kastorakos84 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Καλημέρα Το πρόβλημα που σβήνει το κινητό οταν σβήνει η οθόνη ακόμα δεν το έχω λυσει. Μίλησα με vickmall μου έστειλαν ρομ 1,18 τίποτα, μετα μου έστειλαν 1,17 φύσικα δε μπόρεσα να την περάσω γιατι θέλει διαδικασία downgrade ενω αυτοί λέγανε να τη περάσω έτσι. Τελικά μου είπαν να το στείλω πίσω. Τους είπα να μου στείλουν καινούριο και ταυτόχρονα να τους στείλω αυτό πίσω και είπαν όχι. θέλουν να το πάρουν αυτό και να το στείλουν στην ασους και μετα να αν είναι να στείλουν άλλο. Αν το κάνω έτσι το λιγότερο σε 8 εβδομάδες θα έχω το άλλο. Πάρα πολυ . Δε ξέρω τι να κάνω Δυστυχώς, δεν νομίζω πως έχεις και πολλές επιλογές... Αναγκαστικά αυτό που σου είπαν θα κάνεις... Υπομονή. Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 27, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Σάν σήμερα, κλείνει 3 εβδομάδες η παραγγελία απο Vickmall και ακόμα τπτ... το tracking number στα ελτά λέει οτι δεν υπάρχει ενώ στο 17track.net λέει οτι εχει φτάσει Ελλάδα... πήρα τηλ στα κεντρικά και μου είπαν οτι δεν υπάρχει ελλάδα αλλα ειναι ακόμα Ολανδία το δεμα μου, γι αυτό δεν εχει γράψει τιποτα το σάιτ των ΕΛΤΑ... να αρχίσω να ανησυχώ? Εχει συμβεί και σε κανέναν άλλο? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisp82 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Μαλλον θα το βαλω κι εγω παραγγελια απο vickmall μιας και θα δωσω το t100s που εχω. Οσοι εχετε παρει leather case που δινει το καταστημα, ειστε ευχαριστημενοι; Γιατί να δώσεις το 100s? Τι παραπανω έχει το Asus? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros11472 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Γεια σας . Σκεφτομαι να κανω την πρωτη "κινέζικη " μου απόπειρα. Την ASUS την εχω σε εκτίμηση λόγω των μητρικών που φτιάχνει . Σκέφτομαι για αυτό : http://www.vickmall.com/asus-zenfone5-smartphone-android-4-3-intel-z2560-cpu-1-6ghz-dual-sim-5-0-inch-hd-8-0mp-2gb-ram-8gb-rom.html .Να κάνω μερικές ερωτήσεις μια και δεν εχω ξαναασχολήθει με εισαγωγή απο Κίνα . 1. Για να γλιτώσω το τελωνείο τι κάνω ? Ζηταω αποστολή με απλό ταχυδρομείο και gift ? 2. Σε κάποια προηγουμενα posts ειδα που λετε να μην γίνει root ? Γιατί ? 3. Το vickmall είναι αξιοπιστο ? Το λινκ το βρηκα σε ενα αρχικό ποστ που πάει ενα χρόνο πισω και δεν ξερω τι εχει συμβει στο μεταξύ. Υπάρχει κάπου ακόμα πιο οικονομικό ή με κάποια αξιολογα δωράκια στην ίδια τιμη ? 4. Υποστήριξη , roms updates βγαίνουν ? Ελληνικά υποστηριζονται , sms πληκτρολόγιο ελληνικο και ελληνικά μενου ? Κιτ κατ έχει πάρει και L προβλέπεται ? 5. Να παραγγείλω και μια προστατευτική θήκη , ποιες προτείνετε ? 6. Κάτι άλλο που θα πρέπει να προσέξω ? Το κινητό με τραβάει λόγω vfm . Δεν με ενδιαφέρουν οι τοπ επιδόσεις . Το μόνο που ζητάω είναι να εχει γρήγορη απόκριση , να κλειδωνει το gps σχετικά γρήγορα , να βγαζει αξιοπρεπείς φωτογραφίες και με πολύ νορμαλ χρήση να πλησιαζει τις δύο μέρες αυτονομίας . Πολύ νορμάλ χρήση ειναι η δικιά μου : 5-10 λεπτα το πολύ τη μερα τηλέφωνο , κάνα μισάωρο με μία ώρα wifi , κάνα 5 λεπτο 3g στον δρόμο , και καμία ώρα gps που τρέχω με το runkeeper . Επίσης με ενδιαφέρει όπως είναι φυσικό να πηγαινουνε εφαρμογές στην sd . Ενδεχομένως αυτα τα πραγματα να έχουν ξανασυζητηθει , αν καποιος μπορουσε συνοπτικα να απαντήσει τα παραπάνω θα με βοηθούσε πάρα πολύ . Ευχαριστώ Παράθεση Siemens S25 , Siemens M35 , Ericson T28s , Siemens M55 , Siemens S45 , Siemens M65 , Sony-Ericsson K800i , Samsung Nexus S, Motorola Moto G 4G 1st Gen , Xiaomi Redmi 3S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StefanosKoz Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Γεια σας . Σκεφτομαι να κανω την πρωτη "κινέζικη " μου απόπειρα. Την ASUS την εχω σε εκτίμηση λόγω των μητρικών που φτιάχνει . Σκέφτομαι για αυτό : http://www.vickmall.com/asus-zenfone5-smartphone-android-4-3-intel-z2560-cpu-1-6ghz-dual-sim-5-0-inch-hd-8-0mp-2gb-ram-8gb-rom.html .Να κάνω μερικές ερωτήσεις μια και δεν εχω ξαναασχολήθει με εισαγωγή απο Κίνα . 1. Για να γλιτώσω το τελωνείο τι κάνω ? Ζηταω αποστολή με απλό ταχυδρομείο και gift ? 2. Σε κάποια προηγουμενα posts ειδα που λετε να μην γίνει root ? Γιατί ? 3. Το vickmall είναι αξιοπιστο ? Το λινκ το βρηκα σε ενα αρχικό ποστ που πάει ενα χρόνο πισω και δεν ξερω τι εχει συμβει στο μεταξύ. Υπάρχει κάπου ακόμα πιο οικονομικό ή με κάποια αξιολογα δωράκια στην ίδια τιμη ? 4. Υποστήριξη , roms updates βγαίνουν ? Ελληνικά υποστηριζονται , sms πληκτρολόγιο ελληνικο και ελληνικά μενου ? Κιτ κατ έχει πάρει και L προβλέπεται ? 5. Να παραγγείλω και μια προστατευτική θήκη , ποιες προτείνετε ? 6. Κάτι άλλο που θα πρέπει να προσέξω ? Το κινητό με τραβάει λόγω vfm . Δεν με ενδιαφέρουν οι τοπ επιδόσεις . Το μόνο που ζητάω είναι να εχει γρήγορη απόκριση , να κλειδωνει το gps σχετικά γρήγορα , να βγαζει αξιοπρεπείς φωτογραφίες και με πολύ νορμαλ χρήση να πλησιαζει τις δύο μέρες αυτονομίας . Πολύ νορμάλ χρήση ειναι η δικιά μου : 5-10 λεπτα το πολύ τη μερα τηλέφωνο , κάνα μισάωρο με μία ώρα wifi , κάνα 5 λεπτο 3g στον δρόμο , και καμία ώρα gps που τρέχω με το runkeeper . Επίσης με ενδιαφέρει όπως είναι φυσικό να πηγαινουνε εφαρμογές στην sd . Ενδεχομένως αυτα τα πραγματα να έχουν ξανασυζητηθει , αν καποιος μπορουσε συνοπτικα να απαντήσει τα παραπάνω θα με βοηθούσε πάρα πολύ . Ευχαριστώ 1) Απο vickmall απλα το παραγγέλνεις..ξέρουν αυτοί τι κάνουν ( Είναι παράνομο να ρωτάς κατι τέτιο:p) 2)Αν δε χρεισημοποιείς apps που απετούνε root και δεν σου χρειάζετε δε αξίζει. και τόσο.με το ροοτ μπορεί να brickaρεις το κιν αν είσαι τελείως άσχετος οταν πας να κάνεις αναβάθμηση 3) Είναι πολύ αξιόπιστο και έχουμε παραγγήλει πολλοι απο εκεί..Αν και αποτι βλέπω τωρα που βγήκε το 8GB το 16GB το πήγε 25ευρώ πάνω.(Εμένα μου βγήκε ακριβώς 133ευρώ μέσο paypal) τώρα το έχει 160. 4)Υπάρχει πολύ καλή υποστήριξη απο την Asus. Το ASUS UI προσωπικά δε πρόκειτε να το αλλάξω για καμία custom ROM :) 5)Έχω όλες τις θήκες συλλικόνης (Ασπρη,Γαλάζια,Μαύρη) αλλα χρεισιμοποιώ την Hard Leather Case. Ομορφένει το κινητό και είναι μια χαρά (για τα λεφτά της πάντα) 6) To μέγεθός του. Μέτρα το ακριβώς σε ενα χαρτάκι για να καταλάβεις τι τούβλο πάς να παρεις :lol: Πολύ ωραίο αλλα οι διαστάσεις του ειναι μεγέθους 5.5 inch. Την πρώτη βδομάδα θα σου φένεται λιγο μεγάλο.Με τον καιρό συνιθήζετε Tώρα στα λεφτά που έχει φτάσει υπάρχουν και άλλες επιλογές. Παραμένει όμως μια αξιόπηστη και πολύ καλή επιλογή..Προσωπικα αν δεν χαλάσει δεν με βλέπω να το αλλάζω μεχρι όσο πάει.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 1) Απο vickmall απλα το παραγγέλνεις..ξέρουν αυτοί τι κάνουν ( Είναι παράνομο να ρωτάς κατι τέτιο:p) 2)Αν δε χρεισημοποιείς apps που απετούνε root και δεν σου χρειάζετε δε αξίζει. και τόσο.με το ροοτ μπορεί να brickaρεις το κιν αν είσαι τελείως άσχετος οταν πας να κάνεις αναβάθμηση 3) Είναι πολύ αξιόπιστο και έχουμε παραγγήλει πολλοι απο εκεί..Αν και αποτι βλέπω τωρα που βγήκε το 8GB το 16GB το πήγε 25ευρώ πάνω.(Εμένα μου βγήκε ακριβώς 133ευρώ μέσο paypal) τώρα το έχει 160. 4)Υπάρχει πολύ καλή υποστήριξη απο την Asus. Το ASUS UI προσωπικά δε πρόκειτε να το αλλάξω για καμία custom ROM :) 5)Έχω όλες τις θήκες συλλικόνης (Ασπρη,Γαλάζια,Μαύρη) αλλα χρεισιμοποιώ την Hard Leather Case. Ομορφένει το κινητό και είναι μια χαρά (για τα λεφτά της πάντα) 6) To μέγεθός του. Μέτρα το ακριβώς σε ενα χαρτάκι για να καταλάβεις τι τούβλο πάς να παρεις :lol: Πολύ ωραίο αλλα οι διαστάσεις του ειναι μεγέθους 5.5 inch. Την πρώτη βδομάδα θα σου φένεται λιγο μεγάλο.Με τον καιρό συνιθήζετε Tώρα στα λεφτά που έχει φτάσει υπάρχουν και άλλες επιλογές. Παραμένει όμως μια αξιόπηστη και πολύ καλή επιλογή..Προσωπικα αν δεν χαλάσει δεν με βλέπω να το αλλάζω μεχρι όσο πάει.. :) Ναι το zenui ειναι απλα απίστευτο απλα εμένα με χαλασε που έγινε τόσο transparent και έβαλα nova launcher που ειναι παρα πολύ καλός!!!! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros11472 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 1) Απο vickmall απλα το παραγγέλνεις..ξέρουν αυτοί τι κάνουν ( Είναι παράνομο να ρωτάς κατι τέτιο:p) 2)Αν δε χρεισημοποιείς apps που απετούνε root και δεν σου χρειάζετε δε αξίζει. και τόσο.με το ροοτ μπορεί να brickaρεις το κιν αν είσαι τελείως άσχετος οταν πας να κάνεις αναβάθμηση 3) Είναι πολύ αξιόπιστο και έχουμε παραγγήλει πολλοι απο εκεί..Αν και αποτι βλέπω τωρα που βγήκε το 8GB το 16GB το πήγε 25ευρώ πάνω.(Εμένα μου βγήκε ακριβώς 133ευρώ μέσο paypal) τώρα το έχει 160. 4)Υπάρχει πολύ καλή υποστήριξη απο την Asus. Το ASUS UI προσωπικά δε πρόκειτε να το αλλάξω για καμία custom ROM :) 5)Έχω όλες τις θήκες συλλικόνης (Ασπρη,Γαλάζια,Μαύρη) αλλα χρεισιμοποιώ την Hard Leather Case. Ομορφένει το κινητό και είναι μια χαρά (για τα λεφτά της πάντα) 6) To μέγεθός του. Μέτρα το ακριβώς σε ενα χαρτάκι για να καταλάβεις τι τούβλο πάς να παρεις :lol: Πολύ ωραίο αλλα οι διαστάσεις του ειναι μεγέθους 5.5 inch. Την πρώτη βδομάδα θα σου φένεται λιγο μεγάλο.Με τον καιρό συνιθήζετε Tώρα στα λεφτά που έχει φτάσει υπάρχουν και άλλες επιλογές. Παραμένει όμως μια αξιόπηστη και πολύ καλή επιλογή..Προσωπικα αν δεν χαλάσει δεν με βλέπω να το αλλάζω μεχρι όσο πάει.. :) Ευχαριστώ για την άμεση ενημέρωση . Αυτό το τελευταίο περί παντόφλας με χάλασε λίγο ως πολύ . Εϊμαι 3 χρόνια σχεδόν με ένα nexus s στις 4 ιντσες και θα ήθελα κάτι 4.3 - 4.5 για να ειμαι ειλικρινής . Δυστυχώς βλεπω πως η τάση πάει στις 5+ ιντσες . Αν παρακολουθείς την αγορά και εχεις κάτι να προτείνεις πιο μαζεμένο μέχρι 200 γιουρια στην πόρτα μου , είμαι όλος μάτια . Παράθεση Siemens S25 , Siemens M35 , Ericson T28s , Siemens M55 , Siemens S45 , Siemens M65 , Sony-Ericsson K800i , Samsung Nexus S, Motorola Moto G 4G 1st Gen , Xiaomi Redmi 3S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 27, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Ευχαριστώ για την άμεση ενημέρωση . Αυτό το τελευταίο περί παντόφλας με χάλασε λίγο ως πολύ . Εϊμαι 3 χρόνια σχεδόν με ένα nexus s στις 4 ιντσες και θα ήθελα κάτι 4.3 - 4.5 για να ειμαι ειλικρινής . Δυστυχώς βλεπω πως η τάση πάει στις 5+ ιντσες . Αν παρακολουθείς την αγορά και εχεις κάτι να προτείνεις πιο μαζεμένο μέχρι 200 γιουρια στην πόρτα μου , είμαι όλος μάτια . Δεν είναι το παρόν θέμα για τέτοιες συζητήσεις, απευθύνσου εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=371911 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros11472 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Δεν είναι το παρόν θέμα για τέτοιες συζητήσεις, απευθύνσου εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=371911 Πέρασα και απο εκεί :thanks: Παράθεση Siemens S25 , Siemens M35 , Ericson T28s , Siemens M55 , Siemens S45 , Siemens M65 , Sony-Ericsson K800i , Samsung Nexus S, Motorola Moto G 4G 1st Gen , Xiaomi Redmi 3S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StefanosKoz Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Ευχαριστώ για την άμεση ενημέρωση . Αυτό το τελευταίο περί παντόφλας με χάλασε λίγο ως πολύ . Εϊμαι 3 χρόνια σχεδόν με ένα nexus s στις 4 ιντσες και θα ήθελα κάτι 4.3 - 4.5 για να ειμαι ειλικρινής . Δυστυχώς βλεπω πως η τάση πάει στις 5+ ιντσες . Αν παρακολουθείς την αγορά και εχεις κάτι να προτείνεις πιο μαζεμένο μέχρι 200 γιουρια στην πόρτα μου , είμαι όλος μάτια . Κοίτα πρέπει να συνηθίσεις απλά στην ιδέα οτι μια τσέπη του jeen σου θα είναι κατειλημμένη απτο κινητο :lol: Αν κάποτε χαλάσει(πολυ το γρουσουσέυω μου φενεται) θα πάω σε ακόμη μεγαλήτερη οθόνη (Ζenfone 6) Μετά τις πρώτες 3-4 μέρες σου φένεται νορμάλ και όταν πιάνεις μικρότερο (π.χ 4inch) σου φένεται ψεύτικο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foox60 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 (edited) ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΚΑΙΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ASUS ZENFONE 5 ME 2 GIGA KAI 16 KAI ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΝΕΙ ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙς ΜΕ ΤΟ 3G ΣΕ 3G KINHTO????? OXI ME SKYPE . KAI EIMAI METAΞΥ ASUS ZENFONE KAI DOODGEE 550.ΠΑΡΑΚΑΚΩ ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone γιατί είναι σαν να φωνάζεις. Edited September 28, 2014 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 (edited) [ATTACH]50385[/ATTACH]ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΚΑΙΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ASUS ZENFONE 5 ME 2 GIGA KAI 16 KAI ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΝΕΙ ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙς ΜΕ ΤΟ 3G ΣΕ 3G KINHTO????? OXI ME SKYPE . KAI EIMAI METAΞΥ ASUS ZENFONE KAI DOODGEE 550.ΠΑΡΑΚΑΚΩ ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Καλημερα!για οσους θελουν να εχουν pie controls στο κινητο τους υπαρχει ο lmt launcher!Και δουλευει αψογα!!οριστε και μια φωτογραφια να δειτε οποιοι δεν ξερεται τι ειναι και το url απο xda!! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1330150 Edited September 28, 2014 by Shinig Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitriKallithea Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Παιδιά καλησπέρα. Σκέφτομαι και εγώ για το κινητό αλλά προβληματίζομαι από ποιο μαγαζί να το αγοράσω. Έστειλα μήνυμα στο minideal, όπου μου απαντήσανε πως πράγματι έχει 2400mah. Επειδή διαβάζω στο συγκεκριμένο θέμα διάφορα, τελικά τι ισχύει? Είπαμε φτηνά φτηνά μην μας κοροϊδεύουν κι όλας, αν είναι να το πάρω από κάποιο άλλο μαγαζί! ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 2400 δύσκολα τουλάχιστον στο site της Asus λέει 2150..οι πιο πολύ το έχουμε πάρει απο vickmall...το στέλνει όπως πρέπει Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakhs Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 (edited) Γιατί να δώσεις το 100s? Τι παραπανω έχει το Asus? Ποιοτητα! :( Δε μπορω να πω οτι εμεινα ευχαριστημενος για τα χρηματα του. Και οι 4 γωνιες του κινητου εχουν φθορα σε μολις 7 μηνες χρησης, το πανω σιδερακι της οθονης εχει ξεκολλησει ηδη δυο φορες, πριν λιγες μερες η οθονη ραγισε, οποτε παω για οθονη + digiter γιατι πωλουνται 2 σε 1. Οι ΜΤΚ επεξεργαστες δεν τα πανε καλα με το gps ( κατι που χρησιμοποιω στη δουλεια μου ). Εχω κανει οτι ρυθμιση εχω βρει στο ιντερνετ αλλα και παλι τζιφος. Επισης, δεν εχει καλο σημα σε wifi και 3G. π.χ. Στο σπιτι μου, σε διπλανο δωματιο απο το ρουτερ εχω με το ζορι μια γραμμη και την χανει συχνα πυκνα οταν το αρκετα κατωτερο Thl T5s, ειναι με φουλ γραμμη. Κι αυτο ισχυει για τα περισσοτερα Τ100s. Δεν αντιλεχω, τρεχει εκπληκτικα τα παιχνιδια αλλα δεν το θελω για τετοια χρηση. Για κινεζικο κινητο, βγαζει καλες φωτογραφιες. Εξου και στραφηκα στην Asus που και υποστηριξη εχει και ποιοτητα απο αυτα που διαβαζω. Ζητω συγγνωμη για τα παραπανω, ξερω οτι δεν ταιριαζουν σ' αυτο το θεμα. Edited September 28, 2014 by stakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wnet Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Εξου και στραφηκα στην Asus που και υποστηριξη εχει και ποιοτητα απο αυτα που διαβαζω. Ζητω συγγνωμη για τα παραπανω, ξερω οτι δεν ταιριαζουν σ' αυτο το θεμα. Δε βλέπω το λόγο να ζητάς συγγνώμη, όλα σχετικά είναι... Και εγώ είχα το thl w200 και το πούλησα για χάρη του Asus... Εντάξει καλό τηλεφωνάκι ήτανε (αν εξαιρέσω κάποιο προβληματάκι που είχε με την κάμερα, όχι μόνο το δικό μου αλλά πολλά w200, το οποίο όμως το είχα φτιάξει αφού το άνοιξα...) Όμως το Asus όντως έχει άλλη ποιότητα, όχι τρομερά καλύτερη... αλλά σε όλα τα σημεία καλύτερη έστω και λίγο... Μεγάλο + που η εταιρεία δεν το έφτιαξε και το παράτησε... (κλασσικό στα περισσότερα κινέζικα) αλλά το στηρίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monaxitis Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 παιδια μια ερωτηση!!! εχω προβλημα με το facebook,δεν μου κανει με τιποτα αναβαθμηση και στο playstore δεν φαινεται καν σαν εγκατεστημενο !!!! το τηλεφωνο το εχω οπως ηρθε,δεν το πειραξα καθολου (ρομ κ.τ.λ). μηπως φταιει αν ειναι ροοτ ?? καμια ιδεα?? ευχαριστω!!!! μια βοηθεια παρακαλω!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Καλησπερα παιδες, δεν εχω χρονο να διαβασω ολο το νημα και θελω να κανω 3-4 ερωτησεις για το τηλεφωνο γιατι με ενδιαφερει για μια φιλη και για την κοπελα μου. Καταρχην θα το ειχα παρει αν δεν εβλεπα οτι εχει τοσο μικρη μπαταρια..Τα 2110 που λεει με αγχωνουν αν σκεφτουμε οτι με τα Ζ1/Ζ1c Που ειχα εβγαζα 2 μερες και εχουν 50% παραπανω μπαταρια, αρα αυτο, βγαζει τη μερα ή λιγο μολις το ζορισεις ξεμενει? Δευτερα ειδα οτι λετε οτι ερχεται χωρις playstore..Ισχυει για ολα ή μερικα ερχονται ετσι? Για να ξερω αν θα μπλεξω με ρουτ κτλ που βαριεμαι..θελω να ειναι ετοιμα για χρηση.. 3ον, γενικα ειναι σταθερα και αξιοπιστα? Η εμπειρια μου απο τον asus padfone infinity 2 Ηταν πολυ καλη αλλα απο updates νέκρα.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Καλησπερα παιδες, δεν εχω χρονο να διαβασω ολο το νημα και θελω να κανω 3-4 ερωτησεις για το τηλεφωνο γιατι με ενδιαφερει για μια φιλη και για την κοπελα μου. Καταρχην θα το ειχα παρει αν δεν εβλεπα οτι εχει τοσο μικρη μπαταρια..Τα 2110 που λεει με αγχωνουν αν σκεφτουμε οτι με τα Ζ1/Ζ1c Που ειχα εβγαζα 2 μερες και εχουν 50% παραπανω μπαταρια, αρα αυτο, βγαζει τη μερα ή λιγο μολις το ζορισεις ξεμενει? Δευτερα ειδα οτι λετε οτι ερχεται χωρις playstore..Ισχυει για ολα ή μερικα ερχονται ετσι? Για να ξερω αν θα μπλεξω με ρουτ κτλ που βαριεμαι..θελω να ειναι ετοιμα για χρηση.. 3ον, γενικα ειναι σταθερα και αξιοπιστα? Η εμπειρια μου απο τον asus padfone infinity 2 Ηταν πολυ καλη αλλα απο updates νέκρα.. Καλημερα!Το κινητο ερχεται με full google services(chrome,ταινιες play κτλπ)στην εκδοση ww που θα πεις να σου περασουν!θα τους πεις χωρις root για να κανεις τις αναβαθμισεις σου ανετα!!τωρα απο θεμα μπαταριας ειναι αναλογος την χρηση,εγω μια μερα δηλαδη το βραδυ 15-20% αλλα με χρηση πολυ,δεδομενα ανοιχτα ολοι μερα gps games,fb,im,internet τα παντα...η κοπελα μονο με τηλεφωνο και κανα παιχνιδι που και που και im 1,5 μερα!απο θεμα σταθεροτητας ειναι τελειο!!τωρα για τα updates το υποστιριζει πολυ καλα περιμενουμε KK και ειπαν και σε σχολια οτι μπαινει στο προγραμμα και η L..:blink: Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Καλησπερα παιδες, δεν εχω χρονο να διαβασω ολο το νημα και θελω να κανω 3-4 ερωτησεις για το τηλεφωνο γιατι με ενδιαφερει για μια φιλη και για την κοπελα μου. Καταρχην θα το ειχα παρει αν δεν εβλεπα οτι εχει τοσο μικρη μπαταρια..Τα 2110 που λεει με αγχωνουν αν σκεφτουμε οτι με τα Ζ1/Ζ1c Που ειχα εβγαζα 2 μερες και εχουν 50% παραπανω μπαταρια, αρα αυτο, βγαζει τη μερα ή λιγο μολις το ζορισεις ξεμενει? Δευτερα ειδα οτι λετε οτι ερχεται χωρις playstore..Ισχυει για ολα ή μερικα ερχονται ετσι? Για να ξερω αν θα μπλεξω με ρουτ κτλ που βαριεμαι..θελω να ειναι ετοιμα για χρηση.. 3ον, γενικα ειναι σταθερα και αξιοπιστα? Η εμπειρια μου απο τον asus padfone infinity 2 Ηταν πολυ καλη αλλα απο updates νέκρα.. Η μπαταρία βγάζει μια με δύο μέρες. Υποστήριξη οκ. Από μένα πάρτο με κλειστά μάτια. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 το βρηκα σε ελληνικο μαγαζι https://www.skroutz.gr/s/5191714/Asus-Zenfone-5-Z2560-2GB-8GB.html μαλλον δικη του εισαγωγη και το σκεφτομαι.. Απεξω πως ξεμπλεξατε με τελωνειο? Τελος, η μπαταρια πραγματικα μου φαινεται λιγη λογω του οτι στο infinity 2 ΠΟυ ειχα με 2300mha και δεν την εβγαζε τη μερα, αλλα φορουσε snapdragon800.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 το βρηκα σε ελληνικο μαγαζι https://www.skroutz.gr/s/5191714/Asus-Zenfone-5-Z2560-2GB-8GB.html μαλλον δικη του εισαγωγη και το σκεφτομαι.. Απεξω πως ξεμπλεξατε με τελωνειο? Τελος, η μπαταρια πραγματικα μου φαινεται λιγη λογω του οτι στο infinity 2 ΠΟυ ειχα με 2300mha και δεν την εβγαζε τη μερα, αλλα φορουσε snapdragon800.. Νικο για 5 ιντζες οθονη εχει τεραστιο μεγεθος, προσεξετο :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Νικο για 5 ιντζες οθονη εχει τεραστιο μεγεθος, προσεξετο :) Οντως δεν το ειχα προσεξει..και να πεις οτι δινει καμια καλη μπαταρια.. Παρολα αυτα, τι αλλο να παρεις με τοσα λεφτα και για γυναικα που οκ, δεν σε καινε οι επιδοσεις αλλα θες μια αξιοπρεπη λυση με μικρο ρισκο? γιατι αν ειναι να της χαλασει και να ξεμενει 2 μηνες και να μπλεκω με κινεζους, χες τα.. Απο την αλλη, θα προτιμουσα ενα Ζ1, αλλα αν ειχα 320 ευρω δε θα εψαχνα εδω. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mossikukulas Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 http://www.minideal.net/asus-zenfone-5-a500kl-4g-lte-qualcomm-msm8926-snapdragon-400-5-8gb-black-unlocked-2gb-ram.html μετα απο μπολικες παροτρυνσεις φερανε σε στοκ το 4G μοντελο το σκορ παντως στο antutu ειναι σχετικα χαμηλο ειδικα για την τιμη του κινητου... το μοντελο με τα 2GHz διπυρηνο ιντελ ειναι στα 22000 περιπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HliasK Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Καλησπερα,εχει προσεξει κανεις οτι το φλας τις καμερας ειναι χαμηλο σε σχεση με το Flashlight? υπαρχει καμια καλη εφαρμογη για καμερα? επισεις εχετε δοκιμασει ακουστικα?ποια ειναι συμβατα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts