mona-liza Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 Αυτή που θα είναι μεγάλη πουστι@ θα είναι να χαμηλώσουν τις βιντεοκλήσεις και να αυξήσουν τις φωνητικές έτσι ώστε να έχουν μικρή διαφορά.Άρα άμα γίνει κάτι τέτοιο προφανώς και οι περισσότεροι θα χρησιμοποιούν τη βιντεοκλήση.Θα λένε δε βαριέσαι μωρέ για 10 λεπτά το λεπτό παραπάνω? Δε γ@..εται?Έτσι θα μας τα παίρνουν και από εκεί χωρίς να το καταλαβαίνουμε.. Η VODAFONE KAI H ΚΑΘΕ VODAFONE ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ,ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΧΡΕΩΝΕΣΑΙ ΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!!! Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Passenger1 Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΟΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ,ΛΑΘΟΙ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΤΥΧΕ ΕΓΩ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΕΣΑ ΣΤΗ VODAFONE ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΗΚΑ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΜΟΝΟ ΤΗ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ!!! XAΛΑΡΩΣΤΕ! Εδώ ΔΕΝ είναι δικαστήριο..Τις απόψεις μας λέμε, ΠΑΝΤΑ όμως με σεβασμό και ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ..Το να εκθέτεις κάποιον είναι πάντα η εύκολη λύση. Όπως κι οι χαφιεδίστικες ατάκες "EΛΑTE PRIVE με PM να σας πω πως τον λένε τον ΚΑΚΟ ΞΕΡΟΛΑ της VODA να τον μάθετε κι εσείς τον παλιοχαρακτήρα" H M A Ρ Τ Ο Ν !!!! Παραπέμπουν αυτές οι θέσεις αγαπητέ DimAng σε άλλες εποχές, συγκεκριμένα του αξέχαστου κ. Αρτέμη Μάτσα! Δεκτή η αγανάκτηση για λάθος απαντήσεις, αλλά ο τρόπος που το χειριζόμαστε παίζει ρόλο πάντα.. Συμφωνώ απόλυτα με CTBill.. Aλλά ΔΕΝ κατάλαβα την απάντηση της MONA-LIZA..ΠΩΣ δηλαδή θα ακούσουμε και την άλλη πλευρά;;; Προτείνετε Ιερά (WEB) εξέταση με WEB camera και των δύο πλευρών;;; Και στο τέλος ψηφοφορία από τα μέλη του forum και ο χαμένος στην πυρά; ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 Η VODAFONE KAI H ΚΑΘΕ VODAFONE ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ,ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΧΡΕΩΝΕΣΑΙ ΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!!! Xίλια δίκια έχεις!:)Εγώ μιλάω για το κατά πόσο θα μπορεί η υπηρεσία αυτή να προχωρήσει με αυτές τις τιμές.Ακόμα και το 0,01€/sec της cosmote που ανέφερε ο φίλος πιο πάνω, αν βάλεις και το Φ.Π.Α. έρχεται πάλι στα 0,71€/λεπτό. Και πάλι πολλά μου φαίνονται εμένα.. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 Xίλια δίκια έχεις!:)Εγώ μιλάω για το κατά πόσο θα μπορεί η υπηρεσία αυτή να προχωρήσει με αυτές τις τιμές.Ακόμα και το 0,01€/sec της cosmote που ανέφερε ο φίλος πιο πάνω, αν βάλεις και το Φ.Π.Α. έρχεται πάλι στα 0,71€/λεπτό. Και πάλι πολλά μου φαίνονται εμένα.. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ!! Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THOUVOU Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ.ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΤΗΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕRNΕΤ, ΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ .ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΤΩ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΠΑΝΩ.ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ .ΠΑΝΤΩΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΩΝ ΧΡΕΩΣΕΩΝ ΓΙΑ VOICE CALL ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΚΙΝ.ΤΗΛΕΦ.ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ 90% ΤΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΒΑΣΗΣ ΕΧΕΙ 2G ΚΙΝΗΤΑ. Παράθεση Οι ληστές ζητούν ή τα λεφτά ή τη ζωή σου. Οι γυναίκες και τα δυο :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ.ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΤΗΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕRNΕΤ, ΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ .ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΤΩ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΠΑΝΩ.ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ .ΠΑΝΤΩΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΩΝ ΧΡΕΩΣΕΩΝ ΓΙΑ VOICE CALL ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΚΙΝ.ΤΗΛΕΦ.ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ 90% ΤΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΒΑΣΗΣ ΕΧΕΙ 2G ΚΙΝΗΤΑ. ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΕ,ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΜΟΥ ΙΔΙΟΣ!ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ VIDEO KΛΗΣΗ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΡΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΩ,ΦΩΝΑΖΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ! Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THOUVOU Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ...........Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ. ***PASSENGER1 ΣΩΣΤΟΣ*** Παράθεση Οι ληστές ζητούν ή τα λεφτά ή τη ζωή σου. Οι γυναίκες και τα δυο :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 XAΛΑΡΩΣΤΕ! Εδώ ΔΕΝ είναι δικαστήριο..Τις απόψεις μας λέμε, ΠΑΝΤΑ όμως με σεβασμό και ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ..Το να εκθέτεις κάποιον είναι πάντα η εύκολη λύση. Όπως κι οι χαφιεδίστικες ατάκες "EΛΑTE PRIVE με PM να σας πω πως τον λένε τον ΚΑΚΟ ΞΕΡΟΛΑ της VODA να τον μάθετε κι εσείς τον παλιοχαρακτήρα" H M A Ρ Τ Ο Ν !!!! Παραπέμπουν αυτές οι θέσεις αγαπητέ DimAng σε άλλες εποχές, συγκεκριμένα του αξέχαστου κ. Αρτέμη Μάτσα! Δεκτή η αγανάκτηση για λάθος απαντήσεις, αλλά ο τρόπος που το χειριζόμαστε παίζει ρόλο πάντα.. Συμφωνώ απόλυτα με CTBill.. Aλλά ΔΕΝ κατάλαβα την απάντηση της MONA-LIZA..ΠΩΣ δηλαδή θα ακούσουμε και την άλλη πλευρά;;; Προτείνετε Ιερά (WEB) εξέταση με WEB camera και των δύο πλευρών;;; Και στο τέλος ψηφοφορία από τα μέλη του forum και ο χαμένος στην πυρά; ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ :) ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ,ΑΠΛΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΕΡΜΗΝΕΥΕΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ. Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomorrow Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 sygnomi alla den einai aparaitito to videocall.ine mia ipiresia POLITELIAS pisteyo kai gia ayto einai logiko na exei AKRIBH xreosi.Otan apo Politelia ginei kathmerino idos tote tha pesei i timi.etsi nomizo. Παράθεση χρηστης:9210i,3650,GD87,8310,3510i, P800 παλαιοτερα : 768,V50,Τ28S,T68,7650 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THOUVOU Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 ΣΩΣΤΑ!!!!! ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ! ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ , ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΟΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΕΣ!!! VOICECALL ONLY Παράθεση Οι ληστές ζητούν ή τα λεφτά ή τη ζωή σου. Οι γυναίκες και τα δυο :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANGEL7 Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 XAΛΑΡΩΣΤΕ! Εδώ ΔΕΝ είναι δικαστήριο..Τις απόψεις μας λέμε, ΠΑΝΤΑ όμως με σεβασμό και ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ..Το να εκθέτεις κάποιον είναι πάντα η εύκολη λύση. Όπως κι οι χαφιεδίστικες ατάκες "EΛΑTE PRIVE με PM να σας πω πως τον λένε τον ΚΑΚΟ ΞΕΡΟΛΑ της VODA να τον μάθετε κι εσείς τον παλιοχαρακτήρα" H M A Ρ Τ Ο Ν !!!! Παραπέμπουν αυτές οι θέσεις αγαπητέ DimAng σε άλλες εποχές, συγκεκριμένα του αξέχαστου κ. Αρτέμη Μάτσα! Δεκτή η αγανάκτηση για λάθος απαντήσεις, αλλά ο τρόπος που το χειριζόμαστε παίζει ρόλο πάντα.. Συμφωνώ απόλυτα με CTBill.. Aλλά ΔΕΝ κατάλαβα την απάντηση της MONA-LIZA..ΠΩΣ δηλαδή θα ακούσουμε και την άλλη πλευρά;;; Προτείνετε Ιερά (WEB) εξέταση με WEB camera και των δύο πλευρών;;; Και στο τέλος ψηφοφορία από τα μέλη του forum και ο χαμένος στην πυρά; ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ :) ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΒΑΛΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ & ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΥΣΧΗΜΟ ΤΡΟΠΟ.ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ & ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΛΛΟΣ.ΛΙΓΗ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΑΜΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΑΝΤΑ ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ BOYFRIEND VIDEO CALL AI EXEIΣ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΟΥ ΤΟ ΧΑΛΙ!! Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THOUVOU Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!!!!! Παράθεση Οι ληστές ζητούν ή τα λεφτά ή τη ζωή σου. Οι γυναίκες και τα δυο :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΑΜΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΑΝΤΑ ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ BOYFRIEND VIDEO CALL AI EXEIΣ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΟΥ ΤΟ ΧΑΛΙ!! Χαλάρωσε..:) Αν είναι να έχεις boyfriend και στο δικό σου το μυαλό θα πρέπει να είσαι 24h/24ωρο βαμμένη, τότε το πρόβλημα το έχεις εσύ..:) Στο θέμα μας τώρα.Αυτή τη στιγμή, ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό των κινητών τηλεφώνων που κυκλοφορούν στα χέρια των Ελληνάρων είναι 3G.Σαφώς και αυτήν τη στιγμή η βίντεοcall είναι πολυτέλεια , αλλά όλες οι "εικονικές" ανάγκες κάπως έτσι ξεκινάνε.Του χρόνου τέτοια περίοδο τα μισά κινητά τηλέφωνα στην Ελλάδα θα είναι 3G.Και οι περισσότεροι θα τα πέρνουν για videocall και όχι για 3G modem και τέτοιες ιστορίες.Η ιστορία με τα mms έχει δείξει ότι μυαλό δεν βάζουν οι εταιρείες.Περιμένουμε και την κίνηση της Q-telecom από τις 31 Μαρτίου και μετά, αν και νομίζω ότι στα ίδια επίπεδα θα κινηθεί και με τις υπόλοιπες... Νομίζω ότι έτσι θα γίνει και με το 3G..Θα πρέπει να αρχίσουν να βγαίνουν πακέτα με δωρεάν χρόνο ...βιντεοομιλίας(:)) με πάγιο μπας και σιγά σιγά συνηθήσουμε και από πολυτέλεια γίνει και αυτό απαραίτητο για την επικοινωνία μας. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 Χαλάρωσε..:) Αν είναι να έχεις boyfriend και στο δικό σου το μυαλό θα πρέπει να είσαι 24h/24ωρο βαμμένη, τότε το πρόβλημα το έχεις εσύ..:) Στο θέμα μας τώρα.Αυτή τη στιγμή, ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό των κινητών τηλεφώνων που κυκλοφορούν στα χέρια των Ελληνάρων είναι 3G.Σαφώς και αυτήν τη στιγμή η βίντεοcall είναι πολυτέλεια , αλλά όλες οι "εικονικές" ανάγκες κάπως έτσι ξεκινάνε.Του χρόνου τέτοια περίοδο τα μισά κινητά τηλέφωνα στην Ελλάδα θα είναι 3G.Και οι περισσότεροι θα τα πέρνουν για videocall και όχι για 3G modem και τέτοιες ιστορίες.Η ιστορία με τα mms έχει δείξει ότι μυαλό δεν βάζουν οι εταιρείες.Περιμένουμε και την κίνηση της Q-telecom από τις 31 Μαρτίου και μετά, αν και νομίζω ότι στα ίδια επίπεδα θα κινηθεί και με τις υπόλοιπες... Νομίζω ότι έτσι θα γίνει και με το 3G..Θα πρέπει να αρχίσουν να βγαίνουν πακέτα με δωρεάν χρόνο ...βιντεοομιλίας(:)) με πάγιο μπας και σιγά σιγά συνηθήσουμε και από πολυτέλεια γίνει και αυτό απαραίτητο για την επικοινωνία μας. Συμφωνώ μαζί σου φίλε μου ότι αργά ή γρήγορα τα videocalls θα γίνουν μέρος της ζωής μας... Το θέμα είναι ότι αν η πολιτική των εταιρειών είναι "να βγάλουμε όσο πιο πολλά μπορούμε" τότε απλά θα αργήσει πολύ περισσότερο να καθιερωθεί η τεχνολογία αυτή (και άρα να αποσβέσουν και οι εταιρείες τις επενδύσεις που κάνανε για την ανάπτυξή της). Αντίθετα αν ακολουθήσουν μια πολιτική λογικών και ελκυστικών χρεώσεων τότε σιγά σιγά ο κόσμος θα εξοικειωθεί με τις βιντεοκλήσεις, που προσωπικά τη θεωρώ μαζί με το mobile TV τις μόνες υπηρεσίες που έχουν τη δυνατότητα προς το παρόν να στηρίξουν το 3G στην χώρα μας όπου ο κόσμος ποσώς ενδιαφέρεται για το internet, κι έτσι οι εταιρείες θα "ξεχρεώσουν" και πιο γρήγορα από τις επενδύσεις που κάνανε στα δίκτυα νέας γενιάς. Βέβαια ας μην ξεχνάμε ότι τα δίκτυα τρίτης γενιάς δίνουν πολλαπλάσια χωρητικότητα για κλήσεις φωνής οπότε δεν πρέπει να παραβλέπουμε το γεγονός ότι πλέον οι εταιρείες θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ακόμα πιο ελκυστικές τις τιμές των φωνητικών κλήσεων και έτσι να δώσουν περαιτέρω ώθηση σε αυτή την υπηρεσία που είναι ουσιαστικά και η βάση όλων των δικτύων κινητής! Δηλαδή ας μην ξεχνάμε ότι εκτός των άλλων το 3G ήρθε και για να τονώσει και την "παραμελημένη" φωνή! Από εκεί και πέρα τα videocalls μόνο και μόνο επειδή απαιτούν τη χρήση hands-free και να κοιτά ο χρήστης στην κάμερα, είναι εκ των πραγμάτων πιο δύσκολο να χρησιμοποιηθούν σε απαιτητικές καθημερινές συνθήκες όπου γίνεται και η περισσότερη χρήση της κινητής (δηλαδή στο δρόμο, στο αυτοκίνητο ή στη δουλειά) και θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούνται μόνο στον ελεύθερο χρόνο και για φιλικές επικοινωνίες-διασκέδαση... Το βαρύ φορτίο της επικοινωνίας θα συνεχίσει κατά την γνώμη μου να το σηκώνει η φωνητική τηλεφωνία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psaraks Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 Έχει κανείς άλλος πρόβλημα τις τελευταίες ημέρες με το vodafone mail. Εδώ και λίγες ημέρες δεν μπορώ να κάνω log in και τα καταφέρνω τελικά μετά από αρκετή ώρα. Φταίει κάτι σε μένα μόνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psaraks Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 Μάλλον γενικό είναι το πρόβλημα πάντως... εδώ και λίγες ημέρες έχω κι εγώ ακριβώς τα ίδια συμπτόματα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=60005 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 Και εμένα τα ίδια έκανε το απόγευμα το vodafone mail μέσω pop3..εβγαζε σφάλμα πως το password είναι λάθος. Μετα έστρωσε...το παθάινει που και που... Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 μια χαρά μου δουλεύει... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psaraks Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 Δεν το κάνει πάντα... πρέπει να πέσεις στην περίπτωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 Paidia xerei kapoios ypey8yna an ginetai na exw pagio kai cu sthn idia karta telika? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KillaBee Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 Και σε μένα με pop3 έχει πρόβλημα εδώ και μέρες. Το webmail είναι ΟΚ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos Δημ. February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 Paidia xerei kapoios ypey8yna an ginetai na exw pagio kai cu sthn idia karta telika? ΝΑΙ, από 21/2... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=59844 Παράθεση Q σου λεβέντη μου!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 Epitelous htan kairos...eyxaristw xrhsto Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 προς bel: Πότε έγινε αυτό που περιγράφεις; Αν θυμάσαι όνομα υπαλλήλου ή την θέση του στείλτα μου με pm. Ή να σου στείλω εγώ το όνομα μήπως το θυμηθείς. Φίλε ήταν μόλις είχε βγεί το vodafone live δηλαδή πρίν απο περίπου 2 χρόνια. Όπως καταλαβαίνεις είναι δύσκολο μετά απο τόσο καιρό να θυμάμαι το όνομα του τύπου.Πάντως είμαι σίγουρος οτι ήταν στο τμήμα internet,μάλιστα μου είχε κάνει κάποια εντύπωση οτι με συνδέσανε με το συγκεκριμένο τμήμα για κάτι που δεν έχει και τοση σχέση με internet. :confused: Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts