Jump to content

kostas_vp

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kostas_vp

  1. Το πύραυλο grand 4X4 vanilla (ΕΒΓΑ) - δεν παίζεται!
  2. Κατά σειρά προτίμησης: 1. Status cookies: (σου φτιάχνει το κέφι!) :D 2. Scandal vanilla secrets (μερικοί λένε ότι είναι αφροδισιακό!) :p 3. Πύραυλος 4Χ4 σοκολάτα :D
  3. Sorry κάτι απλό ήθελα μετά το WM, τώρα πιστεύω έχουν οριμάσει τα κινητά... Έχω πάθει πλάκα με το response, δεν καταλαβαίνω ότι είναι touch, τι φωτογραφίες, τι video, τα χειρίζεται όλα γρήγορα. Για GPS πες μου ποιό πρόγραμμα να δοκιμάσω και να σου πω.
  4. Σαν εισαγωγή να πω τι είδους χρήστης για να καταλάβετε.. Είμαι heavy user PC, για κινητό από επιλογή ήθελα κάτι απλό. Διότι όταν το 2005 διάλεξα ένα WM μου την έσπαγε που συνέχεια ασχολιόμουν για να κάνω τα πιο απλά πράγματα, κι έτσι το πούλησα. Ετσι εδώ και 5 χρόνια είχα το ίδιο κινητό ένα Samsung D-900. Εντυπωσιακά: Οθόνη, Swype, ταχύτητα, μπορώ να κάνω ότι θέλω. Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι πρέπει να ψαχτώ λίγο, για να βάλω χάρτες, να βάλω κάποιες εφαρμογές για να φτιάξω το κινητό όπως θέλω. Κάποιο βαρβάτο αρνητικό δεν έχω βρει, ούτε μικρά. Ναι με ενοχλεί που δεν έχει flash η κάμερα γιατί κατά τ' άλλα είναι εκπληκτική, και οι ποιότητα του video απίστευτη!
  5. Αυτό νομίζω λέγεται ταχύτητα!!!!!!!
  6. Δεν νομίζω να έχουν διαφορετική πηγή, οπότε μπορεί κι εμείς να πάμε 21 του μήνα... Θα δείξει...
  7. Εμένα μου πιστοποιήσαν την παραγγελία και περιμένω. Μήπως δεν είχες δεν δηλώσει σωστά το τηλέφωνο? Αφού τα έστειλες με PayPal, μήπως αυτά τα έγγραφα στα ζητάει το PayPal?
  8. Ναι υπάρχει κάμερα για Video Calls.
  9. Πρέπει στο expansys να μας περνάνε για πολύ βλάκες, στο αγγλικό το έχει 580ευρώ τώρα και στο Ελληνικό 620, προς τι η διαφορά 6% στο ίδιο κατάστημα?
  10. Όντος, το αλλάξανε πριν από λίγο...όταν πόσταρα πριν, μου έλεγε αυτήν την εβδομάδα. Υπάρχει περίπτωση μετά από μια βδομάδα να πέσει η τιμή του?
  11. Πολύ καλή παρουσίαση, δείχνει τα βασικά στα γρήγορα. Δείχνει και σε κάποιο σημείο το Swype που νομίζω μπορείς να πετύχεις και πιο γρήγορη ταχυτητα και από πληκτρολόγιο. Γνωρίζουμε αν το Swype θα είναι διαθέσιμο στα ελληνικά? Φαντάζομαι με μηνύματα και επαφές στα ελληνικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα? Είναι φοβερό κι εδώ, έχει διπλάσια FPS από το iPhone και από το HTC Desire !!! Με λίγα λόγια το παρήγγειλα από http://www.handtec.co.uk/product.php/2976/samsung-galaxy-s-i9000--8gb--sim-free-unlocked- και περιμένω με ανυπομονησία μέσα στην εβδομάδα να το στείλουν. Βέβαια μου έβγαλαν το λάδι μέχρι να τους στείλω σκαναρισμένο το διαβατήριο, αντίγραφο του λογαριασμού για να δουν ότι είμαι ο ίδιος που το παραγγέλνει και πληρώνει.
  12. Πρόκειται για φοβερό κινητό... CPU+GPU+Οθόνη+Βάρος+Μπαταρία+Διασύνδεση+Καμερα - LED Flash. Την Android 2.2 (FroYo) θα την πάρει σίγουρα την ανανέωση, αλλά για τις επόμενες πρέπει η Samsung να κάνει το update, δεν γίνεται να γίνει κατευθείαν από την Google?
×
×
  • Create New...