Jump to content

wnet

Members
  • Δημοσιεύσεις

    63
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by wnet

  1. Το είχα root, έκανα το update χωρίς να το ξεrootάρω... (μεταφορά του αρχείου με usb) Απλά όταν ολοκληρώθηκε το update είχε χαθεί το root (αναμενόμενο) και έπρεπε να το ξαναrootάρω...
  2. wnet

    LG G Pad 8.0 LTE

    όλα καλά με την lollipop άμα βρούμε και καμιά μέθοδο root θα είμαστε κομπλέ.... :)
  3. όλο το site είναι μια ...μούφα και μισή ... μακριά...
  4. wnet

    LG G Pad 8.0 LTE

    Έχει και το δικό μου, πιο πολύ στη δεξιά πλευρά αλλά το βλέπω όταν ανοίγει (που για κάποιο λόγο δε θυμάται τη φωτεινότητα και ανοίγει στο τέρμα...) Σε κανονική χρήση περνάει απαρατήρητο....
  5. @GVagos Σε όλους όσους το έχουμε έτσι ήταν με την μπαταρία... Κάτι όμως με τα Updates .. κάτι με τα boot manager , greenify κ.λπ., βγάζω 2 μέρες άνετα με τη χρήση που κάνω (περίπου 1 ώρα internet+wifi, μισή ώρα κλήσεις και κανα μισάωρο χαζολόγημα με εφαρμογές.... - την ημέρα)
  6. με ένα κόφτη (φαλτσέτα, ξυραφάκι ή όπως το λέτε στη γειτονιά σας :p ) κάνε τα τελειώματα της κάρτας πιο στρογγυλεμένα... Τα μηχανάκια που κόβουν τις κάρτες αφήνουν λίγο γρέζι.
  7. Κάνε μια δοκιμη.... Αν και δεν έχω κάνει ποτέ Unroot για να περάσω την αναβάθμιση.... απλά τη βάζω στη μνήμη του τηλεφώνου με το usb καλώδιο και μόλις βγάζω το καλώδιο, βγάζει μήνυμα το τηλέφωνο πως έχει κάποιο update και αν θέλω να το εγκαταστήσει..... ---edit--- άργησα να γραψω και ήδη τα κατάφερες :)
  8. Ναι, το αρχειο prepare.bat το βαζουμε στο φακελο που ειναι το Root-Zenfone.bat. Ενημέρωσα και το αρχικό μου Post.
  9. root-αρα την .44 ως εξής (παραλλαγή της μεθόδου που αναφέρετε παραπάνω αλλά ίσως λίγο πιο καλή γιατί δε γράφετε εντολές και βάζει πάλι την recovery .44 μετά το τέλος του ρουταρίσματος, έτσι για "ψυχολογικούς" λόγους :p ): -Στα V3 αρχεία του "σακαλακα" έβαλα στο folder files το fastboot.img από την .30 και το recovery.img από την .44 -έτρεξα το prepare.bat που επισυναπτω (για να μη γράφετε εντολές). Το prepare.bat το έχω στο ίδιο folder με το Root-ZenFone.bat. -έτρεξα το Root-ZenFone.bat του "σακαλακα" κανονικα. Καλή τύχη! (αν σας καεί το video δε φταίω εγώ :p )
  10. Μου το έκανε όταν πήγα σε kit kat.... Δεν είχα κάνει καθαρή εγκατάσταση Kit kat , την πέρασα από πάνω για να κρατήσω τις εφαρμογές μου και τις ρυθμίσεις μου όπως και έγινε. Ότι και να δοκίμασα δεν τα κατάφερα.... ώσπου πήρα απόφαση και τα έσβησα όλα (αν θυμάμαι καλά wipe cache & data από το recovery ή κάτι τέτοιο) και ξαναπέρασα την Kit kat καθαρή... Έφαγα μια μέρα να το σετάρω πάλι όπως το ήθελα αλλά το πρόβλημα λύθηκε.
  11. Κάνω root με: http://23pin.logdown.com/posts/236251-zenfone-simple-root-program-for-rooting-zenfone-5-6-kitkat Αν κατεβάσεις το V3 έχει και recovery.... Παρ όλα αυτά δε νομίζω να έχει διαφορετικό recovery η 2.21.40.30WW από την 2.21.40.13WW Αν νομίζεις πως έχει διαφορετικό πάντως.... μπορείς από το zip της 2.21.40.30WW να κάνεις extract το recovery και να περάσεις αυτό μετά το root.
  12. την έβαλα τη μέρα που βγήκε..... Σε ότι χρησιμοποιώ (δεν χρησιμοποιώ mobile data . GPS οπότε δεν ξέρω) δουλεύει απροβλημάτιστα
  13. Σε tablet που έχω ART η διαφορά στην απόδοση είναι παραπάνω από εμφανής... Στο zenfone δεν το δοκιμάζω γιατί χρειάζομαι το xposed... και προς το παρών xposed & ART δεν πάνε μαζί.... Αν δε χρειάζεστε το xposed τότε ναι...
  14. Δεν κοίταξα άλλα γιατί μου άρεσε όπως ήταν. Αν μάλιστα μεγαλώσεις λιγάκι το ύψος του widget βλέπεις και εβδομαδιαία πρόβλεψη.
  15. Πήγαινε να αλλάξεις background και επέλεξε και το "background tint" ;)
  16. Την έβαλα μόλις... Είναι μικρή (μόλις 16 MB). Στα γρήγορα δεν είδα καμιά διαφορά (ούτε προσθήκη ούτε όμως έχει χαλάσει και κάτι από τα βασικά που κοίταξα..) Τώρα για μπαταρίες και τέτοια θα δούμε αύριο πως θα τα πάει.
  17. Δεν είναι οθόνη αυτό..... είναι το digitizer, το "στρώμα" που είναι υπεύθυνο για την αφή και είναι πάνω από την οθόνη.... Αυτό για παράδειγμα είναι και τα 2 μαζί (οθόνη & αφή): http://www.ebay.com/itm/Black-Touch-Screen-Digitizer-LCD-Display-Assembly-fit-for-Asus-ZenFone-5-HIYG-/331346364408?pt=US_Cell_Phone_Replacement_Parts_Tools&hash=item4d25c847f8 και πιθανότατα να μπορείς να βρεις μόνο την οθόνη.
  18. Δεν είναι ολόκληρο το firmware, μόνο ότι έχει αλλάξει από το προηγούμενο. Νομίζω είναι ελαφρώς καλύτερα αλλά ίσως να είναι και ....ψυχολογικό ... Από πρωί (8.30) που έφυγα από το σπίτι με 100% είμαι τώρα (11.30) στο 76% με 2-3 εγκαταστάσεις εφαρμογών, κανα μισαώρο σερφαρισμα - facebook (facebook σε browser) και γύρω στα 10-12 λεπτά ομιλίας... Να προσθέσω (για να έχουν νόημα για κάποιον τα παραπάνω με τη μπαταρία) πως Mobile data & gps τα έχω κλειστά και το wifi ανοιχτό μόνο όταν το χρησιμοποιώ. Επίσης τρέχω boomanager & greenify.
  19. Την έβαλα από εδώ: http://www.asus-zenfone.com/p/fota-center.html Όλα οκ
  20. Ανοίγεις το "συρτάρι" (το κεντρικο κουμπί που έχει όλες τις εφαρμογες) -> το κουμπί με τις επιλογές πάνω δεξια -> Settings -> Enable notification access
  21. στο τελευταίο update του Zen UI launcher (το update από το play store), το βάλανε κι αυτό.
  22. προσωπικά θα προχωρούσα! (για την ακρίβεια έτσι έκανα και γω.... έδωσα το THL W200 ένα κατοστάρικο και πήγα στο Asus... δε μετάνοιωσα)
  23. Αν έχεις την έκδοση με 1GB δεν ξέρω πως συμπεριφέρεται.... Στην έκδοση με 2GB (που προφανώς έχουμε οι περισσότεροι εδώ μέσα) δεν έχω τέτοια προβλήματα και ας είναι πάνω από 800MB δεσμευμένα με αυτά που τρέχω κάποιες φορές....
  24. Και τι σε πειράζει;;; αυτή είναι η δουλειά της... να γεμίζει ... Άλλωστε αν χρειαστεί μνήμη, από μόνο του θα σβήσει τις πιο παλιές εφαρμογές που έχει στην cache ....
×
×
  • Create New...