιος ότι φέρνει κόσμο με πολυ μειωμένες τιμές πχ και ίσως να μην αντικατοπτρίζεται στα κέρδη? Όταν το ελάχιστο παγιο συμβολαίου είναι 15 ευρώ, το -1 ευρώ είναι κερδος 14 ευρώ. 1 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου Καλημέρα. Για καφεδάκι με θέα τον οδοντωτό στο Διακοπτό. Help. Ενώ έχω κανονικά αναμονή κλήσεων, όταν παίρνει κάποιος και είναι στην αναμονή σε εμένα, σε αυτόν απλά καλεί κανονικά χωρίς ενημέρωση προς αυτόν ότι η κλήση του βρίσκεται σε αναμονή, με αποτέλεσμα να μου ζαλίζει τον έρωτα, και άντε να του εξηγώ, ότι μιλούσα και ήταν σε αναμονή. 11 ώρες πριν, zerokill said: Από κινητό προώθηση/εκτροπή εισερχομενης κλήσης σε άλλο κινητό (και τα 2 με απεριόριστα προς όλους) λογικά δεν υπάρχει καμία χρέωση σωστά? Τόσα χρόνια δίπλα στον μάστορα (με τον αγρότη) και δεν έμαθες τίποτα. Θα βρω άλλον βοηθό. 6 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου 1 hour ago, memoriesradio said: Help. Ενώ έχω κανονικά αναμονή κλήσεων, όταν παίρνει κάποιος και είναι στην αναμονή σε εμένα, σε αυτόν απλά καλεί κανονικά χωρίς ενημέρωση προς αυτόν ότι η κλήση του βρίσκεται σε αναμονή, με αποτέλεσμα να μου ζαλίζει τον έρωτα, και άντε να του εξηγώ, ότι μιλούσα και ήταν σε αναμονή. Έτσι λειτουργεί.. αν δεν θέλεις έτσι, βγάζεις την αναμονή και θα σου έρχεται μόνο ένα μήνυμα. Αλλά επιλογή να λέει σε αυτόν "please don't hang up unless you hear the busy tone" δεν υπάρχει! 1 hour ago, memoriesradio said: και άντε να του εξηγώ, ότι μιλούσα και ήταν σε αναμονή. Πες του να κοιτάει την οθόνη του.. του γράφει ότι είναι σε αναμονή. 4 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου 3 minutes ago, kalitexnis_g said: Πες του να κοιτάει την οθόνη του.. του γράφει ότι είναι σε αναμονή. Δύσκολο, γιατί αναφερόμαστε σε ταγάρια... 2 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, memoriesradio said: Καλημέρα. Για καφεδάκι με θέα τον οδοντωτό στο Διακοπτό. Help. Ενώ έχω κανονικά αναμονή κλήσεων, όταν παίρνει κάποιος και είναι στην αναμονή σε εμένα, σε αυτόν απλά καλεί κανονικά χωρίς ενημέρωση προς αυτόν ότι η κλήση του βρίσκεται σε αναμονή, με αποτέλεσμα να μου ζαλίζει τον έρωτα, και άντε να του εξηγώ, ότι μιλούσα και ήταν σε αναμονή. Τόσα χρόνια δίπλα στον μάστορα (με τον αγρότη) και δεν έμαθες τίποτα. Θα βρω άλλον βοηθό. Καλά δεν εμπιστεύομαι τα site εγώ. Μονο τον λαό του myphone. 5 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου (edited) Παιδια η Vodafone άλλαξε το όνομα παροχου της στα iPhone; Σε iPhone φίλου μου εμφανιζει “vodafone GR” αντί για “vf-GR”. ΑΚΥΡΟ. Ηταν κόλλημα του κινητού και επανηλθε γρήγορα με ένα flight mode. Ιδιαίτερα έξυπνο πάντως που επέλεξαν τη συντομογραφία στα iPhone. Σε όλες τις υπόλοιπες χώρες εμφανίζεται ολογράφως “vodafone IT, NL, UK, HU….” και κάνει scroll πάνω δεξιά με κλειδωμένη οθόνη επειδή δεν χωράει στο πλαίσιο. Ο,τι χειρότερο για τους τελειομανεις😂 Edited 11 Φεβρουαρίου by panos.k2 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, memoriesradio said: Καλημέρα. Για καφεδάκι με θέα τον οδοντωτό στο Διακοπτό. Help. Ενώ έχω κανονικά αναμονή κλήσεων, όταν παίρνει κάποιος και είναι στην αναμονή σε εμένα, σε αυτόν απλά καλεί κανονικά χωρίς ενημέρωση προς αυτόν ότι η κλήση του βρίσκεται σε αναμονή, με αποτέλεσμα να μου ζαλίζει τον έρωτα, και άντε να του εξηγώ, ότι μιλούσα και ήταν σε αναμονή. Τόσα χρόνια δίπλα στον μάστορα (με τον αγρότη) και δεν έμαθες τίποτα. Θα βρω άλλον βοηθό. Αν το κινητό είναι μέλος onenet, μέχρι και custom μουσική/ανακοινωση μπορει να βάλεις στην αναμονή. Για το απλό δεν ξέρω. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, memoriesradio said: Καλημέρα. Για καφεδάκι με θέα τον οδοντωτό στο Διακοπτό. Help. Ενώ έχω κανονικά αναμονή κλήσεων, όταν παίρνει κάποιος και είναι στην αναμονή σε εμένα, σε αυτόν απλά καλεί κανονικά χωρίς ενημέρωση προς αυτόν ότι η κλήση του βρίσκεται σε αναμονή, με αποτέλεσμα να μου ζαλίζει τον έρωτα, και άντε να του εξηγώ, ότι μιλούσα και ήταν σε αναμονή. Τόσα χρόνια δίπλα στον μάστορα (με τον αγρότη) και δεν έμαθες τίποτα. Θα βρω άλλον βοηθό. Επιβεβαιώνω. Έτσι λειτουργεί. Και Cosmote το ίδιο. Δόξα το Θεό, αυτόν το σταθμό δεν τον πείραξαν προφανώς λόγω του οδοντωτού και του μηχανοστασίου του και έμεινε κάτι να θυμάσαι από παλιά, γιατί όλοι οι καινούργιοι σταθμοί για Πάτρα τους έχουν κάνει σαν τον κόλ.. τους 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου 30 minutes ago, panos.k2 said: Ο,τι χειρότερο για τους τελειομανεις😂 Αυτιστικοί λέγονται.. 😂😂 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, memoriesradio said: Καλημέρα. Για καφεδάκι με θέα τον οδοντωτό στο Διακοπτό. Help. Ενώ έχω κανονικά αναμονή κλήσεων, όταν παίρνει κάποιος και είναι στην αναμονή σε εμένα, σε αυτόν απλά καλεί κανονικά χωρίς ενημέρωση προς αυτόν ότι η κλήση του βρίσκεται σε αναμονή, με αποτέλεσμα να μου ζαλίζει τον έρωτα, και άντε να του εξηγώ, ότι μιλούσα και ήταν σε αναμονή. Τόσα χρόνια δίπλα στον μάστορα (με τον αγρότη) και δεν έμαθες τίποτα. Θα βρω άλλον βοηθό. Σου έχω λύση! Λες σε αυτόν που μιλάς να περιμένει 10", σηκώνεις την κλήση του άλλου, του λες είμαι στην άλλη γραμμή, επιστρέφεις στην αρχική γραμμή και αφήνεις τον άλλο με την μουσικούλα στην αναμονή μέχρι να βαρεθεί και να κλείσει 😄 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου 13 minutes ago, minast said: Σου έχω λύση! Λες σε αυτόν που μιλάς να περιμένει 10", σηκώνεις την κλήση του άλλου, του λες είμαι στην άλλη γραμμή, επιστρέφεις στην αρχική γραμμή και αφήνεις τον άλλο με την μουσικούλα στην αναμονή μέχρι να βαρεθεί και να κλείσει 😄 Σωστός! 31 minutes ago, johnny_htc said: Επιβεβαιώνω. Έτσι λειτουργεί. Και Cosmote το ίδιο. Δόξα το Θεό, αυτόν το σταθμό δεν τον πείραξαν προφανώς λόγω του οδοντωτού και του μηχανοστασίου του και έμεινε κάτι να θυμάσαι από παλιά, γιατί όλοι οι καινούργιοι σταθμοί για Πάτρα τους έχουν κάνει σαν τον κόλ.. τους Εντελώς όμως... 1 hour ago, panos.k2 said: Παιδια η Vodafone άλλαξε το όνομα παροχου της στα iPhone; Σε iPhone φίλου μου εμφανιζει “vodafone GR” αντί για “vf-GR”. ΑΚΥΡΟ. Ηταν κόλλημα του κινητού και επανηλθε γρήγορα με ένα flight mode. Ιδιαίτερα έξυπνο πάντως που επέλεξαν τη συντομογραφία στα iPhone. Σε όλες τις υπόλοιπες χώρες εμφανίζεται ολογράφως “vodafone IT, NL, UK, HU….” και κάνει scroll πάνω δεξιά με κλειδωμένη οθόνη επειδή δεν χωράει στο πλαίσιο. Ο,τι χειρότερο για τους τελειομανεις😂 Βλέπω τα αϊφόνια σκαλώνουν αρκετά συχνά ε; 2 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts