chrisfis Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 Παιδια εχουμε κανενα νεοτερο με vodafone και esim? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 (edited) Όχι και δέν το βλέπω για φέτος οχι οτι περίμενα κάτι άλλο απο τον αιώνιο δευτερο. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Edited June 2, 2019 by Vasileios Άλλη εταιρεία. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satsok1979 Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 Εγω που μιλησα μαζι τους προσφατα για σπασιμο συμβολαιου πλεον χρεωνουν οποιοδηποτε μηνα και αν το σπασεις 80ε. Για μεταφορα γραμμης (μετακομιση) 50ε. Παράθεση Alcatel One Touch Easy,Nokia 8210,Sharp GX15/GZ100,Samsung duos gt-b5722,Lumia640,Xiaomi MiA1,Redmi Note 10Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberdemon87 Δημ. June 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2019 Καλησπέρα σε όλους! Είμαι συνδρομητής της Vodafone λόγω σύνδεσης Internet (Fiber) και επειδή το κινητό μου είναι dual-sim σκεφτόμουν μήπως για δεύτερη sim έπαιρνα από Vodafone. Γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιου είδους έκπτωση ή παροχή επειδή είμαι ήδη πελάτης σταθερής & internet; π.χ. κάποια δωρεάν λεπτά ή ΜΒ κάθε μήνα; Ρωτάω γιατί θυμάμαι πως παλιότερα που είχα Wind σταθερή και Q καρτοκινητό κάθε μήνα μου έβαζαν 1GB δωρεάν. Σας ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2019 Καλησπέρα σε όλους! Είμαι συνδρομητής της Vodafone λόγω σύνδεσης Internet (Fiber) και επειδή το κινητό μου είναι dual-sim σκεφτόμουν μήπως για δεύτερη sim έπαιρνα από Vodafone. Γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιου είδους έκπτωση ή παροχή επειδή είμαι ήδη πελάτης σταθερής & internet; π.χ. κάποια δωρεάν λεπτά ή ΜΒ κάθε μήνα; Ρωτάω γιατί θυμάμαι πως παλιότερα που είχα Wind σταθερή και Q καρτοκινητό κάθε μήνα μου έβαζαν 1GB δωρεάν. Σας ευχαριστώ! Nαι η wind έχει μόνιμα εδώ και πολλά χρόνια με κάθε συνδρομητή double play 1GB ιντερνετ σε καρτούλα mobile broadband και 120 λεπτά από κινητό f2go για vodafone δε νομίζω να δίνει κάτι αντίστοιχο. Κάποιες φορές έδινε κάποια λεπτά ομιλίας θυμάμαι αλλά δε ειδικές προωθητικές για νέες συνδέσεις όχι όπως της wind που είναι για όλους Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberdemon87 Δημ. June 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2019 Ευχαριστώ! Είναι σίγουρο αυτό έτσι; Θέλω να ξέρω σίγουρα για να βάλω cosmote ως δεύτερη αν είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2019 Ευχαριστώ! Είναι σίγουρο αυτό έτσι; Θέλω να ξέρω σίγουρα για να βάλω cosmote ως δεύτερη αν είναι. Κάνε ενα τηλέφωνο και στην εξυπηρέτηση πελατών σου για σιγουριά, δε χάνεις κάτι Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberdemon87 Δημ. June 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2019 Θα πάρω, απλά έλπιζα να το αποφύγω :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2019 Προσφορά στο σταθερό θα έχεις και αν είναι πάγιο 20+€ στο κινητό θα έχεις και μια έκπτωση μικρή στο πάγιο της κινητής. Λεπτά ή κάτι τέτοιο δεν δίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guru11 Δημ. June 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2019 Εγώ είχα μέχρι το 2015 είχα σταθερό στην Hol μέχρι που μετακόμισα σε περιοχή όπου δεν είχε δίκτυο και αναγκαστικά πήγα το νούμερο σε VF μέσω κινητής,(τότε ακόμα δεν είχε εξαγοράσει η VF την HOL) με κάλεσαν από ένα δικηγορικό γραφείο για να εξοφλησω την ποινή κάπου 130 ευρώ για το σπάσιμο του συμβολαίου αλλά τους γείωση. Από τότε καλούν περιοδικά στο νούμερο αυτό αλλά ούτε που τους απαντώ,γιατι δεν σκοπεύω να πληρώσω κερατιάτικα, άλλωστε στην ουσία πάλι στην ίδια εταιρία είναι πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoupas Δημ. July 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2019 Ίδια απάντηση και σήμερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2019 Παιδια εχουμε κανενα νεοτερο με vodafone και esim? Ξαναρώτα στα μέσα 2020 μ.Χ. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. July 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2019 eSim υποστηριζουν η τελευταία γενιά iPhone, τα Pixel και smartwatches. Δηλαδή προϊόντα που στην Ελλάδα σπανίζουν. Αμα την υποστήριζαν τίποτα Xiaomi τρέχοντας θα είχαν βγάλει ολοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. July 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2019 (edited) Παιδιά καλησπέρα. Η γραμμή μου έχει φρικάρει και δε στέλνει SMS. Παρότι μοιάζει λίγο, δεν είναι γιατί δε συγχρονίζεται το iMessage με το νούμερο. Το κέντρο μηνυμάτων είναι αποσυγχρονισμένο, έχουμε κάνει πολλές φορές επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου, έχουμε κάνει μέχρι και reset τη γραμμή και πάλι τίποτα. Δε στέλνει SMS ούτε σε 4ψηφια-5ψηφια ούτε σε κανονικά νούμερα. Έχει αντιμετωπίσει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα κι αν ναι, πώς το λύσατε (αν το λύσατε at all)? Επίσης σχετικά με την τηλεφωνικη/γραπτή εξυπηρέτηση της vodafone. Καταλαβαίνω οτι αυτοί που είναι στην πρώτη γραμμή δεν έχουν σοβαρές γνώσεις κι αντιμετωπίζουν πολλούς άσχετους πελάτες. Όμως δε γινεται να συμπεριφέρεσαι λες και οι πελάτες είναι όλοι ηλίθιοι (σε τεχνολογια, μη παρεξηγηθουμε). Δηλαδη τους περιγραφεις το προβλημα, αναλυτικά, άρα δεν εισαι άσχετος, και ο "έξπερ" απλά κοιτάζει το υπόλοιπο και σου λένε: α να, για αυτό δε στέλνετε, δεν έχετε μονάδες. Στη συνέχεια που υποτίθεται κοιτάς κάποια ρύθμιση, τους λες ξεκάθαρα οτι λόγω του προβλήματος οι ρυθμίσεις δεν εμφανίζονται καν και η απαντηση ειναι: μη αγχώνεστε, θα σας πω εγώ βήμα-βήμα και θα τη βρούμε, και το path ηταν "πάμε ρυθμίσεις, δεδομένα μπλα μπλα μπλα". Προφανώς εκεί κοιτούσα κι εγώ και η ρυθμιση δεν υπήρχε. Μετά στέλνει ενα SMS προς τον αριθμο μου και μου λεει πως αφού το λαμβάνετε όλα είναι οκ και θέλει επισκευή η συσκευή σας, θέλετε να κανονίσουμε κάποιο ραντεβού; Φυσικά η συσκευή δεν έχει θέμα αφού δοκιμάστηκε με άλλο δίκτυο και δουλεύει άψογα. Κι αφού αρνήθηκα την "προσφορά" τους, μου λένε θα σας καλέσουν απο το τεχνικό τμήμα αύριο. Η κλήση έγινε, λύση δε βρέθηκε και πήγα σε κατάστημα οπού βρέθηκε ο μοναδικός υπάλληλος που καταλάβαινε ελληνικά και δε με ρωτούσε για το υπόλοιπο π.χ. Αφού δε βρήκαμε με συμβατικό τρόπο λύση μου λέει το προώθησα στο τεχνικό να το αναλάβουν. Του αναφέρω πως με κάλεσαν απο το τεχνικό το προηγούμενο πρωί και βγάλαμε άκρη και μου απαντάει: αποκλείεται, γιατί το τεχνικό τμήμα θέλει 4-5 μέρες για να αναλάβει απο τη στιγμή του αιτήματος, αυτός που σας κάλεσε δεν ήταν απο τεχνικό. Του λέω απο την εξυπηρέτηση έτσι είπαν και κουνάει το κεφάλι του με απογοήτευση, προφανώς ξέρουν τι φελλοί είναι εκεί. Αν δεν είχα δώσει το φοιτητικό What's Up σε άτομο της οικογένειας μου που το χρησιμοποιεί επαγγελματικά πλέον, θα είχα φύγει ήδη για την cote που πακέτα έχει ίδια, σήμα καλύτερο και προσφορές σαφώς ανώτερες. Edited July 20, 2019 by TheBerliner Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2019 Να έχεις φραγή εξερχομένων μηνυμάτων; Οντως αν δεν ήταν σωστό το κέντρο δεν θα λαμβανες sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Να έχεις φραγή εξερχομένων μηνυμάτων; Οντως αν δεν ήταν σωστό το κέντρο δεν θα λαμβανες sms. Αυτο θα το κοιταξω αλλα δεν ξερω αν γινεται κιολας. Στον ελεγχο για το κεντρο μηνυματων που καναμε στο καταστημα βγαζει συνεχεια σφαλμα. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Αυτο θα το κοιταξω αλλα δεν ξερω αν γινεται κιολας. Στον ελεγχο για το κεντρο μηνυματων που καναμε στο καταστημα βγαζει συνεχεια σφαλμα. :mad: Καλημέρα, Περίεργο πρόβλημα. Στη θέση σου θα αντικαθιστούσα τη SIM με καινούργια. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 esim με vodafone είπαμε θα δούμε μόνο οταν σχεδόν όλες οι συσκευές θα δουλέυουν με esim Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 Καλησπερα στην ομαδα..Ειναι τωρα καιρος που με ''βομβαρδιζουν'' απο Vodafone για ενα καρτοπρογραμμα με 13,60ε που δινει 1000 προς Vodafone,300 προς ολους , και 1,5Gb ιντερνετ και θελω να ρωτησω τι ειναι αυτο και αν σας εχουν ζαλισει κι εσας με αυτο Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 Βασικα δεν μου δινουν και να καταλαβω..Καρτα θα ειναι η κατι αλλο..Τους ρωτουσα θα ερχετε λογαριασμος?Μου λενε οχι..Ε πως θα πληρωνω ρε παλλικαρι?Θα πηγαινεις σε ενα καταστημα και θα τους λες το νουμερο μου λεει...ΟΤΙ ναναι εκει στη Vodafone Opto Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agid Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 Υπάρχει καποιο τηλεφωνο για επικοινωνια με Vodafone εξυπερετηση πελατων χωρις χρεωση; Το 13830 εχει χρεωση και το 6944403830 δεν δουλευει. Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 Εξυπηρέτηση πελατών με αστική χρέωση στο 2106702000 και δωρεάν τεχνική εξυπηρέτηση από όλα τα δίκτυα στο 13840 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Beef Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Ισχύει κανονικά αυτό ( https://myhomeaccount.vodafone.gr/holyourfriend/ ); Πως δουλεύει; κερδίζεις έκπτωση στον επόμενο λογαριασμό σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Είναι στο παλιό σάιτ σταθερής, άρα ίσως να μην ισχύει. Παλιά που ίσχυε έκανε αυτό που λέει. Ο φίλος σου έκανε ενεργοποίηση με την πρόσκληση που του έστελνες, και κέρδιζες 25€ για κάθε άτομο που εφερνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Beef Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 δοκίμασα να το κάνω αλλά μου πέταξε μήνυμα ότι υπάρχει θέμα (δε θυμάμαι ακριβώς το μήνυμα) απλά δε ξέρω αν το έχουν αφαιρέσει οριστικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts