andreas1022 Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 αν ήταν αυτό το θέμα δεν θα υπήρχε πρόβλημα. για να το πάρεις θέλει σύνδεση! Δεν ειναι σιγουρο αυτο.. Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 αν ήταν αυτό το θέμα δεν θα υπήρχε πρόβλημα. για να το πάρεις θέλει σύνδεση! Ποιός σου το είπε αυτό? Από το vodafone.gr ναι δεν μπορείς να το πάρεις χωρίς σύνδεση. Στα καταστήματα, όταν ξεκίνησε η διάθεση του iPhone πέρσι τον Αύγουστο μπορούσες κανονικά, αργότερα το σταμάτησαν βρίσκοντας δικαιολογίες για να κάνεις σύνδεση (και πάλι υπήρχαν καταστήματα που το έδιναν) ενώ τώρα νομίζω πως και πάλι το δίνυν και σκέτο λόγω Cosmote. Οπότε μην είσαι σίγουρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 είμαι σίγουρος. έγινε ήδη μια φορά και με μεγάλη επιτυχία! πως εξηγείται οτι τα franchise καταστήματα είχαν συσκευές? όχι ετοιμοπαράδοτες αλλά σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα μπορούσες να την έχεις. η απάντηση είναι απλή τα franchise έχουν κέρδος απο την πώληση της συσκευής, ενώ για τα ιδιόκτητα μόνο απο τις νέες συνδέσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netgalileo Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 έχουμε κατι νεότερο για την ημερομηνία? σήμερα μίλησα με ένα μεσαίο στέλεχος της vodafone στην περιφέρεια και μου είπε ότι αρχικά ήταν για περίπου 15 ιουλίου αλλά κάτι ακούγεται για τελευταίο 10ήμερο αυγουστου μπορεί να επιβεβαίωσει κάποιος τα παραπάνω? επίσης το 16gb έχει εξαντληθεί και μένουν λίγια κομμάτια από 8gb αυτό σημαίνει ότι φυσικά δεν έχουν παραλάβει 16gb με os3, Λογικό... Παράθεση Υπογραφή εκτός κανόνων Ο.Π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
researcher Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Προχθές το μεσημέρι έστειλα email στην alpha copy ζητώντας άμεση ενημέρωση για τη συσκευή μου και χθες το πρωί μου ζήτησαν το ΙΜΕΙ, επικοινώνησαν μαζί μου το μεσημέρι για ενημέρωση. Απ'οτι κατάλαβα ο κύριος που μιλήσαμε πρέπει να ήταν τεχνικός προϊστάμενος εκεί. Μου λέει για το πρόβλημα με το pixel "έχουμε βάλει τη συσκευή στον Η/Υ αλλά δεν έχουμε βρει μέχρι τώρα πρόβλημα στην οθόνη, πάντως να ξέρετε, μου λέει, ότι ο κατασκευαστής για να αλλάξει οθόνη πρέπει να καούν 2 πίξελ κολλητά", ναι αλλά αυτό δεν το γράφει ούτε στην εγγύηση που συνοδεύει τη συσκευή αλλά ούτε και στην ιστοσελίδα της Νόκια, πώς ισχύει κάτι τέτοιο, ρωτάω εγώ. Κάπου το έχω δει λέει αυτός αλλά να ξέρετε ότι αν υπάρχει καμένο πίξελ θα προσπαθήσω κατ'εξαίρεση να αλλάξω την οθόνη σας, δεν γνωρίζω όμως αν το καταφέρω. Σε καινούργια συσκευή θα αλλάξετε την οθόνη; του λέω, θέλω να αντικατασταθεί όλη η συσκευή, μα, μου λέει, θα το στείλουν για ανακύκλωση. Κι εγώ τι να κάνω, φιλανθρωπία στη Νόκια; Λέω, βρείτε μου την παράγραφο που αναφέρει για τη μη αλλαγή πίξελ και στείλτε τη μου με κάποιο τρόπο κι εγώ από εκεί και πέρα θα συννενοηθώ με την εταιρεία. Εντάξει μου λέει, γιατί εμείς εκεί θα την παραδώσουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο αφού την έστειλε σε εμάς η εταιρεία. Του λέω από πότε την έχετε τη συσκευή, από 16 Ιουνίου μου απαντά.:confused: Υπάρχει πρόβλημα μου λέει με την courier της vodafone. Εγώ θα τη στείλω αύριο μεθαύριο μου λέει αλλά μάλλον από εβδομάδα θα την πάρετε και θα γράψω μια αναφορά με το τι έχουμε κάνει. Α, επίσης μου λέει, να ξέρετε πάντως ότι η συσκευή σας ελέγχθηκε δυο φορές, μία στο εργοστάσιο και μία τώρα, επίσης κάναμε αναβάθμιση του προγράμματος, αυτό είναι καλύτερο για εσάς μου λέει, γιατί είστε σίγουρος ότι δεν έχει άλλο πρόβλημα η συσκευή. Μπράβο στη Νόκια για την άμεση ανταπόκριση στο email μου. Τώρα το θέμα είναι ποιο: Να το παίξω τρελίτσα και να ζητήσω αντικατάσταση; Αν δεν υπάρχει καμένο πίξελ και δεν έχει αντικατασταθεί η οθόνη τότε μπορεί αν ήταν κολλημένο και να ξεκόλλησε με το πρόγραμμα δοκιμής. Αν έχει δίκιο ο τεχνικός και ο διπλός έλεγχος είναι προς όφελος μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Πήγα πριν λίγο σε κατάστημα vodafone για να δω το HTC Magic. Θα πω μόνο ότι η συσκευή είναι πολύ διαφορετική από αυτή που δίνει η cosmote. Έχει πολλά κλειδώματα από την vodafone όπως έχουν όλες οι συσκευές που φέρνει η εταιρεία με την ονομασία της. Το μενού είναι στα Αγγλικά αλλά υπάρχει μέσα στο market εφαρμογή που σου δίνει την δυνατότητα να στέλνεις μηνύματα στα Ελληνικά αρκεί να μπεις στο market και να κάνεις αναζήτηση βάζοντας την λέξη greek. Πολύ καλή κατασκευή, καλό internet browser και γενικά εύκολη συσκευή. Θέλω να πω ότι στο market δεν μπόρεσα να βρω εφαρμογή που να θέλει να πληρώσεις για να την κατεβάσεις. Σε σχέση με το iphone προτείνω ανεπιφύλαχτα το HTC Magic. Θα δω και το Nokia N97 για να αποφασίσω ποιο θα πάρω μιας και έχω αναβάθμιση από την εταιρεία μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teacake Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Δεν υποστηρίζεται ακόμη στην Ελλάδα διάθεση επί πληρωμής (paid) εφαρμογών. Κάτι τέτοιο όμως θα γίνει σύντομα, μέσα στους επόμενους 1-2 μήνες. Πάντως υπάρχουν ήδη πάρα πολλές εφαρμογές, όχι τόσες όσες στο iPhone βέβαια. Η ποιότητα των εφαρμογών είναι σε γενικές γραμμές καλή, αλλά αυτό που σε κερδίζει είναι ο τρόπος που οι εφαρμογές μπορούν να αλληλεπιδράσουν μεταξύ τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Πήγα πριν λίγο σε κατάστημα vodafone για να δω το HTC Magic. Θα πω μόνο ότι η συσκευή είναι πολύ διαφορετική από αυτή που δίνει η cosmote. Έχει πολλά κλειδώματα από την vodafone όπως έχουν όλες οι συσκευές που φέρνει η εταιρεία με την ονομασία της. Το μενού είναι στα Αγγλικά αλλά υπάρχει μέσα στο market εφαρμογή που σου δίνει την δυνατότητα να στέλνεις μηνύματα στα Ελληνικά αρκεί να μπεις στο market και να κάνεις αναζήτηση βάζοντας την λέξη greek. Πολύ καλή κατασκευή, καλό internet browser και γενικά εύκολη συσκευή. Θέλω να πω ότι στο market δεν μπόρεσα να βρω εφαρμογή που να θέλει να πληρώσεις για να την κατεβάσεις. Σε σχέση με το iphone προτείνω ανεπιφύλαχτα το HTC Magic. Θα δω και το Nokia N97 για να αποφασίσω ποιο θα πάρω μιας και έχω αναβάθμιση από την εταιρεία μου. Όταν λες κλειδώματα τι εννοείς? Γιατι κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε όλες τις branded συσκευές όπως λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Όταν λες κλειδώματα τι εννοείς? Γιατι κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε όλες τις branded συσκευές όπως λες. Αυτό γίνεται σε πολλές συσκευές που φέρνει η vodafone με την ονομασία της. Δεν μπόρεσα να αλλάξω την μορφή του πληκτρολογίου και από πλήρες να το κάνω όπως είναι στα κινητά. Κάτι τέτοιο έκανα στην συσκευή της cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Λογικα 8αρια θα φερουν... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 αυτη η τακτικη με την προτεραιοτητα στις συνδεσεις ειναι πιστευω παρανομη. αν μπω εγω μεσα με λεμε 600Ε στο χερι και το εχει στην βιτρινα και μου πει μονο με συνδεση κανονικα πρεπει να καλεσω αστυνομια η ΣΔΟΕ η κατι παρομοιο. Δεν αναγραφεται πουθενα οτι πρεπει να δινουν με συνδεση και επιπλεον στα stand τους εχουν και demo με τις τιμες λιανικης...χωρις συνδεση. αρα... σε περιπτωση που τυχει να παρει η αδερφη μου ενα θα κανω φασαρια... δεν υπαρχει περιπτωση να κανουν ο,τι θελουν. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 λογικά και την αναβάθμιση συσκευής την πιάνουν σαν σύνδεση ή κάνουν νούμερα και εκεί; Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 αυτη η τακτικη με την προτεραιοτητα στις συνδεσεις ειναι πιστευω παρανομη. αν μπω εγω μεσα με λεμε 600Ε στο χερι και το εχει στην βιτρινα και μου πει μονο με συνδεση κανονικα πρεπει να καλεσω αστυνομια η ΣΔΟΕ η κατι παρομοιο. Δεν αναγραφεται πουθενα οτι πρεπει να δινουν με συνδεση και επιπλεον στα stand τους εχουν και demo με τις τιμες λιανικης...χωρις συνδεση. αρα... σε περιπτωση που τυχει να παρει η αδερφη μου ενα θα κανω φασαρια... δεν υπαρχει περιπτωση να κανουν ο,τι θελουν. Λογικα δεν θα σου πουν δεν σας το δινουμε,απλα θα αργησεις πολυ να το παρεις.. Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 ένα είναι αυτό! έχει δίκιο ο andreas1022, θα σου πουν οτι δεν έχουν απόθεμα. έτσι κι αλλίως δεν ξέρεις τι παίζει στις αποθήκες τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spireto Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 λογικά και την αναβάθμιση συσκευής την πιάνουν σαν σύνδεση ή κάνουν νούμερα και εκεί; οχι δυστυχως. Σαν στοχο οι ανανεωσεις δινουν μικρο ποσοστο στα καταστηματα. Λαθος πολιτικη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 οχι δυστυχως. Σαν στοχο οι ανανεωσεις δινουν μικρο ποσοστο στα καταστηματα. Λαθος πολιτικη. έχεις δίκιο! αν μέτραγαν το ίδιο θα υπήρχαν και συσκευές για ανανέωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Customer retention ρε γμτ. Κανείς. Μόνο αν βάλεις τη φωνή. Οπότε κάνεις κράτηση κι αν σε ζαλίσουν περιμένεις να το φέρει ο ανταγωνισμός και κάνεις γνωστές τις προθέσεις σου. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 ένα είναι αυτό! έχει δίκιο ο andreas1022, θα σου πουν οτι δεν έχουν απόθεμα. έτσι κι αλλίως δεν ξέρεις τι παίζει στις αποθήκες τους το πράγμα είναι απλό..λές ο,τι θες σύνδεση,σου φέρνουν την συσκευή,και τότε "αλλάζεις γνώμη",τυχαία πάντα και το θες χωρίς σύνδεση:p:rolleyes: Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Σου έχουν περάσει τη σύνδεση κι να κάνεις το δύσκολο σου λένε οτι ενεργοποιήθηκε, οτι δεσμεύτηκε το κινητό, κτλ. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 εφόσον ΔΕΝ υπάρχει υπογραφή μου στο συμβόλαιο,άστους να κουρεύονται Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Λες να μην βρουν κατι να πουν??? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 λες να μην βρουμε κατι να ανταπαντήσουμε; κ στο κατω κατω συνδεση θες; ΟΚ,στο μηδενικό πάγιο Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Δεν παρέχεται πλέον!Το χαμηλότερο πρόγραμμα είναι το Οικονομικό/Ευέλικτο 20 στα Ατομικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 πριν 2 ή 3 μήνες το έκανε αυτό το πρόγραμμα ο μπαμπάς μου :s πότε το κατήργησαν; Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Προσφορά Vodafone Passport! Φέτος το καλοκαίρι, η Vodafone καταργεί τα κόστη περιαγωγής για να μπορείτε με το Vodafone Passport να καλείτε από τις Ευρωπαϊκές χώρες όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να σας κοστίζει ακριβώς όσο σας κοστίζει και στην Ελλάδα, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Η προσφορά ισχύει για παλιούς και νέους συνδρομητές Vodafone Passport. Εγγραφείτε στην προσφορά καλώντας δωρεάν στο 1333. Η προσφορά ισχύει από 01/07 μέχρι 31/08/09 και αφορά όλα τα συνεργαζόμενα Ευρωπαϊκά δίκτυα. http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1681 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts