Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Aπο τοτε που βγηκε η προσφορα με +50% εκανα και εγω αρκετες ανανεωσεις.Σε καποια στιγμη ομως που δεν ειχα μοναδες δοκιμασα να βαλω τα 5€ που σου δινει οταν ξεμεινεις απο μοναδες.Ομως δεν μπορουσε να ενεργοποιηθει γιατι λεει οτι τον τελευταιο μηνα δεν ειχα "περασει" καρτα!!!

Aπο τοτε που βγηκε η προσφορα με +50% εκανα και εγω αρκετες ανανεωσεις.Σε καποια στιγμη ομως που δεν ειχα μοναδες δοκιμασα να βαλω τα 5€ που σου δινει οταν ξεμεινεις απο μοναδες.Ομως δεν μπορουσε να ενεργοποιηθει γιατι λεει οτι τον τελευταιο μηνα δεν ειχα "περασει" καρτα!!!

ναι αυτο το παραλογο μου ετυχε κ εμενα..εγω εκανα ανανεωση στην καρτα μου μεσω e-banking κ οταν χρειαστηκα να παρω τα εξτρα απο την υπηρεσια μου λεει δεν γινεται!! δεν αναγνωριζε οτι γινοταν ανανεωση μεσω τραπεζικου λογαριασμου..ηθελε καρτα!!

Υπάρχουν μερικές στιγμές που είναι ικανές να σταματήσουν το χρόνο.

Μην τις ξεχάσεις ποτέ και ποτέ μην προσπαθήσεις να τις ξαναζήσεις.

:( :( :( :(

έχει καταφέρει κανείς να συνδεθεί????

Αν και κατέβασα drivers από το vodafone.com και όλα φαίνονται εντάξει, δεν συνδέεται με τίποτα..

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif

Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde!

Εγω κατεβασα το Dashboard9.1 και το εγκατεστησα και δουλευει απλα πρεπει εκει που ρωταει για βελτιστοποιηση να τσεκαρεις το οχι γιατι αλλιως αλλαζει την ΙΡ και δεν συνδεεσε με το ασυρματο δυκτιο στο σπιτι η στο γραφειο. το Dashboard9.1 θα το βρειτε στην μαμα βοντα (αγγλια)

μου φαίνεται λίγο περίεργη σύμπτωση το test drive και των δύο να αφορά μόνο το συγκεκριμένο μοντέλο της SE.... μήπως τελικά βρίσκεται η SE πίσω απο αυτό το promotion?

Γιατί η αλήθεια είναι οτι έχει πέσει πολύ προώθηση του W880, πολύ περισσότερη από οτι μας έχει συνηθήσει η SE για τα καινούργια της μοντέλα

μου φαίνεται λίγο περίεργη σύμπτωση το test drive και των δύο να αφορά μόνο το συγκεκριμένο μοντέλο της SE.... μήπως τελικά βρίσκεται η SE πίσω απο αυτό το promotion?

Γιατί η αλήθεια είναι οτι έχει πέσει πολύ προώθηση του W880, πολύ περισσότερη από οτι μας έχει συνηθήσει η SE για τα καινούργια της μοντέλα

Δεν νομίζω, τουλάχιστον στην ΤΙΜ τα επόμενα μοντέλα θα είναι motorola ;)

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Ligo akairo vevaia logo imerominias alla meta sugxwrisews olokliri diamarturia gia to ps2. einai ligo guftia afou ws epi to pleiston i sundesi profanws endiaferei ton kathena kai oxi to ps2. i pios logikos anthrwpos tha pigaine na kanei ena sumvolaio gia na parei ena ps2 . Lol telika pou katantisame na agorazoume otidipote kai gia pollous pou den tin exoun anagki kan tin sundesi mono kai mono logo tou dwrou na agorazoun kati axristo,. ELEOS

Ligo akairo vevaia logo imerominias alla meta sugxwrisews olokliri diamarturia gia to ps2. einai ligo guftia afou ws epi to pleiston i sundesi profanws endiaferei ton kathena kai oxi to ps2. i pios logikos anthrwpos tha pigaine na kanei ena sumvolaio gia na parei ena ps2 . Lol telika pou katantisame na agorazoume otidipote kai gia pollous pou den tin exoun anagki kan tin sundesi mono kai mono logo tou dwrou na agorazoun kati axristo,. ELEOS

Στο μονο που θα συμφωνησω ειναι το ελεος...

Ενας πελατης παρελαβε προχθες μετα απο πολυ βρισιμο στο τηλεφωνο!

http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg

http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν

Kαι τα παραξενα συνεχιζουν.Αγοραζω μια καρτα 10€ την περναω και οταν τελειωνει ενεργοποιω κανονικα τα 5€ εξτρα χρονο.Αφου καταναλωνω και αυτον το χρονο κανω ανανεωση απο το site της vodafon χθες το βραδυ,20€ +10€ δωρο.Μεχρι και σημερα δεν εχει αφαιρεθει το ποσο των 5,60€ που ειναι το κοστος απο την επεκταση:blink:

Μπορεί να κόβει για να κάνει φράγκα και να αναπτύξει ιδιόκτητο δίκτυο σταθερής... Κάποιος είχε αναφέρει για δίκτυο οπτικών ινών στην Αθήνα...

Δεν την δικαιολογώ, είναι απαράδεκτα όλα. Απλώς προσπαθώ να καταλάβω τι είναι αυτό που κάνει...

Ισχύει αυτό.

Γεια σας παιδιά μόλις σήμερα αγόρασα την καρτα με χρήση προ-πληρωμένου χρόνου. Συνδέθηκα και έχω της παρακάτω παρατηρήσεις αλλα και απορίες.

Χρεώνεσαι με το kb στο download μόνο; ή και για το upload;

Εχει δοκιμάσει κανείς με σύνδεση gprs να πας πει πως πάει;

Σε Window XP παρατήρησα ότι συνέχεια έστελνε και λάμβανε δεδομένα χωρίς να κάνω κάτι εγω. Βέβαια αντιλαμβάνομαι ότι κάποια προγράμματα και υπηρεσίες ενημερώνονται και επικοινωνουν συνέχεια με το Internet.

Λύση στο θέμα άσκοπων KB νομίζω θα ήταν άν πχ εγκαθηστούσα ως 2ο Λειτουργικό Windows 98 το οποίο δε τρέχει πολλές υπηρεσίες όσο τα XP και μέσα απο εκει έκανα πλοήγηση στο ιντερνετ με συνδυασμό firefox και εγκατάσταση κάποιου plugin ωστε να μη κατεβάζει τα flash banners αλλα και κάποια gif banners.

Θα ήθελα να πείτε και εσεις τις απόψεις σας σχετικά με το ζήτημα αυτο!

Ευχαριστω!

Ρε παιδιά, χρεωστική κάρτα της πιραιως δεν δεχετε το σύστημα ? Εχω μέσα στο λογαριασμο 20 Euro ακριβώς, βάζω τα στοιχεία για ανανέωση και μου λει

"Η συναλλαγή απέτυχε. Παρακαλώ, ελέγξτε την ορθότητα των στοιχείων της πιστωτικής σας κάρτας και δοκιμάστε ξανά."

Έχω ελεξει τα στοιχεία και όλα είναι μια χαρά, γιατί το κάνει αφτο ?

Ρε παιδιά, χρεωστική κάρτα της πιραιως δεν δεχετε το σύστημα ? Εχω μέσα στο λογαριασμο 20 Euro ακριβώς, βάζω τα στοιχεία για ανανέωση και μου λει

"Η συναλλαγή απέτυχε. Παρακαλώ, ελέγξτε την ορθότητα των στοιχείων της πιστωτικής σας κάρτας και δοκιμάστε ξανά."

Έχω ελεξει τα στοιχεία και όλα είναι μια χαρά, γιατί το κάνει αφτο ?

Έχω κάνει κανονικά ανανέωση με χρεωστική κάρτα της Πειραιώς!

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Πάντως από ότι έχω ακούσει και εγώ οι περισσότεροι στην εταιρία κινούνται στην κατευθυνση της δημιουργιας δικού της δικτύου και αναπτυξη WIMAX. Τώρα τι θα γίνει στο τέλος είναι άγνωστο.

Πάντως αυτό που έχει κάνει ο CosmOTE δεν συμφαίρει γιατί πάλι πληρώνεις πάγιο τηλεφωνικής γραμμής στον ΟΤΕ χωρίς να σου προσφέρει κάτι.

Όσο για τις υπηρεσίες τις Vodafone

Μου δίνει : Μειωμένες τιμές για το Vodafone Passport.

Ελευθερία στις αλλαγές προγραμμάτων.

Περιαγωγή και διεθνείς κλήσεις χωρίς προϋποθέσεις.

Μου παίρνει: Address Book και Messenger.

Καλά είναι πιστεύω

Και από χρεώσεις; Αυτόν τον παράγοντα δεν τον έχεις υπολογίσει... Δεν είναι μόνο ότι κόβει υπηρεσίες -οι οποίες στην τελική μπορεί να μην είχαν λόγο ύπαρξης- αλλά ότι όσο πάει και ανεβάζει τιμές και γενικότερα ακολουθεί μια πολιτική τελείως διαφορετική από αυτή που μας είχε συνηθίσει και βέβαια που δεν συμβαδίζει με το γενικότερα πνεύμα ανταγωνισμού που πρέπει να υπάρχει μεταξύ των εταιριών.

Εγώ πάντως έχω προσωπικό παράδειγμα/βίωμα για να αποδείξω αυτά που λέω (αναφορικά με τις χρεώσεις τουλάχιστον).

Και από χρεώσεις; Αυτόν τον παράγοντα δεν τον έχεις υπολογίσει... Δεν είναι μόνο ότι κόβει υπηρεσίες -οι οποίες στην τελική μπορεί να μην είχαν λόγο ύπαρξης- αλλά ότι όσο πάει και ανεβάζει τιμές και γενικότερα ακολουθεί μια πολιτική τελείως διαφορετική από αυτή που μας είχε συνηθίσει και βέβαια που δεν συμβαδίζει με το γενικότερα πνεύμα ανταγωνισμού που πρέπει να υπάρχει μεταξύ των εταιριών.

Εγώ πάντως έχω προσωπικό παράδειγμα/βίωμα για να αποδείξω αυτά που λέω (αναφορικά με τις χρεώσεις τουλάχιστον).

Δεν θέλω να διαφωνήσω μαζί σου αλλά θα ήθελα πραγματικά να μου δώσεις περισσότερα στοιχεία γιατί είναι πολύ γενικό αυτό που λες.

Για τις χρεώσεις; Φυσικά και αναφέρομαι στα συμβόλαια και στην απίστευτη αύξηση που έχουν πάρει οι τιμές τους τον τελευταίο καιρό. Για την καρτοκινητή δεν μιλάω γιατί είναι ακριβώς στα ίδια επίπεδα -σε ότι αφορά τον βασικό τιμοκατάλογο- με τα υπόλοιπα πακέτα του ανταγωνισμού, με τη διαφορά όμως ότι παρέχει τις λιγότερες και παλιότερες συμπληρωματικές υπηρεσίες/προσφορές σε σχέση με τον ανταγωνισμό (και κυρίως με το F2G).

Τώρα εαν θέλεις να σου πω για το παράδειγμα/βίωμα θα προτιμούσα με PM -αν και δεν είναι και τίποτε σπουδαίο, απλώς για να καταλάβεις το πόσο συμφέρει σήμερα να κάνεις συμβόλαιο στη Vodafone.

ΑΚΡΙΒΩΣ!

Οι μερες περασαν.Ποτε θα ανακοινωσει η Vodafone; :confused:

Ειναι η forthnet;

Eιναι η hol;

Ειναι η vivodi;

ή μήπως η ΟΝ; :lol:

:shifty:

Πότε θα 'ρθει,πότε θα 'ρθει εκεινη η στιγμή;;;;

Για τις χρεώσεις; Φυσικά και αναφέρομαι στα συμβόλαια και στην απίστευτη αύξηση που έχουν πάρει οι τιμές τους τον τελευταίο καιρό. Για την καρτοκινητή δεν μιλάω γιατί είναι ακριβώς στα ίδια επίπεδα -σε ότι αφορά τον βασικό τιμοκατάλογο- με τα υπόλοιπα πακέτα του ανταγωνισμού, με τη διαφορά όμως ότι παρέχει τις λιγότερες και παλιότερες συμπληρωματικές υπηρεσίες/προσφορές σε σχέση με τον ανταγωνισμό (και κυρίως με το F2G).

Τώρα εαν θέλεις να σου πω για το παράδειγμα/βίωμα θα προτιμούσα με PM -αν και δεν είναι και τίποτε σπουδαίο, απλώς για να καταλάβεις το πόσο συμφέρει σήμερα να κάνεις συμβόλαιο στη Vodafone.

Ετοιμάσου για βόμβα στα καρτοκινητά τις Vodafone. Θα σβίσει ακόμα και την Q-Telecom. Μετά θα δούμε ποιά εταιρία έχει τις καλύτερες χρεώσεις και υπηρεσίες.

Ετοιμάσου για βόμβα στα καρτοκινητά τις Vodafone. Θα σβίσει ακόμα και την Q-Telecom. Μετά θα δούμε ποιά εταιρία έχει τις καλύτερες χρεώσεις και υπηρεσίες.

Αν εννοεις το 1 λεπτο, σιγα τη βομβα.

Αν εννοεις το 1 λεπτο, σιγα τη βομβα.

ΟΚ! Πάντως πολλοί εντυπωσιάστηκαν και θα δεις πάρα πολλούς να έρθουν στο δίκτυο της Vodafone μόνο γι' αυτό το λόγο.

Και γω θέλω να μου τα προσφέρουν όλα τσάμπα αλλά προσπαθώ να είμαι και λογικός.

ΟΚ! Πάντως πολλοί εντυπωσιάστηκαν και θα δεις πάρα πολλούς να έρθουν στο δίκτυο της Vodafone μόνο γι' αυτό το λόγο.

Και γω θέλω να μου τα προσφέρουν όλα τσάμπα αλλά προσπαθώ να είμαι και λογικός.

H διαφημιση ειναι χλιαρη.

Ας το εκαναν σαν τιν ΤΙΜ, απεριοριστο με μεγαλα γραμματα.

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned