ThePassenger Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Μάλλον ψάχνεις το Ed Alleyne Johnson - Oxford Suite Part 1 που κάποτε έψαχνα κι εγώ (και χάρη στην Cristina το βρήκα!!!!) ΥΓ: Έχεις ΠΜ... Σ'ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ Χαχανούλα!!!! "We will say ' Ni ' again to you.....if you do not appease us!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mabrou Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 geia sas xerei kaneis tin mousiki apo tin daifimisi tou katastimatos glou? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elekas Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Παιδιά καλησπέρα, παίζεται ένα τραγούδι τις τελευταίες μέρες στον Ant1, νομίζω συνοδεύει trailer για τα καλλιστεία. Ξέρει κανείς τον τίτλο; Ειναι το Tonight απο Reamon ... πολυ καλο κομματι [sIGPIC][/sIGPIC] Οτι αξίζει, πονάει και είναι δύσκολο !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoula Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Kalispera! Mipws kserei kaneis to tragoudi apo tin diafimisi tou lipton tea?? Nomizw oti einai mia gia to prasino tsai alla den mporw na ginw pio katatopistiki mias kai den tin exw dei (eimai ektos ellados..:O ), alla endiaferetai enas filos... Thanks anyway... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Οταν ξεκιναει η εκπομπη so u think u can dance,ειναι ενα song που λεει:so u think u can dance...εχετε ιδεα μηπως ποιο ειναι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Kalispera! Mipws kserei kaneis to tragoudi apo tin diafimisi tou lipton tea?? Nomizw oti einai mia gia to prasino tsai alla den mporw na ginw pio katatopistiki mias kai den tin exw dei (eimai ektos ellados..:O ), alla endiaferetai enas filos... Thanks anyway... Ίσως να θέλεις το «This Love» από Maroon 5. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerris Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Καλησπέρα σε όλους. Λοιπόν, άκουσα σ'ένα τρέιλερ μίας σειράς ένα κομμάτι και μου έχει κολλήσει άγρια στο κεφάλι, αλλά δε μπορώ να το βρω πουθενά. Ορίστε το link του τρέιλερ: http://www.youtube.com/watch?v=7flaJnc_5JA Αν κάποιος γνωρίζει το κομμάτι που παίζεται στο backround την ώρα που γκρεμίζονται όλα, ας μ'ενημερώσει please. Έχω φάει τον κόσμο να το βρω, αλλά τζίφος. [sIGPIC][/sIGPIC] "To Be or Not to Be a Snarf"? That's the real question! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakoulis Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Καλησπέρα σε όλους. Λοιπόν, άκουσα σ'ένα τρέιλερ μίας σειράς ένα κομμάτι και μου έχει κολλήσει άγρια στο κεφάλι, αλλά δε μπορώ να το βρω πουθενά. Ορίστε το link του τρέιλερ: http://www.youtube.com/watch?v=7flaJnc_5JA Αν κάποιος γνωρίζει το κομμάτι που παίζεται στο backround την ώρα που γκρεμίζονται όλα, ας μ'ενημερώσει please. Έχω φάει τον κόσμο να το βρω, αλλά τζίφος. Για κάνε και μια προσπάθεια εδώ... http://www.musicfromtheoc.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast86 Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Θυμίζει enigma To ξέρει κανένας; http://www.sendspace.com/file/mcso08 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Direction Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ 'ΜΑΖΙ ΣΟΥ';ΑΝ ΘΥΜΑΜΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΡΕΪΛΕΡ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ.ΑΝΤΡΙΚΗ ΦΩΝΗ ΚΙ ΕΛΕΓΕ...Love me love me love me say love to me. ΑΡΓΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΙΛΟ ΡΟΚ ΜΠΑΛΑΝΤΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ 'ΜΑΖΙ ΣΟΥ';ΑΝ ΘΥΜΑΜΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΡΕΪΛΕΡ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ.ΑΝΤΡΙΚΗ ΦΩΝΗ ΚΙ ΕΛΕΓΕ...Love me love me love me say love to me. ΑΡΓΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΙΛΟ ΡΟΚ ΜΠΑΛΑΝΤΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!! Dn xerw dn eida tn seira alla mipws les twn CARDIGANS to LOVE ME (an k dn einai argo :))? thymase tpt allo pu elege? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Direction Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Οχι δεν είναι αυτό.Μπορεί να είναι NIck Cave αλλά δεν ειμαι σιγουρος γιατί δεν ξέρω τίτλο.Πάντως είναι τραγούδι μπαλάντα.Η μουσική είναι ενορχηστρική κάπως.Η φωνή του είναι μπάσα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Dn xerw dn eida tn seira alla mipws les twn CARDIGANS to LOVE ME (an k dn einai argo :))? thymase tpt allo pu elege? love fool λέγεται love me, love me, say that you love me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Direction Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Οχι.Δεν το τραγουδάει γυναίκα.Αντρας το τραγουδαει.Είναι μπαλαντα ροκ κι όχι ποπ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z_ak22 Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Psaxno ena tragoudi..nomizo(gine mazi mou paidi)..pou paizotan sto mad..kai to ermhneuane..diaforoi kallitexnes...gia ta paidia.Opoios xerei kati...please HELP!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast86 Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Ξέρει κανένας το τραγουδάκι (ορχηστρικό) που ακούγεται στην εκπομπή της ΕΤ-3 "Αληθινά Σενάρια" με το Νίκο Ασλανίδη; Ευχαριστώ :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerris Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Για κάνε και μια προσπάθεια εδώ... http://www.musicfromtheoc.com/ Ευχαριστώ για το σάιτ! Πήγα ρώτησα κι εκεί, αλλά δε φαίνεται να το γνωρίζουν ούτε εκεί. Please, αν κάποιος γνωρίζει το κομμάτι που παίζει στο backround του τρέιλερ, let me know. http://www.youtube.com/watch?v=7flaJnc_5JA [sIGPIC][/sIGPIC] "To Be or Not to Be a Snarf"? That's the real question! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos_pyrgos Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 telika to tragoudi apo ti diafimisi tis hemo den evrethi??? a kai kati allo,ta tragoudia tou kokkino kiklou kanis? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
extacy Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Kalhmera mhpws kserei kanenas na moy pei pws legetai to tragoydi poy pezei sto megalo pazari ston alfa miazei para poly me to living on a video apo pakito Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Ζαγόρι - Action Aid Salif Keita & Cesaria Evora - Yamore Αυτό πρέπει να είναι;;Δεν είμαι σίγουρος... Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Η Vodafone στις νέες της διαφημίσεις -με σλόγκαν "ζήσε τη στιγμή"- έχει ένα εκπληκτικό κομμάτι. Ξέρει κανείς ποιό είναι αυτό το κομμάτι; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annie_ Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ 'ΜΑΖΙ ΣΟΥ';ΑΝ ΘΥΜΑΜΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΡΕΪΛΕΡ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ.ΑΝΤΡΙΚΗ ΦΩΝΗ ΚΙ ΕΛΕΓΕ...Love me love me love me say love to me. ΑΡΓΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΙΛΟ ΡΟΚ ΜΠΑΛΑΝΤΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!! Οχι.Δεν το τραγουδάει γυναίκα.Αντρας το τραγουδαει.Είναι μπαλαντα ροκ κι όχι ποπ. Στο trailer είχε 3 διαφορετικά κομμάτια 1 της Παπαρίζου 2 Mad World-Gary Jules(έπαιξε στο πρώτο επεισόδιο,αλλα δεν νομίζω να λέει Love me love me love me say love to me), 3 Pyre Morning-Placebo (επαιξε στο τελευταίο επεισόδιο ) anniesworld.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elekas Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Ζαγόρι - Action Aid Salif Keita & Cesaria Evora - Yamore Αυτό πρέπει να είναι;;Δεν είμαι σίγουρος... Δυστυχως δεν ειναι αν και μοιαζει λιγακι...παντως και αυτο ειναι καλουλι τραγουδακι [sIGPIC][/sIGPIC] Οτι αξίζει, πονάει και είναι δύσκολο !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Kalhmera mhpws kserei kanenas na moy pei pws legetai to tragoydi poy pezei sto megalo pazari ston alfa miazei para poly me to living on a video apo pakito Έχει απαντηθεί άπειρες φορές στο συγκεκριμένο thread. Ψάξε και θα το βρεις. [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Μου θυμίζει κάποιος το τραγούδι της ταινίας Trainspoting? Thanks! no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts