TakeOverNet Δημ. November 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον mcde Κοίτα, δεν ξέρω τι έκανες, αλλά εδώ με vodafone, δύο τρόποι υπάρχουν για να έχεις internet στον υπολογιστή χρησιμοποιώντας σαν modem το κινητό. Ο ένας είναι να έχεις ενεργοποιημένη την υπηρεσία data και ο άλλος το gprs. Ο πρώτος έχει χρονοχρέωση και ο δεύτερος ογκοχρέωση. Και οι δύο έχουν πάγιο και δεν είναι καθόλου φτηνοί συγκριτικά με μια απλή PSTN σύνδεση. Παγιο το GPRS? Απο ποτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2003 Εντάξει, το πακέτο gprs plus έχει πάγιο. Έχω δώσει δύο links, έχουν όλα τα σχετικά. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. November 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2003 Παροτι εχω παρει τον λογαριασμο απο την Πεμπτη προσεξα σημερα κατι το τρομερο. Στην λιστα με τις κλησεις αντις να στην αρχη τα τηλεφωνηματα να ειναι δωρεαν(vodafone 120) με ξεκινημα τις 18/9 μου τα χρεωνουν και το δωρεαν χρονος ξεκιναει απο τις 1/10. Και δεν ειναι μονο μηνυματα γιατι υπαρχει και χρεωση σε σταθερα (SMS σε σταθερο;; ). Το υπερτατο κακο ειναι οτι συμφωνα με τους μετρητες που φροντιζω παντα να μηδενιζω το πρωι καθε 18 του μηνος, με το ζορι ξεπερασα την 1:30 ωρα τον συγκεκριμενο μηνα. :X-X::X-X: Γιατι η vodafone θελει να μου σπασει τα νευρα; :down: :down: :down: Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2003 Πρόσεξε κάτι: Ο προπληρωμένος χρόνος ομιλίας υπολογίζεται από την 1η μέχρι και την τελευταία μέρα του μήνα. Δεν έχει να κάνει με το πότε σου έρχεται ο λογαριασμός. Επομένως μηδενίζοντας του μετρητές του κινητού στις 18 του μήνα δεν μπορεί να βγει συμπέρασμα. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. November 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2003 Συγνωμη εχω συνδρομες με δωρεαν χρονο εδω και 2 χρονια και δεν γινοταν αυτο. Ημουν στο vodafone 10 απο τον Μαιο και ειχα περασει κατα παρα πολυ τον δωρεαν χρονο καθε μηνα, αλλα στις 18 ξεκιναγε παντα ο δωρεαν χρονος. Τον Αυγουστο που ενεργοποιηθηκε το 120 το ιδιο συνεβει. Γιατι τωρα αλλαξε; Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bad_freddy Δημ. November 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2003 Ο δωρεάν χρόνος ομιλίας ξεκινούσε πάντα να μετράει κάθε μια του μηνός δεν άλλαξε ποτέ αυτό και οχι όποτε εκδίδεται ή έρχεται ο λογαριασμός σου. Τώρα όσο αφορά τις χρεώσεις προς σταθερά που λές, δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς εννοείς, πάντως SMS αποκλείεται να είναι. Περαιτέρω πληροφορίες μπορούν να σου δοθούν και σε ενα κατάστημα Vodafone υποθέτω που θα μπορούν να δούν και τον λογαριασμό. ;) Παράθεση Xiaomi 13T User Previously Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. November 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2003 κριμα που εχω πεταξει τους αναλυτικους των προηγουμενων μηνων για να σας δειξω οτι ο χρονος μου ξεκιναγε με την εκδοση του προηγουμενου μηνα. Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vbm Δημ. November 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2003 Επιβεβαιώνω κι εγώ οτι ο δωρεάν χρόνος πάντα υπολογίζεται απο την 1η του μήνα... εγώ το μηδενίζω στην 1η και ολα είναι οκ εδώ και πολύ καιρό ;) vbm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. November 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2003 τι να πω..... Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bad_freddy Δημ. November 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον fumantsu κριμα που εχω πεταξει τους αναλυτικους των προηγουμενων μηνων για να σας δειξω οτι ο χρονος μου ξεκιναγε με την εκδοση του προηγουμενου μηνα. Εκτός αν γινόταν κάτι τέτοιο πολύ παλιά και δεν το ξέρουμε! Παράθεση Xiaomi 13T User Previously Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran Δημ. November 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2003 Μετράει σίγουρα από την 1η κάθε μηνός, τόσο ο δωρεάν χρόνος ομιλίας όσο και ο τυχόν δωρεάν όγκος δεδομένων (KB) εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο, αν θες τηλεφώνησε και στο CC να στο επιβεβαιώσουν... Για (πολύ) παλιότερα, δεν ξέρω. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif Nokia Series 60 forum moderator (Ret.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον fumantsu κριμα που εχω πεταξει τους αναλυτικους των προηγουμενων μηνων για να σας δειξω οτι ο χρονος μου ξεκιναγε με την εκδοση του προηγουμενου μηνα. Είμαι 5 χρόνια στην vodafone (τότε panafon) και ο προπληρωμένος χρόνος υπολογιζόταν ανέκαθεν από την 1η του μήνα. Τουλάχιστον αυτό θυμάμαι για τα πρώτα χρόνια. Για τα 2 τελευταία είμαι σίγουρος. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfer Δημ. November 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2003 http://homepages.pathfinder.gr/vodafone/7230.gif Further Information: http://www.blackberry.com/uk/products/handheld/blackberry7230.shtml Vodafone Group PLC today said it has launched its global BlackBerry offering. BlackBerry is a wireless communications platform for mobile professionals. BlackBerry comprises advanced wireless handhelds, software and services. BlackBerry for enterprise customers is available this month in France, Germany, Italy, Spain, the Netherlands and the U.K., with BlackBerry for individual customers becoming available in December. The BlackBerry handhelds deliver phone, e-mail, SMS, browser and organizer functions in a single mobile device. The first product is the tri-band BlackBerry 7230 Wireless Handheld- incorporating a new, customized, Vodafone branded, icon-driven menu delivering the same ease of use as Vodafone live!. Vodafone will be offering both the BlackBerry Enterprise solution for business customers with corporate e-mail infrastructure, or BlackBerry for small firms/ individuals who either do not have a corporate e-mail infrastructure and use Internet service provider e-mail or those who wish to access multiple e-mail accounts from a single mobile device. The BlackBerry push architecture means e-mail is delivered direct to the handheld mobile device and customers receive e-mails automatically. Customers can also read and forward e-mail attachments from their BlackBerry device ( including Microsoft Word, Excel, PowerPoint and Adobe Acrobat). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosFL Δημ. November 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2003 Αν και στην φωτογραφία δεν έχει μέτρο σύγκρισης, μου φαίνεται για νούμερο 42 και πάνω.....η παντόφλα!!! :p :p :p Παράθεση Live Another Day, Climb A Little Higher, Find Another Reason To Stay... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. November 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2003 :blink: poli xazomara paidia.aisxos :) :mad: :eek: :confused: :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfer Δημ. November 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον strofakias θελω να ξερω ποιος θα αγορασει αυτη τη παντοφλα για να μπορει να δει τα email του!!! Και όμως... το αγοράζουν! Μετά από απαίτηση εταιρικών συνδρομητών... επετεύχθη η συνεργασία! ... Αφού η Ο2, η Τ-Μοbile και η ΤΙΜ συνεργάζονται με την BlackBerry. :wacko: :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. November 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον SuRfer Και όμως... το αγοράζουν! Μετά από απαίτηση εταιρικών συνδρομητών... επετεύχθη η συνεργασία! ... Αφού η Ο2, η Τ-Μοbile και η ΤΙΜ συνεργάζονται με την BlackBerry. :wacko: :wacko: oi eteries einai gnostes aytes.ara exei megali zitisi.exeis dikio :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos Δημ. November 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον fumantsu Το υπερτατο κακο ειναι οτι συμφωνα με τους μετρητες που φροντιζω παντα να μηδενιζω το πρωι καθε 18 του μηνος, με το ζορι ξεπερασα την 1:30 ωρα τον συγκεκριμενο μηνα. Επίσης μην βασίζεσαι στο τι λένε οι μετρητές του κινητού... Κι αυτό γιατί εάν εσύ μιλήσεις 10 δεπτ. ο μετρητής θα "γράψει" 10 δεπτ. αλλα η vodafone θα σου αφαιρέσει 30 δεπτ. από το δωρεάν χρόνο (ελάχιστος χρόνος ομιλίας)!!! Οπότε σχεδόν πάντα θα πρέπει να υπάρχει απόκλιση εκτός κι αν όλα τα τηλεφωνήματα σου είναι μεγλύτερα των 30 δεπτ. Ακόμη εάν κάποια φορά χρειαστεί να καλέσεις το cc ίσως να περιμένεις κάποια λεπτά αναμονή τα οποία "γραφόνται" στο κινητό αλλά δεν χρεώνονται. Παράθεση Q σου λεβέντη μου!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pl1975 Δημ. November 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2003 Σιγουρα μετράει από την 1η του κάθε μήνα. Ο xrhstos πολυ σωστά τα γράφει για τις αποκλίσεις στους χρόνους. Είμαι συνδρομήτής από 1996 και έχω όλες τις αναλυτικές από 7/1998. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfer Δημ. November 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2003 http://www.yasou.com/members/cu/blackberry.gif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfer Δημ. November 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2003 Xριστίίίίίνααα ... πεθαίνω, δεν έχω μονάδες!!! Call me! Μη φτάνετε στα άκρα... έχεις CU? Τηλ/σε στο #αριθμός και μιλήστε! Η νέα σειρά των τηλ/κών spot του CU... απ' ότι βλέπω "στηρίζεται" στον "έρωτα". Έξυπνο... νεολαία rulez... Άντε... να "οργανώσουν" και κανένα Creative event... όχι μόνο clubs, συναυλίες και parties (Το What's Up, -ήδη- έχει "οργανώσει" κάτι - parties σε clubs) ... μιλάμε για Creative Users... ίσως κάτι πιο "δημιουργικό" ? Με "πολιτισμικά στοιχεία" ... ίσως, εν όψει της Ολυμπιάδας? Μήπως ξέρετε... Ποιο soundtrack "ακούγεται" στο Creative Users TV Spot? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. November 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2003 Θεεου!!!Που πηγε πια η λογικη τον κατασκευαστων??? Ειναι δυνατον να φτιαχνουν τετοιες παντοφλες??? Αλλα απο χαρακτηριστηκα οποια αναφερθηκαν σκιζει!! Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. November 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2003 Wirelessly posted (EricssonT39/R202) Edo kai 3-4 mines eho kapoia provlimata me to diktio stin Voula,tin Glifada kai se alles periohes pou kinoumai.polles fores,eno eho panta full sima,kanei diakopes tin ora pou milao.to kanei kai otan kalo i me kaloun apo stathero kai otan kalo i me kaloun apo kinito.epeisis polles fores,otan kalo kirios,i poiotita einai toso halia pou prepei na xanakaleso i na me xanakalesoun,horis na einai sigouro oti tha ftiaxei.ehei kanenas allos tetoia provlimata?eho parei stin vodafone kai perimeno apantisi... Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 ..τα ίδια παρατηρώ και στον περιφερειακό της Κατεχάκη, διακοπές και κακή ποιότητα εν κινήσει.... μου φαίνεται οτι έτσι οπως πάμε με το κατέβασμα των κεραιών θα πρέπει να σταματάμε εκεί που έχει σήμα και να μιλάμε ΑΚΙΝΗΤΟΙ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosFL Δημ. November 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2003 Σύμφωνα με τις παρατηρήσεις που κάνετε, μάλλον πρόκειται για πρόβλημα εσωτερικών παρεμβολών του δικτύου. Σε αυτές τις περιπτώσεις το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ενημερώσετε την εξυπηρέτηση πελατών. Παράθεση Live Another Day, Climb A Little Higher, Find Another Reason To Stay... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts