TakeOverNet Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Την μια στιγμη η Vodafone εξαγοράζει την Vivodi, την αλλη στιγμη μιλαει με HOL, οι μερες περνουν και ακουγεται συνεργασια με την ΟΝ. Τελευταια στιγμη δημοσιευεται (τυχαια; ) εκθεση της Merrill Lynch για την Forthnet. Η απαντηση της βρετανικης Vodafone; Ζησε την στιγμη με διαφημισεις και τον Μαρτη η απαντηση (ADSL,σταθερα). Δεν αποφασιζει ουτε η ελληνικη Vodafone για την εξαγορα/συνεργασια ουτε ο Κορωνιας ΑΚΡΙΒΩΣ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris2k4 Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Στο πρόγραμμα που έχει η VMCC USB δεν υποστηρίζει SMS, μήπως γνωρίζει κάτι κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Άρα πάμε για εξαγορά της Forthnet? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 ΚΑΤΙ ανάλογο οπως του vodafone-αλεξανδος an ξέρεις! δες εδω εχει και φωτο!αν και ειναι η παλιές πινακίδες του Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6230i Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Και σε μένα εμφανίζει "Wolcome to Vodafone" για 2 δεπτερόλεπτα. Την πρώτη φορά νόμιζα ότι ήταν επειδή ήμουν καινούργιος συνδρομητής, αλλά το βγάζει συνέχεια:p Σημείωση... η κάρτα είναι από τις καινούργιες 3G... και καλά γρηγορότερες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
userc Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Άρα πάμε για εξαγορά της Forthnet? Το τελευταιο σεναριο λεει Forthnet ή HOL.:lol: Η Vivodi απ'οτι φαινεται περιμενει.......για να κοιταξει (οπως ακουγεται) και τις αλλες προτασεις που κραταει στο συρταρι,με κ€φαλαια απο την διεθνη χρηματογορα......:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Στο πρόγραμμα που έχει η VMCC USB δεν υποστηρίζει SMS, μήπως γνωρίζει κάτι κάποιος;H αλήθεια είναι πως έχω την έκδοση για mac και αναρωτιόμουν ακριβώς το ίδιο :confused: Ισχύει και για την windows έκδοση δηλαδή ε; :( Γενικά είναι πολύ πιο ελιτίστικο το πρόγραμμα σε σχέση με της pcmcia,δυστυχώς :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 H αλήθεια είναι πως έχω την έκδοση για mac και αναρωτιόμουν ακριβώς το ίδιο :confused: Ισχύει και για την windows έκδοση δηλαδή ε; :( Γενικά είναι πολύ πιο ελιτίστικο το πρόγραμμα σε σχέση με της pcmcia,δυστυχώς :( Και εγω με pciexpress στο mac δεν εχω sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Paidia kalimera telika mexri pote isxyei auti i prosfora?ekana ananewsi prin 10lepta kai prostethike kanonika to bonus,enw eixa dei sto site oti isxyei ws 28 t m4na. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Η προσφορά παρατάθηκε μέχρι 31/03/2007 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Οπως και η ΤΙΜ, δινει τη δυνατοτητα δωρεαν χρησης του w880 για 24 ωρες. Με η χωρις πιστωτικη καρτα. Ισχυει οπως και στην ΤΙΜ τα ιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Στην ΤΙΜ δε το δίνουν χωρίς ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ κάρτα... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Άσε που άμα πεθαίνει όπως το Κ800 και τύχει να σου μείνει στα χέρια τη μέρα της δοκιμής (λαχείο), θα σε βάλουν να το πληρώσεις !!! :) Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myescapology Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 ΧΑΙΡΕΤΑΙ... ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΕΧΩ ΤΗΝ MOBILE CARD ΤΗΣ VODAFONE ΚΑΙ ΕΧΩ 2 LAPTOP. Η ΚΑΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΣΤΟ ΕΝΑ ΜΕ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ LAPTOP ΕΧΟΥΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ WIFI Ή ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ WIFI. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ INTERNET ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ LAPTOP ΜΕΣΩ ΤΗΣ MOBILE CONNECT CARD. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ INTERNET SHARING ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ LAPTOP ΜΕΣΩ WIFI ΑΝΤΛΟΝΤΑΣ ΠΟΡΟΥΣ INTERNET ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ H MOBILE CONNECT CARD. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΔΙΑΤΥΠΩΣΑ ΜΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ VODAFONE ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ? ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ Ή ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Εγω συνδεομουν με vmc απο εναν vaio και επαιρνα ιντερνετ στο mac. Η απαντηση προφανως ειναι ΓΙΝΕΤΑΙ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myescapology Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 Εγω συνδεομουν με vmc απο εναν vaio και επαιρνα ιντερνετ στο mac. Η απαντηση προφανως ειναι ΓΙΝΕΤΑΙ. ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0maK Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Βαρέθηκα να βλέπω αντιγραφές υπηρεσιών, βγαίνει μια υπηρεσία από μια εταιρία και αμέσως δουλεύει το ειδικό τμήμα copy paste και μετά απο μια εβδομάδα max υπάρχει και στις άλλες 2. Ασχέτως με το πόσο χρήσιμη είναι η υπηρεσία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Βαρέθηκα να βλέπω αντιγραφές υπηρεσιών, βγαίνει μια υπηρεσία από μια εταιρία και αμέσως δουλεύει το ειδικό τμήμα copy paste και μετά απο μια εβδομάδα max υπάρχει και στις άλλες 2. Ασχέτως με το πόσο χρήσιμη είναι η υπηρεσία... 1 μέρα ήταν η διαφορά. Εγω πάλι το βρικσω θετικο το copy paste. Σου δινει επιλογες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Freewayn Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Πω! Πω! Ανατρίχιασα. Τι φοβερή υπηρεσία ήταν αυτή; Αυτήν περίμενα όλη μου την ζωή. Αντί να βελτιώσει το δίκτυο 2G και να επεκτείνει το άθλιο 3G βγάζει κάτι τέτοιες βλακείες. Μας δουλεύει η Vodafone; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis_immortal Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Είμαι κ εγώ ένας από τους εξαπατημένους χρήστες της κυρίας Vodafon! Ας μαζευτούμε σε αυτό το θέμα όλοι όσοι αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα για να αντιδράσουμε ομαδικώς!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Πω! Πω! Ανατρίχιασα. Τι φοβερή υπηρεσία ήταν αυτή; Αυτήν περίμενα όλη μου την ζωή. Αντί να βελτιώσει το δίκτυο 2G και να επεκτείνει το άθλιο 3G βγάζει κάτι τέτοιες βλακείες. Μας δουλεύει η Vodafone; Τι σχεση εχει η ευκολια που προσφερει (οσο χαζη και αν ειναι) με το δικτυο? Παντως καλο θα ηταν πριν πεταξουμε μια βαρυγδουπη φραση να σκεφτομαστε και λιγο. Εκτος αν πιστευεις οτι ολη η vf ασχολειτε με το w870, οποτε πασο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Freewayn Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Τι σχεση εχει η ευκολια που προσφερει (οσο χαζη και αν ειναι) με το δικτυο? Παντως καλο θα ηταν πριν πεταξουμε μια βαρυγδουπη φραση να σκεφτομαστε και λιγο. Εκτος αν πιστευεις οτι ολη η vf ασχολειτε με το w870, οποτε πασο. Η Vodafone, και όχι μόνο, βγάζει κάτι τέτοιες βλακείες-υπηρεσίες (ο θεός να τις κάνει) έτσι να αποπροσανατολίζει τους μη σκεπτόμενους (κάπως αλλιώς έπρεπε να τους ονομάσω) καταναλωτές. Τώρα για αυτούς που φορούν παρωπίδες και υποστηρίζουν αυτές τις ανούσιες κινήσεις των εταιριών (θαρρείς θα τους ανταμείψουν για αυτήν τους την υποστήριξη) έχω να τους πω πως ένα κινητό θα αγοράσουν που κοστίζει το πολύ 500-600 ευρώ, δεν θα πάρουν αυτοκίνητο για να είναι τόσο χρήσιμο το test drive. Αν δεν τους αρέσει το αλλάζουν. It’s too simply. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Κοιτα, για μενα η υπηρεσια αυτη ειναι ανουσια. Καποιον άλλον ομως μπορεί να τον βολεψει. Αυτο που ενοχλει αφανταστα ειναι το ειρωνικο σου σχολιο περι σηματος. Δηλαδη τι περιμενεις? Ολη η εταιρια να ασχολειται με το σημα? Οταν θα αρχισει και το marketing να βαζει κεραιες να μου το πεις για να αλλαξω εταιρεια. ΔΕΝ ανεχομαι το marketing να βαζει κεραιες. Θα προτιμουσα να ασχοληθει καποιος μηχανικος. Γιατι αν καταλαβα καλα, εσυ για αυτο διαμαρτυρεσαι. Οτι αντι να φτιαχνουν το σημα βγαζουν υπηρεσιες, το μαρκετινγκ. Παντως αν θες στειλε και επιστολη διαμαρτυριας να ασχοληθουν και οι καθαριστριες με το σημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ VODAFONE ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. Φυσικα και μπορει να γινει! Προκειται ουσιαστικα για μια συνδεση στο ιντερνετ οπως μια Dialup, ασχετα που ειναι wireless! Μαλλον ειναι πολιτικη του τμηματος internet της Vodafone να δινει τετοιες χαζες απαντησεις για να πουλα η εταιρια περισσοτερες καρτες!:mad: :ninja: ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ? Αν εχεις βασικες γνωσεις απο windows XP θα το καταφερεις! Θα δημιουργησεις ασυρματο δικτυο μεταξυ των 2 φορητων. Σε αυτον που εχει την καρτα θα δωσεις ΙΡ 192.168.0.1 και στον 2ο 192.168.0.2 Αφου ολοκληρωσεις τη συνδεση θα βρεις στις συνδεσεις δικτυου τη συνδεση ιντερνετ που χρησιμοποιει το software της vodafone Και απο τις ιδιοτητες θα την κανεις κοινοχρηστη. Ετσι θα βλεπουν και οι 2 ιντερνετ.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Aκομα δεν εχουν γινει παραλαβες (τουλαχιστον απο τα ατομα που γνωριζω εγω). Αποδιδουν την καθυστερηση στην courrier. Εχει παραλαβει κανεις σας και ποτε? Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts