DJ_TEO Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 έτσι όπως το θέτετε,ναι έχω πεθάνει στα γέλια.Αλλά μήπως είναι άλλο κινητό που δεν έχει κυκλοφορήσει στην ελλάδα;έχω δει και τέτοια κατά καιρούς στα φυλλάδια της ΤΙΜ. Πάντως konstantine,έσκασα στα γέλια,πολύ καλό!!! Το marketing της ΤΙΜ είναι Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο!!! Μπας και το έχουν εκμισθώσει στη vodafone όπως και το site τους στη Newsphone;; Μιχαλη ασε τις φιλοσοφιες και τα πολλα λογια! Η εικονα μιλαει απο μονη της... Το μοντελο αυτο ειναι πασιγνωστο και το εχουν ακομα και οι "ανθρωποι" της ΤΙΜ οι οποιοι καταλαβαν οτι η εταιρια που εργαζονται ειναι για τα αναθεμα και λενε... Ασε να πουλαμε στα θυματα ΤΙΜ και ΤΕΛΕΣΤΕΤ και δεν ξερω γω τι συσκευες LG κλπ κλπ. Βαζω το χερι μου στη φωτια και ειμαι απολυτα σιγουρος οτι το τηλεφωνο της αφισας εχει μεσα SIM Vodafone ! Αυτο δειχνει αδιαφορια απο το μαρκετινγκ της εταιριας.... Φυσικα οπως εχω ξανα αναφερει η πολιτικες της εταιριας αυτης απευθυνονται σε ασχετους και εκτος πραγματικοτητας πελατες ! Γελιο και εξοργιστικο :tease: :down: :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 εμένα μου φέρνει πάντως για LG...δε ξέρω τι λέτε αλλά και vodafone live να είναι...είναι SHARP που μόνο η vodafone φέρνει στην ελλάδα! Και τι έγινε;συσκευή είναι...γενικά πάντως στα φυλλάδια της ΤΙΜ παρουσιάζονται συσκευές που δε κυκλοφορούν,απλά μοιάζουν με κάποιες άλλες! Και είναι η αλήθεια...όχι φιλοσοφίες.Πάντως το marketing της ΤΙΜ από ότι φαίνεται ακούει και έδωσε UTMS στα Συμβόλαια... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Κι όμως... είναι Sharp GX30!!! Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HaVai Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Συνεργασία για τη διάθεση της μουσικής υπηρεσίας Vodafone Radio DJ ανακοίνωσαν ο όμιλος Vodafone και η Sony NetServices. Πρόκειται για μία προσωποποιημένη interactive υπηρεσία που προσφέρει κανάλια ραδιοφώνου που λαμβάνονται από κινητά τηλέφωνα 3G και ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Με το Vodafone Radio DJ, οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε εκατοντάδες χιλιάδες τραγούδια από τις μεγαλύτερες δισκογραφικές εταιρείες του κόσμου αλλά και μικρότερες. Το κύριο χαρακτηριστικό του Vodafone Radio DJ είναι το εύχρηστο σύστημα προσωποποίησης, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να διαμορφώνει τους σταθμούς που θέλει να ακούει, κατατάσσοντάς τους σε λίστα "like" και "dislike" όταν ακούει ένα τραγούδι. Εάν η επιλογή είναι η δεύτερη, τότε περνά στο επόμενο τραγούδι. Η λεπτομερής ταξινόμηση κάθε τραγουδιού στον κατάλογο, μέσω ανάλυσης του ρυθμού και της αρμονίας καθώς και άλλων χαρακτηριστικών, οδηγεί σε λήψη σταθμών που έχουν χαρακτηριστικά κοινά με αυτά τα τραγούδια που έχει προτιμήσει ο χρήστης. Η υπηρεσία περιλαμβάνει τρία κύρια χαρακτηριστικά: # Προεγκατεστημένους σταθμούς που οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν έναν με βάση τη διάθεση και το είδος. Αν δεν τους αρέσει το τραγούδι, μεταβαίνουν στον επόμενο. Οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν όποια τραγούδια τους αρέσουν, τα οποία θα είναι αυτόματα διαθέσιμα για κατέβασμα είτε στο κινητό τους είτε στο PC τους. # Προσωπικά κανάλια. Με την αξιολόγηση των τραγουδιών από το χρήστη στους υφιστάμενους σταθμούς, μπορεί να δημιουργηθεί ένα σύνολο από νέους προσωποποιημένους σταθμούς που θα ανταποκρίνονται στο είδος ή άλλα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που προτιμά ο χρήστης. # Συλλογές, με τις οποίες η υπηρεσία μπορεί να παρουσιάσει προγραμματισμένες συλλογές τραγουδιών. Τις συλλογές δημιουργούν τοπικοί ειδικοί στη μουσική και αφορούν σ’ ένα θέμα, όπως π.χ. τα χριστουγεννιάτικα hits ή τα καλύτερα νέα hip hop. Θα περιλαμβάνουν δε περίπου 15 τραγούδια. Τα τραγούδια που αγοράζονται θα είναι διαθέσιμα για κατέβασμα και στο κινητό αλλά και στο PC παράλληλα. Η υπηρεσία θα παρέχεται βάσει μηνιαίας συνδρομής, προσφέροντας απεριόριστη δυνατότητα ακρόασης. Δεν θα υπάρχει επιπλέον χρέωση για το χρήστη για τη μεταφορά δεδομένων που χρειάζεται για το κατέβασμα μουσικής. Το Vodafone Radio DJ θα διατεθεί σε έξι ευρωπαϊκές χώρες μέσα στους επόμενους μήνες, τη Βρετανία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Πορτογαλία και την Ισπανία. Επίσης θα διατεθεί συνολικά σε περισσότερες από 20 χώρες μέσα στον επόμενο χρόνο. computertoday.gr Παράθεση ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη Διαχείριση Πολυκατοικίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 ellada pote me to kalo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 εμένα μου φέρνει πάντως για LG...δε ξέρω τι λέτε αλλά και vodafone live να είναι...είναι SHARP που μόνο η vodafone φέρνει στην ελλάδα! Και τι έγινε;συσκευή είναι...γενικά πάντως στα φυλλάδια της ΤΙΜ παρουσιάζονται συσκευές που δε κυκλοφορούν,απλά μοιάζουν με κάποιες άλλες! Και είναι η αλήθεια...όχι φιλοσοφίες.Πάντως το marketing της ΤΙΜ από ότι φαίνεται ακούει και έδωσε UTMS στα Συμβόλαια... Φαινεται καθαρα οτι ειναι GX30 !!! Ενα θα σου πω με την Π@π@ρ...α που κανανε στην ΤΙΜ τωρα θα τα βλεπουν αυτα και θα βριζονται μεταξυ τους! Η συσκευη που κραταει η κοπελα ειναι γνωστη και επιτυχημενη σε πωλησεις στην Ελλαδα. Αν προσεξεις βαζει το χερι της ακριβως κατω απο την οθονη και κρυβει το σημα της Vodafone που εχει η συσκευη.! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Kseri kanis apo pou borw na dw tin provlapsi gia ton kairo tis polews tou Volou. SMS η live (xwris sindromi)!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraulina Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Το 1397 είναι το τμήμα εξυπηρέτησης για την Panafonet,δηλαδή για σύνδεση στο Internet μέσω σταθερής γραμμής (ΟΤΕ). Για την VMC (mobile connect card) το τηλέφωνο εξυπηρέτησης είναι το 1399(τμήμα εξυπηρέτησης εταιρικών πελατών,από οποιοδήποτε κινητό vodafone) ή το 6944401399 από σταθερό, απ' όπου συνδέουνε με το τεχνικό τμήμα. ;) Φίλε μου το 1399 δεν μπορώ να το καλέσω, παρά μόνο το 1397 , και όπως ρώτησα το παιδί της Vodafone αν είναι αυτός ο αριθμός είναι κατάλληλος (1397)μου απάντησε θετικά .όχι ότι βοήθησαν βέβαια …… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Iparxi periptwsi na doume ton sindiasmo kai xrisi ton 2 ypiresiwn mazi???? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Φίλε μου το 1399 δεν μπορώ να το καλέσω, παρά μόνο το 1397 , και όπως ρώτησα το παιδί της Vodafone αν είναι αυτός ο αριθμός είναι κατάλληλος (1397)μου απάντησε θετικά .όχι ότι βοήθησαν βέβαια …… Από σταθερό δοκίμασες στο αντίστοιχο νούμερο?!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 ρε τους μπαγλαμαδες!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Ρε παιδιά...μονο επίτηδες μπορεί να το κάνει κάποιος αυτό!!! :cry: Κάτι άλλο θα παίζει...δεν μπορεί να είναι τόσο... :stupid: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraulina Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Από σταθερό δεν κάλεσα διότι το θεώρησα περιττό και μάταιο την στιγμή που η κυρα Vodafone μέσα από την εφαρμογή της mobile connect αναγράφετε το εξής: 1399, χωρίς χρέωση εάν χρησιμοποιείτε το δίκτυο της Vodafone και καλείτε από την Ελλάδα . βέβαια μπορεί να υπονοεί ότι μπορούμε να καλέσουμε από σταθερό και με χρέωση. το θέμα είναι πάντως ότι το 1397 λειτουργεί κανονικά από κινητό και χωρίς χρέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripos Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 Καμιά ενδεικτική τιμούλα γνωρίζουμε...;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ-PERFECT-TEΛΕΙΑ υπηρεσια , πραγματικα .. ! ! :w00t: :yahoo: Ομως,συνηθως,τα καλα πραγματα στη ζωη μας χρειαζονται υπομονη,και ευτυχως ή δυστυχως πρεπει να περιμενουμε λογικα για του χρονου μαλλον την υπηρεσια αυτη,στην Ελλαδα..Υπομονη και χαμογελο..!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 παιδια? η αφισα ειναι απο εξωτερικο και ειναι το motorola v220 :p :lol: απλα η φωτογραφια το δειχνει πιο μεγαλο για εμπορικους λογους! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 H Vodafone σε συνεργασία με την Newsphone και την ΕΜΥ δημιούργησαν την υπηρεσία πρόγνωσης καιρού Vodafone Weather. Οι συνδρομητές Vodafone μπορούν να ενημερωθούν για την πρόγνωση του καιρού σε όλες τις ηπειρωτικές και θαλάσσιες περιοχές της χώρας με ένα τηλεφώνημα στο 1438. Τα δελτία πρόγνωσης καιρού που είναι διαθέσιμα μέσω της υπηρεσίας, ανανεώνονται κάθε έξι (6) ώρες (00:00 - 06:00 - 12:00 - 18:00). Ο συνδρομητής έχει τη δυνατότητα των εξής επιλογών μέσω του 1438: 1 για Γενική Πρόγνωση Καιρού Ελλάδας και τυχόν έκτακτα δελτία 2 για Αττική & Θεσσαλονίκη 3 για Ηπειρωτική χώρα και Νήσους 4 για δελτίο καιρού θαλασσών για την Ναυτιλία 5 για θερμοκρασίες μεγάλων πόλεων Χρέωση € 0,1321/15" (€ 0,5284/min) Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 Επίσης, μέσω Vodafone Live, πας στην ενότητα ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και μετά νομίζω ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ και μετά βρίσκεις ΚΑΙΡΟΣ. Τσπ, ψάξε λίγο στην ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και θα το βρεις. Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 Iparxi periptwsi na doume ton sindiasmo kai xrisi ton 2 ypiresiwn mazi???? Δεν καταλαβαινω τι εννοεις... :confused: Με το vf Together,προσφερονται ολοι οι δυνατοι συνδυασμοι,(συμβόλαιο+καρτοκινητό).Τι σημαινει double?Τι εννοεις? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 ή μπορείς από την υπηρεσία Fun & Info (4020) της Vodafone να μάθεις τον καιρό και για πιο πολλές περιοχές της Ελλάδαςσ. Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 μηπως ειναι nec? Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 Για sharp gx30 φαινεται αλλα τα sharp στο εξωτερικο κυκλοφορουν και unbranded!Οποτε,αν ημασταν στο εξωτερικο δε θα ετρεχε και τιποτα αλλα εδω τρεχει γιατι τα sharp τα φερνει μονο H vodafone! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 Το τηλέφωνο είναι Sharp GX30, είναι το μόνο σίγουρο:). Ειδικά το GX30 δε νομίζω ότι κυκλοφορεί unbranded στο εξωτερικό. Μόνο η Voda δεν τα φέρνει? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 Το τηλέφωνο είναι Sharp GX30, είναι το μόνο σίγουρο:). Ειδικά το GX30 δε νομίζω ότι κυκλοφορεί unbranded στο εξωτερικό. Μόνο η Voda δεν τα φέρνει? Όχι,πρέπει να παίζει και unbranded!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 Όχι,πρέπει να παίζει και unbranded!! Οχι το τηλεφωνο δεν κυκλοφορει unbranded! και αυτο να ειναι παλι τι πατε ολοι να καλυψετε την τεραστια για χιλιοστη φορα βλακια της ΤΙΜ ! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts