sacram73gr Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 εμενα μου λεγανε κατι κινεζικα να ζητησω αναλυτικο λογαριασμο με κοστος 30 ευρω και για τον επομενο οχι για τις καταναλωσεις απλα εκλεισα τις 3g δυνατοτητες και αμα με ξαναδουν πελατη θα ειναι αυγουστο στις διακοπες μεχρι τοτε καλη τυχη στην χρεωκοπια τους... Παράθεση δεν ειμαι fanboy εχω και τις 3 κονσολες ps2-ps3-ps4 bbmD8924F0F gd90/gd92/t610/k750i/k770/htc wildfire/lgp990/xperias/tipo/nokiax/lgl50/blackberryz10/iphone4s,5,5s,5c,6,6s,7,8,X,XS galaxytab2/ipadmini4/ipadAir1,2,Pro/XperiaZ3tablet/S2tab8"9.7"/S3tab9.7΄ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Παρεπιπτόντως, κοίταξα τις τιμές της Vodafone Ρουμανίας για την ίδια υπηρεσία. 0.75 Ευρώ την ημέρα για 75ΜΒ. Συγκρίνετε αυτό με το 1 Ευρώ την ημέρα για 10 που δίνει η Ελλάδας! Τα υπόλοιπα πακέτα είναι 2 Ευρώ τα 50 MB, και 4 Ευρώ τα 250 MB. Enjoy. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Μπορείς. Η λέξη internet ως apn. Και καθάρισες. Παιδια λιγο βοηθεια θελω σε αυτο, εβαλα την καρτα sim που εχω για internet (USB vodafone 1gb/μηνα) στο τηλεφωνο μου ideos x5 android 2.2 παταω - ρυθμισεις - ασυρματου & δικτιου - δικτυα κινητης τηλεφωνιας - ονοματα σημειου προσβασης - Vf Live - APN και το εκανα ''internet'' (το APN) αλλα δεν δουλευει....τι κανω λαθος? :( Η ενεργοποηση δεδομενων ειναι ενεργη. Ευχαριστω. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 αν δε κάνω λάθος το APN είναι web.session Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaradeRo Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Τελικά, το 1€ την ημέρα ισχύει αυτόματα για όλους τους συνδρομητές χωρίς data plan ή πρέπει να ενεργοποιηθεί με κάποιον τρόπο; Παράθεση Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Τελικά, το 1€ την ημέρα ισχύει αυτόματα για όλους τους συνδρομητές χωρίς data plan ή πρέπει να ενεργοποιηθεί με κάποιον τρόπο; Για ολους χωρις ενεργοποιηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Παρεπιπτόντως, κοίταξα τις τιμές της Vodafone Ρουμανίας για την ίδια υπηρεσία. 0.75 Ευρώ την ημέρα για 75ΜΒ. Συγκρίνετε αυτό με το 1 Ευρώ την ημέρα για 10 που δίνει η Ελλάδας! Τα υπόλοιπα πακέτα είναι 2 Ευρώ τα 50 MB, και 4 Ευρώ τα 250 MB. Enjoy. Καμμία σχέση οι μισθοί της Ρουμανίας με τους μισθούς στην Ελλάδα. Πρέπει να είσαι πλούσιος στην Ρουμανία για να μπορείς να ξοδέψεις 0.75 τη μέρα Χ 30 μέρες = 22.5 ευρώ με μισθούς 150-200 ευρώ τον μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 (edited) αν δε κάνω λάθος το APN είναι web.session Κατι παει να γινει..! Με αυτο τωρα μου βγαζει το σημα επανω ''G'' και ''H'' με τα βελακια, τα μικρα βελακια αναβει μονο το αριστερα. Στελνει και sms. Οι υπολοιπες ρυθμησεις ειναι: VfLive web.session (!) 213.249.19.49 5080 user **** * δεν εχει οριστει δεν εχει οριστει δεν εχει οριστει 202 05 δεν εχει οριστει default,supl Με το στικακι επρεπε να ανοιξω το Vodafone Mobile Connect και να κανω στο πινακα ελεγχου ''συνδεση'' για να εχω προσβαση στο ιντερνετ. Μπορω να στειλω sms σε υπηρεσια της vodafone και να μου στειλει sms με της ρυθμησεις? υπαρχει νουμερο για αυτο? Ευχαριστω και παλι. Edited April 30, 2011 by Karthan7 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Κατι παει να γινει..! Με αυτο τωρα μου βγαζει το σημα επανω ''G'' και ''H'' με τα βελακια, τα μικρα βελακια αναβει μονο το αριστερα. Στελνει και sms. Οι υπολοιπες ρυθμησεις ειναι: VfLive web.session (!) 213.249.19.49 5080 user **** * δεν εχει οριστει δεν εχει οριστει δεν εχει οριστει 202 05 δεν εχει οριστει default,supl Με το στικακι επρεπε να ανοιξω το Vodafone Mobile Connect και να κανω στο πινακα ελεγχου ''συνδεση'' για να εχω προσβαση στο ιντερνετ. Μπορω να στειλω sms σε υπηρεσια της vodafone και να μου στειλει sms με της ρυθμησεις? υπαρχει νουμερο για αυτο? Ευχαριστω και παλι. ότι σου έχω με κόκκινο αφαίρεσε τα και άφησε τα πεδία κενά VfLive web.session (!) 213.249.19.49 5080 user **** * δεν εχει οριστει δεν εχει οριστει δεν εχει οριστει 202 05 δεν εχει οριστει default,supl Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Το "internet" πρέπει να είναι το σωστό apn, δοκίμασε να κάνεις New APN. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Στο συμβόλαιο γράφει πιο είναι το ποσό της επιδότησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 (edited) ότι σου έχω με κόκκινο αφαίρεσε τα και άφησε τα πεδία κενά VfLive web.session (!) 213.249.19.49 5080 user **** * δεν εχει οριστει δεν εχει οριστει δεν εχει οριστει 202 05 δεν εχει οριστει default,supl Καλημερα και ευχαριστω! Με αυτες τις ρυθμησεις με βαζει σε μια σελλιδα της vodafone οι οποια λεει ''καλωσορισατε στην υπηρεσια vodafone καρτοinternet'' (εχω 1gb/μηνα με συμβολαιο 1 ετος) και μου εχει ενα κουτακι να γραψω ''εισαγωγη κωδικου προσβασης'' το οποιο μεσα γραφει ''αν εχετε αγορασει μια προπληρωμενη καρτα ή εχετε λαβει κωδικο μεσω sms εισαγετε τον κωδικο της καρτας εδω'' φιλε IVIetaCreatoR με το ''internet'' δεν κανει τιποτα..... δεν ξερω να φτιαξω new APN... Edited May 1, 2011 by Karthan7 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Με το ΑΡΝ Internet πρέπει να αφαιρέσεις την διεύθηνση του proxy 213..... Μετα θα σου δουλέψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 (edited) Με το ΑΡΝ Internet πρέπει να αφαιρέσεις την διεύθηνση του proxy 213..... Μετα θα σου δουλέψει Δεν δουλευει ουτε με αυτο....:( Αν παρω τηλεφωνο στο 1399 να τους πω αυτο που θελω να κανω, θα μου στειλουν τις ρυθμησεις με sms ή δεν επιτρεπεται αυτο?(μην βρω και το μπελα μου). Edited May 1, 2011 by Karthan7 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Δεν δουλευει ουτε με αυτο....:( Αν παρω τηλεφωνο στο 1399 να τους πω αυτο που θελω να κανω, θα μου στειλουν τις ρυθμησεις με sms ή δεν επιτρεπεται αυτο?(μην βρω και το μπελα μου). Αλλαξε το web.session σε internet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Αλλαξε το web.session σε internet Οταν το εχω web.session(παντα χωρις το 213...) και παω να μπω στο ιντερνετ με παει σε μια σελλιδα της βονταφον που λεει για ενεργοποιηση καρτοιντερνετ με καποιους κωδικους. Οταν το εχω σε internet(παντα χωρις το 213...) και παω να μπω στο ιντερντ δεν με βαζει καθολου και μου βγαζει μηνυμα οτι ''δεν υπαρχει συνδεση στο ιντερνετ''. :( Ευχαριστω. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Αν έχεις ρυθμίσεις vodafone live κάπου του λέει να χειροποίητο proxy πρέπει να το βγάλεις .καλύτερα κάλεσε 1399 πάτα 9 είναι δωρεάν το αρμόδιο τμήμα Internet . Θα σε βοηθήσουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Αν έχεις ρυθμίσεις vodafone live κάπου του λέει να χειροποίητο proxy πρέπει να το βγάλεις .καλύτερα κάλεσε 1399 πάτα 9 είναι δωρεάν το αρμόδιο τμήμα Internet . Θα σε βοηθήσουν Αν παρω τηλεφωνο στο 1399 να τους πω αυτο που θελω να κανω, επιτρεπεται ή οχι αυτο? Μην βρω και το μπελα μου. Ρωταω γιατι η βονταφον δινει το internet με usb στικ για χρηση σε Y/H. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Θα βάλεις το USB stick Θα ανοίξεις το πρόγραμμα σου και θα πας στο Help-Diagnostics - Network Βοήθεια - Διαγνωστικά - Δίκτυο Εκεί θα δεις το σωστο APN Εμένα μου βγάζει wapkarta.vodafone.gr για συμβόλαια και web.session αν βάλω καρτοκινητό. Δες και εσένα πιο σου βγάζει Από κει και πέρα Θα δούμε . Το Wapkarta.vodafone.gr πάντως παίζει με proxy , Δεν απαγορεύεται πάντως να το βάλεις σε κινητό τηλέφωνο. Το πολύ πολύ να σου πει η εξυπηρέτηση ότι δεν μπαίνει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Επειδή ο αδερφός μου θα πάει σε μια πόλη για σπουδές σκέφτηκα τη λύση του mobile broadband για να έχει και internet. Βλέπω ένα πρόγραμμα συμβολαίου το 5GB φοιτητικό με 12,5 ευρώ το μήνα με την προσφορά.. Σκέφτομαι όμως τι γίνεται αν καταναλωθούν όλα τα gb... Γίνεται να βάλουμε να σταματήσει η σύνδεση στο internet μόλις φτάσουμε στα 5 gb και να μην μας αφήνει να μπούμε μετά στο internet?? Γιατί πολύ το φοβάμαι αυτό.. Ή να προτιμήσω τη λύση της κάρτας και να χω το κεφάλι μου ήσυχο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Επειδή ο αδερφός μου θα πάει σε μια πόλη για σπουδές σκέφτηκα τη λύση του mobile broadband για να έχει και internet. Βλέπω ένα πρόγραμμα συμβολαίου το 5GB φοιτητικό με 12,5 ευρώ το μήνα με την προσφορά.. Σκέφτομαι όμως τι γίνεται αν καταναλωθούν όλα τα gb... Γίνεται να βάλουμε να σταματήσει η σύνδεση στο internet μόλις φτάσουμε στα 5 gb και να μην μας αφήνει να μπούμε μετά στο internet?? Γιατί πολύ το φοβάμαι αυτό.. Ή να προτιμήσω τη λύση της κάρτας και να χω το κεφάλι μου ήσυχο? Ας βάλει naked adsl. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Ας βάλει naked adsl. Πρώτη φορά το ακούω αυτό :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Πρώτη φορά το ακούω αυτό :blink: Χωρίς τηλέφωνο. Γύρω στα 15€ έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Χωρίς τηλέφωνο. Γύρω στα 15€ έχει. Μπορείς να μου δώσεις κάποιο link να κοιτάξω? Σε ποια εταιρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Ψάξε στα site των εταιρειών. Η Cyta δίνει 4Mbps με 16€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts