Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ την Κυριακή την ενεργοποίησα πάντως.

kostas_pav εγώ που έστειλα και για sms με τα 5 ευρώ μου έλεγε υπόλοιπο 135 sms.

Μήπως μπορώ να δω πόσα mms έχουν απομείνει? Όχι από το μετρητή μηνυμάτων όμως γιατί δεν είχα κοιτάξει πόσα είχα στείλει μέχρι τότε...

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ την Κυριακή την ενεργοποίησα πάντως.

kostas_pav εγώ που έστειλα και για sms με τα 5 ευρώ μου έλεγε υπόλοιπο 135 sms.

Μήπως μπορώ να δω πόσα mms έχουν απομείνει? Όχι από το μετρητή μηνυμάτων όμως γιατί δεν είχα κοιτάξει πόσα είχα στείλει μέχρι τότε...

Τα MMS τα μετράς... Δυστυχώς...

Nα ρωτήσω και κάτι σχετικό με το passport πρόσεξα ότι πλέον ενεργοποιώντας το μπορώ να καλέσω διεθνή νούμερα που μέχρι τώρα είχε φραγή η voda και ζητούσε εγγύηση η πιστωτική. Τώρα μπορεί κάποιος να ταξιδέψει στο εξωτερικό και να λειουργήσει κανονικά το κινητό του ακόμα και αν έχει συμβόλαιο;; Δε χρειάζεται πια εγγυήσεις ή πιστωτική; Ανοίγει αυτόματα η περιαγωγή ενεργοποιώντας το passport ή πρέπει να το δηλώσεις στο cc

Οι πολιτες της ευρωπαικης ενωσης που βρισκονται στην Ελλαδα μπορουν να κανουν διεθνεις κλησεις χωρις καμια προυποθεση. Για περιαγωγη ισχυουν τα γνωστα...

Τον δωρεάν χρόνο που σου δίνουν είναι 15% ανέξαρτητα από το ποσό που θα βάλεις ως χρόνο ομιλίας ή όσο πιο πολύ βάλεις τόσο μεγαλύτερο ποσοστό δωρεάν χρόνου έχεις;

Τον δωρεάν χρόνο που σου δίνουν είναι 15% ανέξαρτητα από το ποσό που θα βάλεις ως χρόνο ομιλίας ή όσο πιο πολύ βάλεις τόσο μεγαλύτερο ποσοστό δωρεάν χρόνου έχεις;

Αναλογα με το ποσο. πχ Στα 20 ευρω 3 ευρω δωρο :O

Από 20€ έως 29€ είναι 10% του ποσού και από 30€ έως 40€ είναι 15%.

Το χειρότερο είναι ότι ΔΕΝ επηρεάστηκε σε αριθμό συνδρομητών !!! Δηλ. ο μέσος Ελληνάρας, αφού ξεσπάθωσε και φώναξε στα καφενεία (όχι στους δρόμους, δεν είναι για το επίπεδό του (!!!) αυτά), έκανε τουμπεκί και κράτησε τη vodafone σύνδεσή του, πού να τρέχουμε άλλωστε να μπλέκουμε και με φορητότητες!!! Σαν λαός, είμαστε άξιοι της μοίρας μας !!!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Wx, paidia exase enas gnostos mou tin diki toy karta...!

Mporite na mou pite ti prepei na kanei? Den ksero an eixe dilomena stixia, sinepos an thelete grapste mou kai ta dio endexomena...! Ektos an isxiei to parapano post tou "Stratos".. Isxiei?

Thank you!! :D

Nokia n800 user! :D

Θα πάει σε ένα κατάστημα vodafone και θα κάνει αίτηση ονομαστικού καρτοκινητού .

Σε 3 μέρες αν δεν το έχει ζητήσει άλλος το Νούμερο είναι δικό του .

Στην συνέχεια πληρώνεις περίπου 18 ευρώ και πέρνεις τον αριθμό σου σε νέα κάρτα sim

Θα πάει σε ένα κατάστημα vodafone και θα κάνει αίτηση ονομαστικού καρτοκινητού .

Στην συνέχεια πληρώνεις περίπου 18 ευρώ και πέρνεις τον αριθμό σου σε νέα κάρτα sim

Δεν πρέπει να έχει τον κωδικό χρήστη για να κάνει δήλωση στοιχείων;

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

όχι δεν μου ζητήσαν κωδικό χρήστη .

Αρκεί βέβεα μέσα στις 3 μέρες να μην λειτουργήσει το Κινητό.

Δεν πρέπει να έχει τον κωδικό χρήστη για να κάνει δήλωση στοιχείων;

Μάλλον εννοεί την υπέυθυνη δήλωση κυριότητας αριθμού που γίνεται σε περίπτωση που ο χρήστης δεν έχει κωδικό χρήστη ή PUK1.

Σε περίπτωση κλοπής όμως αν ο άλλος χρησιμοποιεί την κάρτα σου τι γίνεται;

Βέβαια μετά την αντικατάσταση λογικά παύει να ισχύει η παλιά κάρτα.

Σε περίπτωση κλοπής όμως αν ο άλλος χρησιμοποιεί την κάρτα σου τι γίνεται;

Βέβαια μετά την αντικατάσταση λογικά παύει να ισχύει η παλιά κάρτα.

Γι' αυτό υπάρχουν και οι φραγές......και δεν χρησιμοποιείται καθόλου....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Owner of Samsung Galaxy Note II

Diladi an exw to puk1 tis sim boro na to kano kai xoris na diloso stixia?

Όχι η Αντικατάσταση Κάρτας Sim προϋποθέτει την Δήλωση Προσωπικών Στοιχείων......απλά με τον Puk1 δεν χρειάζεται να κάνεις Υπεύθυνη Δήλωση Κυριότητας Καρτοκινητού.....μέσω του Puk1 σου δίνουν τον Κωδικό Χρήστη και με την Α.Δ.Τ ή Δίπλωμα Οδήγησης ή Α.Φ.Μ. συμπληρώνεις την αίτηση Δήλωση Προσωπικών Στοιχείων........Όταν δηλωθούν τα στοιχεία γίνεται η Αίτηση Αντικατάσταση Κάρτας Sim πληρώνοντας 17,5 ευρώ με το Φ.Π.Α.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Από 20€ έως 29€ είναι 10% του ποσού και από 30€ έως 40€ είναι 15%.

Πολυ καλη η προσφορα παιδεια:D

Κριμα που στο καταστημα Θασου δεν υποστηριζεται η εν λογω υπηρεσια:confused: Αραγε το ιδιο απο Γερμανο να γινεται?

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG

Το χειρότερο είναι ότι ΔΕΝ επηρεάστηκε σε αριθμό συνδρομητών !!! Δηλ. ο μέσος Ελληνάρας, αφού ξεσπάθωσε και φώναξε στα καφενεία (όχι στους δρόμους, δεν είναι για το επίπεδό του (!!!) αυτά), έκανε τουμπεκί και κράτησε τη vodafone σύνδεσή του, πού να τρέχουμε άλλωστε να μπλέκουμε και με φορητότητες!!! Σαν λαός, είμαστε άξιοι της μοίρας μας !!!

Σωστά αυτά που λές αλλά μετά τα όργια Μαυρίκη & Τόμπρα που πουλούσαν κασσέτες στην Ομόνοια δεν είδα κάποιον απο εμάς να "κόψει" την σύνδεση με τον OTE :X

Πολυ καλη η προσφορα παιδεια:D

Κριμα που στο καταστημα Θασου δεν υποστηριζεται η εν λογω υπηρεσια:confused: Αραγε το ιδιο απο Γερμανο να γινεται?

Μα πως γίνεται να μην το υποστηρίζουν;;;; Μήπως σε κοροϊδεύουν;

Και στα καταστήματα Γερμανός μπορείς να ανανεώσεις και η προσφορά ισχύει κανονικά!

όχι δεν μου ζητήσαν κωδικό χρήστη .

....αν υποθέσουμε ότι κάποιος έχει κλειστό το κινητό του -γιατί λείπει η δεν το πολυχρησιμοποιεί- με αυτόν τον τρόπο δεν κλέβουμε εύκολα το νούμερο του;;; :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

....αν υποθέσουμε ότι κάποιος έχει κλειστό το κινητό του -γιατί λείπει η δεν το πολυχρησιμοποιεί- με αυτόν τον τρόπο δεν κλέβουμε εύκολα το νούμερο του;;; :cry: :cry: :cry: :cry: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Να περάσει τα στοιχεία του για να μην του κλέψει κανείς τον αριθμό!:)

....αν υποθέσουμε ότι κάποιος έχει κλειστό το κινητό του -γιατί λείπει η δεν το πολυχρησιμοποιεί- με αυτόν τον τρόπο δεν κλέβουμε εύκολα το νούμερο του;;; :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Δηλαδή πώς θα το κάνεις αυτό (την κλοπή εννοώ...) ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

δηλαδή εγώ αν κλείσω το κινητό μου για λίγες μέρες επειδή κάτι μου έτυχε μπορεί να το χάσω το νούμερο έτσι απλά? μην λέμε τρελλά ρε παιδιά τώρα...δεν χάνονται έτσι εύκολα τα νούμερα αν δεν έχουν λήξει πρώτα...

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

Εγώ από όλο αυτό κρατάω ως σημαντικό την επέκταση του 3G δικτύου! Γιατί ο αριθμός των καταστημάτων της είναι ικανοποιητικός και η βελτίωση του σήματος δεν είναι κάτι εύκολο όταν βάζουν μια κεραία και ξηλώνονται τρεις...

δηλαδή εγώ αν κλείσω το κινητό μου για λίγες μέρες επειδή κάτι μου έτυχε μπορεί να το χάσω το νούμερο έτσι απλά? μην λέμε τρελλά ρε παιδιά τώρα...δεν χάνονται έτσι εύκολα τα νούμερα αν δεν έχουν λήξει πρώτα...

Δεν ειπώθηκε κάτι τέτοιο ................. και αυτό που ισχύει απο την Vodafone είναι οτι εάν ένα καρτοκινητό δεν χρησιμοποιηθεί (ανανέωση χρόνου ομιλίας)για 12 μήνες χάνεται μετά το υπόλοιπό του και μόνο εάν ανανεώσει χρόνο ομιλίας θα το ξαναέχει και παράλληλα ανανεώνεται η χρονική διάρκεια χρήσης για άλλους 12 μήνες. Εάν δεν ανανεώσει μετά απο 30 ημέρες περίπου χάνει το νούμερο του.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned