Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα ήθελα να ρωτήσω αν η κάρτα λήγει όπως γίνεται με τις απλές κάρτες κινητής τηλεφωνίας μετά την πάροδο συγκεκριμένου χρόνου.

Επίσης, υπάρχει κάποιο όριο σε GB/ημέρα;

Οι Κάρτες γράφουν επάνω ότι πρέπει να εενργοποιηθούν μέχρι Απρίλιο 2011 ( ή Μάιο οι πιο καινούριες)

Αλλά δεν γράφουν αν υπάρχει λήξη μετά την ενεργοποίηση

Αν λάβεις υπόψι ότι η κάρτα ανανέωσης 10 ημερών πωλείται 19 ευρώ και στην ίδια τιμή πέρνεις αν θές το πακέτο με καινούρια κάρτα ... Δεν θα έχεις πρόβλημα.

Edited by Vasileios

Επίσης, υπάρχει κάποιο όριο σε GB/ημέρα;

Αλήθεια υπάρχει όριο στα καρτοκινητά για χρήση του "Internet όλη ημέρα" μέσω teethering στον υπολογιστή; Στο καρτοinternet π.χ. η πολιτική ορθής χρήσης είναι 1GB την ημέρα στο πακέτο με τις 24 ώρες. Κάτι είδα στο site της Voda για 10ΜΒ αλλά μου φαίνονται πολύ λίγα καθότι προορίζεται για surfing από κινητό και όχι από το PC μέσω κινητού...

Edited by gkagg
Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM

Αλήθεια υπάρχει όριο στα καρτοκινητά για χρήση του "Internet όλη ημέρα" μέσω teethering στον υπολογιστή; Στο καρτοinternet π.χ. η πολιτική ορθής χρήσης είναι 1GB την ημέρα στο πακέτο με τις 24 ώρες. Κάτι είδα στο site της Voda για 10ΜΒ αλλά μου φαίνονται πολύ λίγα καθότι προορίζεται για surfing από κινητό και όχι από το PC μέσω κινητού...

Δεν Υπάρχει κανένα όριο .

Απλά μετά τα 10ΜΒ είναι πιθανόν να σου μειωθεί η ταχύτητα .

Αλλά δεν πρόκειται να αποσυνδεθείς ούτε μετά από 1 GB το γράφει ξεκάθαρα, ούτε υπάρχει περίπτωση να χρεωθείς παραπάνω .

Η δική μου εμπειρια φτάνει μέχρι τα 600ΜΒ χωρίς συνέπειες.

Έχω άλλη μια ερώτηση. Έχω έναν αριθμό συμβολαίου και προσπαθώ να μπω με το κινητό σαν modem μέσω του Vodafone Mobile Connect. Σαν APN βάζω "internet" και σαν τύπο λογαριασμού συμβόλαιο, αλλά δεν λέει να συνδεθεί. Ξέρει κανένας τι παίζει;

Έχω άλλη μια ερώτηση. Έχω έναν αριθμό συμβολαίου και προσπαθώ να μπω με το κινητό σαν modem μέσω του Vodafone Mobile Connect. Σαν APN βάζω "internet" και σαν τύπο λογαριασμού συμβόλαιο, αλλά δεν λέει να συνδεθεί. Ξέρει κανένας τι παίζει;

Τελικά το βρήκα.

Αν έχεις Συμβόλαιο ομιλίας Vodafone, το APN είναι: internet.vodafone.gr

Άν έχεις Συμβόλαιο πρόσβασης στο internet χωρίς ομιλία, το APN είναι: internet

Αν έχεις καρτοκινητό, το ΑPN είναι: webkarta.vodafone.gr

Αν έχεις καρτοιντερνετ, το APN είναι το web.session

Ελπίζω μέσα από τη δική μου απορία να ξεκαθάρισα και απορίες άλλων φίλων!!

Edited by Petros the Great
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση!

Καλησπέρα σας,

Πρίν απο 2 μέρες (Δευτέρα) σκέφτηκα να αγοράσω το Vodafone 150 το πιο απλό κινητό ως δωράκι για την θεία μου αλλά δυστυχώς η οθόνη παραήταν μικρή για τα μάτια της και δεν το θέλησε. Οπότε πήγα σήμερα Τετάρτη να το επιστρέψω και να πάρω κάτι άλλο -όχι συσκευή πάντως-.

Και δεν το είχαμε ανοίξει καθόλου, άθικτο. Η πωλήτρια με ρώτησε εαν θα αγόραζα άλλη συσκευή και της απάντησα όχι αλλά θα έπαιρνα κάτι αξίας 10 ευρώ για να καλύψω την διαφορά.

Αφού μίλησε με τον συνάδελφό της, μου λέει ότι δεν γίνεται αλλαγή επιστροφή σήμερα, αλλά έπρεπε να το πάω την ίδια μέρα που το αγόρασα. Δευτέρα δηλαδή!

Μα η απορία μου είναι... όλες οι συσκευές δεν φέρουν δικαίωμα αλλαγής? Γιατί να αρνηθεί να μου το αλλάξει? Πρέπει με το ζόρι να το πάρω τώρα αυτό?

Και τη ρώτησα βεβαια αν το γράφει κάπου -και μου είπε πως ναι το γράφει, βλακεία μου δεν ρώτησα να το δώ- και ΚΑΚΩΣ που δεν προειδοποιούν τον πελάτη πριν την αγορά συσκευής! Δεν το έχω ξανακούσει αυτό τώρα. Αληθεύει? Πως με συμβουλεύετε να κινηθώ?

Δεν είναι για τα 10 ευρώ να πώ να πάνε χαλάλι θα το κρατήσω, αλλά νιώθω ότι με πνίγει το άδικο! :mad:

ε υπερβάλεις κι εσύ... τι ήθελες να σου διαβάσουν όλους του όρους της συναλλαγής? Όλα τα καταστήματα έχουν κάποιες διαδικασίες.

Σε μια απόπειρα με Q και Wind connection manager δεν το αναγνώριζε, με ZTE Join air έπαιξε μια χαρά.

Με Q είναι πιο φτηνά να μπει κανείς στο internet με το stick;

Βασικά στην Q με 1 ευρώ αγοράζεις 100ΜΒ internet και 1500 λεπτά + 1500 SMS προς Q και WIND

Μπορείς να το κάνεις 4 φορές τον μήνα

Ανάλογα τις ανάγκες καθενός.

Οι δικές μου δεν καλύπτονται με 400ΜΒ και έτσι χρησιμοποιώ άλλους τρόπους.

Βασικά στην Q με 1 ευρώ αγοράζεις 100ΜΒ internet και 1500 λεπτά + 1500 SMS προς Q και WIND

Μπορείς να το κάνεις 4 φορές τον μήνα

Ανάλογα τις ανάγκες καθενός.

Οι δικές μου δεν καλύπτονται με 400ΜΒ και έτσι χρησιμοποιώ άλλους τρόπους.

Ναι είναι όντως λίγα. Η παλιά προσφορά με το απεριόριστο internet προφανώς δεν ισχύει ακόμη ε;

Ας επιβεβαιώσει κάποιος ότι μπορώ να συνδεθώ με το Κ3565 και κάρτα καρτοκινητού στο Internet εκμεταλλευόμενος την προσφορά 1€ την ημέρα. Απλά θέλω να ξέρω αν όντως μπορώ να σερφάρω απεριόριστα με ένα ευρώ.

Ευχαριστώ

Ναι στο επιβεβαιώνω.

Βάλε στις ρυθμίσεις Συμβόλαιο

και κάνε έναν νέο λογαριασμό με APN webkarta.vodafone.gr

Μα δεν υπέγραψα κάποιο χαρτί, απόδειξη μου έδωσε απλά!

Να πω ότι υπέγραψα χαρτιά για συσκευή κανονική (πέρα απο της Vodafone) θα πω εντάξει βλακεία μου που δεν τα διάβασα. Εδώ όμως μου έδωσε απόδειξη και κανέναν όρο χρήσης δεν υπέγραψα. Άρα θεωρητικά δεν αντιμετωπίζεται και αυτή η συσκευή το ίδιο με όλα τα προϊόντα?

Εσύ όταν πας σε ένα κατάστημα και παίρνεις απόδειξη για το προϊόν έχεις κάποιες μέρες μέχρι να το επιστρέψεις εκτός εαν στο πούνε την ίδια στιγμή η στο βάλουν σε ταμπέλα να το βλέπεις κιόλας. (Γιατί για επιστροφές το έχω δεί σε ταμπέλες κιόλας-αλλά δεν μιλάμε για συσκευές, πόσο μάλλον να σου πούνε ότι έπρεπε να το επιστρέψεις την ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ!!).

Προειδοποιούνε και ενημερώνουν τον πελάτη. Και τώρα με λες υπερβολική?

Με προσβάλεις λίγο, ο πελάτης πάντα έχει δίκιο όπως λένε.

Οι Κάρτες γράφουν επάνω ότι πρέπει να εενργοποιηθούν μέχρι Απρίλιο 2011 ( ή Μάιο οι πιο καινούριες)

Αλλά δεν γράφουν αν υπάρχει λήξη μετά την ενεργοποίηση

Αν λάβεις υπόψι ότι η κάρτα ανανέωσης 10 ημερών πωλείται 19 ευρώ και στην ίδια τιμή πέρνεις αν θές το πακέτο με καινούρια κάρτα ... Δεν θα έχεις πρόβλημα.

Thanks...θα έπρεπε να το αναφέρουν όμως...

Ναι είναι όντως λίγα. Η παλιά προσφορά με το απεριόριστο internet προφανώς δεν ισχύει ακόμη ε;

δυστυχως για μας, ευτυχως για το δικτυο της wind εχει εδω και μηνες καταργηθει..

δυστυχως για μας, ευτυχως για το δικτυο της wind εχει εδω και μηνες καταργηθει..

τι εννοείς ;, ότι κατέβασανε σταθμό και δεν έχει σήμα εκεί;.

τι εννοείς ;, ότι κατέβασανε σταθμό και δεν έχει σήμα εκεί;.

εννοω οτι δυστυχως καποιοι δεν προλαβαν να την ενεργοποιησουν και απο την αλλη το 1.5GB χρησιμοποιειται απο κινητα μεχρι υπολογιστες με αποτελεσμα να ψιλογονατιζει το δικτυο της...

Καλησπέρα σας.. Ενδιαφερομαι να ανοιξω ενα Vodafone shop και θα ήθελα να με πληροφορησετε εφοσον και οσοι ξερετε το κεφαλαιο που χρειαζεται.. Απο που προκειπτουν τα κερδη της επιχειρησης.. και γενικα να μου δωστε καθε λογης μικρη-μεγαλη πληροφορια που μπορει να με βοηθησει!

Φιλικα Νικος

Καλησπερα απο εμενα ,

δεν πιστευεις οτι θα ηταν καλυτερο να μιλησεις κατευθειαν με το αρμοδιο τμημα της voda ? δεν ξερω πως και τι αλλα πιστευω θα σου στειλουν αναλογη brochure η καποιου ειδους προσυμφωνο που θα εχει μαλλον γενικους ορους , οποτε θα μπορεις να μαθεις απο πρωτο χερι τι συμβαινει..Ισως αν πηγαινες και εβρισκες καποιον ηδη ιδιοκτητη να σου πει καποια πραγματα.

Φιλικα

Μην κουράζεστε με την ΕΕΤΤ, δεν ξυπνάνε με τίποτα τα παληκάρια από τον ύπνο τους !!!

Θα λάβετε μια τυποποιημένη απάντηση ότι έλαβαν την καταγγελία σας και μετά μην τον είδατε τον Παναή...

Αφού δεν κάνουν τίποτα ας πάνε σπίτια τους να μην τους πληρώνουμε κιόλας...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Φίλε να ξέρεις ότι αυτό που πας να κάνει είναι εξαιρετικά risky , αν λάβεις υπόψη σου το γεγονός ότι οι επιδοτήσεις έχουν ελαχιστοποιηθεί στις νέες συνδέσεις.

Τα απολύτως βασικά πράγματα που πρέπει να ξέρεις είναι ότι :

1) Θα στοχεύεσαι σε ΝΕΕΣ συνδέσεις φωνής και δεδομένων. Από εκεί θα παίρνεις δύο αμοιβές. α) Connection bonus - δηλαδή κάποια χρήματα εφ'απαξ και β) airtime - δηλαδή κάποιο ποσοστό (συνήθως 7% από ότι ξέρω) στο καθαρό ποσόν (χωρίς ΦΠΑ και λοιπούς φόρους) του λογαριασμού των συνδέσεων που έχεις κάνει υπό την προϋπόθεση ότι ο πελάτης σου , τελικώς πληρώνει το λογαριασμό του και δεν έχει αφήσει φέσι . Αυτές έρχονται κυρίως από φορητότητες γιατί όλοι λίγο πολύ έχουμε έναν αριθμό. Οι αλλαγές προγραμμάτων , μεταβιβάσεις , μετατροπές σε οικογενειακό πρόγραμμα κτλ δεν θα σου αποφέρουν ούτε ένα ευρώ.

2) Το κέρδος από τις συσκευές θα είναι συγκεκριμένο

3) Θα πρέπει να δεις τις παροχές που θα σου δίνει η Vodafone και πώς με ποιόν τρόπο θα μπορέσεις να υπερκεράσεις τον μόνιμο βραχνά του ενοικίου (εκτός αν το μαγαζί σαν χώρος είναι δικός σου)

4) Θα έχεις ένα πάρα πολύ μικρό κέρδος από πληρωμές λογαριασμών , καρτοκινητά , ταυτοποιήσεις.

5) Θα υπάρχει λογικά και κάποιος στόχος για ανανεώσεις συμβολαίων και πώληση σταθερής τηλεφωνίας ή συνδυαστικών πακέτων κινητού / σταθερού.

Καλή επιτυχία !!

lalista.gr

Μήπως δεν έχεις επαρκές υπόλοιπο στον αριθμό σου?

Ή μήπως έχεις κάποια φραγή για διεθνή ?

Πάρε στο 13830 να δεις τι παίζει αν δεν βγάλεις άκρη

lalista.gr

Βαρθολομιό Ηλείας: http://www.speedtest.net/result/924225221.pnghttp://www.speedtest.net/result/924227433.png

Πραγματικά πετάει και έχω βάλει το κινητό ως modem :)

Στον Αετό Μεσσηνίας (Ανάμεσα στα χωριά Κοπανάκι και Δώριο) δίνει μέχρι 2Mbps.

Εξαιρετική ταχύτητα πιστεύω για ένα απομακρυσμένο χωριό που έχει μόνο παππούδες! :)

Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει

Στον Αετό Μεσσηνίας (Ανάμεσα στα χωριά Κοπανάκι και Δώριο) δίνει μέχρι 2Mbps.

Εξαιρετική ταχύτητα πιστεύω για ένα απομακρυσμένο χωριό που έχει μόνο παππούδες! :)

Πάρα πολύ καλή ειδικά εαν αναλογιστείς οτι μέσα στο κέντρο της Καλαμάτας οι ταχύτητες δεν ξεπερνούν το 0,5Mbps στην Wind :-)

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned