Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Panasonic Vs3

Με τελική τα 216, θα δώσεις λιγότερα απο 150 Ευρώ, για την καλύτερη οθόνη που υπάρχει αυτή τη στιγμή σε κινητό....

:X

δεν νομίζω να κάνει διαφορά.. είναι καθαρά θέμα εντυπώσεων...

Ενδιαφέρουσες και "παράξενες"και των 2 οι προτάσεις. Περίμενα να απαντησουν νοκιάδες και ερικσονάκιδες. Με επιρρεάζεται τώρα. Αυτό το panasonic δεν ήξερα κάν για την ύπαρξή του. Θα το μελετήσω τώρα στην παρουσίαση του myphone.

Περιμένω πάντως και κάποια εναλλακτική πρόταση.

Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC]

Nai

σε πόσους έχει επιστρέψει χρήματα?

Σε εμένα τουλάχιστον δεν έχει επιστρέψει ΑΚΟΜΑ τίποτα.

Η Vodafone ζήτησε συγνώμη μέσω του Δελτίου Τύπου. Αλλά όλοι οι συνδρομητές της δεν γίνεται να μπαίνουν Internet και να βλέπουν τα Δελτία Τύπου της Εταιρίας.

Για μένα τουλάχιστον είναι προτιμώτερο να έβαζε μια διαφήμηση και να ζητούσε συγνώμη στην τηλεόραση. Με αυτό τον τρόπο θα το βλέπαν περισσότεροι συνδρομητές και δεν θα νόμιζαν οτι δεν ζήτησε ούτε συγνώμη ούτε τίποτα.

Samsung S21 Ultra

Καλά εντάξει....περιμένετε εσείς να επιστρέψει χρήματα.Εδώ εκεί που πρέπει να επιστρέψει σε έναν συνδρομητή δεν το κάνει και περιμένετε να το κάνει σε 3.000.000???Εγώ ειλικρινά το ελπίζω αλλά δεν το κόβω.Έχει δείξει πολλές η εν λόγω εταιρεία το πόσο νοιάζεται!
......

.

Η Vodafone ζήτησε συγνώμη μέσω του Δελτίου Τύπου. Αλλά όλοι οι συνδρομητές της δεν γίνεται να μπαίνουν Internet και να βλέπουν τα Δελτία Τύπου της Εταιρίας.

Το Δελτίο Τύπου της 18/8, στο οποίο λέει επι λέξη "η Vodafone αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη για το γεγονός", αναδημοσιεύθηκε σε όλες σχεδόν τις εφημερίδες και παίχτηκε και απο τις ειδήσεις της ΝΕΤ το ΣΚ 20-21/8(δεν ξέρω αν το έπαιξαν τα άλλα κανάλια, ειδήσεις βλέπω συνήθως στη ΝΕΤ).

Οπότε νομίζω οτι οι περισσότεροι συνδρομητές το άκουσαν - έμαθαν... τώρα τι παραπάνω ψάχνει η συγκεκριμένη δημοσκόπηση δεν το κατάλαβα....

Δεν νομίζω οτι υπάρχει περίπτωση να μην δοθούν οι πιστώσεις για τις οποίες δεσμεύτηκαν δημόσια, είπαν μέχρι αρχές Οκτωβρίου, οπότε λίγη υπομονή χρειάζεται....

κανείς; :worry:

K300i asizititi.tha sou stixeisi kamia 30e kai exei ta patna ektos apo BT(exei IR OMWS)egw to pira gia to patera mou kai eimai ipereuxaristimenos.aristi sxesi simis apodosis.an pas se nokia tote 6020 alla proswpika den sto sinistw an kai palia eimoun pfanatikos nokiakias.thewrw oti auti ti stigmi i SE exei ta inia kateme sta kinita kai eidika sta LOW-END devices

http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002

Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde

Βεβαιως και πρεπει να ζητησει συγγνωμη η που***εταιρια!!

Γιατι εκεινη την μερα επεσε ενας γνωστος μου με το μηχανακι και προσπαθουσα να παρω τηλ σε ασθενοφορο και δεν μπορουσα .Ευτυχως περνουσε ενας περαστικος και ειχε αλλη εταιρια και ευτυχως ο φιλος μου δεν ειχε χτυπησει παρα πολυ σοβαρα!!

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...

Παιδιά διαφωνώ ότι αυτό δεν είναι απάτη.

Γιατί όταν παίρνεις τηλέφωνο να ρωτήσεις για τις απεριόριστες κλήσεις την Vodafone και σου λένε πως ναι, αν βάλετε το πρόγραμμα αυτό στην γραμμή αυτήν (την δικιά μου) θα έχετε απεριόριστες ενδοεταιρικές κλήσεις χωρίς να διευκρινίζεις πως ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ τα τάδε εταιρικά πακέτα, τότε αυτό είναι ΑΠΑΤΗ.

Η εσκεμμένη (κατά την προσωπική μου άποψη) απόκρυψη αυτού του όρου του προγράμματος χρήσης είναι απάτη.

Γιατί όταν τους πήρα τηλέφωνο έδωσα τα στοιχεία μου και έβλεπαν όλες τις γραμμές.

Αυτοί μου είπαν αν θέλω να τους στείλω ΦΑΞ με το αίτημα να αλλάξω τις γραμμές, χωρίς να μου διευκρινίσουν ότι πρέπει να αλλάξει και το τρίτο τηλέφωνο πακέτο.

Και τον προηγούμενο μήνα μου είχαν αλλάξει πρόγραμμα χρήσης στο δεύτερο κινητό (του προσέθεσαν αυθαίρετα απεριόριστες ενδοεταιρικές κλήσεις που είναι +15 Ευρώ/μήνα χωρίς να το ζητήσω).

Μετά από αρκετά τηλέφωνα μου είπαν πως ήταν δικό τους λάθος και θα μου έπέστρεφαν την διαφορά στον επόμενο λογαριασμό.

Στον επόμενο λογαριασμό (τον τελευταίο που πήρα δηλαδή) μου επιστράφηκε μέρος του ποσού και όχι όλο, αλλά δεν έχω πλέον την διάθεση να κάνω σκηνικό για 3 Ευρώ περίπου που είναι η διαφορά...

Αυτά τα ολίγα για την αγαπητή VODAFONE.

Μαλιστα οποτε το μονο που μενει να μου απαντηθει σχετικα με τις βραδινες κλησεις ειναι κατα ποσα λεπτα χρονου ομιλιας απο τα 500 που θα εχω μετα τις 9 το βραδυ πρεπει να μιλαω για να πουμε οτι με συμφερει.

Π.χ. με 7,5 ευρω παγιο που εχει αν μιλαω 250 ή 300 λεπτα απο τα 500 με συμφερει ή οχι τελικα ??

Thx και τα παιδια που ηδη απαντησαν.

Μαλιστα οποτε το μονο που μενει να μου απαντηθει σχετικα με τις βραδινες κλησεις ειναι κατα ποσα λεπτα χρονου ομιλιας απο τα 500 που θα εχω μετα τις 9 το βραδυ πρεπει να μιλαω για να πουμε οτι με συμφερει.

Π.χ. με 7,5 ευρω παγιο που εχει αν μιλαω 250 ή 300 λεπτα απο τα 500 με συμφερει ή οχι τελικα ??

Thx και τα παιδια που ηδη απαντησαν.

Επειδή φαντάζομαι ότι όλοι βαριόμαστε να κάνουμε έρευνα τιμών και μετά διαιρέσεις προσθέσεις και πολλαπλασιασμούς, γιατί δεν κάνεις εσύ τις πράξεις για να μας πεις... :p

Εγώ πάντως το είχα όλον τον Αύγουστο που ήμουν διακοπές και μετά βίας κατάφερα να μιλήσω 100 λεπτά από τα 500 (πραγματικά έκανα προσπάθειες για να πάρω τηλέφωνα...) Τελικά το απενεργοποίησα...

Επειδή φαντάζομαι ότι όλοι βαριόμαστε να κάνουμε έρευνα τιμών και μετά διαιρέσεις προσθέσεις και πολλαπλασιασμούς, γιατί δεν κάνεις εσύ τις πράξεις για να μας πεις... :p

Εγώ πάντως το είχα όλον τον Αύγουστο που ήμουν διακοπές και μετά βίας κατάφερα να μιλήσω 100 λεπτά από τα 500 (πραγματικά έκανα προσπάθειες για να πάρω τηλέφωνα...) Τελικά το απενεργοποίησα...

Σα να βλεπω οτι δεν πολυαξιζει . Ειδικα αν εχεις κοψει ολες τις κλησεις σε σταθερα (οπως εγω) ... Μονο για voda 500 λεπτα δεν τα φτανεις που να χτυπιεσαι ! :lol:

Sony Ericsson K700 ανεπιφύλακτα!!

Τώρα που ήρθαν τα Κ750 και V600 έχει πέσει η τιμή του Κ700 σε πολύ μα πολύ λογικό επίπεδο για αυτά που προσφέρει!

Και συγνώμη να ζητήσει ρε παιδιά, δεν καταλαβαίνω τι θα κερδίσουμε. Απολύτως τίποτα. (Γραπτά στο δελτίο τύπου έχει ζητήσει συγνώμη).

Πάλι θα αρχίσουμε τα γνωστά... "Από τότε που βγήκε η συγνώμη...", οπότε καλύτερα να μην γίνει και τόσο ρόμπα. Αφήνει το θέμα να ξεχαστεί. Όσο το σκαλίζει τόσο θα παραμένει στην επιφάνεια.

Sony Ericsson K700 ανεπιφύλακτα!!

Τώρα που ήρθαν τα Κ750 και V600 έχει πέσει η τιμή του Κ700 σε πολύ μα πολύ λογικό επίπεδο για αυτά που προσφέρει!

πολυ πιο ακριβω και σχεδον με 0 διαφορες.απλα παραπανω μνημη και λιγο καλυτερη καμερα και οθονη.δεν ειναι αμελητεα αυτα αλλα για καποιον που θελει ενα απλο οικονομικοτατο κινητο και να τα εχει ολα τοτε παει σε Κ300 αν προτιμηση την SONY ERICSON

http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002

Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde

To thema einai oti xalai posa xrhmata ayth h etaireia gia diafhmisis den mpori na vali 1 diafhmisi zitontas signomh apo tous sindromites tis!?

Να κανει οτι και η Φαγε που μια εβδομαδα ζητουσε συγγνωμη με τις διαφημισεις της!!

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...

Και εγω εκει καταληγω . Υπαρχει περιορισμος μονο σε vodafone & σταθερα αλλα αν εχει κανεις καλο προγραμμα οπως εχω εγω vod. 240 δυσκολα θα το χρειαστει τοσο πολυ. Ειδικα αν τον καλυπτει αυτο το ηδη υπαρχων προγραμμα εννοω.

Ισως ομως να αξιζει για να μειωσει κανεις το σταθερο του τηλ και παλι ισως ομως.

paidia epeidi eleipa gia diakopes ekeini tin periodo... borei kapios me liga logia na grapsei se ena post ti provlimata dimiourgi8ikan stis 17 kai 18 augoustou???

thanks

Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω thread όπου έχουν γράψει αρκετοί για τα προβλήματα που αντιμετώπισαν:

Vodafone: Γενικό πρόβλημα δικτύου

Βεβαιως και πρεπει να ζητησει συγγνωμη η που***εταιρια!!

Γιατι εκεινη την μερα επεσε ενας γνωστος μου με το μηχανακι και προσπαθουσα να παρω τηλ σε ασθενοφορο και δεν μπορουσα .Ευτυχως περνουσε ενας περαστικος και ειχε αλλη εταιρια και ευτυχως ο φιλος μου δεν ειχε χτυπησει παρα πολυ σοβαρα!!

Βέβαια υπάρχει και ο αριθμός έκτακτης ανάγκης (112). Δεν χρειάζεται να δουλέυει η Vodafone για να τον πάρεις....

Samsung S21 Ultra

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned