Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δουλευει με περιπου 2 Mbit και εξω απο την πολη

στο upload μου δειχνει 1Mbit . παρα πολυ καλα μπορω να πω

Το πιο γελοιο ομως ειναι να δωσεις 600+ ευρω για το ασυρματο ιντερνετ της wind :P

Με το υπάρχον δικτυο που εχει... :P

η ιδια ερωτηση εγινε και στο θρεντ των καρτοκινητων...απλα ρωταω κι εδω μηπως ξερει κανεις κατι παραπανω : μπορει μια σιμ καρτοκινητου να δουλεψει σαν καρτοιντερνετ απλα δηλωνοντας σαν apn το web.session αν οχι , η αμεσως καλυτερη λυση ειναι η προσφορα του 1ευρω τη μερα;;

Γίνεται κανονικά, απλά θα πρέπει στη γραμμή του καρτοκινητού σου να είναι περασμένο το web.session. Αυτό μπορούν να σου το πουν στο 13830.

Τα 2 καρτοκινητά μου δούλεψαν κανονικά.

Edited by tassos2010

τίποτα! το πρόβλημα παραμένει,απλά η vodafone μου επέστρεψε τα λεφτά που έχασα κάνοντας χρήση της υπηρεσίας(μερικά ευρώ).

τίποτα! το πρόβλημα παραμένει,απλά η vodafone μου επέστρεψε τα λεφτά που έχασα κάνοντας χρήση της υπηρεσίας(μερικά ευρώ).

Εφόσον επεστράφηκαν τα λεφτά το πρόβλημα που παραμένει ποιό ακριβώς είναι?

Καλησπερα σας,

να κανω μια ερωτηση.

Ειχα cosmote internet on the go αλλα το εκοψα επειδη δεν ειχα καλη καλυψη στην περιοχη μου.Θα βαλω vodafone.Μπορω να χρησιμοποιησω το ιδιο στικερακι της cosmote με καρτα vodafone;

Ευχαριστω,

Δημητρης

Εφόσον επεστράφηκαν τα λεφτά το πρόβλημα που παραμένει ποιό ακριβώς είναι?

το πρόβλημα είναι ότι ενώ έβαζα τις ρυθμίσεις που μου έλεγαν,τα mb συνέχιζαν να αφαιρούνται από το προπληρωμένο πακέτο.Έπαιρνα τηλέφωνο κάθε μέρα και μιλούσα με δεκάδες ανίδεους που δεν ξέρουν ούτε τα βασικά,ώσπου κάποια στιγμή κουράστηκα και δεν ασχολήθηκα ξανά.Αναγκάστηκα ωστόσο να καλέσω ξανά το 13830(για κάτι παρόμοιο) όταν αντιλήφθηκα ότι παρ' ότι έιχα ενεργοποιημένο το προπληρωμένο πακέτο (το οποίο ανανεώνεται αυτόματα και υπήρχε διαθέσιμο υπόλοιπο στην κάρτα για την ανανέωσή του)αφαιρέθηκαν μονάδες απ'το υπάρχον υπόλοιπο με αποτέλεσμα να μηδενιστεί το υπόλοιπο μου.Έπειτα λοιπόν από πολύωρη συζήτηση για τα αυτονόητα με κάποιον υπάλληλο του τηλεφωνικού κεντρου,και ενώ στην αρχή αρνούνταν οποιοδήποτε σφάλμα του συστήματος,τελικά "διαπίστωσαν ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα και μου επέστρεψαν τις μονάδες.Ωστόσο αν δεν είχα επικοινωνήσει δεν θα μου είχαν επιστραφεί τα χρήματα παρ'όλο που όπως μου είπε ο υπάλληλος το πρόβλημα αφορούσε όλους τους κατόχους του πακέτου.

Καλημερα σας..

πηγα χθες στη vodafone με σκοπο να αγορασω καρτοιντερνετ για να το χρησιμοποιησω κυριως με το skype. αφου εχω ενημερωθει απο το site τους μπαινω στο καταστημα και ενημερωνω τον υπαλληλο οτι θελω μια προσορινη λυση επειδη το σταθερο θα κανει να ενεργοποιηθει σε ενα μηνα και το χρειαζομαι για συνομιλιες μεσω skype. (πραγμα φυσικα που μπορουσα και να μην του το πω αλλα απλα ετυχε και το ανεφερα) . μου δινει λοιπον το στικακι με τα 49 ευρω , ερχομαι σπιιτι το βαζω μπαινω κανονικα αλλα οταν προσπαθω να μιλησω στο skype με αποσυνδεει.

παιρνω την εξυπηρετηση πελατων τους λεω το προβλημα μου και τους ακουω να μου λενε ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ οτι "κυριε μου το η πολιτικη της vodafone οτι μονο στα συμβολαια για ιντερνετ επιτρεπεται η χρηση voip και στα καρτοιντερνετ ειναι κλειδωμενο. τους ρωταω λοιπον να μου πουνε ΠΟΥ? το γραφει αφτο. γιατι ουτε στο site το ααναφερει πουθενα, ουτε μου το ειπε ο υπαλληλος , ουτε πανω στη συσκευασια. το μονο που μου ειπαν ειναι "το μονο που μπορειτε να κανετε ειναι να το περασετε σαν παραπονο...."

εχεις καλο σημα εκει που βρισκεσε..γιατι μπορει να φταιει αυτο..την καρτα την εβαλες?

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=8639

Διευκρινίσεις

1. Η υπηρεσία αφορά αποκλειστικά μετάδοση δεδομένων μέσω του δικτύου 3G+/3G/GPRS της Vodafone και δεν είναι δυνατή η αποστολή και λήψη SMS, η μετάδοση φωνής (και μέσω internet πρωτοκόλλου) καθώς και η περιαγωγή (roaming) σε δίκτυα του εξωτερικού.

2. Μπορείτε να επιλέξετε μόνο έναν από τους τρόπους πληρωμής κάθε φορά που θέλετε να αγοράσετε Χρόνο Πρόσβασης μέσα από την ειδική ιστοσελίδα.

3. Ο Χρόνος Πρόσβασης μετράται ανεξάρτητα από τη σύνδεση σας στην υπηρεσία. Ξεκινάει από τη στιγμή που θα επιβεβαιώσετε την ορθότητα των στοιχείων στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας και λήγει μετά την πάροδο του Χρόνου Πρόσβασης ή εφόσον έχετε ξεπεράσει την Πολιτική Ορθής Χρήσης. Δεν είναι σε καμιά περίπτωση δυνατή η διακοπή, μεταφορά ή αναβολή του Χρόνου Πρόσβασης εφόσον αυτός έχει ξεκινήσει.

4. Κατά την έναρξη της συνεδρίας σας στο Internet, δημιουργείται ένα μικρό παράθυρο στην οθόνη του υπολογιστή σας το οποίο σας ενημερώνει για τον υπολειπόμενο χρόνο και όγκο που έχετε μέχρι τη λήξη του Χρόνου Πρόσβασης. Η πληροφορία αυτή ανανεώνεται ανά 1 λεπτό.

5. Θα πρέπει να αποδεχτείτε τους όρους χρήσης με την υποβολή των κωδικών πρόσβασης. Οι όροι χρήσης βρίσκονται στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας και είναι προσβάσιμοι πριν τη χρήση της υπηρεσίας. Μπορείτε να αποσυνδεθείτε και επανασυνδεθείτε στην υπηρεσία όσες φορές επιθυμείτε χωρίς χρέωση, εφόσον δεν έχει παρέλθει ο χρόνος πρόσβασης που έχετε αγοράσει.

6. Η πλοήγηση στην ιστοσελίδα της Vodafone http://www.vodafone.gr δεν απαιτεί την αγορά Χρόνου Πρόσβασης.

7. Για τη χρήση της υπηρεσίας προτείνεται η έκδοση 9.3.6 (ή άλλη νεότερη) για την εφαρμογή Vodafone Mobile Connect (κατεβάστε την τελευταία έκδοση εδώ). Αν υπάρχει παλιότερη έκδοση είναι δυνατή η χρήση της υπηρεσίας μετά από εισαγωγή ειδικών ρυθμίσεων. Για τις ρυθμίσεις αυτές επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών Vodafone.

8. Το Vodafone ΚαρτοInternet δεν υποστηρίζει εφαρμογές Voice over IP (VoIP).

9. Η προσφορά 10% περισσότερος χρόνος ισχύει μέχρι τις 30/09/10

Περιμενε στο τελος του μηνα την αναλυτικη να δεις.

Εμενα με ειχαν χρεωσει πανω απο 300€ με ιντερνετ και με την αναλυτικη βρηκα ακρη και μου τα πιστωσαν τα χρηματα.

Είναι εύκολο να δώσεις περισσότερες πληροφορίες για το πως-τι αφορούσε;

Έχω πρόβλημα με τη Vodafone, με τη χρέωση μου σε data, οι οποίες έγιναν επειδή άνοιξε το 3G (το οποίο είχα κλειστό), όταν έκανα μεταβίβαση του αριθμού.

Από την εξυπηρέτηση (αν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτή τη λέξη), προβάλουν το ότι κάπου κατά τη μεταβίβαση ανέφερε πως δέχομαι υπηρεσίες Vodafone live.

Το όμορφο της υπόθεσης είναι πως το 3G χρειάστηκε 3 τηλέφωνα (μέχρι και τηλέφωνο επιβεβαίωσης!) για να το κλείσω, μόλις 20 μέρες πριν...

Μετα απο πολυ σκεψη και αρκετη υπομονη που εκανα φευγω σε cosmote, αυτο που κανει η vodafone ειναι απαραδεκτο π.χ να βαζει μηνιαιο παγιο σε υπηρεσιες......

Ενω εχει καλο δικτυο θα μπορουσε να κοντραρει την cosmote στα ισια και να την ξεπερασει αλλα με αυτη την πολιτικη που ακολουθει δεν το βλεπω...

Edited by Picard

Παιδιά,

Μπορεί να μας δώσει κάποιος τελευταία ενημέρωση εάν γίνεται να χρησιμοποιηθεί το πρόγραμμα vodafone ιντερνετ όλη μέρα του 1 ευρώ για σερφάρισμα από τον ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ αντί για το κινητό;

Έχει αλλάξει σε τίποτα η πολιτική της vogafone (που θα βογγήξει σίγουρα με τον τρόπο που εκμεταλλευόμαστε το πρόγραμμά της!!) σε ό,τι αφορά το tethering και τη χρήση του προγράμματος με το κινητό ως modem για σερφάρισμα από τον υπολογιστή;

Ευχαριστωωωω

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

Μετα απο πολυ σκεψη και αρκετη υπομονη που εκανα φευγω σε cosmote, αυτο που κανει η vodafone ειναι απαραδεκτο π.χ να βαζει μηνιαιο παγιο σε υπηρεσιες......

Ενω εχει καλο δικτυο θα μπορουσε να κοντραρει την cosmote στα ισια και να την ξεπερασει αλλα με αυτη την πολιτικη που ακολουθει δεν το βλεπω...

Σε τι ακριβώς αναφέρεσαι?

και βεβαια αρκει το stick να λειτουργει και για gsm 900 που ειναι h vodafone .wind

Και η cosmote έχει 900.

Ολοι οι πάροχοι εδώ και χρόνια χρησιμοποιούν 900 και 1800 και 2100

Όλες οι εταιρείες λειτουργούν με βάσει το κέρδος ,

η vodafone όμως έχει το προνόμιο να είναι η μοναδική εταιρεία που , στοχεύει άμεσα στη τσέπη του πελάτη , και του το δείχνει περισσότερο από τις άλλες δύο .

Πελατοκεντρικοί και θεωρίες ....πφφφφφ

Χρηματοκεντρικοί μέχρι αηδίας και το βγάζουν και στο πελάτη .:ninja:

«Μη στενοχωριέσαι, άφησε τα πράγματα να πάνε μόνα τους. Οι ηλίθιοι και οι κακοί θα νικηθούν στο τέλος.» - Λάο Τσε

Όλες οι εταιρείες λειτουργούν με βάσει το κέρδος ,

η vodafone όμως έχει το προνόμιο να είναι η μοναδική εταιρεία που , στοχεύει άμεσα στη τσέπη του πελάτη , και του το δείχνει περισσότερο από τις άλλες δύο .

Πελατοκεντρικοί και θεωρίες ....πφφφφφ

Χρηματοκεντρικοί μέχρι αηδίας και το βγάζουν και στο πελάτη .:ninja:

Έτσι ήταν από το 1993 επί εποχής Panafon. Ίσα ίσα τα τελευταία 2 χρόνια (μάλλον λόγω πτώσης για πρώτη φορά στην ιστορία της εταιρείας του ρυθμού αύξησης των κερδών) άρχισαν να βλέπουν τον πελάτη έναν-έναν διαφορετικά αλλά και πάλι φαίνεται οτι το κάνουν με το ζόρι σαν να έχουν ρίξει τον "εγωϊσμό" τους...

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Παιδιά,

Μπορεί να μας δώσει κάποιος τελευταία ενημέρωση εάν γίνεται να χρησιμοποιηθεί το πρόγραμμα vodafone ιντερνετ όλη μέρα του 1 ευρώ για σερφάρισμα από τον ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ αντί για το κινητό;

Έχει αλλάξει σε τίποτα η πολιτική της vogafone (που θα βογγήξει σίγουρα με τον τρόπο που εκμεταλλευόμαστε το πρόγραμμά της!!) σε ό,τι αφορά το tethering και τη χρήση του προγράμματος με το κινητό ως modem για σερφάρισμα από τον υπολογιστή;

Ευχαριστωωωω

γίνεται κανονικά! Εγώ το έχω κάνει αρκετές φορές!

Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει

Έτσι ήταν από το 1993 επί εποχής Panafon. Ίσα ίσα τα τελευταία 2 χρόνια (μάλλον λόγω πτώσης για πρώτη φορά στην ιστορία της εταιρείας του ρυθμού αύξησης των κερδών) άρχισαν να βλέπουν τον πελάτη έναν-έναν διαφορετικά αλλά και πάλι φαίνεται οτι το κάνουν με το ζόρι σαν να έχουν ρίξει τον "εγωϊσμό" τους...

βλέπουν έναν έναν το πελάτη κατόπιν εορτής , αφού έχει κάνει αίτημα αποσύνδεσης ή φορητότητας ,

γιατί όλοι οι υπόλοιποι οι συνεπείς και καλοί πελάτες βράζουν όλοι στο ίδιο καζάνι !!

«Μη στενοχωριέσαι, άφησε τα πράγματα να πάνε μόνα τους. Οι ηλίθιοι και οι κακοί θα νικηθούν στο τέλος.» - Λάο Τσε

βλέπουν έναν έναν το πελάτη κατόπιν εορτής , αφού έχει κάνει αίτημα αποσύνδεσης ή φορητότητας ,

γιατί όλοι οι υπόλοιποι οι συνεπείς και καλοί πελάτες βράζουν όλοι στο ίδιο καζάνι !!

Ναι πολύ σωστό αυτό που γράφεις. Δυστυχώς για όσους είναι στον χώρο της κινητής από παλιά ξέρουμε πως βλέπει η εταιρεία τον συνδρομητή. Ειδικά όταν ο συνδρομητής κάνει να λαμβάνει γίνονται πολύ ξεχασιάρηδες και ερειστικοί ενίοτε με το τουπέ της πολυεθνικής. Η κατάντια είναι οτι για πολλά χρόνια την είχαν δει έτσι και αρκετοί εργαζόμενοι εκεί μέσα με αποτέλεσμα τώρα που τα πράγματα έχουν στενέψει να τους κακοφαίνεται πολύ... (δεν αναφέρομαι για άτομα που γράφουν εδώ μέσα αλλά άτομα που τυγχάνει να έχω γνωρίσει κατά καιρούς.. για να μην παρεξηγηθούμε κιόλας :))

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

"Παγώνει" και σε σας η σύνδεση όταν φτάσετε τα 100MB (για το Internet όλη μέρα λέω)? :confused:

Ναι παγώνει στα 97 ΜΒ, Μόλις ξεσυνδεθείς και συνδεθείς πάλι επανέρχεται

Ρε πλακα μας κανουν

Θελουν να εξοικονομησουν λεφτα και το παιζουν οικολογοι

Οταν με ειχαν παρει τηλ πριν κανα χρονο για αλλο θεμα κ μου προτειναν να κοψω την εντυπη αναλυση τους ειπα εγω τι θα κερδισω και τι απαντησαν?

Μα τι εννοειται θα το βλεπετε στο νετ και ετσι θα συμβαλουμε ολοι στη ελλατωση χαρτιου- οικολογια κλπ

Τους απαντω οτι με την εξοικονομηση χαρτιου μελανιου εκτυπωσεις εσεις γλιτωνετε τοσα χρηματα εγω να μην εχω καποιο κερδος εστω κ ενα ευρω απο το λογαριασμο μου λενε δεν γινετε κ πρεπει να εχουμε οικολογικη συνειδηση και αλλα κουραφεξαλα. Αλλα να χρεωνουν ενα ευρω στη vodafone visa για το alert ξερουν

Ουστττ απατεωνες

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned