Jump to content

koukie

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About koukie

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

koukie's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Ολα καλα παιδια μου το εδωσε!Σας ευχαριστω για τις απαντησεις!
  2. Καλησπερα σας, Προσφατα αγορασα ενα mi5s με σπασμενη οθονη(απο γνωστο φορουμ).Αφου το επισκευασα,μου ζηταει κωδικο καθως λεει οτι ειναι συνδεδεμενο με ηδη υπαρχον λογαριασμο.Περιμενω απαντηση απο το παιδι που το πηρα,αλλα αν σε περιπτωση δεν το θυμαται η δεν θελει να το δωσει,τι μπορω να κανω για να το ξεκλειδωσω? Ευχαριστω εκ των προτερων!
  3. koukie

    Oppo Find 7

    Με την cos 2.1.3 αναβει κανονικα,δειχνει κανονικα αλλα μολις το κλειδωσω και το ξεκλειδωσω παλι τα ιδια...
  4. koukie

    Oppo Find 7

    Καλησπερα παιδια,θελω βοηθεια! Αλλαξα προσφατα την σπασμενη οθονη στο x9076 και η καινουρια οταν αναβει ειναι χωρισμενη στα δυο αντιστροφα ακριβως στη μεση.Το θεμα ειναι οτι δειχνει κανονικα στο logo οταν αναβει και επισης κανονικα σε recovery και fastboot.Δοκιμασα με omnirom που λενε πως υποστιριζει καινουριες οθονες αλλα παλι τα ιδια.Νομιζω πως δεν ειναι ελλατωματικη γιατι χωριζει στα δυο μονο οταν αναβει το κινητο ενω σε recovery δειχνει κανονικα. Παρακαλω μια βοηθεια!Δεν ξερω τι να κανω!
  5. Παιδια καλησπερα,υπαρχει καποιος που να εχει το κινητο με σπασμενη οθονη και να το πουλαει?
  6. Το δοκιμασα κι αυτο,τιποτα...αγανακτησα...
  7. Δοκιμασα και τις δυο ρομ...η ν1 μου βγαζει μαυρη οθονη με γραμμες και η ν2 ανοιγει ξανονικα αλλα χωρις αφη...:(:(
  8. Παιδια καλησπερα σας,αλλαξα οθονη και αφη στο x7 hd και εκανα και αναβαθμιση σε v2 κιτ κατ καθως η v1 απλα εδειχνε μαυρη οθονη...το προβλημα μου τωρα ειναι οτι η οθονη λειτουργει κανονικα ενω η αφη καθολου...οποιος μπορει μια βοηθεια!!!!!!
  9. Καποια βοηθεια?????
  10. Καλησπερα σας παιδια,κατοχος του κινητου κι εγω εδω και καιρο και απολυτα ικανοποιημενος σε ολα!Εχω ομως ενα προβλημα...εχει σταματησει να λειτουργει το μικροφωνο της συσκευης...δηλαδη ενω ακουω καθαρα τον συνομιλητη μου αυτος δεν με ακουει ή με ακουει μονο αν φωναζω και παλι ελαχιστα...δεν ξερω αν ειναι θεμα υγρασιας ή πτωσης και δεν βρισκω πουθενα ανταλακτικο...Please HELPPPPPPPPPP!
  11. Πολυ καλος ο οδηγος σου!Εγω ασχολουμαι εδω και καιρο βεβαια,θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζεις που μπορω να βρω ετοιμες λιστες .m3u??
  12. Παιδια καλησπερα σας!Κατοχος του κινητου και εγω,αντιμετωπιζα προβλημα με το ακουστικο εδω και καιρο...ωστοσο χρησιμοποιουσα bluetooth και δεν ειχα προβλημα...σημερα απο το πουθενα σταματησε να λειτουργει το ηχειο.Χωρις λογο,οποτε κανω επανεκκινηση ακουγεται μερικες φορες ηχος αρα υποθετω δεν εχει χαλασει...δοκιμασα και περασα την πιο πανω ρομ την miui,μηπως λυθει το προβλημα αλλα οχι μονο δε λυθηκε βγηκε κι αλλο.Δεν λειτουργει η 2η καρτα σιμ ενω μου εμφανιζει κανονικα και τα 2 IMEI αλλα και δεν με αφηνει να δοκιμασω να κανω καποια αλλαγη μεσω engineering mode καθως την επιλογη cds information την εχει ανενεργη...Συγνωμη αν κουρασα με το μεγαλο κειμενο...μου εχουν σπασει τα νευρα!Μια βοηθεια οποιος μπορει να βοηθησει,σας ευχαριστω!
  13. Φιλε μου κατι παρομοιο επαθα και εγω πριν ενα μηνα...επιανε μονο στα δεξια η οθονη.Πηρα απο ebay ενα digitizer και μαζι με οδηγιες για την αλλαγη του(θα βρεις στο google),το αλλαξα μεσα σε ενα μισαωρο και το προβλημα λυθηκε...εξοδα 11 ευρω ειχα..αυτα και ελπιζω να βοηθησα!
×
×
  • Create New...