Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έλα Αλέκοοοοοοοοο!!!!! Πόσο κοστίζει η αλλαγή πακέτου αλα καρτ?? Πόσο?? Χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα ! Και ποσες μέρες κάνουν να γίνει η αλλάγή? Πόσες?? Χα χα χα χα χα χα χα χα !!!!!!!!!!!!!!!

Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές!

http://www.youtube.com/irinifitness

Αναρωτιέμαι...

Αυτό το "Mobile Office" πουλάει?

Πόσες κάρτες έχει πουλήσει η ελληνική Voda?

Δε θυμάμαι όταν "ξεκίνησε" το Office να έγινε σωστό promotion... κάτι από το V-Shop, μέσω e-mail... :wacko: Διαγωνισμός... τπτ!

ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ "VODA ΧΩΡΕΣ" ... με το που αγόραζες την κάρτα, σου παρείχαν με 30 euro για 3-5 μήνες flat rate "GPRS Wireless Internet", χωρίς περιορισμούς σε ΜΒ! Εδώ... δεν έγινε τπτ! Ένα κίνητρο, δεν έδωσαν οι Vodafoνάνθρωποι. :D

Οι κάρτες θα πάνε "χαμένες" ... σε 10 μήνες θα υπάρχουν νέες κάρτες, στην ίδια περίπου τιμή! Αν "ακούει" κανένας... κάντε καμιά κίνηση του τύπου " Χριστουγεννιάτικη προσφορά " :: με κάθε αγορά της "Mobile Connect Card", flat rate for 3-5 months.

Δε θα "χάσετε"

Κάρτα 297.36 + (30 * 18%) * 5 = 297.36 + 177 = 474.36 (5μηνη εκδοχή).

Ας ελπίσουμε... ότι κάποιος θα "ακούσει". :happy:

ΑΑΑ... και κάτι ακόμα! Τηλεοπτικά... δεν έχει διαφημιστεί αυτό το Voda Mobile Office... ξέρεις πως θα δει το ασύρματο "Internet" (σε laptop... στην εργασία, στις διακοπές, σε ταξίδια-roaming) ένας επαγγελματίας κτλ.? Δεν έχουν χρόνο όλοι οι επαγγελματίες να διαβάζουν myPhone ή να επισκέπτονται Vodafone Shop... "ειδήσεις" στην TV, όμως, θα δουν!

Vodafone Στρουμφοχωριό, ακούει? :alien: :lol: :p

Τι άλλο να ζητήσουμε? Καμία ιδέα?

Κατά 99.9% μας "διαβάζουν". :wacko:

Αρχικό Μήνυμα από τον SuRfer

Αναρωτιέμαι...

Αυτό το "Mobile Office" πουλάει?

Πόσες κάρτες έχει πουλήσει η ελληνική Voda?

Δε θυμάμαι όταν "ξεκίνησε" το Office να έγινε σωστό promotion... κάτι από το V-Shop, μέσω e-mail... :wacko: Διαγωνισμός... τπτ!

ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ "VODA ΧΩΡΕΣ" ... με το που αγόραζες την κάρτα, σου παρείχαν με 30 euro για 3-5 μήνες flat rate "GPRS Wireless Internet", χωρίς περιορισμούς σε ΜΒ! Εδώ... δεν έγινε τπτ! Ένα κίνητρο, δεν έδωσαν οι Vodafoνάνθρωποι. :D

Οι κάρτες θα πάνε "χαμένες" ... σε 10 μήνες θα υπάρχουν νέες κάρτες, στην ίδια περίπου τιμή! Αν "ακούει" κανένας... κάντε καμιά κίνηση του τύπου " Χριστουγεννιάτικη προσφορά " :: με κάθε αγορά της "Mobile Connect Card", flat rate for 3-5 months.

Δε θα "χάσετε"

Κάρτα 297.36 + (30 * 18%) * 5 = 297.36 + 177 = 474.36 (5μηνη εκδοχή).

Ας ελπίσουμε... ότι κάποιος θα "ακούσει". :happy:

ΑΑΑ... και κάτι ακόμα! Τηλεοπτικά... δεν έχει διαφημιστεί αυτό το Voda Mobile Office... ξέρεις πως θα δει το ασύρματο "Internet" (σε laptop... στην εργασία, στις διακοπές, σε ταξίδια-roaming) ένας επαγγελματίας κτλ.? Δεν έχουν χρόνο όλοι οι επαγγελματίες να διαβάζουν myPhone ή να επισκέπτονται Vodafone Shop... "ειδήσεις" στην TV, όμως, θα δουν!

Vodafone Στρουμφοχωριό, ακούει? :alien: :lol: :p

Τι άλλο να ζητήσουμε? Καμία ιδέα?

Κατά 99.9% μας "διαβάζουν". :wacko:

Oι πωλησεις του εχουν ξεπερασει καθε προσδοκια.

Αν πας κατα αεροδρομιο μερια, θα δεις και promotion και εκπτωσεις...

Αρχικό Μήνυμα από τον TakeOverNet

Oι πωλησεις του εχουν ξεπερασει καθε προσδοκια.

Αν πας κατα αεροδρομιο μερια, θα δεις και promotion και εκπτωσεις...

!!!!!!

Θα με τρελάνεις?

Κάθε βδομάδα... ταξιδεύω με αεροπλάνο, οπότε "βλέπω".

Που -ακριβώς- είδες το promotion? Τις αφίσες στο parking???

Ποιες εκπτώσεις? Αύριο θα "περάσω" από το αεροδρόμιο... σε ποιο "σημείο" θα βρω εκπτώσεις? ... Για να "ρωτήσω"! :confused:

Εγώ... ο επαγγελματίας, βλέπω την αφίσα "Vodafone Μοbile Office" - The World's largest Mobile Office... τι θα καταλάβω? Δεν υπάρχει ουσιαστική "ενημέρωση".

"Κάθε προσδοκία" ??? :lol: :lol:

Καλά... με έπεισες! Περιμέναμε να πουλήσουμε π.χ. 50 κάρτες και πουλήσαμε 70. Σε σχέση με άλλες χώρες... αναλογικά είμαστε προς το τέλος. Τεσπα... περιμένουμε, μήπως ακούσει κάποιος αθρωπος :cry: ... να "φέρει" -ξανά- στην επιφάνεια το Mobile Office. Έχω την εντύπωση ότι το "ξέχασαν" ... μη μου πείτε ότι αρκετά "πούλησε". Θα ξανα-γελάσω! :lol: :lol:

Αρχικό Μήνυμα από τον Stratos

uparxei mia prosfora -50 euro stin timi tis kartas auti tin epoxi...

Και το κουπονι για αυτην την εκπτωση το παιρνεις απο το αεροδρομιο... :o

Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό μήνυμα από τον/την TakeOverNet

Αρχικό Μήνυμα από τον Stratos

uparxei mia prosfora -50 euro stin timi tis kartas auti tin epoxi...

Και το κουπονι για αυτην την εκπτωση το παιρνεις απο το αεροδρομιο... :o

Psss! 50 OLOKLHRA EURO! TROMERH PROSFORA! :D Se poio "simeio" tou El. Venizelos? Sto Bussiness tis Aegean Air den exo dei kati... "simantiko simeio"! Den einai kinitro to -50 euro... min koroideuomaste! Anyway, tsifoutides! Xristougenna erxontai, kante kamia gennaia prosfora... flat rate for 3 months? :)

Επιτρέπεται η πώληση προϊόντων - υπηρεσιών... άλλων δικτύων στα καταστήματα Vodafone? Μήπως στα franchise επιτρέπεται, αν και μόνο αν δεν πωλούνται ανταγωνιστικά "προϊόντα" ?

Τι εννοώ?

"Είδα" σε Voda Shop, Tellas & Q-Telecom (σταθερή & καρτοκινητή).

Είναι "νόμιμο" να συμβαίνει κάτι τέτοιο? Και αν ναι... ΟΚ τα σταθερά εναλλακτικών παρόχων... αλλά Q- sim Cards σε Voda Shop??? :worry:

nope den einai (6)

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Αρχικό Μήνυμα από τον dimangelid

Wirelessly posted (EricssonT39/R202)

To eho kanei afto opos grafo sto proto minima.akoma na me paroun tilefono...to heirotero diktio ehei pleon i vodafone.ntropi tous :mad:

Kala file ayto na legete,giati otan tous ekraza egw gia th vodafone oti einai poly mapa alla mou legane oloi,epeidh allaksa kai ta tria diktya dhlwnw ka8ara oti sto monadiko diktyo sto opoio eixa polla problhmata epikoinwnias htan h vodafone kai oxi h telestet pou tin exoune 8apsei oloi :devil: :devil: :devil:

Γεια σε ολους.

Ηθελα να κανω μια ερωτηση και ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις.

Πριν 6μηνες εκανα μια συνδεση στην Vodafone στο προγραμμα 120 χωρις πιστωτικη. Οταν διαπιστωσα αργοτερα οτι υπαρχει φραγη διεθνων κλησεων, αιτηθηκα την εξοφληση των λογαριασμων μεσω πιστωτικης (αυτο εγινε ενα μηνα μετα, ισως λιγο περισσοτερο)

ΟΜΩΣ, απο την πρωτη κιολας ημερα που πηρα το κινητο, δεχομαι τηλεφωνηματα με αποκρυψη, μηνυματα απο ιντερνετ χωρις στοιχεια και χωρις συγκεκριμενο περιεχομενο του τυπου "hfdjhgsdgyeioyu84t84ty8904t9ufieoyf8eywhgoiuyv rfugriogfuiguf9urw" και επιθυμω την αλλαγη του αριθμου κλησης.

Και το γαμωτο της υποθεσης ειναι οτι δεν ειχα δωσει σε κανεναν τον αριθμο τις πρωτες ημερες (ηθελα να φορτισει το κινητο σωστα, να ενεργοποιησω υπηρεσιες, ΜΜS, GPRS, VODAFONE LIVE, κτλ κτλ) οποτε το πρωτο μηνυμα το εστειλα 4 ημερες μετα..

Ολα αυτα για τη γενικη κατασταση.

Αυτο που με ενδιαφερει ειναι το εξης. Θελω να κανω αλλαγη του αριθμου κλησης μου κατ' επιλογη . Υπαρχουν 2-3 νουμερα τα οποια μου αρεσουν ιδιαιτερως και ειναι ελευθερα. Λεει οτι δε χρησιμοποιουνται. Οταν πηρα τηλεφωνο στο cc μου ειπαν να κανω την αιτηση μου μεσω ενος Vodafone-shop και απο 'κει θα παρω την απαντηση μου. Τους ειπα οτι δεν εχω προβλημα να χρεωθω οποιοδηποτε ποσο αρκει να ικανοποιηθει το αιτημα μου. Και σας ρωταω, εαν ξερει κανεις αν γινεται, αν θα γινει στη δικη μου περιπτωση, καμια συμβουλη οτιδηποτε.

Επισης, μου ειπαν, οτι αν γινει τελικα η αλλαγη, η μειωση του παγιου θα γινει σε 12 μηνες απο την αλλαγη και επιδοτηση -αν θα υπαρχει ως τοτε- θα δοθει με την μειωση του παγιου. Δε με απασχολει τοσο αυτο, οσο το οτι μεχρι τωρα σε 6 μηνες εχω κανει λογαριασμους 930ευρω. Λογικα δε θα υπαρξει σοβαρη επιδοτηση αν παραμεινω με τον ιδιο αριθμο? Και τελικα τι ακριβως ισχυει με την επιδοτηση? Ακουσα οτι μετραει και η υπαρξη πιστωτικης καρτας. Εγω δηλαδη, που την ενσωματωσα μετα, θα μετρησει αραγε?

Ευχαριστω πολυ και με συγχωρειτε για το μακροσκελες μηνυμα μου.

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Gia proth fora exo kanei sindesh me vodafone kai den katalaveno merika pragmata :(

1)o logariasmos den hr8e se ena mhna alla se 20 meres!giatiii? :mad:

2)leei oti to pagio einai 27 euro enw exw voda 120 me 19 euro pagio!

3)Einai logiko afou exw milisei ligotero apo 2 wres (pou einai dorean),na exw steilei 10 sms kai 3 mms kai na erxetai o logariasmos 36 euro? :stupid:

plz paidia :confused: isos akougetai gelio se merikous pou exoun sundesh but den katalavenw tpt :alien:

Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

Εγώ πάντως απο οσο ξέρω, κάνεις την αίτηση στο Voda shop και μετά απο κάποιες μέρες (δεν θυμάμαι πόσες) σε παίρνουν τηλ. και σου λένε "ο αριθμός σας άλλαξε και απο σήμερα είναι 694ΧΧΧΧΧΧΧ" οπότε δήλαδη δεν σου δίνουν δυνατότητα να επιλέξεις. Μπορεί όμως να κάνω και λάθος... :worry:

Xiaomi 13T User

Previously

Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2

Μπορείς άνετα να ζητήσεις αλλαγή αριθμού σε Vodafone shop αλλά δεν μπορείς να επιλέξεις εσύ αριθμό, ούτε καν από κάποια λίστα. Θα σου δώσουν ότι αριθμό θέλουν...

Για τις υπόλοιπες απορίες δεν γνωρίζω, αν θέλεις από δευτέρα μπορώ να μάθω έγκυρα τι ισχύει

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Φίλε brutus85 είναι απόλυτα λογικό να έχεις απορίες απο την στιγμή που απέκτησες κάτι καινούριο οπότε μην αγχώνεσαι. :)

1) Το σε πόσες μέρες θα σου έρθει ο πρώτος λογαριασμός είναι καθαρά θέμα του πότε τιμολογήθηκες στην εταιρεία. Πράγμα που σημαίνει οτι ο πρώτος λογαριασμός μπόρει να έρθει και σε 10 μέρες μετά την σύνδεση μπορεί να κάνει και πάνω απο μήνα.

2) Επίσης στον πρώτο λογαριασμό χρεώνεσαι πάντα ενάμιση πάγιο προκείμενου οι πληρωμές των παγίων απο εδω και πέρα να είναι ένα μήνα μπροστά. Τι εννόω: Παρατήρησε οτι το χρόνικο διάστημα που σου χρεώνεται το πάγιο δεν είναι πχ. απο 15/11/2003 εώς 15/12/2003 αλλά απο 20/11/2003 εώς 31/12/2003 περίπου και μιλώντας υποθετικά πάντα. Αυτο συμβαίνει μόνο στον πρώτο λογαριασμό και το κατάστημα που έκανες την σύνδεση όφειλε να σε ενημερώσει γι' αυτό. Απο εδώ και πέρα (απο τον δεύτερο λογαριασμό) θα σου χρεώνεται ακριβώς ενας μήνας πάγιο και ακριβώς το ποσό των 19 ευρώ (+Φ.Π.Α.) και για τον επόμενο λογαριασμό έκδοσης Δεκεμβρίου θα πληρώνεις το πάγιο Ιανουαρίου όπως και κάθε μήνα.

3) Αύτο που λές συμβαίνει λόγω όλων των παραπάνω και είναι λόγικο για τον πρώτο λογαριασμό.

Ελπίζω να σε κάλυψα! Αν είναι κάτι που δεν κατάλαβες κάνε ένα ακόμα post και θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω... :happy:

Xiaomi 13T User

Previously

Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2

1. Ο λογαριασμός δεν εκδίδεται ένα μήνα μετά τη σύνδεση αλλά κάποια τυχαία ημερομηνία την πρώτη φορά και φυσικά μετά την ίδια ημέρα κάθε μήνα

2. Το πάγιο πάντα προπληρώνεται οπότε εσύ πλήρωσες πάγιο για τις 20 μέρες από την ημέρα της σύνδεσης έως την ημέρα της έκδοσης του λογαριασμού και για τις 30 ημέρες μετά την έκδοση του, πάγιο για 50 ημέρες δηλαδή. Φυσικά όταν θα ζητήσεις διακοπή της σύνδεσης ο τελευταίος λογαριασμός δεν θα έχει πάγιο.

3. Αν το πάγιο ήταν σύνολο για τις 50 ημέρες 27 ευρώ, με το φπα πάει 31 και κάτι συν 3 ευρώ ο φόρος κινητής τηλεφωνίας (είναι 1,5 ευρώ αν ο λογαριασμός είναι κάτω από 30 ευρώ, αν τα ξεπερνάει είναι 3 ευρώ)

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Ακριβώς μάλλον θα είναι κάποιο ιδιόκτητο κατάστημα που θα έχει απλά απ' έξω τα διακριτικά της Vodafone...

Xiaomi 13T User

Previously

Πιστέυω τώρα οτι και οι δύο μας σε καλύψαμε πλήρως...! :D

Xiaomi 13T User

Previously

Οπότε μάλλον τελικά δεν έκανα και εγω λάθος σε αυτά που σου έλεγα...

Xiaomi 13T User

Previously

Μαθε αν μπορεις.

Δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ περιπτωση λοιπον? Μεσο δε παιζει

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Παιδιά γειά,

Μόλις τον Ιούνιο γραφτήκαμε στο εταιρικό πακέτο Business Plus 3 με τα 3 λεπτά δωρεάν χρόνο ομιλίας ανά ενδοεταιρική κλήση.

Τότε ήταν καινούργιο πρόγραμμα.

Αυτό τον μήνα και πριν περάσει χρόνος από τότε που ξεκίνησε αυτό το πρόγραμμα, η Vodafone το κατάργησε και με το ίδιο πάγιο έχεις 45 λεπτά δωρεάν επικοινωνίας με τα εταιρικά τηλέφωνα (χωρίς περιορισμό 3 λεπτών ανά κλήση). Βέβαια όλα αυτά θα γίνουν αφού συμπληρωθεί χρόνος παραμονής στο παλιό πρόγραμμα.

Μας στείλαν και επιστολή όπου μας εξηγούν πως το κάνανε αυτό για το καλό μας. Τώρα πως τα απεριόριστα τρίλεπτα δεν μας συνέφεραν τόσο όσο το τωρινό 45λεπτό ένας Θεός ξέρει και η vodafone.

Η δε ελάχιστη χρέωση από τα 20 δευτερόπεπτα πήγε στα 30 :!:

Για να πούμε και την αλήθεια ακόμη και με το νέο πρόγραμμα τα εταιιρικά συμφέρουν σε σχέση με τα απλά, απλώς όλη αυτή η ιστορία σαν παγίδα μου φάνηκε.

Συγγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα, αλλά δεν θεωρώ τίμιο να καταργείται ένα καλό πρόγραμμα αμέσως μόλις κλείσει χρόνο (και κάπου ήθελα να τα πω)

Δυστυχώς έχω περάσει μια παρόμοια κατάσταση με το δικό μου νούμερο. Το έχω 2 χρόνια τώρα και όμως ακόμα και μέχρι πριν από λίγο καιρό έπαιρναν τηλέφωνο και μου ζητούσαν πάντα την "'Αντα"... Το νούμερο είναι πολύ εύκολο και δεν ξέρω πόσο καιρό πριν το πάρω ήταν ανενεργό αλλά υποψιάζομαι όχι πολύ. Το θέμα είναι ότι τελευταία κατάλαβα ότι συνέβαινε κάτι χειρότερο. Φαίνεται ότι αυτή η "κυρία" (για να μην την χαρακτηρίσω αλλιώς) παρότι δεν είχε πλέον το νούμερο αυτό, εξακολουθούσε να το δίνει σε διάφορους, υποθέτω σε όσους ήθελε να ξεφορτωθεί... Προφανώς πολύ θα ήθελα να είχα τα στοιχεία της αλλά η vodafone δεν μπορεί να με βοηθήσει σ'αυτό, όπως δεν μπορούσε να με βοηθήσει όταν συζητώντας το πρόβλημα με το cc μου είπαν ότι αν θέλω να αλλάξω νούμερο θα μπω στο πάγιο του πρώτου χρόνου πάλι ή κάτι τέτοιο. Το οποίο είναι εντελώς απαράδεκτο... Τώρα βέβαια δεν ξέρω τι ισχύει.

Μετά από όλα αυτά, αυτό που βγάζω σαν συμπέρασμα είναι ότι είμαστε εντελώς απροστάτευτοι στις προθέσεις του κάθε γελοίου. Δεν υπάρχει ούτε νομικό πλαίσιο ούτε τίποτα, ο καθένας κάνει ό,τι θέλει.

φιλε μου ολλες οι εταιριες το εκαναν με τα 3 λεπτα , τωρα τι παιχτηκε και εγινε αυτο μονο αυτοι ξερουν , το πιο πιθανων ειναι οτι δεν ηταν συμφερον τους να συνεχιζουν να δινουν 3λεπτα
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Τουλαχιστον η επιστολη της Βονταφον ηταν σοβαρη. Τι να πουν και οι καραγκιοζηδες της κοσμοτε με την γελοια επιστολη τους (που υποτιμα και προσβαλλει την νοημοσυνη του συνδρομητη με αυτα που γραφει). Τα 3λεπτα τα κοψανε επειδη μεγαλος ογκος συνδρομητων ειχε μεταφερθει απο τα καρτοκινητα και τα απλα συμβολαια σε εταιρικα και επειδη χωρις να παιρνουν λεφτα τα δικτυα τους τιγκαρανε τα δικτυα...

Απο μια αποψη καλα εκαναν γιατι σχεδον οποιος ξερω με εταιρικο το ξεσκιζε και του εκανε καταχρηση ακομα και οταν δεν χρειαζοταν να παρει καποιο τηλ. Απο την αλλη για τους επαγγελματιες ειναι λιγακι ασχημο αυτο αλλα δεν πειραζει, κανουμε ενα 500-600αρι πακετο κανονικου συμβολαιου και παιρνουμε τηλ οπου θελουμε χωρις να σκεφτομαστε τι δικτυο εχει ο καλουμενος...

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned