tiffany Δημ. November 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2020 Οι εταιρίες δίκιο έχουν. Σαν ιδιωτικές εταιρίες ΔΕΝ μπορούν να στείλουν χρέη στην Εφορία. Και το ποσό που θα αφήσεις θα είναι πολύ μικρό ώστε να σε κυνηγήσουν με δικαστήρια. Οπότε αν φύγεις τους πιστολιάζεις και τέλος. ΑΛΛΑ................. Εδώ και κάποια χρόνια έχει φτιαχτεί ο ΤΗΛΕΓΝΟΥΣ ο οποίος είναι ο αντίστοιχος Τειρεσίας των τηλεπικοινωνιών. Αν εσύ σπάσεις το συμβόλαιο και το υπόλοιπο σου είναι τέτοιο που σε κατατάσσει εκεί τότε έχεις πρόβλημα. Θα μπεις σε μαύρη λίστα και απλά θα μείνεις εκεί που είσαι. 'Οταν τελειώσει το συμβόλαιό σου με την εταιρία σου ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!!!! Εννοείται πως η εταιρία σου θα ξέρει πως είσαι μέσα στους κακοπληρωτές οπότε χαιρετάς και όποιες εκπτώσεις είχες. Γι' αυτό σκεφτόμαστε διπλά που βάζουμε υπογραφή και το κυριότερο. Εμείς ΔΕΝ είμαστε οι "έξυπνοι" και οι εταιρίες χαζές. Αυτές είναι που έχουν στρατιές δικηγόρων και διασυνδέσεις με το Νομοθέτη. Εμείς μόνο χαμένοι είμαστε από τέτοιες "εξυπνάδες". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilbaba Δημ. December 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2020 Καλησπέρα σας, έχετε υπ ' όψιν αν μπορώ να ζητήσω επανενεργοποίηση δυο παλιών μου καρτοκινητών αριθμών όσο και να κοστίζει ? Μπορεί να έχουν περάσει και 2 χρόνια σε "ακινησία". Όταν τα καλώ , στο ένα νούμερο ακούγεται μύνημα "ο αριθμός δεν χρησιμοποιείται" και στο άλλο ακούγεται "ο συνδρομητής δεν δέχεται προσωρινά κλήσεις". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2020 Στο δεύτερο ίσως ναι, το πρώτο οχι. Γενικά μπορείς να ανακτήσεις αριθμό μέσα σε 6 μήνες από την ημερομηνία που έληξε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2020 Θα πας σε ένα καταστημα ή θα καλέσεις την εξυπηρέτηση πελατών. Αν δεν πέρασαν 19 μήνες από την τελευταία ανανέωση ( 6 μήνες από την απενεργοποίηση του αριθμού ) θα τα πάρεις πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. December 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2020 Εδώ και κάποια χρόνια έχει φτιαχτεί ο ΤΗΛΕΓΝΟΥΣ ο οποίος είναι ο αντίστοιχος Τειρεσίας των τηλεπικοινωνιών. Αν εσύ σπάσεις το συμβόλαιο και το υπόλοιπο σου είναι τέτοιο που σε κατατάσσει εκεί τότε έχεις πρόβλημα. Θα μπεις σε μαύρη λίστα και απλά θα μείνεις εκεί που είσαι. 'Οταν τελειώσει το συμβόλαιό σου με την εταιρία σου ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!!!! Εννοείται πως η εταιρία σου θα ξέρει πως είσαι μέσα στους κακοπληρωτές οπότε χαιρετάς και όποιες εκπτώσεις είχες. Απο που προκύπτουν όλα αυτά τα τρομολαγνικά; Ναι, έχει φτιαχτεί για τους κακοπληρωτές ο Τηλέγνους, αλλά τι σχέση έχει αυτο με το σπάσιμο του συμβολαίου σου και τη ρητρα πρόωρης αποχώρησης; Τα πραγματα είναι απλα: αν έχεις χρωστούμενα σε μια εταιρία, και κανεις φορητοτητα, πολυ απλα η εταιρία δεν προχωράει τη φορητότητα! Για τις "μαύρες λίστες" και τους "αποκλεισμούς απο εκπτώσεις" έχεις κάποια σχετική εμπειρία και τα λες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2020 Απο που προκύπτουν όλα αυτά τα τρομολαγνικά; Ναι, έχει φτιαχτεί για τους κακοπληρωτές ο Τηλέγνους, αλλά τι σχέση έχει αυτο με το σπάσιμο του συμβολαίου σου και τη ρητρα πρόωρης αποχώρησης; Τα πραγματα είναι απλα: αν έχεις χρωστούμενα σε μια εταιρία, και κανεις φορητοτητα, πολυ απλα η εταιρία δεν προχωράει τη φορητότητα! Για τις "μαύρες λίστες" και τους "αποκλεισμούς απο εκπτώσεις" έχεις κάποια σχετική εμπειρία και τα λες; Εμένα με πήρε εισπρακτική για 43€ . Και τώρα που το γράφω, δεν το πιστεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. December 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2020 Εμένα με πήρε εισπρακτική για 43€ . Και τώρα που το γράφω, δεν το πιστεύω. Το ποσό αυτό προέκυψε από ρήτρα πρόωρης αποχώρησης ή από καθυστέρηση πληρωμών (αν θέλεις λες). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2020 Το ποσό αυτό προέκυψε από ρήτρα πρόωρης αποχώρησης ή από καθυστέρηση πληρωμών (αν θέλεις λες). Ούτε το ένα ούτε το άλλο. Άλλαξα κανονικά εταιρεία το υπόλοιπο ήταν 43€. Με πήρε λοιπόν η εισπρακτική σε λιγότερο από 30 ημέρες και μου πρότεινε να δώσω τα μισά και να λήξει το θέμα. Ακόμα, και ΤΩΡΑ αναρωτιέμαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. December 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2020 Απο που προκύπτουν όλα αυτά τα τρομολαγνικά; Ναι, έχει φτιαχτεί για τους κακοπληρωτές ο Τηλέγνους, αλλά τι σχέση έχει αυτο με το σπάσιμο του συμβολαίου σου και τη ρητρα πρόωρης αποχώρησης; Τα πραγματα είναι απλα: αν έχεις χρωστούμενα σε μια εταιρία, και κανεις φορητοτητα, πολυ απλα η εταιρία δεν προχωράει τη φορητότητα! Για τις "μαύρες λίστες" και τους "αποκλεισμούς απο εκπτώσεις" έχεις κάποια σχετική εμπειρία και τα λες; Τρομολαγνικά;;; Αν εγώ τώρα κάνω φορητότητα η εταιρία μου είναι υποχρεωμένη να με αφήσει αν έχω πληρώσει τους λογαριασμούς μου. Η μόνη προυπόθεση φορητότητας είναι ο ενεργός αριθμός. Τίποτε άλλο. Αν δεν έχεις φραγή πας όπου θες. Για όλα τα υπόλοιπα διάβασε στο site τους http://www.telegnous.gr/el/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. December 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2020 Ούτε το ένα ούτε το άλλο. Άλλαξα κανονικά εταιρεία το υπόλοιπο ήταν 43€. Με πήρε λοιπόν η εισπρακτική σε λιγότερο από 30 ημέρες και μου πρότεινε να δώσω τα μισά και να λήξει το θέμα. Ακόμα, και ΤΩΡΑ αναρωτιέμαι... Χρυσέ μου ανθρωπε, τα 43€ που σου ζητάνε από πού προέκυψαν; Αυτό σε ρωτάω. Από το μυαλό τους το έβγαλαν; ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τρομολαγνικά;;; Αν εγώ τώρα κάνω φορητότητα η εταιρία μου είναι υποχρεωμένη να με αφήσει αν έχω πληρώσει τους λογαριασμούς μου. Η μόνη προυπόθεση φορητότητας είναι ο ενεργός αριθμός. Τίποτε άλλο. Αν δεν έχεις φραγή πας όπου θες. Για όλα τα υπόλοιπα διάβασε στο site τους http://www.telegnous.gr/el/ Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε! Θέλεις να απαντήσεις λίγο επί του θέματος; Ξέρεις κάποιον που τον έχει βάλει στη μαύρη λίστα ο Τηλέγνους; ΝΑ του έχουν κοπεί εκπτώσεις και προσφορές; Πετάς μια πρόταση και δεν τρέχει τίποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2020 Χρυσέ μου ανθρωπε, τα 43€ που σου ζητάνε από πού προέκυψαν; Αυτό σε ρωτάω. Από το μυαλό τους το έβγαλαν; ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε! Θέλεις να απαντήσεις λίγο επί του θέματος; ΥΠΟΛΟΙΠΟ του λογαριασμού. Ούτε πέναλτυ ούτε τίποτα. ΥΓ. Απλά, υποθέτω ότι το έδωσαν ΑΜΕΣΩΣ στην εισπρακτική με την λογική ότι αφού έφυγε σιγά μην πληρώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. December 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2020 ΥΠΟΛΟΙΠΟ του λογαριασμού. Ούτε πέναλτυ ούτε τίποτα. ΥΓ. Απλά, υποθέτω ότι το έδωσαν ΑΜΕΣΩΣ στην εισπρακτική με την λογική ότι αφού έφυγε σιγά μην πληρώσει. Εντύπωση μου κάνει. Εγω σε οσες εταιρίες ήθελα να κανω φορητότητα, δεν την προχωρούσαν εαν δεν πληρωνα τον τελικο λογαριασμό με τους οποιους συμψηφισμους οφειλών. Το οποιο είναι και πιο λογικό και πιο οικονομικο απο το να αναθετουν στις εισπρακτικές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2020 Εντύπωση μου κάνει. Εγω σε οσες εταιρίες ήθελα να κανω φορητότητα, δεν την προχωρούσαν εαν δεν πληρωνα τον τελικο λογαριασμό με τους οποιους συμψηφισμους οφειλών. Το οποιο είναι και πιο λογικό και πιο οικονομικο απο το να αναθετουν στις εισπρακτικές. Μα ΔΕΝ έκανα φορητότητα. Είχε ΛΗΞΕΙ το συμβόλαιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 Εμένα με πήρε εισπρακτική για 43€ . Και τώρα που το γράφω, δεν το πιστεύω. Απο αυτο εμείς έπρεπε να καταλάβουμε οτι: -το ποσό αφορούσε απλήρωτο υπόλοιπο λογαριασμού -δεν έχεις κάνει φορητότητα -εχεις συμβόλαιο που δε το εχεις σπασει Εμ γράφεις ασχετα σε νήμα που μιλαει για το πέναλτι σε σπάσιμο συμβολαίου το οποίο συνδέεται με φορητότητα, εμ θες να καταλάβουμε τι εννοείς μυρίζοντας τα νυχια μας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 Εμένα με πήρε εισπρακτική για 43€ . Και τώρα που το γράφω, δεν το πιστεύω.Από 10 και μετά σε κυνηγάνε(τον φίλο μου έτρεξαν για 17 ευρώ δικαστήρια όταν έκανα αποχώρηση από συμβόλαιο πλήρωσε ένα ποσό και του έμειναν αυτά τα 17 ευρώ ) Έτσι ουσιαστικά στην καλύτερη θα γλυτώσεις κάνα 10 ευρώ σε όλες της άλλες περιπτώσεις θα σε κηνηγανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomberb17 Δημ. December 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2020 Καλημέρα σε όλους, βρίσκομαι στο εξωτερικό και το κινητό μου το έχω την περισσότερη ώρα κλειστό. Εδώ και 3+ βδομάδες περίπου παίρνω μηνύματα ότι με καλούν διάφοροι αριθμοί από την Αγγλία. Όλοι οι αριθμοί καλούν ακριβώς 5 φορές. Μίλησα με τη Vodafone στο chat και νίπτουν τας χείρας τους. Προφανώς και είναι spam/κακόβουλοι κλπ αλλά το θέμα έχει καταντήσει ενοχλητικό. Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό; Screenshots παρακάτω για να καταλάβετε τι εννοώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2020 Νομίζω ότι όλοι οι αριθμοί καλούν ακριβώς 5 φορές γιατί δεν κρατάει περισσότερες το σύστημα της Vodafone :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. December 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2020 Βρίσοκομαι Αθήνα και έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα! Με καλούν συνέχεια από το καλοκαίρι από Αγγλία άσχετοι αριθμοί. +44, κάποιες φορές πιο σπάνια έχω δει και κάτι Αυστρία. Το καλοκαίρι το φαινόμενο ήταν έντονο. Κάθε μέρα είχα τουλάχιστον 4-5 κλήσεις. Τώρα έχει αραιώσει κάπως. Παρατήρησα ότι όταν το σήκωνα (και δε μιλαγε κανεις) τόσο πιο συχνά με έπαιρναν. Από τότε που δε σηκώνω την κλήση ή τη διώχνω έχει αραιώσει. Το ίδιο πρόβλημα έχει και ένας φιλος μου με cosmote. Επειδη κάποιες φορές με εχουν παρει με αγγλικό νούμερο και κάτι εταιρίες για trading χρηματιστήριο κτλ δεν ξέρω μήπως σχετίζεται κάπως αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. December 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2020 Και εμένα το ίδιο μου συμβαίνει. Καθημερινά με έχουν ζαλίσει, δεν προλαβαίνω να τα βάλω στη μαύρη λίστα και με καλούν ξανά. Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2020 Ο αριθμός σας τι πρόθεμα έχει; Τους πήρατε από αυτά τα πακέτα που κυκλοφορούν ανά σειρές (πχ φοιτητικά ή προνομιακά που διαφέρουν τα 2-3 τελευταία ψηφία μόνο); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2020 Πώς ξαναπαιρνουν αφού είναι σε Black list ; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2020 Η κλήση γίνεται κανονικα, απλά σε εσενα δεν χτυπάει. Ενημερώνεσαι για το ότι σε κάλεσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2020 Τρόπος να μην γίνεται ούτε αυτό υπάρχει; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. December 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2020 Καλημέρα σε όλους, βρίσκομαι στο εξωτερικό και το κινητό μου το έχω την περισσότερη ώρα κλειστό. Εδώ και 3+ βδομάδες περίπου παίρνω μηνύματα ότι με καλούν διάφοροι αριθμοί από την Αγγλία. Όλοι οι αριθμοί καλούν ακριβώς 5 φορές. Μίλησα με τη Vodafone στο chat και νίπτουν τας χείρας τους. Προφανώς και είναι spam/κακόβουλοι κλπ αλλά το θέμα έχει καταντήσει ενοχλητικό. Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό; Screenshots παρακάτω για να καταλάβετε τι εννοώ.. Λογικά είσαι Αγγλία.Λες να σε καλούν να σε ενημερώσουν για κρουσματα κλπ απο το NHS; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2020 Τρόπος να μην γίνεται ούτε αυτό υπάρχει; Ανάλογα το κινητό, μπορείς να επιλέξεις να μην σου έρχονται ειδοποιήσεις για τις αποκλεισμένες κλήσεις. Από το δίκτυο, θα έρχεται πάντα μήνυμα εκτός αν απενεργοποιήσεις ολικά την ειδοποίηση κλήσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts