Cavaradossi Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 μου ήρθε η παραγγελία μου πριν απο καμιά ώρα. το κουτί είναι σε άθλια κατάσταση, σαν να το αγόρασα απο μαγαζί με μεταχειρισμένα, σίγουρα αυτα τα κινητά είναι αυτά που χρησιμοποιούν για δείγματα? παρόλα αυτα η συσκευή΄είναι σε άψογη κατάσταση χωρίς ίχνος γρατζουνιάς και τέλειο λειτουργικά! γενικά είμαι ικανοποιημένη, μου ήρθε σε δυο μέρες, δεν έχω παράπονο και αυτό γιατί τώρα γράφτηκα στο σάιτ και έπρεπε να με πάρουν τηλ να εξακριβώσουν τα στοιχεία μου και δεν με έβρισκαν αλλιώς θα είχα τελειώσει νωρίτερα ! Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phone Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Ναι υπάρχει δυνατότητα για πιστωτική και υπάρχει και έκπτωση. Δόσεις δεν υπάρχουν Υπάρχει δυνατότητα για δόσεις με την πιστωτική με μία μικρή επιβάρυνση. Εγώ έβαλα 6 δόσεις. Παράθεση :elephant: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzo007 Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Ειναι σιγουρο πως τα μεταχειρισμενα κινητα δεν ειναι κ τοσο αξιοπιστα για να πετυχεις καποιο καλο πρεπει να τυχης στην περιπτωση(παντα κατα τη δικη μ αποψη):p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
am_xmen Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 μου ήρθε η παραγγελία μου πριν απο καμιά ώρα. το κουτί είναι σε άθλια κατάσταση, σαν να το αγόρασα απο μαγαζί με μεταχειρισμένα, σίγουρα αυτα τα κινητά είναι αυτά που χρησιμοποιούν για δείγματα? παρόλα αυτα η συσκευή΄είναι σε άψογη κατάσταση χωρίς ίχνος γρατζουνιάς και τέλειο λειτουργικά! γενικά είμαι ικανοποιημένη, μου ήρθε σε δυο μέρες, δεν έχω παράπονο και αυτό γιατί τώρα γράφτηκα στο σάιτ και έπρεπε να με πάρουν τηλ να εξακριβώσουν τα στοιχεία μου και δεν με έβρισκαν αλλιώς θα είχα τελειώσει νωρίτερα ! Τα κουτιά είναι πάντα σε άθλια κατάσταση αλλά το κινητό είναι αυτό που παίζει ρόλο... το κουτί πάει για ανακύκλωση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Σοφός δεν είναι μόνο αυτός που ξέρει πολλά αλλά αυτός που ξέρει που να βρει τα υπόλοιπα Bacon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Τα κουτιά είναι πάντα σε άθλια κατάσταση αλλά το κινητό είναι αυτό που παίζει ρόλο... το κουτί πάει για ανακύκλωση. http://www.go-recycle.gr ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
am_xmen Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Πατατα της vodafone μυριζομαι. Να σε πληροφορήσω ότι δεν είναι κάποια πατάτα αν για κάποιο λόγο "κολλήσει" συνήθως παρατηρείται ότι αφήνουμε το κινητό σε λειτουργία για μια εβδομάδα ή και κάποια άτομα το έχουν συνέχεια ανοικτο με αποτέλεσμα αν βρίσκεσαι σε μια περιοχή που για τον άλφα ή βήτα λόγο δεν έχει επαρκή κάλυψη και έπειτα είτε επανέλθει το δίκτυο ή μετακινηθείς σε άλλη περιοχή είναι απολυτως φυσιολογικό να κολλήσει στο ότι δεν έχεις κάλυψη. Οπότε όπως είπε και ο bored01 resetακι στην HLR και όλα οκ... και για αποφεύγονται τέτοια προβληματάκια το βραδυ που επιστρέφουμε στο σπίτι μας ας κάνουμε και μια επανεκκίνηση του κινητού ... κακό δεν κάνει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Σοφός δεν είναι μόνο αυτός που ξέρει πολλά αλλά αυτός που ξέρει που να βρει τα υπόλοιπα Bacon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Αγόρασα ένα w710 Sony Erricsson . Καλό τηλέφωνο καθαρό χωρίς προβλήματα τιμή 29 ευρώ στο vodafone χωρίς πάγιο με πιστωτική κάρτα. Το κουτί ταλαιπορημένο ,αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν υπήρχαν ακουστικά. Δεν θα έπρεπε να έχει και τα ακουστικά του όπως τα μη μεταχειρισμένα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 ama to paroume logika tote eprepe na eixe kai ta akoustika mazi.psaksto ligo;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 Δεν θα έπρεπε να ξεκολλήσει την επόμενη φορά που το κινητό θα "δώσει στίγμα" στο δίκτυο; Να χρειάζεται reset η γραμμή είναι πρόβλημα, δεν είναι φυσιολογικό. Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 Τι αργοί αυτοί στην Vodafone! Εδώ και τρεις μέρες περιμένω να μου κάνουν ταυτοποιήση των στοιχείων μου, προκειμένου να μου αποστείλουν το smartcode για να προχωρήσω στην αγορά μεταχειρισμένης συσκευής. Η πλάκα είναι ότι η συσκευή που με ενδιαφέρει, το ΝΟΚΙΑ 6290 έχει ήδη αφαιρεθεί από τη λίστα με τα μεταχειρισμένα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 Δεν θα έπρεπε να ξεκολλήσει την επόμενη φορά που το κινητό θα "δώσει στίγμα" στο δίκτυο; Να χρειάζεται reset η γραμμή είναι πρόβλημα, δεν είναι φυσιολογικό. Και όμως συμβαίνει πολλές φορές η γραμμή να κολλάει, ειδικά όταν μένει συνέχεια ανοικτό το κινητό. Δυστυχώς αυτό είναι ένα θέμα που υπάρχει σε όλες τις εταιρείες κινητής αφού είναι φαινόμενο που εμφανίζεται συχνά στα δίκτυα GSM....:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 το smartcode ειναι για όλες τις συναλλαγές σου με την voda, αν βιάζεσαι εγγράψου στο e-shop ως μη-συνδρομητής vodafone... και εγώ δεν ήθελα να ενεργοποιήσω e-care και e-billing κτλ, οπότε διάλεξα το link για τους μη συνδρομητές και έκανα εγγραφή κανονικά (διεύθυνση τηλέφωνο κτλ). Η λίστα τους ανανεώνεται συνεχώς γιατί έχουν πολύ συγκεκριμένα κομμάτια, οπότε keep looking. Αγόρασα ένα w710 Sony Erricsson . Καλό τηλέφωνο καθαρό χωρίς προβλήματα τιμή 29 ευρώ στο vodafone χωρίς πάγιο με πιστωτική κάρτα. Το κουτί ταλαιπορημένο ,αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν υπήρχαν ακουστικά. Δεν θα έπρεπε να έχει και τα ακουστικά του όπως τα μη μεταχειρισμένα? Φίλε και εγώ αγόρασα ένα μεταχειρισμένο VK2020 στη μισή τιμή και δεν είχε το καλώδιο USB (οπότε δεν μπορώ να περάσω τίποτα μέσα στο 95 ΜΒ μνήμης....), αλλά μου απάντησαν οτι μια συσκευή μπορεί να δηλώνεται μεταχειρισμένη ακριβώς επειδή λείπουν κάποια από τα προβλεπόμενα στο πακέτο, οπότε πιθανόν και τα δικά σου ακουστικα να είναι ανάλογη περίπτωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
datas Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 Eμένα 200 μυνήματα από το chat της cosmote μου έρχονται την μέρα τα spam της vodafone θα με πειράξουν?:p:lol: Εννοείς το chat του imode; Ποιό και τι spam σου έρχονται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 Ερώτηση: Σας χρεώσαν μεταφορικά για την αποστολή του κινητού? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 Ερώτηση: Σας χρεώσαν μεταφορικά για την αποστολή του κινητού? Σε μένα όχι. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 Ούτε εμένα με χρέωσαν . Το θέμα είναι ότι τα ακουστικά έχουν 25 Ευρώ ...άρα η έκπτωση είναι μικρώτερη από όσο φαίνεται.Το κινητό όμως μιάζει τελείως αχρησιμοποίητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
am_xmen Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 Ερώτηση: Σας χρεώσαν μεταφορικά για την αποστολή του κινητού? Ούτε σε εμένα με χρέωσαν ....:) Αγόρασα ένα w710 Sony Erricsson . Καλό τηλέφωνο καθαρό χωρίς προβλήματα τιμή 29 ευρώ στο vodafone χωρίς πάγιο με πιστωτική κάρτα. Το κουτί ταλαιπορημένο ,αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν υπήρχαν ακουστικά. Δεν θα έπρεπε να έχει και τα ακουστικά του όπως τα μη μεταχειρισμένα? Και σε εμένα σε μια από τις συσκευές δεν είχε το handsfree αλλά όταν με κάλεσαν για να συννεοηθούμε για την αποστολή μου ανέφεραν ότι επειδή είναι μεταχειρισμένα από την συγκεκριμένη συσκευή λείπουν τα handsfree και με ενημερώσαν για το ακριβες κόστος σε περίπτωση που θελήσω να τα αγοράσω είτε μεσω site της vodafone είτε σε κατάστημα τους. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Σοφός δεν είναι μόνο αυτός που ξέρει πολλά αλλά αυτός που ξέρει που να βρει τα υπόλοιπα Bacon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
am_xmen Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 Λογικά θα μπορείς να τα "κοψεις" δεν νομίζω να είμαστε αναγκασμένοι να βλέπουμε τα διαφημιστικά... Θα έχουν κάποια διαδικασία αφαίρεσης τους. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Σοφός δεν είναι μόνο αυτός που ξέρει πολλά αλλά αυτός που ξέρει που να βρει τα υπόλοιπα Bacon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. August 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2007 Παρατήρησα ότι αν δεν είσαι χρήστης της Vodafone, σου χρεώνουν τα μεταφορικά! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 Εγώ είμαι χρήστης της Vodafone και έτσι έγραψα και όταν γράφτηκα. Η συσκευή κόστιζε που αγόρασα 63.74 ευρώ και με τα μεταφορικά πλήρωσα γύρω στα 75 αν θυμάμαι καλά.. Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 Έξοδα αποστολής Για παραγγελίες συσκευών με νέα σύνδεση στο δίκτυο Vodafone δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση. Για παραγγελίες συνολικού κόστους ίσου ή μεγαλύτερου των € 150, και για παραγγελίες αξεσουάρ συνολικού κόστους ίσου ή μεγαλύτερου των € 50, επίσης δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση. Για παραγγελίες άλλων προϊόντων του e-shop ή αξίας μικρότερης των προαναφερθέντων ποσών, επιβαρύνεστε με ένα από τα εξής ποσά: Για την περιοχή της Αττικής Χρέωση με ΦΠΑ για εξόφληση με ή χωρίς αντικαταβολή: 4.20 € Για την περιοχή της επαρχίας + Θεσσαλονίκης Χρέωση με ΦΠΑ: 3.14 € Χρεώσεις με ΦΠΑ για εξόφληση με αντικαταβολή: 6.62 € Για δυσπρόσιτες περιοχές στην επαρχία Χρέωση με ΦΠΑ: 14.14 € Χρεώσεις με ΦΠΑ για εξόφληση με αντικαταβολή: 17.62 € Εγώ το πήρα με σύνδεση και γιαυτό δεν πλήρωσα έξοδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Orestakosg Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 Η vodafone μου ζήτησε να τοποθετήσει έναν ενισχυτή σήματος στο μαγαζί μου και συγκεκριμένα δίπλα στη βιτρίνα μου. Θέλω να ρωτήσω,αν κάποιος ξέρει, αν θα είναι βλαβερό και σε τι βαθμό για την υγεία μου.Να δεχτώ ή όχι...?Έχουν πάντως καλά κίνητρα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 μπορεις να παρεις μεταχειρισμενη συσκευη χρησιμοποιωντας την επιδοτηση σου? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cabj Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 μπορεις να παρεις μεταχειρισμενη συσκευη χρησιμοποιωντας την επιδοτηση σου? Όχι μόνο αγορά με νέα σύνδεση ή σκέτη συσκευή.........ούτως ή άλλως online δεν μπορείς να κάνεις ανανέωση συμβολαίου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Owner of Samsung Galaxy Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 Η vodafone μου ζήτησε να τοποθετήσει έναν ενισχυτή σήματος στο μαγαζί μου και συγκεκριμένα δίπλα στη βιτρίνα μου. Θέλω να ρωτήσω,αν κάποιος ξέρει, αν θα είναι βλαβερό και σε τι βαθμό για την υγεία μου.Να δεχτώ ή όχι...?Έχουν πάντως καλά κίνητρα.... Θα σου πρότεινα να προχωρήσεις άμεσα στην τοποθέτηση του micro cell στην βιτρίνα του μαγαζιού σου:) Τα micro cell εκπέμπουν πολύ λίγη Η/Α μιας και καλύπτουν ένα τετράγωνο το πολύ. Δεν είναι πιο βλαβερό από ένα wifi router,που βάζουμε για ασύρματο ΙΝΤΕΡΝΕΤ;) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts