giamar Δημ. March 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2019 Πως γίνεται να έχετε κάνει διακοπή και να μην έχετε κάποιο χαρτί στα χέρια σας; Απο vodafone δεν εχω εμπειρια, αλλα απο cosmote αρνουνταν πεισματικα να μου δωσουν οποιοδηποτε χαρτι σε αιτηση διακοπης σε καταστημα. Επρεπε να τους κανω απολυτως σαφες οτι δεν υπηρχε περιπτωση να φυγω χωρις χαρτι για να υποχρεωθει ο υπευθυνος να μου δωσει ενα αποδεικτικο οτι εγινε καταθεση αιτηματος διακοπης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2019 Α και κάτι ακόμη από ότι ξέρω αν γίνεται κάποια διακοπή συμβολαίου πριν την λήξη του πέρα από την πληρωμή τελευταίο πρέπει να πληρώσεις και ενα βαρβάτο πέναλτι που έσπασες το συμβόλαιο η κοπέλα το πλυρωσεε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Α και κάτι ακόμη από ότι ξέρω αν γίνεται κάποια διακοπή συμβολαίου πριν την λήξη του πέρα από την πληρωμή τελευταίο πρέπει να πληρώσεις και ενα βαρβάτο πέναλτι που έσπασες το συμβόλαιο η κοπέλα το πλυρωσεε? Ισχύει και για καρτοσυμβόλαιο; Η σιμ πότε βγήκε ανενεργή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Ισχύει και για καρτοσυμβόλαιο; Η σιμ πότε βγήκε ανενεργή; ανάλογα με το καρτοσυμβολαιο.... υπαρχει με υποχρεωτική δεσμευση υπαρχει χωρίς......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David2829 Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Λοιπόν εδώ και 4 μέρες διάφορες εταιρίες με το όνομα : dimoco, paydash, mix content και τέλος shoopadoo μου έχουν στείλει πανω απο 55 μηνύματα! Και εγώ δεν έχω δώσει τον αριθμό μου πουθενά. Παλι καλα που δεν έχασα μονάδες μιας και ήδη ήμουν-1 ευρώ :lol: . Πώς μπορώ να κανω αυτές τις βλακείες να σταματήσουν επειδη πρέπει να βάλω κάρτα αλλά ούτε που θα προλάβω να βάλω κάνα πακέτο αφού θα μου τα πάρουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 https://m.facebook.com/groups/243559902805929?id=243559902805929&ref=content_filter&_rdr Επισης μην ντραπεις να πεις οτι χρεωθηκες και να βγεις και τυχόν κερδισμένος απο αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Λοιπόν εδώ και 4 μέρες διάφορες εταιρίες με το όνομα : dimoco, paydash, mix content και τέλος shoopadoo μου έχουν στείλει πανω απο 55 μηνύματα! Και εγώ δεν έχω δώσει τον αριθμό μου πουθενά. Παλι καλα που δεν έχασα μονάδες μιας και ήδη ήμουν-1 ευρώ :lol: . Πώς μπορώ να κανω αυτές τις βλακείες να σταματήσουν επειδη πρέπει να βάλω κάρτα αλλά ούτε που θα προλάβω να βάλω κάνα πακέτο αφού θα μου τα πάρουν. Θα πρέπει να ζητήσεις τη φραγή εισερχομένων μηνυμάτων από πενταψήφιους αριθμούς, πλην του CU Around. Είτε καλώντας στην εξυπηρέτηση πελατών, είτε μέσω της συνομιλίας στο vodafonecu.gr. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Θα πρέπει να ζητήσεις τη φραγή εισερχομένων μηνυμάτων από πενταψήφιους αριθμούς, πλην του CU Around. Είτε καλώντας στην εξυπηρέτηση πελατών, είτε μέσω της συνομιλίας στο vodafonecu.gr. Τωρα που και καλα εχει κανει εγγραφη στις "υπηρεσίες" και φραγη να ζητησει δεν νομίζω οτι θα σταματήσει να χρεώνεται, απλα δεν θα βλεπει το sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Τωρα που και καλα εχει κανει εγγραφη στις "υπηρεσίες" και φραγη να ζητησει δεν νομίζω οτι θα σταματήσει να χρεώνεται, απλα δεν θα βλεπει το sms. Για να σταματήσει να χρεώνεται, πρέπει να γίνει φραγή πενταψήφιων. Ειδάλλως η χρέωση δεν σταματά. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Εμενα μου που ετυχε το ιδιο,δεν απαντησα σε τιποτα, δεν εκανα καμια φραγη και σε επικοινωνια με αυτους που μου εστειλαν το sms ειχα επιστροφη ποσου στην καρτα μου και μαλιστα μεγαλυτερου απο αυτο που με χρεωσαν. Αν ειχα μπλεξει τη Cosmote ακομα θα ετρεχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Εμενα μου που ετυχε το ιδιο,δεν απαντησα σε τιποτα, δεν εκανα καμια φραγη και σε επικοινωνια με αυτους που μου εστειλαν το sms ειχα επιστροφη ποσου στην καρτα μου και μαλιστα μεγαλυτερου απο αυτο που με χρεωσαν. Αν ειχα μπλεξει τη Cosmote ακομα θα ετρεχα. Ξαναγράφω φίλε, Εάν δεν ζητήσεις φραγή, θα αναγκάζεσαι να ζητάς τα χρήματά σου πίσω και να χρεώνεσαι. Δεν υφίσταται κανένα απολύτως μπλέξιμο. Ζητάς φραγή εισερχομένων μηνυμάτων από πενταψήφιους και ησυχάζεις μια και έξω. Το έπραξα και στα δύο μου νούμερα. COSMOTE και Vodafone αντίστοιχα. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goldenangel Δημ. May 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2019 Καλησπέρα σε όλους, Μετα από ένα εκατομμύριο προβλήματα με το μαμά ρούτερ της εταιρίας ένα oxygen iad είπα να πάρω ένα νέο μπας κ δω φως. Έτσι επέλεξα ένα τις tp-link αλλά μόλις το πήρα διαπίστωσα ότι δεν είχα σκεφτεί την τηλεφωνία που είναι ip. Τώρα τι κάνω; Υπάρχει περίπτωση να το σεταρω έτσι ώστε να παίζει κ το τηλέφωνο κ το ίντερνετ; Και αν δεν γίνεται με το συγκεκριμένο που πήρα td-w8960n έχετε να μου προτείνεται κάποιο που να παίζει. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kris88 Δημ. May 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2019 Καλησπερα..χθες μ πηρε μια δικηγορος τηλ εκ μέρους της Vodafone για ενα χρεος που εχω στα 550€..μου ειπε θα μου κανει εξώδικο αν δεν πληρωσω την οφειλη εως την πεμπτη. Και μου ειπε αν παω να πληρωσω ως την πεμπτη σ ενα κατάστημα vodafone θα δωσω 270 κ θα καθαρισω... Τη μου προτείνετε ν κανω.? Δεν ξερω? Να πληρωσω η θα εχω μπλεξίματα αν δεν τ δωσω? Δεν το εχω ξαναπαθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2019 Το εξώδικο βέβαια δεν είναι αγωγή αλλά μια πρώτη ειδοποίηση για την οφειλή. Το θέμα είναι για πιον λόγο τα χρωστάς ή αν αμφισβητείς την συναλαγή. Αν δεν την αμφισβητείς ,έλα σε συνενόηση μαζί τους έστω του στυλ "αυτήν την στιγμή έχω 50 ευρώ τα άλλα αργώτερα" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. May 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2019 Καλησπερα..χθες μ πηρε μια δικηγορος τηλ εκ μέρους της Vodafone για ενα χρεος που εχω στα 550€..μου ειπε θα μου κανει εξώδικο αν δεν πληρωσω την οφειλη εως την πεμπτη. Και μου ειπε αν παω να πληρωσω ως την πεμπτη σ ενα κατάστημα vodafone θα δωσω 270 κ θα καθαρισω... Τη μου προτείνετε ν κανω.? Δεν ξερω? Να πληρωσω η θα εχω μπλεξίματα αν δεν τ δωσω? Δεν το εχω ξαναπαθει. Αν τα έχεις τα 270€, σωστά να ξεμπλέξεις. Τώρα, τι πιθανότητες έχουν να στα πάρουν αλλιώς, εξαρτάται από τα περιουσιακά σου στοιχεία κτλ. Βέβαια, η οφειλή δεν θα μείνει 540€, θα σου ζητάνε και έξοδα δικαστήριου κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kris88 Δημ. May 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2019 Τα χρωστάω τα χρήματα.. Απλως δεν μπορούν να με παιρνουν μετα απο 3 χρόνια και να μου λενε σ διορία 2 ημερων να πληρωσω τα 270€..δεν εχω αυτα τα χρήματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lemannia Δημ. May 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2019 Δεν σου κάνουν τιποτε Huawei mate 20 pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2019 Δεν σου κάνουν τιποτε Huawei mate 20 proΑυτό είναι αλήθεια εκτός και αν σε πάνε δικαστήριο εκεί πληρώνεις και εξώδα δικαστηρίου και ότι χρωστάς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. May 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2019 Τα χρωστάω τα χρήματα.. Απλως δεν μπορούν να με παιρνουν μετα απο 3 χρόνια και να μου λενε σ διορία 2 ημερων να πληρωσω τα 270€..δεν εχω αυτα τα χρήματα.. Εντάξει, αυτό δεν ισχύει. Η είχες επιλέξει, ζυγίζοντας τα υπέρ και κατά, να μη πληρώσεις, η έπρεπε να βάζεις κάτι στην άκρη, για αυτή την περίπτωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arjuna Δημ. May 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2019 Τα χρωστάω τα χρήματα.. Απλως δεν μπορούν να με παιρνουν μετα απο 3 χρόνια και να μου λενε σ διορία 2 ημερων να πληρωσω τα 270€..δεν εχω αυτα τα χρήματα.. Δεν σου κάνουν τιποτε Αυτό είναι αλήθεια εκτός και αν σε πάνε δικαστήριο εκεί πληρώνεις και εξώδα δικαστηρίου και ότι χρωστάς Η οφειλή σου ανατέθηκε σε δικηγορικό γραφείο. Η αμοιβή του δικηγορικού γραφείου απο την συγκεκριμένη υπόθεση αλλά και η πιθανότητα μελλοντικής συνεργασιας του γραφείου με τη vodafone εξαρτάται από την είσπραξη της οφειλής. Το δικηγορικό γραφείο δεν υπάρχει πιθανότητα να σου χαριστεί. Σου πρότειναν εξόφληση με εφάπαξ καταβολή και έκπτωση 50%. Αν δεν μπορείς να καλύψεις το ποσό διαπραγματεύσου δόσεις, χάνοντας όμως την έκπτωση. Αν το αφήσεις να πάει δικαστικά θα χρεωθείς πρόσθετα εξώδικο, αμοιβή του δικηγόρου σου και δικαστικά έξοδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. May 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2019 Όπως ξαναειπα, αν ΔΕΝ έχεις περιουσιακά στοιχεία, κάνε το κορόιδο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. May 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2019 Αν του φορτώσουν και τα δικαστικά δικηγορικά έξοδα να πας μετά εσύ να του τα καλύψεις.εχει αλλάξει το σύστημα.πηγαινε άνθρωπε μου να τα πληρώσεις,θα σε κυνηγάει μια ζωή ένα τέτοιο ποσό,δεν αξίζει Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. May 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2019 Αν του φορτώσουν και τα δικαστικά δικηγορικά έξοδα να πας μετά εσύ να του τα καλύψεις.εχει αλλάξει το σύστημα.πηγαινε άνθρωπε μου να τα πληρώσεις,θα σε κυνηγάει μια ζωή ένα τέτοιο ποσό,δεν αξίζει Ο άνθρωπος έγραψε, ΔΕΝ έχει. Και εδώ στο forum παίρνει γνώμες για να μην πληρώσει. Εξάλλου, τι γράφω: εάν ΔΕΝ έχει περιουσίακα στοιχεία να μην πληρώσει. Αν έχει να ΠΛΗΡΩΣΕΙ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. May 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2019 Η οφειλή σου ανατέθηκε σε δικηγορικό γραφείο. Η αμοιβή του δικηγορικού γραφείου απο την συγκεκριμένη υπόθεση αλλά και η πιθανότητα μελλοντικής συνεργασιας του γραφείου με τη vodafone εξαρτάται από την είσπραξη της οφειλής. Το δικηγορικό γραφείο δεν υπάρχει πιθανότητα να σου χαριστεί. Σου πρότειναν εξόφληση με εφάπαξ καταβολή και έκπτωση 50%. Αν δεν μπορείς να καλύψεις το ποσό διαπραγματεύσου δόσεις, χάνοντας όμως την έκπτωση. Αν το αφήσεις να πάει δικαστικά θα χρεωθείς πρόσθετα εξώδικο, αμοιβή του δικηγόρου σου και δικαστικά έξοδα. Συνηθως εχουν ενα γραφειο που στελνει αβερτα εξωδικα και οποιος τσιμπησει. Ειχα και εγω οφειλη στον ΟΤΕ που οφειλοταν σε δικια τους βλακεια και ειχα πει οτι δε θα πληρωθει,τη φουσκωσαν και μετα εβαλαν γραφειο και επαιρνε τηλ και απειλουσε.Τους γραψαμε και 8 χρονια μετα ,δεν εχει γινει τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. May 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2019 Εγω εκοψα σύνδεση με την wind μετα απο πολλά χρόνια και πήγα vidafone αλλα οχι στην λήξη. Ηταν για το σπίτι της μανας μου. Στείλανε τον λογαριασμο/πρόστιμο και τον έσκισα οταν μου τον εδωσε να τον δω. Μετα απο πολύ καιρό ηρθε μια ειδοποίηση απο δικηγορικό γραφείο για κάτι παρόμοιο με τον φίλο που άνοιξε το θέμα. Παίρνω τηλέφωνο οταν την ειδα και ειπα θελω να μου σταλεί το συμβόλαιο με την υπογραφή της μανας μου απο το συμβολαιο σε χαρτί. Φυσικα κατι τετοιο δεν υπαρχει καθώς γίνονται ολα τηλεφωνικος πλέον. Συνεχίζω και λεω μη μου πειτε για ανανέωση τηλεφωνικός, παίρνετε τον κόσμο μεσημέρια βράδια οποτε να ναι,αυτο δεν είναι συμβολαιο ειναι ένα τίποτα. Θελω να δω την υπογραφή. Απο τοτε δεν έχω νεα τους. Φυσικα δεν πλήρωσα δε θα πληρώσω και εάν τυχόν πάμε δικαστήριο -που δε θα γινει φυσικα- θα τους ξε...λιασω. Αυτα του ποδαριού μέσο τηλεφώνου να τα φανε στα μούτρα τους,μπορει κάποιος να είναι ψυχικά κουρασμενος και πανω το φαρμακο να πει ναι,να ειναι απλά γέρος. Μα είμαστε σοβαροί; Μη πληρώσεις,χες τους! Δε ξερω βεβαια εαν εσυ έχεις χαρτί συμβολαίου,εγω δεν ειχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts