stakhs Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Καλησπερα και παλι Ευτυχως, βρηκα λυση στο προβλημα μου και πλεον ειμαι ρουταρισμενος Αν καποιος εχει θεμα με drivers, http://stackoverflow.com/questions/27127472/asus-zenfone-5-not-detected-by-computer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 η έκδοση που έχω περασμενη στο κινητο ειναι 1,0,2200 beta wk45 88.30.57.115 και μου κανει κανονικα πλοηγηση ναι και εγω αυτη εχω που εχεις δωσει :lol::lol:,αλλα στην τελευταια λενε οτι σου δειχνει και σε ποια λωριδα να πας για αυτο σε ρωταω γιατι και εμενα η ιδια ειναι εκδοση ειναι(σιγουρα λεει 88 στο δικο σου?) Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 το ειδα την ωρα που το εγραψα(μεχρι τοτε δεν ειχα ιδεα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aegean32 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 το ειδα την ωρα που το εγραψα(μεχρι τοτε δεν ειχα ιδεα) OK, ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vourk Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Σήμερα το δοκίμασα, για τσάμπα είναι τέλειο! Απλά δε μπορώ να το πάω στην sd :/ Παράθεση Γιου μπέττερ ασκ μα μαμα, χάου του μέηκ ε μάνστερ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GVangos Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Ένα θεματάκι με το Wifi το έχει τελικά... Σήμερα αποπειράθηκα να συνδεθώ σε φιλικό σπίτι και είχε πρόβλημα. Όταν έβαλα τον κωδικό, έγραφε συνεχώς "ανάληψη διεύθυνσης ΙΡ" χωρίς να προχωράει σε σύνδεση. Τελικά έκανα επανεκκίνηση και συνδέθηκε κανονικά. Δεν το κάνει πάντα, αλλά η συγκεκριμένη είναι η 3η περίπτωση που συμβαίνει σε μένα.:what: Παράθεση Sent from my Ericsson 198. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Μπορεί κάποιος με ρουταρισμένη ρομ να ανεβάσει κάπου το αρχείο αυτού του live wallpaper της Asus; :) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.asus.livewallpaper.asusdayscene&hl=en Please... :worry: Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 (edited) Καλημέρα σε όλους, Παραλαμβάνω σήμερα το κινητό για λογαριασμό της αδερφής μου..Σε ποια ROM πρέπει να το αναβαθμίσω, ωστε να δουλευει απροβλημάτιστα και με καλυτερη διαχείριση μπαταριας?? Μπορώ να το αναβαθμίσω σε Kit Kat ή Lollipop?? Έχω την εντύπωση ότι έρχεται με 4,3.. Τελικά είχε 4,4,2.. Edited March 26, 2015 by estiakos Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukie Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Καλησπερα σας παιδια,κατοχος του κινητου κι εγω εδω και καιρο και απολυτα ικανοποιημενος σε ολα!Εχω ομως ενα προβλημα...εχει σταματησει να λειτουργει το μικροφωνο της συσκευης...δηλαδη ενω ακουω καθαρα τον συνομιλητη μου αυτος δεν με ακουει ή με ακουει μονο αν φωναζω και παλι ελαχιστα...δεν ξερω αν ειναι θεμα υγρασιας ή πτωσης και δεν βρισκω πουθενα ανταλακτικο...Please HELPPPPPPPPPP! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 παιδιά προέκυψε πρόβλημα με την αναπαραγωγή βιντεο στο facebook...Αναφέρει συνεχώς αναφορά προβλήματος τυπου 400 και δεν παίζει, οταν παταω πανω στο θέμα... Αντίθετα, όταν βαζω youtube παίζει κανον ικά το βίντεο... Ξέρεις κανείς αν είναι θέμα ρύθμισης του Facebook ή του κινητού?? Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 παιδιά προέκυψε πρόβλημα με την αναπαραγωγή βιντεο στο facebook...Αναφέρει συνεχώς αναφορά προβλήματος τυπου 400 και δεν παίζει, οταν παταω πανω στο θέμα... Αντίθετα, όταν βαζω youtube παίζει κανον ικά το βίντεο... Ξέρεις κανείς αν είναι θέμα ρύθμισης του Facebook ή του κινητού?? ποιο μοντελο εχεις φιλε μου? τι εκδοση και ρομ εχει περασμενη το κινητο? Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Είναι το 1gb/8gb, 1,6, Intel Z2560 με 4.4.2..Δυστυχως το έχει η αδερφη μου και δεν συγκράτησα την ROM..Υπάρχει καποιο γενικο πλαίσιο για διόρθωση του προβλήματος? Είμαι ασχετος από χακεριες κλπ κολπα.. Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GVangos Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Βρήκα άκρη με το πρόβλημα καταγραφής στη λίστα με τις τελευταίες κλήσεις. Όσες κλήσεις τερματίζονται απ'το bluetooth, δεν περνάνε στη λίστα! Ενοχλητικό bug, ίσως θα πρέπει να ειδοποιήσω και την εταιρία. Παράθεση Sent from my Ericsson 198. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vourk Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Έχω τη συσκευή (2ghz / 2gb ram / 16gb rom) απ τις πρώτες σελίδες του θρεντ.. Και μπορώ να πω ότι ίσως να έχω διαβάσει το 90% των ποστ! Με το τηλέφωνο δεν έχω κάποιο πρόβλημα, έχω βάλει όλες τις οφισιαλ ρομ και δεν το έχω ρουταρει ποτέ! Το μόνο που έχω στα μείον απ την μέρα που το έκανα 4.4.2 είναι η κακή διαχείριση στη ram η οποία με το cleaner της συσκευής και το ccleaner για την cache στρώνει! Αξίζει να το rootαρω; το είχε κάνεις καιρό αrootαριστο ώστε να μας πει αν όντος είδε διαφορά με το root σε συνδυασμό με το greenify? Παράθεση Γιου μπέττερ ασκ μα μαμα, χάου του μέηκ ε μάνστερ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evankouros Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 σου εστειλα pm με την εφαρμογη , σε εμενα μια χαρα δουλευει Και σ' εμένα pm τη HERE παρακαλώ! Παράθεση ...lost in translation... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evankouros Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Βρήκα άκρη με το πρόβλημα καταγραφής στη λίστα με τις τελευταίες κλήσεις. Όσες κλήσεις τερματίζονται απ'το bluetooth, δεν περνάνε στη λίστα! Ενοχλητικό bug, ίσως θα πρέπει να ειδοποιήσω και την εταιρία. Δεν δείχνει ούτε σ' εμένα όλη τη λίστα με τις τελευταίες κλήσεις. :( Νομίζω πως αυτό συμβαίνει από τότε που έβαλα την τελευταία έκδοση ASUS_T00F_WW_user_2.21.40.44. Δεν είμαι όμως σίγουρος αν οφείλεται σ' αυτό το firmware update, ή στο update που έκανα στο "ASUS Calling Screen" app (έγιναν & τα δυο τις ίδιες μέρες). Πριν λίγες μέρες λοιπόν, έστειλα mail στο Technical Inquiry του Asus support & έκανα σχόλιο στο "ASUS Calling Screen". Στο "ASUS Calling Screen" μου απάντησαν την ιστορία για το bluetooth (που έγραψε ο "GVangos" & παρέθεσα), ότι το γνωρίζουν, κι ότι θα λυθεί με το επόμενο system update (δηλ. firmware update αν κατάλαβα καλά) : http://photouploads.com/images/asuscallin.jpg To "Asus support" μου απάντησε να κάνω reset σε factory defaults (που δεν το σκοπεύω γιατί θα τα χάσω όλα - το γράφουνε εξάλλου) & να τους στείλω την έκδοση firmware που φοράει το Ζ5 μου. Τους απάντησα & τους ενημέρωσα γι' αυτά που μου έγραψαν στο "ASUS Calling Screen" (τα screenshots εμφανίζονται απ' την πιο πρόσφατη προς την παλιότερη επικοινωνία): http://photouploads.com/thumbs/asuscheckt.jpg - http://photouploads.com/thumbs/asuschehe.jpg Εμένα όμως δεν τις δείχνει όλες τις κλήσεις, χωρίς να έχω σε λειτουργία κάποιο bluetooth. Σκέφτηκα τώρα μήπως το λογισμικό κρατάει στη μνήμη του τις κλήσεις που κάποια στιγμή ξεκίνησαν/τερματίστηκαν με bluetooth, κι ακόμη κι αν στη συνέχεια τις ξεκινάμε/τερματίζουμε χωρίς bluetooth, αυτό συνεχίζει να μην τις εμφανίζει... λόγω "προηγούμενου"! :dizzy: Άντε να δούμε αν θα βγει άκρη...:rolleyes: Παράθεση ...lost in translation... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GVangos Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 (edited) Μπράβο για το feedback, τελικά (όπως παραδέχονται κι απ'την εταιρία) δεν εμφανίζει ΟΛΕΣ τις κλήσεις που δεν τερματίζονται απ'το "κόκκινο κουμπί-end call" που εμφανίζεται στην οθόνη. Π.χ. όταν τερματίζει την κλήση ο συνομιλητής, δεν εμφανίζεται στη λίστα. Επίσης, όταν καλώ κάποιον αριθμό που δεν είναι καταχωρημένος στις επαφές, το ίδιο. Αυτό δε, είναι πάρα πολύ ενοχλητικό γιατί έως τώρα, όταν ήθελα να σημειώσω έναν αριθμό για να τον αποθηκεύσω στις επαφές αργότερα, πληκτρολογούσα το νούμερο κι έκανα μια γρήγορη κλήση/απόρριψη για να το έχω στη λίστα με τις πρόσφατες. Στο συγκεκριμένο θέμα μ'εχει εκθέσει 2-3 φορές μέχρι να το πάρω χαμπάρι, τη μια απ'αυτές μάλιστα ήταν και για σοβαρό ζήτημα, παραλίγο να γινω ρεζίλι. Καλό smartphone δε λέω, αλλά πρώτα το χρειάζομαι σαν phone... Απογοήτευση στο συγκεκριμένο θέμα :down: και μεγάλο φάουλ τους που δεν το έχουν διορθώσει ΑΜΕΣΑ, αφού αποτελεί κύριο πρόβλημα της εφαρμογής που αφορά τη βασική λειτουργία τηλεφωνικών κλήσεων. EDIT:θα δοκιμάσω να κάνω διαγραφή της λίστας μητρώου κλήσης και ξανα-ενημερώνω αν παραμένει το πρόβλημα. EDIT2:το πρόβλημα παραμένει. Δείχνει να εμφανίζει κανονικά όμως αριθμούς μη καταχωρημένους στις επαφές... :what: Edited March 28, 2015 by GVangos edit Παράθεση Sent from my Ericsson 198. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 (edited) Καλημερα προσπαθώ να αλλάξω απο cn se ww συμφωνα με τον οδηγο του 1ου post (Νο2) αλλά δεν το πετυχαίνω υπαρχει πουθενα σε Ελληνικά ; Ευχαριστώ Edited March 29, 2015 by terry39 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evankouros Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Μπράβο για το feedback, τελικά (όπως παραδέχονται κι απ'την εταιρία) δεν εμφανίζει ΟΛΕΣ τις κλήσεις που δεν τερματίζονται απ'το "κόκκινο κουμπί-end call" που εμφανίζεται στην οθόνη. Δυστυχώς αυτό ακριβώς πρέπει να συμβαίνει. Εξακολουθώ όμως να μην είμαι απόλυτα βέβαιος αν είναι θέμα firmware update (λογικά αυτό είναι & γι' αυτό αργεί) ή του "ASUS Calling Screen" app. Καλό smartphone δε λέω, αλλά πρώτα το χρειάζομαι σαν phone... Απογοήτευση στο συγκεκριμένο θέμα :down: και μεγάλο φάουλ τους που δεν το έχουν διορθώσει ΑΜΕΣΑ, αφού αποτελεί κύριο πρόβλημα της εφαρμογής που αφορά τη βασική λειτουργία τηλεφωνικών κλήσεων. Δυστυχώς... συμφωνώ απόλυτα! Σκέφτομαι να κάνω downgrade στην προηγούμενη έκδοση firmware (WW-2.21.40.30) για να δω αν λύνεται το πρόβλημα, αλλά επειδή δεν είμαι καλός γνώστης φοβάμαι μην δημιουργηθεί κανένα άλλο πρόβλημα.:worry: EDIT:θα δοκιμάσω να κάνω διαγραφή της λίστας μητρώου κλήσης και ξανα-ενημερώνω αν παραμένει το πρόβλημα. EDIT2:το πρόβλημα παραμένει. Δείχνει να εμφανίζει κανονικά όμως αριθμούς μη καταχωρημένους στις επαφές... :what: Εκτός από τη διαγραφή της λίστας κάνε κι επανεκκίνηση. Μετά, έλεγξε αν εμφανίζει πλέον κάποιον αριθμό που θυμάσαι ότι δεν τον εμφάνιζε πριν. Παράθεση ...lost in translation... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Το κάνει και με διαφορετικό dialer; Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GVangos Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 (edited) Δυστυχώς αυτό ακριβώς πρέπει να συμβαίνει. Εξακολουθώ όμως να μην είμαι απόλυτα βέβαιος αν είναι θέμα firmware update (λογικά αυτό είναι & γι' αυτό αργεί) ή του "ASUS Calling Screen" app. Δυστυχώς... συμφωνώ απόλυτα! Σκέφτομαι να κάνω downgrade στην προηγούμενη έκδοση firmware (WW-2.21.40.30) για να δω αν λύνεται το πρόβλημα, αλλά επειδή δεν είμαι καλός γνώστης φοβάμαι μην δημιουργηθεί κανένα άλλο πρόβλημα.:worry: Εκτός από τη διαγραφή της λίστας κάνε κι επανεκκίνηση. Μετά, έλεγξε αν εμφανίζει πλέον κάποιον αριθμό που θυμάσαι ότι δεν τον εμφάνιζε πριν. Έκανα επανεκκίνηση, τα ίδια. Όχι ότι περίμενα κάτι θεαματικό, λέμε τώρα. Όσο για το αν είναι καθαρά θέμα του dialer app (asus calling screen) έχω αρκετές αμφιβολίες, αφού το πρόβλημα δείχνει να είναι στη διάδραση μεταξύ dialer & contacts, δηλαδή υπάρχει σίγουρα και κάποια εμπλοκή των επαφών στο συγκεκριμένο πρόβλημα. Εγώ πάντως δεν σκοπεύω όχι downgrade να κάνω, αλλά ούτε καν factory default reset γι αυτό το πρόβλημα. Τώρα που εντόπισα τι ακριβώς θέμα έχει, μπορώ να ζήσω για λίγο μ'αυτό. Ούτως ή άλλως μέσα στον επόμενο μήνα θα βγάλουν γλυφιτζουράκι, θα ασχοληθώ μια και καλή τότε. ;) Το κάνει και με διαφορετικό dialer; ...αυτές τις μέρες δεν έχω πρόσβαση σε καλό wi-fi για να κατεβάσω κάποιο άλλο. Έχεις κάποια πρόταση; (π.χ. το exdialer είναι οκ; ) Αν κι έχω κάποιους ενδοιασμούς, λόγω των παραπάνω σκέψεων. Πολύ φοβάμαι δλδ ότι είναι θέμα firmware...:( Edited March 29, 2015 by GVangos Παράθεση Sent from my Ericsson 198. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evankouros Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Κατά 99% είναι θέμα του firmware 2.21.40.44 (καλύτερα να μην το βάλουν όσοι δεν το έχουν κάνει ακόμη). Αυτό μου απάντησαν & στο forum της Asus για το Zenfone 5 που το postαρα. Μάλλον θα περιμένω κι εγώ για νέο firmware update (που πιθανότατα θα είναι το Lollipop). Παράθεση ...lost in translation... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evankouros Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 To "Asus support" απάντησε στο νέο μήνυμα που τους έστειλα, επιβεβαιώνοντας ότι είναι πρόβλημα του firmware (2.21.40.44) : Dear customer, Regarding the described problem, it is possibly being caused due to a firmware bug. Please await for a new firmware release that will fix this problem(it will be available on the link below). However updating the firmware version might cause some loss of data so before updating the firmware please make sure you keep a backup of all your important files and information. http://support.asus.com/Download.aspx?SLanguage=en&m=ASUS+ZenFone+5 For information and Technical Support please try to contact the Greek Support at: 00800 44142044 ( TOLL FREE ) (not available from mobile phones and VoiP phones) (09am to 13pm - 14pm to 19pm, Monday to Friday). ( From Cyprus: 800 92491 )Email: support@asus.gr Thank you for contacting ASUS Technical Service. Best Regards ASUS HELP DESK Παράθεση ...lost in translation... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sapounos Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 (edited) καλησπερα! χθες εκανα το κινητο μου (asus zenfone 5) root και ολα πηγαν καλα αλλα απ το ξερο μου το κεφαλι αρχισα να διαγραφω απο μεσα πραγματα ζωτικης σημασιας για τη λειτουργια του κινητου με αποτελεσμα το τελευταιο που εσβησα να μη δουλευει το κινητο καθολου. το εκλεισα και το ξανανοιξα κ μου κολαει στην οθονη που bootάρει το λειτουργικο με αποτελεσμα να μην μπαινει ποτε μεσα. πηγα να το κανω hard reset αλλα μου εβγαλε την ενδειξη no command και μετα απο λιγο εκανε reset και τωρα εχει κολησει εκει στην οθονη που bootάρει το android. ξερω εκανα μεγαλη πατατα. υπαρχει τροπος να το διορθωσω κατι τετοιο η να αρχισω να κλαιω το κινητο μου απο τωρα? Επισης προσπαθησα ψαχνοντας σε site με adb fastboot να κανω sideload firmware υποθετοντας οτι εστι μπορει να εφτιαχνε αλλα δεν κανει ουτε αυτο.. οταν ολοκληρωθει η διαδικασια στο command prompt μετα μου λεει Installation aborted και πιο συγκεκριμενα αυτο: finding update package opening update package verifying update package E: end of footer from /tmp/update.zip not 0xFFF (file exists) E: signature verification failed Installation aborted E: Can't Open /tmp/update-script.log E: Cannot load volume /misc! Edited March 30, 2015 by sapounos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GVangos Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 (edited) @sapounos: Μάλλον θα πρέπει να εγκαταστήσεις πρώτα recovery κι ύστερα ξανά rom... (δες προηγούμενες σελίδες) Κατά 99% είναι θέμα του firmware 2.21.40.44 (καλύτερα να μην το βάλουν όσοι δεν το έχουν κάνει ακόμη). Αυτό μου απάντησαν & στο forum της Asus για το Zenfone 5 που το postαρα. Μάλλον θα περιμένω κι εγώ για νέο firmware update (που πιθανότατα θα είναι το Lollipop). Τους έβαλα λίγο χέρι για την απάντηση τύπου "λυπούμαστε, αναμείνατε στο ακουστικό σας": http://www.asus.com/zentalk/forum.php?mod=redirect&goto=findpost&ptid=5548&pid=22775 Σιγά μη τσακιστούνε να δώσουν λύση, απλά νά'χουμε να λέμε... Edited March 30, 2015 by GVangos EDIT Παράθεση Sent from my Ericsson 198. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts