Jump to content

sapounos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sapounos

  1. ειδα αυτο στο kimovil Μιας και με ενδιαφερει πολυ να αγορασω το Pixel 6 pro. εχω cosmote. αυτο που λεει εκκρεμει η πιστοποιηση ειναι κατι αυθεραιτο η οντως εχει παρει εγκριση και εκκρεμει τυπικα και η πιστοιποιηση επισημα απο την εταιρεια? Γνωριζει καποιος να μας πει?
  2. Φιλε μου εκανα αιτημα επιστροφης στο σκρουτζ για το κινητο κ εγκριθηκε. σκεφτομαι να προχωρησω σε Pixel 4 XL. Επιβεβαιωνεις τη συμβατοτητα με COSMOTE ESIM?? θα το αγορασω απο Σκρουτζ.
  3. Βασικα τωρα που το κοιταω δεν πρεπει να ειναι Verizon. Μου γραφει αυτο SP1A.210812.016.C1 Δεν μπορω να βγαλω ακρη. Δοκιμασα τα παντα απο το λινκ της υποστηριξης που μου παραθεσατε αλλα δεν μου εμφανισε τιποτα.
  4. Ευχαριστω για τη βοηθεια αλλα απο οτι καταλαβα ειναι Verizon version και δεν εχει esim. Υπαρχει τροπος να αλλαξω τη ROM της Verizon? Επισης κατι αλλο παραξενο οταν παρελαβα το κινητο ειχε ηδη SIM μεσα της T-Mobile.
  5. Καλησπερα παιδια. Γνωριζει κανεις αν το Pixel 3 XL ειναι συμβατο με Cosmote eSIM?
  6. του εκανα επανεγκατασταση firmware και ολα οκ!
  7. Καλησπερα παιδια εχω το zenfone 5 ASUS_T00F την εκδοση με ROM 16gb και CPU 2ghz και 2gb RAM. Προσφατα αγορασα ενα powerbank το οποιο εχει ενταση 2.1Α και το εβαλα στο κινητο. εχουν περασει περιπου 2 μηνες που το χρησιμοποιω χωρις προβλημα. την ωρα που φορτιζα το κινητο μου το χρησιμοποιουσα κιολας. Προχθες το βραδυ λοιπον μου ηρθε η ιδεα να φορτισω το κινητο απο το power bank και το αφησα ολο το βραδυ. την επομενη το κινητο ηταν με 20% μπαταρια καιτο powerbank ξεφωρτισμενο ενω απο βραδυς το ειχε βαλει με πληρη φορτιση. Ολα καλα φορτισα το κινητο απο τον φορτιστη κανονικα. Μετα απο αυτο ομως παρατηρησα αυξηση θερμοκρασιας και η μπαταρια πεφτει μεσα σε 5 ωρες χωρις να κανω τιποτα απολυτως απο 100% στο 10%. ελεγξα την κατασταση της μπαταριας με καποια προγραμματακια που διαβασα οπως το cpuz και ειδα οτι ειναι σε καλη κατασταση. ανοιξα απο πισω το κινητο να δω απο που προερχεται η αυξηση θερμοκρασιας κ αυτο που ειδα ειναι οτι προερχεται απο 2 τσιπακια της κεντρικης πλακετας τα οποια υπερθερμαινονται χωρις λογο χωρις να κανω τιποτα στο κινητο σε idle κατασταση. Τι μπορει να φταίει?
  8. Το πηγα σε τεχνικο/ηλεκτρονικο. μου ειπε οτι ηταν σπασμενα καποια σημεια μεσα στη μητρικη πλακετα καποιες επαφες τελος παντων οι οποιες δεν φαινονταν με το ματι και ηταν στο σημειο τροφοδοσιας. τις γεφυρωσε μου ειπε και το κινητο οταν το ελαβα δεν ειχε κανενα προβλημα. διορθώθηκε και το προβλημα του ποσοστου της μπαταριας και τον επανεκκινησεων. ευτυχως τελος καλο ολα καλα! :)
  9. Θέλω να ελπίζω ότι απλά βραχυκυκλώνει και δεν έχει καει. θα περιμένω τις βίδες και όλο και κάποια άκρη θα βγάλω. Και η αληθεια είναι ότι δεν εχω βάλει 2 βίδες σε εκείνες τις υποδοχές. Δυστυχώς που να το ξερω ο άμοιρος ότι έχουν βάλει τη γείωση εκεί οι αθεόφοβοι. :cry: :cry:
  10. Το κακό είναι ότι δεν είναι δικό μου.. :p :p Παρατηρησα και μια αυξηση θερμοκρασιας στο πανω δεξια μερος εκει κοντα στην καμερα, όταν το ειχα στη φορτιση. Οπότε μάλλον έχεις δίκιο. Θα επανατοποθετησω παλι ολα τα εξαρτηματα και θα παραγγειλω και ενα σετακι πληρες βιδες να τις βαλω ολες σωστα μηπως και βραχυκυκλωνει κατι.
  11. οχι δεν εβαλα τις βιδες οπως ηταν εξ αρχης. αλλα παιζει ρολο αυτο στο να καει η μητρικη? ολη η δουλεια εχει γινει πολυ προσεγμενα και χωρις να ζορισω ουτε ενα εξαρτημα απο μεσα. ----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ναι την εχω. την δοκιμασα και μου κανει χειροτερα νουμερα εκεινη. ανεβοκατεβαινει το ποσοστο της χωρις λογο ενω με την καινουρια τουλαχιστον πεφτει κανονικα απλα δεν το δειχνει μεχρι να κλεισω και να ανοιξω τη συσκευη παλι. διαβασα καπου για battery calibration Και ακολουθησα καποιες οδηγιες αλλα δεν καταφερα να κανω κατι.
  12. Η καλωδιοταινια ειναι αυθεντικη. η μπαταρια οχι.
  13. Καλησπερα. Προσφατα εκανα αλλαγη σε iphone 5c καλωδιοταινια on/off και volume up/down (μια ταινια για ολα) και πισω καπακι. Όταν άνοιξα ξανα το κινητο παρατηρησα τις εξης συμπεριφορες. 1. η μπαταρια δεν δειχνει σωστο ποσοστο παρα μονο οταν κλεισει το κινητο και ξανανοιξει. σαν να ανανεωνεται το ποσοστο κατ αυτον τον τροπο 2. οταν το εχω συνδεδεμενο στον υπολογιστη ανα περιπου 1 λεπτο κανει επανεκκινηση 3. στην πρωτη χρηση μετα απο πληρη φορτιση κανει επανεκκινηση και μετα ειναι ενταξει. η μπαταρια αλλαχτηκε και το κινητο εχει ιδια συμπεριφορα. προσπαθησα να επαναφερω το Iphone στις εργοστασιακες ρυθμισεις αλλα δεν τα καταφερα λοφω συνεχω επανεκκινησεων. υπαρχει κατι το οποιο δεν εχω κανει σωστα η καποια ρυθμιση που μου εχει διαφυγει?
  14. καλησπερα. δοκιμασα με την μεθοδο αυτη για να περασω την TWRP αλλα δεν τα καταφερα. μου δειχνει ενα λογοτυπο USB και απο κατω μια κοκκινη μπαρα και δεν κανει τιποτα αλλο. μηπως πλεον η μεθοδος αυτη ειναι ξεπερασμενη? αν και εμενα με ενδιαφερει να κανω backup τη rom και οχι να περασω την TWRP απλα ειδα οτι μεσω αυτου θα γινει η διαδικασια.
  15. παιδια η εκδοση 5.3.3.3 ποια ειναι? την εγκαθιστω και αυτη? η μονο την 3.23?
  16. καλησπερα παδια! ενας φιλος μου εχει το asus a501cg.. ομως το ειχε παραγγειλει και ειχε βαλει να του ερθει rootαρισμένο. το προβλημα ειναι οτι τωρα θελει να βαλει το official firmware αλλα εχουμε δοκιμασει τα παντα.. Μετονομασιες διαφορων εκδοσεων φορτωση μεσω του adb sideload και πολλα αλλα.. η εκδοση που λεει ειναι 1.98.40 για asus t00j WW.. δοκιμασαμε σχεδον τα παντα για να το φτιαξουμε.. υπαρχει κατι αλλο που μπορουμε να κανουμε? αν διαγραψουμε χειροκινητα ολα τα δεδομενα του κινητου μεσω του υπολογιστη και του περασουμε μεσω adb το official firmware θα πιασει ετσι? η θα αχρηστευτει το κινητο?
  17. γιατι θα αναβαθμιστει σε lolipop το zenfone 5?
  18. παιδια υπαρχει πιθανοτητα να εγκαταστησω το lollipop στο zenfone 5 t00f_ww? ξερετε καποιο site που να εχει roms για download? εψαξα βρικα κατι αλλα δεν μπορεσα να βγαλω ακρη.. και δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι αξιοπιστο.. http://www.lollipop-roms.org/mp3-0/asus-zenfone-5-5952.html
  19. Μαγκες το φτιαξα!! κατεβασα την σωστη εκδοση firmware και ολα καλα!
  20. το TWRP ειναι? χρειαζεται να μπεις μεσα στο android να το κανεις εκει... εγω δεν εχω προσβαση στο λογισμικο της συσκευης για να κανω κατι τετοιο. επισης οταν εκανα wipe all data reset to factory με βγαζει στην οθονη κλειδωματος αλλα οταν το ξεκλειδωνω η απολυτη μαυριλα. ομως αναγνωριζεται κανονικα απο τον υπολογιστη και μπορω να παρεμβω μεσω windows.
  21. καλησπερα! χθες εκανα το κινητο μου (asus zenfone 5) root και ολα πηγαν καλα αλλα απ το ξερο μου το κεφαλι αρχισα να διαγραφω απο μεσα πραγματα ζωτικης σημασιας για τη λειτουργια του κινητου με αποτελεσμα το τελευταιο που εσβησα να μη δουλευει το κινητο καθολου. το εκλεισα και το ξανανοιξα κ μου κολαει στην οθονη που bootάρει το λειτουργικο με αποτελεσμα να μην μπαινει ποτε μεσα. πηγα να το κανω hard reset αλλα μου εβγαλε την ενδειξη no command και μετα απο λιγο εκανε reset και τωρα εχει κολησει εκει στην οθονη που bootάρει το android. ξερω εκανα μεγαλη πατατα. υπαρχει τροπος να το διορθωσω κατι τετοιο η να αρχισω να κλαιω το κινητο μου απο τωρα? Επισης προσπαθησα ψαχνοντας σε site με adb fastboot να κανω sideload firmware υποθετοντας οτι εστι μπορει να εφτιαχνε αλλα δεν κανει ουτε αυτο.. οταν ολοκληρωθει η διαδικασια στο command prompt μετα μου λεει Installation aborted και πιο συγκεκριμενα αυτο: finding update package opening update package verifying update package E: end of footer from /tmp/update.zip not 0xFFF (file exists) E: signature verification failed Installation aborted E: Can't Open /tmp/update-script.log E: Cannot load volume /misc!
×
×
  • Create New...