Jump to content

parisp82

Members
  • Δημοσιεύσεις

    297
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About parisp82

  • Ημ. Γέννησης 04/05/1982

parisp82's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Πολύ καλή ή θήκη spigen ,αγορά από Ελλάδα. Ή terrapin tampered glass μισό καλύπτει το μπροστινό αισθητήριο.
  2. parisp82

    OnePlus 2

    Σε τι υπερέχει δηλαδή? Σε κάμερα είναι υποδεέστερο από συγκριτικά που έγιναν σε χαμηλό φως.
  3. parisp82

    Meizu Pro 5

    Συμφωνώ πολύ καλοί έχω πάρει τοm1 note από κει Honorbuy
  4. parisp82

    OnePlus 2

    Είναι στο αυτόματο, αλλά μπορώ να την αυξομειώσω παρόλο που είναι. Το παρατηρώ κάτω από σκοτάδι η πολύ χαμηλό φωτισμό. Και όταν μειώνω και τη μπάρα στο ένα τέταρτο περίπου. Δεν κρατιέται σταθερή. Ο αισθητήρας σα να μη λειτουργεί καλά σε σχέση με nexus 5 που έχω δίπλα η της γυναικας τοmeizu m1 note. Του έκανα calibration και κάπως καλύτερα νομίζω. Όταν ανεβάζω τη φωτεινοτητα είναι Οκ πάντως. PS Έφτιαξε φαίνεται... ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ωραίο τηλέφωνο smooth εμπειρία. Η Official rom δεν υπάρχει διαθέσιμη επίσημα?
  5. parisp82

    Meizu Pro 5

    Δεν έχουν ακουστεί τα καλύτερα. Αν το πάρεις μόνο PayPal
  6. parisp82

    OnePlus 2

    Νέος στην παρέα. Έχω θέμα με την αυτόματη φωτεινότητα. Είναι κατι που συμβαίνει η έτυχε σε μένα? Αυξομειωνεται ή ένταση όταν την έχω χαμηλά.
  7. έπεσε στο one+ αλλά το moto δεν το βρήκα Ελλάδα.
  8. Θα συμφωνήσω μαζί σου. Παρακολουθώ το νήμα καιρό ,έχω πάρει μια συσκευή από Vick μου ήρθε Παρασκευή όλα καλά μέχρι στιγμής. Στο μέλλον δεν ξέρω... είσαι ευγενής και δε μπορώ να καταλάβω γιατί όταν λες την άποψη σου θίγονται κάποιοι. Λες ότι γιατί κάποιοι να έχουν θέμα και εσύ όχι και προσπαθείς να δώσεις μία εξήγηση..
  9. Καλύτερο και από τα δύο μου φαίνεται.. Εχω πάρει και το pro αλλά σε καθημερινή χρήση δε φαίνεται διαφορά. Δεν παίζω παιχνίδια. Συν την καλύτερη οθόνη από x5. Πιο όμορφο και κομψό το ht7.
  10. Ακριβώς έτσι συν την κάμερα που στο m2 είναι κλάσεις ανώτερη
  11. Κλασσική περίπτωση μπρικαρισματος! :p. Βάλε από το PC στο recovery partition τη rom και ξαναπροσπάθησε. Δε θα έχεις πρόβλημα λογικά.
  12. parisp82

    Meizu M2

    Unbrick μέσω Η/Υ βάζεις τη Ρομ στο recovery που αναγνωρίζει ο υπολογιστής και με κλειστό το κινητό μπες σε recovery mode μέσω πλήκτρων και φλασαρεις.
  13. Είναι σα να ρωτάς για αυτοκίνητο. Εξαρτάται τι είχες πριν. Αν είχες daihatsu και πάρεις BMW.... Αξίζει αν είχες ferrari... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ προέρχομαι από nexus 5 και είμαι ικανοποιημένος αλλά οχι ενθουσιασμένος, αλλά για τα λεφτά του 100% τα αξίζει
×
×
  • Create New...