Cool19 Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 επειδη εχω vodafone αλλα οχι LIVE συσκευη να ρωτησω κι εγω κατi: ολα τα κινητα με LIVE εχουν μενου μονο με τα χρωματα της Vodafone ανεξαρτητα απο το theme που χρησιμοποιεις?? και σκεφτομουνα να αλλαξω κινητο αλλα μαλλον θα παει χαμενη η επιδοτηση... :( μπορει καποιος να μου πει που θα δω παραδειγματα απο LIVE και κανονικο μενου ενος τηλεφωνου για να καταλαβω για τι μιλαμε (καταλαβαινετε πως δεν ειμαι και πολυ σχετικος με το σπορ).... ευχαριστω εκ των προτερων και συγνωμη αν ρωταω κατι που εχει υποθει και αλλου.... Αν το κινητό παίρνει θέματα, τότε δε θα βλέπεις το κόκκινο μενού. Για να δεις παραδείγματα πήγαινε σε ένα μαγαζί Vodafone και δες τις συσκευές και μετά πήγαινε στο Γερμανό ή στο Πλαίσιο για να δεις το κανονικό μενού! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnicnation Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 Και εγω με την σειρά μου θα εκφράσω ενσταση. Διοτι το PANASONIC VS3 πουαγόρασα χθές, δεν εχει κλείδωμα στα mp3 και αλλάζεις τα εικονίδια του μενού ακόμη και με δικές σου φώτος.!! Αρα συμπερένουμε πως δεν υσχίει κάτι το γενικό για όλες τις συσκευές LIVE. Παράθεση Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 Εγώ πάλι διαφωνώ... Για παράδειγμα, σε live συσκευές γενικότερα δεν μπορείς να περάσεις παιχνίδια... Επίσης, δεν μπορείς να αλλάξεις εμφάνιση στο μενού... Και γενικά αν χρησιμοποιείς το κινητό πολύ στον ύπνο σου θα βλέπεις ιπτάμενα κόκκινα σηματάκια της βόντα... Κάνεις λάθος φίλε μου, παιχνίδια μπορείς να περάσεις στις συσκευές με τον τρόπο που αυτές το υποστηρίζουν και στην μη live! έκδοσή τους! Τώρα το θέμα του μενού, αν και δεν το θεωρώ προσωπικά "κλείδωμα", σε μερικές συσκευές αν όχι στις περισσότερες μπορείς να το αλλάξεις! Τέλος για το αν θα βλέπεις vodafonάκια στον ύπνο σου... αυτό είναι προσωπική άποψη και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cool19 Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 Τελικά εκτός από τα χρώματα και γενικότερα το μενού το οποίο σε μερικές συσκευές αλλάζει, τι έχει κλειδωμένο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 Τελικά εκτός από τα χρώματα και γενικότερα το μενού το οποίο σε μερικές συσκευές αλλάζει, τι έχει κλειδωμένο? Όπως σου είπα παραπάνω, δεν έχει τίποτα διαφορετικό από την μη live! έκδοση! Αν η συσκευή κυκλοφορεί και σε μη live! έκδοση και έχει hardware υποστήριξη για ir και bt, θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις κανονικά! (π.χ. SE V800) Υπάρχουν όμως κάποιες συσκευές (παλιότερα μοντέλα της sharp κυρίως π.χ. GX30) που υπάρχουν μόνο σε live! έκδοση και οι οποίες έχουν bt και ir το οποίο είναι κλειδωμένο! Δηλαδή, δεν υπάρχουν εξτρά κλειδώματα στις live! συσκευές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 Σε SE K700 και Κ750, που ξέρω εγώ, πέρα από το απαράδεκτο κουμπάκι live και τα αλλοιωμένα εικονίδια, δεν παίζει και mp3(κλειδωμένα για να τα βάλεις σε ήχο κλήσης, ξυπν, κλπ)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaxGraves Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 I Vodafone ksekinise na dinei Blackberry services pilotika!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 Λοιπόν, το αγόρασα το panasonic. Πολυ καλές εντυπώσεις,πλούσιο μενου, παίζει mp3 παρ'όλο που ειναι voda live!!! εχει 3 προσόψεις στο πακέτο με διαφορετικό χρώμα και φυσικά φοβερή οθόνη. Αυτά ως πρώτη εντύπωση. Εδωσα διαφορά 155 ευρό. Με επιδότηση 95€ που είχες, σου βγήκε διαφορά 155€. Αρα εγω που εχω 120€ επιδότηση θα μου βγεί 130€ απο την τσέπη μου. Καλά ειναι. Μάλλον θα το "χτυπήσω". :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 Η συζήτηση λοιπόν μπορεί να συνεχιστεί στο φόρουμ της Panasonic... :) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAAD Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 More info exoyme? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaxGraves Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 exoun ksekinisei idi na vazoun pilotika se etereies kai na stinoun Blackberry servers... den ksero ti ginete me tous idiotes an parexoun ypiresia oi idioi... pithanon otan teliosei to pilotiko... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cool19 Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 Σε SE K700 και Κ750, που ξέρω εγώ, πέρα από το απαράδεκτο κουμπάκι live και τα αλλοιωμένα εικονίδια, δεν παίζει και mp3(κλειδωμένα για να τα βάλεις σε ήχο κλήσης, ξυπν, κλπ)! Ναι όντως. Αυτό το έχω ακούσει κι εγώ. Μήπως τελικά από συσκευή σε συκευή κλειδώνουν άλλα πράγματα?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 What is this? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 Αναμενόταν να ανακοινωθεί και από την ΤΙΜ τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη αλλά ακόμη δεν έγινε τίποτα... Περιμένουμε λοιπόν... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 Ναι όντως. Αυτό το έχω ακούσει κι εγώ. Μήπως τελικά από συσκευή σε συκευή κλειδώνουν άλλα πράγματα?! αυτο ακριβως ανεφερα πιο πριν ;) για επιλεκτικου τυπου κλειδωματα αναλογως της συσκευης :) Παράθεση http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaxGraves Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 Αναμενόταν να ανακοινωθεί και από την ΤΙΜ τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη αλλά ακόμη δεν έγινε τίποτα... Περιμένουμε λοιπόν... eixa akousei/diavasei kapote oti i Blackberry exei kanei symfonia me tin mama Vodafone, oti se opoia xora yparxei Vodafone tha to dinei prota se aftous den ksero vevaia kata poso isxiei afto.. akomi i agora stin ellada einai poli mikri gia Blackberry services opote den ksero kata poso tous symferei na arxizoun na to ypostirizoun oloi.. kai apo oti ematha i kathysterisei tis paroxis tis ypiresias vasika ofeilete sto oti i Blackberry ekane nera me tin ypostiriksi ton ellinikon, logo tis mikris agoras... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaxGraves Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 What is this? :confused: http://www.blackberry.com vasika proorizete poio poli gia etereies den nomizo oti tha voleve poli enan idioti eidika ama einai advanced user Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 eixa akousei/diavasei kapote oti i Blackberry exei kanei symfonia me tin mama Vodafone, oti se opoia xora yparxei Vodafone tha to dinei prota se aftous den ksero vevaia kata poso isxiei afto.. Δεν ξέρω τι συμφωνία υπάρχει με τη Vodafone, η ΤΙΜ όμως έχει ήδη προμηθευτεί δύο διαφορετικά μοντέλα συσκευών που υποστηρίζουν την υπηρεσία και υπάρχουν ήδη και τα πακέτα (πάγια, χρεώσεις κλπ) που θα παρέχονται τόσο σε μεγάλες εταιρίες όσο και σε ατομικές επιχειρήσεις ή ιδιώτες! :) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cool19 Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 αυτο ακριβως ανεφερα πιο πριν ;) για επιλεκτικου τυπου κλειδωματα αναλογως της συσκευης :) Κι εμείς πού θα ξέρουμε τι είναι κλειδωμένο σε κάποια συσκευή??:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaxGraves Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 Δεν ξέρω τι συμφωνία υπάρχει με τη Vodafone, η ΤΙΜ όμως έχει ήδη προμηθευτεί δύο διαφορετικά μοντέλα συσκευών που υποστηρίζουν την υπηρεσία και υπάρχουν ήδη και τα πακέτα (πάγια, χρεώσεις κλπ) που θα παρέχονται τόσο σε μεγάλες εταιρίες όσο και σε ατομικές επιχειρήσεις ή ιδιώτες! :) ti na sou po... edo stin etereia pou eimai to perimenoume to Blackberry pos kai pos idi tin doulevoume tin ypiresia apo Vodafone UK, me roaming ktl.. kai exoume kai arketes syskeves (7100v, 7230 kai 7290) kai oses fores exo epikoinonisei me tin TIM to paizan kinezoi, den kseran tipota.. kai oi protoi pou epikoinonisan mazi mas oti to xoun kai ksekinane einai oi typoi tis Vodafone isos perimenoun na to valei i Vodafone prota xexe :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 Κι εμείς πού θα ξέρουμε τι είναι κλειδωμένο σε κάποια συσκευή??:O 3 λυσεις}η ρωτατε τον υπευθυνο πωλητη κανοντας αν ειναι εφικτο και μια επιτοπια δοκιμη :D [φοβου τους πωλητες και πολλα λογια εκφεροντες]..η διαβαζεις myphone :cool: η αν σου παραμενουν αμφιβολιες :confused: :worry: δεν αγοραζεις την συσκευη παρα μονο σε free :lol: ....τα μεχρι τωρα στοιχεια δειχνουν οτι τα πιο locked ειναι sharp και s.e. αν και απο οτι διαβαζω το 903 εχει ξεκλειδωτο mp3 :confused: Παράθεση http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAAD Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 Mporei kapoios me liga logia na moy ejigisei ti einai to blackberry.Kati me email ktl... einai apo oti exw akoysei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 γειά σε όλους! Έχω το Nokia 6680 (όχι το vodafone live) και θα ήθελα να μάθω αν η υπηρεσία Live TV είναι συμβατη με το συγκεκριμένο κινητο (είχα ακούσει διάφορα...) Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. September 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2005 Mporei kapoios me liga logia na moy ejigisei ti einai to blackberry.Kati me email ktl... einai apo oti exw akoysei. Βασικά είναι μια υπηρεσία η οποία τρέχει επάνω στο GPRS, υποστηρίζεται από κάποιες συγκεκριμένες συσκευές και παρέχει διαχείρηση διαφόρων λογαριασμών e-mail και web browsing... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter Δημ. September 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2005 Ean thes kane ton kopo na diavasis tin prohgoumenh selida! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts