Petros the Great Δημ. January 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2004 Wirelessly posted (PtG@nokia7650: Nokia7650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την pvinis pos mporo na steilo e-mail apo to pc kai na to do sto kinito os e-mail i esto MMS? (to P900 exo an kai den nomizo na exei kati diaforetiko...) Na steileis mail apo pc kai na paei se kinhto san mms den ginetai! San mail ginetai, mpainontas se kapoion logariasmo mail meso wap! P.X. Vodafone mail Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dereki Δημ. January 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2004 Edw kai 4 xronia pou exw to kinito, kai epeidi exw ligo mania me ta statistika exw friaxei ena programa sthn access gia thn pliri analysi tou kinitou mou. to xekinisa apo varemara kai to sinexizw etsi giati goustarw :) epeidi omos ekei sthn vodafone einai ligo stokoi (ligo?) anagazomai na skanarw tous analytikous logarismous kai epeita na tous pernaw sthn access. H vodafone dinei thn dinatotia on-line parakolouthisis tis analysis tou kinitou mono se etairikes sindeseis, les kai tha tous kostize parapanw na to dwsoun gia oles tis syndeseis. tespa, gia opoion ekei exw endiaferete na exei analysi tou kinitou tou me grafimata reports kai ta loipa, katevaste mia MOYFA version, diladi ta noumera, onomata kai posa mesa se afti oudemia sxesi me thn pragmatikotita exoun :) Opoios thelei na asxolithei, as mou steili ena PM na tou xigisw pws na kanei to scanarisma (me to ABBY FINEREADER), aftaaa! An nai parte kai to link gia to MOYFA version http://www.geocities.com/pantazva/Cellular.zip Opoios thelei na asxolithei, na allaxei kati h na prosthesei as to kanei eleu8era. Apla peite to kai se mena bas kai einai tipota kalo! :) kante dexi klik --> save as Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. January 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2004 Μου βγάζει το εξής: This page is not available. We're sorry, but this page is currently unavailable for viewing. If this site belongs to you, please read this help page for more information and assistance. For general questions see our main help area, or search for other member pages. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OratIos Δημ. January 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Johny-B (14 Ιαν. 2004 , 18:42) Μου βγάζει το εξής: This page is not available. We're sorry, but this page is currently unavailable for viewing. If this site belongs to you, please read this help page for more information and assistance. For general questions see our main help area, or search for other member pages. :worry: de3i klik -------------->save target as............ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. January 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2004 Ουπς! Αυτό ξέχασα να το δοκιμάσω! :rolleyes: Thanks Οράτιε. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Megalos Δημ. January 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2004 γεια χαρα παιδια σημερα μου τηλεφωνησαν στο κινητο απο Vodafone και μου ειπαν οτι λογω καποιων προβληματων τους θα μου ερθη στον λογαριασμο μεγαλυτερο παγιο το οποιο θα μειωθει στο επομενο :!: ο λογος ειναι οτι λογω συσκευης (και οταν τους ρωτησα ποια συσκευη εχω ρε παιδια μου ειπαν Νοκια 6600 :confused: ) ο λογαριασμος χρεωνε λεει GPRS το οποιο δεν γινοταν :eek: Ζητησα να μου εξηγησει περισσοτερο γιατι του λεω ξερω απο κινητα κλπ μου λεει οτι δεν προκειται να καταλαβετε αλλα δεν υπαρχει θεμα και ολα θα ομαλοποιηθουν :( σας πηραν και εσας ρε παιδια και τι παιζει εδω :!: Παράθεση http://www.watchfunclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. January 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2004 Wirelessly posted (PtG@nokia7650: Nokia7650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την Megalos γεια χαρα παιδια σημερα μου τηλεφωνησαν στο κινητο απο Vodafone και μου ειπαν οτι λογω καποιων προβληματων τους θα μου ερθη στον λογαριασμο μεγαλυτερο παγιο το οποιο θα μειωθει στο επομενο :!: ο λογος ειναι οτι λογω συσκευης (και οταν τους ρωτησα ποια συσκευη εχω ρε παιδια μου ειπαν Νοκια 6600 :confused: ) ο λογαριασμος χρεωνε λεει GPRS το οποιο δεν γινοταν :eek: Ζητησα να μου εξηγησει περισσοτερο γιατι του λεω ξερω απο κινητα κλπ μου λεει οτι δεν προκειται να καταλαβετε αλλα δεν υπαρχει θεμα και ολα θα ομαλοποιηθουν :( σας πηραν και εσας ρε παιδια και τι παιζει εδω :!: Emena me phre mia kopela apo th voda prin apo ena mhna kai mou eipe oti epeidh den yphrxe sosth epikoinonia ths syskeyhs mou me to diktyo kata th xrhsh tou gprs eixa yperxreothei! H grammh einai cu kai thn idia mera mou prosthesthan 24 euro sto ypoloipo mou! Esy exeis ontos 6600 kai kaneis xrhsh gprs? Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. January 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2004 Θυμαστε τις κουφες χρεωσεις 6600 και CU? Δεν επηρεαζονται μονο οι καρτες. Ευτυχως ειδαν τις χρεωσεις στα συμβολαια (η Vodafone βγαζει λογαριασμο για ολους καθε μερα :whistle: ) και προλαβαν και σταματησαν την εκδοση λογαριασμου σε οσους εχουν 6600 (σχεδον ολοι δεν εχουν λογαριασμο Δεκεμβριου). Σε οσους δεν προλαβαν, γινεται πιστωση. Σε καθε περιπτωση καλουν ΟΛΟΥΣ τους συνδρομητες εναν εναν για να τους ενημερωσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nMIK-3 Δημ. January 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2004 Apexti i Vodafone edo pantos! :rolleyes: Edo fenete o sevasmos pros ton katanaloti! Pia alli etairia tha to ekane auto? Cote? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. January 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2004 Πόλυ καλό... εύγε!!!! Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. January 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2004 Πάντως κάτι ακούγεται ότι θα βελτιώσουν σύντομα τον λογαριασμό τους... Μάλλον λόγω 3g Που θα υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη για εξήγηση των χρεώσεων... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prytanis Δημ. January 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2004 Για το Sagem απο όσο ξέρω δεν υπάρχει... Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LNinio Δημ. January 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2004 Τι θα γίνει με το Live! σε ΝΟΚΙΑ 6600; Θα δωθεί κάποια στιγμή ή μας βλέπω από την απ' έξω; Αμαν αυτή η Vodafone!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Soulman Δημ. January 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2004 Να αρχιζω να σηκωνω και την αποκρυψη τις πρωινες ωρες δηλαδη ε; Για μαλλον και εγω θα εχω περιεργο λογαριασμο... :p Παράθεση Infinite loneliness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
3gpp Δημ. January 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2004 Όπως θα πρόσεξες σε άλλο POST, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα υπερχρέωσης της GPRS κίνησης για το Νοκια 6600. Φαντάζομαι ότι περιμένουν να λυθεί το θέμα, και μετά να "σπρώξουν" τον λαό προς το Vodafone Live. Αλλιώς, θα έκαναν το πρόβλημα 100 φορές χειρότερο. Σκέψου ότι φουσκώνουν οι λογαριασμοί τώρα που κατεβαίνουν σελίδες 1-2 Kb και φαντάσου τί θα γινόταν αν κατέβαιναν έγχρωμες σελίδες και παιχνίδια πολλών δεκάδων Kb !!! Παράθεση Carpe Diem ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. January 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2004 Wirelessly posted (PtG@nokia7650: Nokia7650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Ksekinaei apo deytera 19 ianouariou h nea yphresia vodafone photo print! Oi syndromhtes ton 3on diktyon pou yposthrizoun MMS tha mporoun na steiloun mia fotografia ston arithmo 6944700300 me xreosi enos mms kai sth synexeia na paralamvanoun ektypomenh th fotografia apo opoiodhpote katasthma vodafone me xreosh 48 lepta! Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. January 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2004 Κλέφτες ! Εγώ εμφανίζω από ψηφιακή φωτογραφική 4 MP σε 10 Χ 15 με 35 λεπτά και τα Vodia μου ζητάνε και τη χρέωση ΜΜS και 48 λεπτά δηλαδή πάνω από 1 Ευρώ... ΧΑΧΑΧΑ Είστε τουλάχιστον αστείοι, κύριοι... :) Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. January 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2004 Μην χάσει να αντιγράψει την μ... υπηρεσια της κοτε... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. January 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2004 Βασικα η υπηρεσια υπηρχε ως promotion πριν απο 1,5 χρονο. Υπηρχε μια προσφορα με τα πρωτα Τ68i οπου εστελναν οι συνδρομητες που αγοραζαν τα Τ68 και τυπωναν τις φωτογραφιες. Παντως η υπηρεσια της Vodafone ειναι και για τις 3 εταιριες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. January 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2004 Δηλαδή ένας συνδρομητής της κότε (πχ) θα μπορεί να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία αυτή????Πάντος είναι πιο φτηνή από την ίδια υπηρεσία της κότε!!!! Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. January 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2004 Wirelessly posted (PtG@nokia7650: Nokia7650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την crazy_4 Δηλαδή ένας συνδρομητής της κότε (πχ) θα μπορεί να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία αυτή????Πάντος είναι πιο φτηνή από την ίδια υπηρεσία της κότε!!!! Kanonika kai apo cote kai apo stet! Synolika vgainei fthnotera apo thn antistoixh ths cote kai fysika yparxoun perissotera shmeia eksyphrethshs (211 panelladika) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. January 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2004 Wirelessly posted (PtG@nokia7650: Nokia7650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την 3gpp Όπως θα πρόσεξες σε άλλο POST, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα υπερχρέωσης της GPRS κίνησης για το Νοκια 6600. Φαντάζομαι ότι περιμένουν να λυθεί το θέμα, και μετά να "σπρώξουν" τον λαό προς το Vodafone Live. Αλλιώς, θα έκαναν το πρόβλημα 100 φορές χειρότερο. Σκέψου ότι φουσκώνουν οι λογαριασμοί τώρα που κατεβαίνουν σελίδες 1-2 Kb και φαντάσου τί θα γινόταν αν κατέβαιναν έγχρωμες σελίδες και παιχνίδια πολλών δεκάδων Kb !!! H epomenh paralavh se nokia6600 apo ta katasthmata voda tha einai live versions! Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. January 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2004 Παιδιά, έχω CU πριν 1-2 βδομάδες πηρα τηλ. τη Voda για να μου στειλουν ρυθμισεις ΜΜS και GPRS. Τις έστειλαν, τις αποθήκευσα και μετά δοκίμασα να στειλω ΜΜS. Όλα καλα εκει. Στο GPRS όμως μπήκα την πρώτη φορά στο wap.myphone.gr αλλά μετά δεν μπορεσα να ξαναμπώ :( . Πριν λίγες μέρες πηρα το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών αι η κοπέλα που το σήκωσε μου είπε (αφού της είπα πρώτα το πρόβλημά μου): Στο Vodafone Live! όμως μπαίνεις κανονικά ε?( :blink: ) Της είπα ότι το P800 δεν είναι συμβατο με VL! και μου λέει μισό λεπτο.... ου ου ουυυυυυυ νανανανα.... -Με ακούς? -Ναι. -Δεν μπορείς να δεις σελίδες γιατί έχεις κάρτα. Το GPRS παρέχεται μόνο σε συμβόλαια. :wacko: -Μα την πρώτη φορά κατάφερα να μπω... -Αποκλείεται. Κάποιο λάθος κάνεις. Μάλλον μπήκες στη homepage που είναι αποθηκευμένη στο τηλέφωνο. ...... ΤΙ είναι αυτά ρε παιδιά? :cry: Τελικά δεν βγάλαμε άκρη.... :mad: ΗEEEEEELP! Υ.Γ Πείτε μου μερικές σελίδες ώστε να μπορώ να τεστάρω. Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof.Wizard Δημ. January 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2004 Αν ο λόγος ήταν αυτός τότε το παραδέχομαι... Κάναν σωστή δουλειά και άδικα τους έπρηζα τα Χριστούγεννα κάθε μέρα τηλεφωνόντας ή περνόντας απ΄τα καταστήματα Vodafone. Η αλήθεια είναι πως εδώ Ιταλία στην ΤΙΜ, απ'την ημέρα που πέρασα από το άχρωμο (6510) στο έγχρωμο και με εικόνες (6600) WAP είδα την χρέωσή μου ν'αυξάνεται κατακόρυφα σε κάθε session. Νομίζω θα πρέπει να υιοθετήσουν διαφορετική χρεωστική πολιτική στα καινούργια τηλέφωνα ή να το ελαττώσουν τουλάχιστον πολύ περισσότερο για όλους... Πάντα πίστευα πως το WAP δεν έπιασε (σε σχέση με το i.mode) γιατί το παραέκαναν πανάκριβο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. January 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2004 Kαλα επεσες στην περιπτωση :D Μπορεις να ζητησεις να σου στειλουν με fax,mail τις ρυθμισεις wap για το ρ800 αν και απο τη στιγμη που εχουν περαστει αυτοματα δυσκολο να εχει ξερυθμιστει και μαλλον φταιει το δικτυο gprs ( πολλες φορες τη μερα το εχω τσεκαρει να κρεμαει).Παντως εγω στη θεση σου θα εμπαινα μεσω internet.vofdafone.gr (χαμηλοτερη χρεωση απο wap) H κοπελα που σου ειπε για Vodafone live μηπως ειχε δει αυτο; :D :p Συνημμενο... Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts