psofa Δημ. June 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2010 καραμέλα απο παγωτομάνια! σοκολάτα οικογενειακό nirvana καραμέλα +σοκολάτα+βανίλια status τα αγαπημένα μου!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. June 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2010 Scandal κυπελλακι με μπισκοτο ..και πολλα πολλα αλλα.... αμετρητα... :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2010 Scandal κυπελλακι με μπισκοτο ..και πολλα πολλα αλλα.... αμετρητα... :lol: :lol: :lol: Δηλαδή το οικογενειακό σε χαλάει; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. June 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2010 Δηλαδή το οικογενειακό σε χαλάει; :rolleyes: Oχι καλε γιατι να με χαλαε? :lol: παγωτο να ναι :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. June 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2010 Scandal κυπελλακι με μπισκοτο ..και πολλα πολλα αλλα.... αμετρητα... :lol: :lol: :lol: Εγω προτιμω το Scandal σοκολατα με τα κομματακια σοκολατας μεσα... σοκο-λαση. Οργασμος σκετος ειναι... αλλα οχι το μικρο, αυτο δεν φτανει ουτε για τη γευση. Το οικογενειακο ειναι οτι πρεπει να καθησει ενα ατομο να το φαει το βραδυ!! :p :D Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 εμένα μου αρέσουν τα ξυλάκια που έχουν σοκολάτα μέσα και έξω. :drool: γενικά όμως όλα τα παγωτά είναι ωραία. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sportguy Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 δοκιμασε φετος τα car'dor της algida κατι μικρα σαν τα οικεγενεικα αλλα ατομικα... γευση κρεμα και καραμελα... πολυ καλο!!!!! δεν ξερω αμα ειναι καινουργιο αλλα φετος το ανακαλυψα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreaming Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 Κούκις,Στρατσιατέλα,Φερρέ!!!!Και απο έτοιμα nirvana,magic,καιμάκι!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_vp Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 (edited) Κατά σειρά προτίμησης: 1. Status cookies: (σου φτιάχνει το κέφι!) :D 2. Scandal vanilla secrets (μερικοί λένε ότι είναι αφροδισιακό!) :p 3. Πύραυλος 4Χ4 σοκολάτα :D Edited July 11, 2010 by VeCo Αφαίρεση αχρείαστης μορφοποίησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 Μου άρεσε πολύ ένα παγωτό που έφαγα στη Θεσσαλονίκη πρόσφατα σε ένα φούρνο στην Εγνατία, αν δεν κάνω λάθος λέγεται ble. Εκεί έχει διάφορες περίεργες γεύσεις, από αυτές δοκίμασα το παγωτό μάνγκο με κρόκο κοζάνης και παγωτό με γεύση μέλι και γλυκάνισο αν θυμάμαι καλά. Φοβερό παγωτό, εκεί πάνω ξέρουνε να τρώνε, εδώ Αθήνα είμαστε έτη φωτός πίσω. Πέρα από αυτά όμως μου αρέσει το παγωτό που φτιάχνω μόνος μου στην παγωτομηχανή μου που επιλέγω εγώ τι βάζω μέσα και ξέρω και τί υλικά χρησιμοποιώ ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Μου άρεσε πολύ ένα παγωτό που έφαγα στη Θεσσαλονίκη πρόσφατα σε ένα φούρνο στην Εγνατία, αν δεν κάνω λάθος λέγεται ble. Εκεί έχει διάφορες περίεργες γεύσεις, από αυτές δοκίμασα το παγωτό μάνγκο με κρόκο κοζάνης και παγωτό με γεύση μέλι και γλυκάνισο αν θυμάμαι καλά. Φοβερό παγωτό, εκεί πάνω ξέρουνε να τρώνε, εδώ Αθήνα είμαστε έτη φωτός πίσω. Πέρα από αυτά όμως μου αρέσει το παγωτό που φτιάχνω μόνος μου στην παγωτομηχανή μου που επιλέγω εγώ τι βάζω μέσα και ξέρω και τί υλικά χρησιμοποιώ ;) Πέτυχες τυχαία το μαγαζί με το καλύτερο παγωτό στην πόλη. :p Γενικά, το συγκεκριμένο μαγαζί είναι απίστευτο και το ξέρουν οι ψαγμένοι που νυχτοπερπατούν στην πόλη, την επόμενη φορά δοκίμασε και την πίτσα του, δεν την βρίσκεις πουθενά αλλού. Πολύ λεπτή ζύμη, φρεσκότατα υλικά, γενικά θυμίζει ιταλική πίτσα και όχι τις κλασικές (πολύ βαριές) ελληνικές. Αλλά και σε κέικ, παγωτά, γλυκά, το συγκεκριμένο μαγαζί είναι θησαυρός. Μιας και μιλάμε για παγωτά, εγώ έφαγα πρόσφατα ένα που μ'άρεσε πολύ από το κλασικό παγωτομάγαζο που είναι δίπλα στην Pizza Hut, στην Λεωφόρο Νίκης. Τεράστια πόσοτητα, καλή τιμή για αυτό που παίρνεις και από γεύση επίσης εξαιρετικό. Μπορώ να φάω απίστευτη ποσότητα από παγωτό και πάλι το συγκεκριμένο δεν κατάφερα να το τελειώσω. Μιλάμε πάντα για Θεσσαλονίκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 εγω παιδια τρωω οτι εχει σοκολατα...δεν με πειραζει τι σοκολατα να ειναι αρκει να εινε σοκολατα :p:p:lol: Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 ΜΟΝΟ 3bit! Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr_4 Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Πέτυχες τυχαία το μαγαζί με το καλύτερο παγωτό στην πόλη. :p Γενικά, το συγκεκριμένο μαγαζί είναι απίστευτο και το ξέρουν οι ψαγμένοι που νυχτοπερπατούν στην πόλη, την επόμενη φορά δοκίμασε και την πίτσα του, δεν την βρίσκεις πουθενά αλλού. Πολύ λεπτή ζύμη, φρεσκότατα υλικά, γενικά θυμίζει ιταλική πίτσα και όχι τις κλασικές (πολύ βαριές) ελληνικές. Αλλά και σε κέικ, παγωτά, γλυκά, το συγκεκριμένο μαγαζί είναι θησαυρός. Μιας και μιλάμε για παγωτά, εγώ έφαγα πρόσφατα ένα που μ'άρεσε πολύ από το κλασικό παγωτομάγαζο που είναι δίπλα στην Pizza Hut, στην Λεωφόρο Νίκης. Τεράστια πόσοτητα, καλή τιμή για αυτό που παίρνεις και από γεύση επίσης εξαιρετικό. Μπορώ να φάω απίστευτη ποσότητα από παγωτό και πάλι το συγκεκριμένο δεν κατάφερα να το τελειώσω. Μιλάμε πάντα για Θεσσαλονίκη. Που ακριβως ειναι αυτο το μαγαζι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Κρι Κρι RulezzZz Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Που ακριβως ειναι αυτο το μαγαζι; εγνατια με Π.Π.Γερμανου...σταση ιασωνιδου Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr_4 Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 εγνατια με Π.Π.Γερμανου...σταση ιασωνιδου Ευχαριστω φιλε. Θα δοκιμασω και θα σου πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Movenpick σοκολατα.Ολα τα λεφτα! Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 (edited) Green & Blacks και Movenpick O_O edit: και Maison du Chocolat *_* Edited July 26, 2010 by fabo114 Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 Green & Blacks και Movenpick O_O Τα πρώτα είναι οργανικά έτσι; Μπορούμε να τα βρούμε κάπου στην Ελλάδα; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 (edited) Τα πρώτα είναι οργανικά έτσι; Μπορούμε να τα βρούμε κάπου στην Ελλάδα; Γες. Δεν τα εχεις δοκιμασει ποτε; :whip: Παρε και δειγμα να ζηλεψεις. Να φας το σκετο βανιλια και το σκετο σοκολατα οπωσδηποτε. (που να δεις τι στοκ εκανα στις σοκολατες που τις δινουν £1 γιατι επιασε 'καλοκαιρι'... ο τυπος στο ταμειο με κοιταξε περιεργα :p) Στην Ελλαδα διανομεας ειναι η Biotos απ' οσο γνωριζω. Νομιζω θα τα βρεις σε καταστηματα με βιολογικα και πιθανον σε σουπερμαρκετ Βασιλοπουλος, Βεροπουλος κ.λπ. Κι επειδη το εχω παρατηρησει οτι εισαι κι εσυ σπαταλος (αισχος και ντροπη :rolleyes:), οταν βρεθεις στο Παρισι καλοκαιρι (μην το πολυσκεφτεσαι... πριν τελειωσει εννοω) θα πας στο Maison du Chocolat (στο rue de Sèvres) και θα τους πεις 'Παπαντοπουλός'. Και θα σε τραταρουν ενα Chocolat noir... περιποιημενο *_* Μετα θα δεις το Café du Guatemala, Vanille Bourbon, Caramel au sel de Guérande, Chocolat parfumé à la fève Tonka και Pistache και τα sorbet Chocolat, Fraise Mara des Bois, Framboise mi-cuite, Mangue passion citron vert. Αφου φας κι αυτα, θα δεις τα 5 χαριτωμενα verrines glacées; Café du Guatemala με mousse glacée chocolat noir et noix de Pécan caramélisées, Sorbet aux pulpes fraîches de passion et de mangue με mousse glacée chocolat noir et biscuit aux amandes, Creme glacée au chocolat noir με éclats de nougatine de cacao και mousse glacée chocolat noir, Marmelade d'orange à la vanille Bourbon de Madagascar με crème glacée chocolat noir aux perles de chocolat croustillantes και mousse glacée aux agrumes, Sorbet framboises pépins mi-cuites με ganache chocolat-framboise και parfait glacé à la pistache. Και θα τελειωσεις αγοραζοντας δυο απο εκεινα τα πανεμορφα éclair de saison με κρεμα με vanille de Bourbon, mousse απο fraises des bois και μια ολοκληρη λεπτη πλακα chocolat noir απο πανω. Δυο γιατι θα ερθεις να με βρεις να παμε για φαγητο αφου θα με εχει κοψει η πεινα :whip: ΥΓ: Κριμα που τα καλοκαιρινα δεν υπαρχουν στο site για να σου τρεξουν τα σαλια :drool: Edited July 26, 2010 by fabo114 Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 (edited) fabo μας έσκισες πρωί πρωί...:p μια σκούρα σοκολάτα επειγόντως...!! edit: πήγα Βασιλόπουλο και δε βρήκα Green & Blacks...είχε όμως κάτι Ben and Jerry's, τα οποία δε ξέρω τι λένε και πήρα μια ΙΟΝ υγείας και ησύχασα..:D Edited July 26, 2010 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 Γες. Δεν τα εχεις δοκιμασει ποτε; :whip: Παρε και δειγμα να ζηλεψεις. Να φας το σκετο βανιλια και το σκετο σοκολατα οπωσδηποτε. (που να δεις τι στοκ εκανα στις σοκολατες που τις δινουν £1 γιατι επιασε 'καλοκαιρι'... ο τυπος στο ταμειο με κοιταξε περιεργα :p) Στην Ελλαδα διανομεας ειναι η Biotos απ' οσο γνωριζω. Νομιζω θα τα βρεις σε καταστηματα με βιολογικα και πιθανον σε σουπερμαρκετ Βασιλοπουλος, Βεροπουλος κ.λπ. Κι επειδη το εχω παρατηρησει οτι εισαι κι εσυ σπαταλος (αισχος και ντροπη :rolleyes:), οταν βρεθεις στο Παρισι καλοκαιρι (μην το πολυσκεφτεσαι... πριν τελειωσει εννοω) θα πας στο Maison du Chocolat (στο rue de Sèvres) και θα τους πεις 'Παπαντοπουλός'. Και θα σε τραταρουν ενα Chocolat noir... περιποιημενο *_* Μετα θα δεις το Café du Guatemala, Vanille Bourbon, Caramel au sel de Guérande, Chocolat parfumé à la fève Tonka και Pistache και τα sorbet Chocolat, Fraise Mara des Bois, Framboise mi-cuite, Mangue passion citron vert. Αφου φας κι αυτα, θα δεις τα 5 χαριτωμενα verrines glacées; Café du Guatemala με mousse glacée chocolat noir et noix de Pécan caramélisées, Sorbet aux pulpes fraîches de passion et de mangue με mousse glacée chocolat noir et biscuit aux amandes, Creme glacée au chocolat noir με éclats de nougatine de cacao και mousse glacée chocolat noir, Marmelade d'orange à la vanille Bourbon de Madagascar με crème glacée chocolat noir aux perles de chocolat croustillantes και mousse glacée aux agrumes, Sorbet framboises pépins mi-cuites με ganache chocolat-framboise και parfait glacé à la pistache. Και θα τελειωσεις αγοραζοντας δυο απο εκεινα τα πανεμορφα éclair de saison με κρεμα με vanille de Bourbon, mousse απο fraises des bois και μια ολοκληρη λεπτη πλακα chocolat noir απο πανω. Δυο γιατι θα ερθεις να με βρεις να παμε για φαγητο αφου θα με εχει κοψει η πεινα :whip: ΥΓ: Κριμα που τα καλοκαιρινα δεν υπαρχουν στο site για να σου τρεξουν τα σαλια Όπως τα λέει ο Νίκος... :drool: Παρίσι πάω τον Οκτώβρη, ήδη μπήκε στο πρόγραμμα. :D fabo μας έσκισες πρωί πρωί...:p μια σκούρα σοκολάτα επειγόντως...!! edit: πήγα Βασιλόπουλο και δε βρήκα Green & Blacks...είχε όμως κάτι Ben and Jerry's, τα οποία δε ξέρω τι λένε και πήρα μια ΙΟΝ υγείας και ησύχασα..:D Ben & Jerry's Chocolate Fudge Brownie για μένα απλά κορυφή... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 Όπως τα λέει ο Νίκος... :drool: Παρίσι πάω τον Οκτώβρη, ήδη μπήκε στο πρόγραμμα. :D Γαλλικά δε γνωρίζω, οπότε να κανονίσουμε να πάμε παρέα για να παραγγέλνω πιο εύκολα..:p Ben & Jerry's Chocolate Fudge Brownie για μένα απλά κορυφή... πεσ'το ρε αγόρι μου νωρίτερα να χτυπήσω ένα κουτί...:D χωρίς πλάκα τώρα, είναι καλά δηλαδή..?? αξίζουν τα λεφτά τους? p.s: έχω φάει κόλημα με τα Green & Blacks πάντως...μόνο από την σελίδα τους γίνεσαι για πλάκα :drool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 ολα μου αρεσουν αρκει να ειναι λιωμενα σε ενα μαυρισμενο γυναικειο σωμα.... :rolleyes: ελπιζω να μην ειμαι off :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts