giokr Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 δεν βλεπω να γίνεται καμμια προσληψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokr Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 έχει συμβει και σε μένα, δεν είναι κατι ανησυχιτικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokr Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 δυσκολές εποχές για ανάλυψη ρίσκου, να το σκεφτείς καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokr Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 μην απαντας και κάλεσε τεχνική υποστήριξη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Το ίδιο ακριβώς μήνυμα έχει λάβει πολύς κόσμος, είναι προφανές ότι σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει να απαντήσεις... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 δεν βλεπω να γίνεται καμμια προσληψη αυτο που ειδα σε αλλα καταστηματα, ειναι οτι ηδη υπαληλλους τους βαζουν και στην ομαδα internet! Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Μα εννοειται οτι θα εκαναν κατι τετοιο. Αλλωστε 100 ατομα θα επαιρναν ειχαν πει και ηδη θα εχουν ενημερωσει τηλεφωνικως η μεσω email. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 το wifi hotspot που δινουνε και τα 3 δικτυα που εκπεμπει wifi . γενικα πιο ειναι πιο οικονομικο και απο ολες τις εταρειες; χωρις καποιο προγραμμα data με συνδεση το θελω να το βαλω στο παραθυρο που εχει καλυτερο σημα και να μπορω να μπαινω στο ιντερνετ μεσω wifi του κινητου μου και να μην καθομαι μπροστα στο παραθυρο αγκαθομενος για να μπορω να μπω στο ιντερνετ αφου δεν εχει καλο σημα μεσα στο σπιτι . ειναι κλειδωμενα; σε ενα δικτυο ή οχι; οι σημ που βαζεις πρεπει να εχεις βγαλει το πιν; ή οχι; τελος θα ηθελα να ρωτησω πιο ειναι και το πιο οικονομικο voice box για να βαλω εκει μια αλλη σημ και να συνδεσω πανω ενα ασυρματο τηλεφωνο για να μπορω να εχω σημα μεσα στο σπιτι και να μπορω να μιλαω χωρις προβλήματα; υποθετω οτι θα μου κοστισει πανω απο 100ευρω και για τα 2 ενω μπορω με το full σημα να τα εχω και τα δύο αλλα δεν εχω σταθερο σπιτι και ουτε θελω να βαλω adsl . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Χαχαχα! Πέρυσι την ίδια εποχή είχα λάβει ένα τέτοιο μήνυμα όντας σε ανασκαφή! Και λέω ΄΄ελεος με το τι στέλνει ο κόσμος΄΄! Μάλιστα επειδή βρισκόμουν στο σκάμμα, έστειλα ένα ΄΄λαθος κανετε΄΄ κτλ αλλά δεν ήρθε ποτέ απάντηση, ούτε χρεωθηκα όμως απ όσο θυμάμαι και δεν συνάντησα κάποιο πρόβλημα! Μετά βέβαια συνειδητοποίησα οτι έπρεπε να το αφήσω στην ησυχία του.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Αν απαντήσεις τι γίνεται δηλαδή? Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Αν απαντήσεις τι γίνεται δηλαδή? Χρεώνεσαι μέχρι αηδίας. Δεν ξέρω αν γίνεσαι και συνδρομητής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Νομίζω ότι αν στο μήνυμα έγραφε και "ΜΑΡΊΑ ΜΟΥ ΕΊΜΑΙ ΤΌΣΟ ΑΠΕΛΠΙΣΜΈΝΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΠΆΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΏΤΟ ΤΥΧΌΝΤΑ. ΜΕ ΌΠΟΙΟΝ ΒΡΕΘΕΊ ΜΠΡΟΣΤΆ ΜΟΥ.", την άλλη μέρα το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών θα δεχόταν εκατομμύρια κλήσεις διαμαρτυρίας! Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassos2010 Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 (edited) Η Vodafone προσφέρει το πακέτο Vodafone Mobile Broadband 5GB στη μισή τιμή για αιτήσεις εως 30/9/2012! Με πληροφόρησαν σήμερα σε κατάστημα πως δεν πρόκειται μόνο για online αιτήσεις! Πηγή: http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=10046&menuId=10046 και http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/tariffDetails.action?tariffPlanId=5321 Edited August 18, 2012 by tassos2010 Παράθεση http://www.myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
despina_83 Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Και εγώ που πήγα προχτές στο κατάστημα της περιοχής μου είδα ότι έντυσαν έναν παλιό υπάλληλο με τη μπλούζα του ειδικού!!! Βέβαια ζω σε επαρχιακή πόλη, φαντάζομαι ότι αυτοί οι 100 υπάλληλοι αφορούν καταστήματα της Αθήνας. Παράθεση Βοηθήματα, σημειώσεις, εκπαιδευτικά νέα, όλα συγκεντρωμένα σε ένα site! www.sofikoukouvagia.gr Για να μη σας φαίνονται πια...κινέζικα!!! http://www.e-chinese.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Εχεις δικιο.Τα πτυχια σε αυτον τον τομεα δεν κανουν απολυτως τιποτα.Ειναι να το χεις σαν ανθρωπος και να το χεις "δουλεψει" πανω στο αντικειμενο.Ασε που αμα δουν οτι εχεις πτυχια δεν σε προσλαμβανουν. Στο πλαισιο δεν παιρνουν ατομα με πτυχιο για να μην τους πληρωνουν παραπανω. :/ σωστα τι να τα κανεις τα πτυχια. αυτο ειναι να το εχεις. Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 σωστα τι να τα κανεις τα πτυχια. αυτο ειναι να το εχεις. Παιδιά ούτως ή άλλως και οι ίδιοι το είπαν πως είναι ψάχνανε άτομα που πιο πολύ το έχουν hobby και ασχολούνται με την κινητή. Άλλωστε αν δείτε και από την διαφήμηση εστιάζουν στο πως να γράφουν στο twiter να ανεβάζουν φωτογραφίες στο fb κοκ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noodlah Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 thats true yeah! Παράθεση Αν δεν θελεις παγια, ελαχιστες χρεωσεις, προβληματα σε λογαριασμους το μοναδικο δικτυο ειναι εδω, με καθε νεα αιτηση δωρα μια 2πλη κουβερτα σε διαφορα χρωματα και μια σακουλα καρβουνα. Απεριοριστη ομιλια απο την ταρατσα του σπιτιου σου με ολoυς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulsar21 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Προσπάθησα να στήσω μια ip camera αλλά όπως βλέπω η vodafone έχει κλείσει όλα τα εισερχόμενα ports . Γνωρίζει κανείς αν και οι υπόλοιπες κινητοεταιρίες ακολουθούν την ίδια άθλια πρακτική? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Προσπάθησα να στήσω μια ip camera αλλά όπως βλέπω η vodafone έχει κλείσει όλα τα εισερχόμενα ports . Γνωρίζει κανείς αν και οι υπόλοιπες κινητοεταιρίες ακολουθούν την ίδια άθλια πρακτική? νομίζω πωσ η wind δεν έχει τετοιους περιορισμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Προσπάθησα να στήσω μια ip camera αλλά όπως βλέπω η vodafone έχει κλείσει όλα τα εισερχόμενα ports . Γνωρίζει κανείς αν και οι υπόλοιπες κινητοεταιρίες ακολουθούν την ίδια άθλια πρακτική? η wind παρέχει καθαρό ίντερνετ χωρίς κανένα μπλοκ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Καλησπέρα σας, Μία κάρτα που είχα 1 χρόνο να ανανεώσω (CU) σε κινητό που προφανώς χρησιμοποιώ περιστασιακά έληξε και καλώντας με ενημερώνουν ότι πρέπει να απευθυνθώ στο 1252 ή σε κάποιο κατάστημα vodafone να την ανανεώσω (μπορώ και σε περίπτερο). Ο αριθμός εάν υπάρχει περίπτωση να κοπεί αυτό γίνεται μετά από πόσο διάστημα μη χρήσης του? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Καλησπέρα σας, Μία κάρτα που είχα 1 χρόνο να ανανεώσω (CU) σε κινητό που προφανώς χρησιμοποιώ περιστασιακά έληξε και καλώντας με ενημερώνουν ότι πρέπει να απευθυνθώ στο 1252 ή σε κάποιο κατάστημα vodafone να την ανανεώσω (μπορώ και σε περίπτερο). Ο αριθμός εάν υπάρχει περίπτωση να κοπεί αυτό γίνεται μετά από πόσο διάστημα μη χρήσης του? :O Όταν περάσει ένας χρόνος από την τελευταία ανανέωση σου στέλνουν μήνυμα που σε ενημερώνουν και νομίζω πως σου δίνουν ή μέρες ή βδομάδες για να ανανεώσεις αλλιώς ο αριθμός καταργείται. Καλό θα ήταν πριν κάνεις ανανέωση, να ρωτήσεις εάν ισχύει ο αριθμός. Ήθελα κι εγώ να ενεργοποιήσω έναν ξεχασμένο αριθμό που είχα, αλλά δεν μπόρεσαν να μου τον ενεργοποιήσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noodlah Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Καλησπέρα, Πανε σε ενα καταστημα Vodafone με την ταυτοτητα σου και ζητα να σου κανουν ενα αιτημα επανεσυνδεσης κινητου. Αν ηταν δηλωμενο στα δικα σου στοιχεια μπορεις να το παρεις πισω. Παράθεση Αν δεν θελεις παγια, ελαχιστες χρεωσεις, προβληματα σε λογαριασμους το μοναδικο δικτυο ειναι εδω, με καθε νεα αιτηση δωρα μια 2πλη κουβερτα σε διαφορα χρωματα και μια σακουλα καρβουνα. Απεριοριστη ομιλια απο την ταρατσα του σπιτιου σου με ολoυς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noodlah Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Προσπάθησα να στήσω μια ip camera αλλά όπως βλέπω η vodafone έχει κλείσει όλα τα εισερχόμενα ports . Γνωρίζει κανείς αν και οι υπόλοιπες κινητοεταιρίες ακολουθούν την ίδια άθλια πρακτική? Δεν μπορεις με τα απλα προγραμματα να κανεις αμφιδρομη επικοινωνια με static ip cameras. Θελει ειδικα προγραμματα τηλεμετριας για να μπορεσουν να σου παρεχουν static ip Πανε απο καταστημα η καλεσε 13830 ! Παράθεση Αν δεν θελεις παγια, ελαχιστες χρεωσεις, προβληματα σε λογαριασμους το μοναδικο δικτυο ειναι εδω, με καθε νεα αιτηση δωρα μια 2πλη κουβερτα σε διαφορα χρωματα και μια σακουλα καρβουνα. Απεριοριστη ομιλια απο την ταρατσα του σπιτιου σου με ολoυς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulsar21 Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 Μια χαρά λειτουργεί η ip camera πίσω από dynamic ip με την βοήθεια ddns υπηρεσιών, όπως η no-ip.com. Απλά πρέπει ο provider σου να επιτρέπει την εξωτερική επικοινωνία. Ένα τηλέφωνο στην wind, ενεργοποίηση δωρεάν της, όπως την λένε, public ip (στην ουσία, όπως καταλαβαίνω, ανοίγουν τα port στην ip σου) και όλα μια χαρά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts