Jump to content

Direction

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Direction

  1. Καλησπέρα! Εχω καιρο να μπω και ψάχνω ενα παλιό κομμάτι που το έπαιξε σήμερα η Τατίανα Στεφανίδου στην εκπομπή της προς τιμήν του Κώστα Βουτσά που είχε ως καλεσμένο.Το κομμάτι γαλλικό και ο τίτλος του στα ελληνικά "Ιστορία Αγάπης".Γυναικία φωνή το τραγουδάει.Αν το ξέρει κάποιος...Ευχαριστώ πολύ!!!
  2. Λοιπον... Το κομματι που λέω το άκουσα και στην καινούρια ταινία του Μπρους Γουίλις ''ALPHA DOG''.Το κομματι αυτό όμως δεν το έχει το soundtrack της ταινίας. Τελικά το κομμάτι είναι το Wild is the wind.Ευχαριστώ για όλα.
  3. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! τΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΚΑΛΛΗΤΕΧΝΗ.ΤΩΡΑ...ΞΕΡΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΕΣΥ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΕΒΑΖΕ Ο ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ...ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΡΟΚ ΜΠΑΛΑΝΤΑ. LOVE ME LOVE ME LOVE ME SAY LOVE TO ME.ΑΡΓΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΕ ΟΡΧΗΣΤΡΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΠΩΣ.
  4. Οχι δεν είναι ούτε από αυτά κάποιο.Πάντως σ'ευχαριστώ!Θα το βρώ που θα πάει κάποιος θα το ξέρει....
  5. Οχι.Δεν το τραγουδάει γυναίκα.Αντρας το τραγουδαει.Είναι μπαλαντα ροκ κι όχι ποπ.
  6. Οχι δεν είναι αυτό.Μπορεί να είναι NIck Cave αλλά δεν ειμαι σιγουρος γιατί δεν ξέρω τίτλο.Πάντως είναι τραγούδι μπαλάντα.Η μουσική είναι ενορχηστρική κάπως.Η φωνή του είναι μπάσα.
  7. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ 'ΜΑΖΙ ΣΟΥ';ΑΝ ΘΥΜΑΜΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΡΕΪΛΕΡ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ.ΑΝΤΡΙΚΗ ΦΩΝΗ ΚΙ ΕΛΕΓΕ...Love me love me love me say love to me. ΑΡΓΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΙΛΟ ΡΟΚ ΜΠΑΛΑΝΤΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!
  8. Δεν είναι αυτό.Το τραγουδάει άντρας.Με μια μπάσα φωνή.Η μουσική του είναι ενορχηστρική.Το βαζει και σε μια καινούρια σειρά ή στο MEGA ή στον ANT1.Δεν θυμάμαι ακριβώς.Πάντος είναι αντρική φωνή και το κομμάτι είναι ροκ μπαλάντα.Τα λόγια είναι αργά και λέει: love me love me love say...
  9. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΣΟΡΙ ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ....ΨΑΧΝΩ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ,ΑΝΤΡΙΚΗ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΛΕΕΙ "LOVE ME,LOVE ME,LOVE ME SAY LOVE TO ME..." ΑΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΙΟΛΑΣ. ΤΟ ΨΑΧΝΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.ΑΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
  10. Μήπως ξέρει κανείς το κομμάτι που παίζει στη διαφήμιση της Mars; (Το μπιτάκι).
  11. Είναι μόνο μουσική.Το έβαλε και σένα επεισόδιο.Νομίζω στο 10ο στο 11ο δεν θυμάμε ακριβώς.Πάντως στο επεισόδιο που το έπαιξε το έβαλε σε σκηνή βίντεο κλιπ.Και ήταν ο Άρης με τη Σοφία.Τώρα μη γελάσεις αλλά η μουσική πάει κάπως έτσι....."να νανα νανα να νανα νανα....''(με ρυθμό). :-) Υ.Γ.: Αν δεν κτάλαβες δεν πιράζει.
  12. Αυτό είναι.Είσαι η καλύτερη!!!!!!!!! Σ'ευχαριστώ!!!!!! Μήπως και τη μουσική από το τρέιλερ του 12 επεισοδίου,αν το είχες δει και θυμάσε;
  13. Δεν είναι αυτό.Δεν μπορώ να σου δώσω να καταλάβεις κιόλας.Στο επεισόδιο της Δευτέρας το έβαλε στη σκηνή που ο Άρης είναι μόνος του και βάζει στο στέρεο τη μουσική αυτή και μπαίνει ο τρελός.Είναι από την ταινία ''Ερωτική Επιθυμία''.
  14. Ψάχνω εδώ και μέρες ένα τανγκό που έπαιζε στο 2 μέρες μόνο στο 11 επεισόδιο.Το είχε βάλει και στο τρέιλερ του τελευταίου επεισοδίου. Όποιος το ξέρει,το έχει ή μπορεί να το βρει.... Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!
  15. Είναι μόνο μουσική.Δεν το έχει ξαναβάλει.Ακούγεται στο σημερινό τρέϊλερ.
  16. ΟK! Θα περιμένω πως και πως... Σ'ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!
  17. Σ'ευχαριστώ!!!! Ελπίζω κάποιος να βοηθήσει να το βρώ το κομμάτι γιατί θα τρελαθώ.
  18. Καλησπέρα!Είμαι καινούριος και ψάχνω σαν τρελός τη μουσική που ακούγεται στο καινούριο τρέϊλερ του 2 μέρες μόνο.Το είχε βάλει και σένα άπό τα τελευταία επεισόδια.
  19. Καλησπέρα!Είμαι καινούριος και θα ήθελα να μου πει κάποιος αν ξέρει τη μουσική που ακούγεται στο καινούριο τηλεοπτικό τρέϊλερ του 2 μέρες μόνο.
×
×
  • Create New...