caru Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Ναι, έχει ελληνικό μενού και Google Play, αλλά το πώς μπήκανε στην κινέζικη έκδοση του κινητού είναι το θέμα... Πλέον ήταν καθαρό και ασφαλές και φυσικά σταθερότατο. Οκ, το πιασα, θα γυρισει τωρα και θα κανω τις αναβαθμισεις, θα ενημερωσω. Θενκς ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Kαλημέρα σε όλους, Γνωρίζει κανείς αν το κινητο παιρνει αναβάθμιση σε lollipop 5.0? αναφέρομαι στο Intel Z2560 1gb/8gb.. Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Πάνω που είμαι έτοιμος να το παραγγείλω είδα πως το βίντεο που τραβάει το κινητό είναι με παρά πολύ lag και με απογοήτευσε :confused: Σε σχέση με το αρχαίο πλέον Xperia neo v που έχω τώρα μπορώ να πω πως είναι καλύτερο από το Asus σε λείψει βίντεο.. Μήπως έχει διορθωθεί με καμία αναβάθμιση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GVangos Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Τελικά μ'έτρωγε η περιέργεια και το ...καινούργιο κοσκινάκι μου.:rolleyes: Προχτές το βράδυ έκατσα και πέρασα κατευθείαν την ww 2.21.40.44. Η συσκευή είναι με WW SKU κι έτσι δεν χρειάστηκε τίποτ'άλλο εκτός απ'την εγκατάσταση πρώτα της recovery, που περιέχει η ROM μέσα στο .zip φάκελο και κατόπιν εγκατάσταση της 2.21 χωρίς άλλο πρόβλημα, χάρις τη συμβουλή που βρήκα εδώ: Ναι με τον αντίστοιχο recovery.. Δηλαδή θες να περάσεις πχ την 2.20.40.13-WW; βάζεις (ακολουθώντας τα βήματα του οδηγού) το 2.20.40-13-ww-recovery πρώτα απ'το συν-φορουμίτη VeRDe, τον οποίο κι ευχαριστώ για τη βοήθεια που μου έδωσε με το ποστ του, για τη διαδικασία που έχει πολλάκις επισημανθεί εδώ http://www.asus-zenfone.com/2014/09/easiest-way-downgrade-upgrade-change-rom-to-ww-zenfone.html Να τονίσω ότι: 1. αρχικά δοκίμασα τη διαδικασία με πλήρη αποτυχία χωρίς να πειράξω τίποτε στο κινητό, μόνο USB DEBUG δλδ κι ούτε unroot, ούτε factory default reset πριν ξεκινήσω το sideload. Δεν γνωρίζω τι από τα δύο μπορεί να έφταιξε, αλλά με unroot & factory reset, προχώρησα τελικά χωρίς κάποιο κόλλημα. Φυσικά θα πρέπει ν'ακολουθήσει κανείς με προσοχή κάθε βήμα που περιγράφεται στο Zenfone Blog. (βλέπε παραπάνω λινκ) 2. τον intel usb driver που διατίθεται εδώ https://software.intel.com/en-us/android/articles/how-to-install-intel-usb-driver-for-android-devices-on-windows-8 , δεν κατάφερα να τον εγκαταστήσω στα windows 8.1 (δεν μου δίνει την επιλογή για compatibility στο αρχείο .exe, όπως και σε πολλούς άλλους απ'ότι διαβάζω στα σχόλια εκεί...) . Αναγκάστηκα κι άλλαξα πισί (με 7άρια) για να κάνω τη δουλειά. (άρα, η διαδικασία δεν γνωρίζω αν γίνεται και στα 4G Zenfone 5 με τον Qualcomm επεξεργαστή) 3. εάν δεν έχετε κάνει ποτέ τη διαδικασία μαζί με κάποιον γνώστη που μπορεί να σας "ξεκολλήσει" από λεπτομέρειες τύπου "δεν εμφανίζει την τάδε επιλογή το δεξί κλικ", να ξέρετε ότι αν κάνετε μόνοι σας όλα τα βήματα ενδέχεται να σας πάρει αρκετή ώρα ή ακόμη και να μην τα καταφέρετε. Μην πανικοβληθείτε, σε θέματα software σχεδόν τα πάντα είναι αναστρέψιμα. 4. είμαι άπειρος στο φλασάρισμα ROMs και πιστεύω ότι αφού τα κατάφερα εγώ, τότε όποιος διαθέτει υπομονή κι αρκετή προσοχή μπορεί να έχει το ίδιο αποτέλεσμα. Μετά από την επιτυχή εγκατάσταση της νέας ROM και όλες τις αναβαθμίσεις των εφαρμογών απ'το play store, δεν έχω εντοπίσει κάτι που να μη λειτουργεί ή να λειτουργεί με προβλήματα. Μια επιφύλαξη κρατάω για το wifi, που μετά τη σύνδεσή μου σε ανοιχτό hotspot (χωρίς κωδικό), δεν συνδεόταν ύστερα στο σπίτι (ούτε καν εμφανιζόταν ο δείκτης σήματος στην πάνω μπάρα του κινητού) παρά μόνο μετά από εφαρμογή του "οδηγού εγκατάστασης" που πάει βήμα-βήμα στην "σύνδεση μέσω wifi". Ξαναπέρασα τον κωδικό αλλά μου εμφάνιζε μήνυμα ""authentication problem" και τελικά έστρωσε μετά από δεύτερη απόπειρα. Περίπου το ίδιο πρόβλημα αναφέρεται κι εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5989753#post5989753 . Εννοείται ότι δοκίμασα πρώτα on-off του wifi αλλά και reboot τόσο στο κινητό, όσο και του router, χωρίς αποτέλεσμα αρχικά. Πάντως από εκείνη την ώρα, δεν ξαναείχε πρόβλημα. :what: Τελικά, είχα λάθος που δεν περίμενα να βελτιωθεί θεαματικά η αυτονομία με τη νέα ROM. Μετά από 7 ώρες αποσυνδεδεμένο απ'το φορτιστή και με αρκετή χρήση οθόνης, wifi συνέχεια, ραδιόφωνο για κάνα μισάωρο, δοκιμές κάμερας και βίντεο κτλ., η μπαταρία είναι στο 75% ! Χωρίς Greenify, μόνο με την εφαρμογή της asus για εξοικονόμηση ενέργειας. Ευχάριστη διαπίστωση, άλλο να τη διαβάζεις στα ποστ κι άλλο να τη βλέπεις στη δική σου συσκευή!:up: Για το lag που αναφέρεται στη λήψη βίντεο, παρατήρησα με την παλιά ROM σε HD λήψη ότι είχε όντως θέμα. Με την 2.21 είναι σαφώς βελτιωμένα τα πράματα, μόνο σε πολύ γρήγορες εναλλαγές με μεγάλες διακυμάνσεις φωτός ενδέχεται να υπάρχει μια παραμόρφωση. Φυσικά δεν πρόλαβα ακόμη να κάνω λεπτομερείς ελέγχους και δοκιμές, αλλά κάπου πήρε το μάτι μου πως είναι από τις κύριες αναβαθμίσεις στη Lolipop που ετοιμάζεται. (δυστυχώς δεν μπορώ να εντοπίσω την πηγή της πληροφορίας αυτής, την αναπαράγω με επιφύλαξη). Αν έχει κάποιο ενδιαφέρον, μετά την αναβάθμιση έβγαλε 27579 βαθμολογία στο AnTuTu. Λέμε τώρα... Επόμενο πρότζεκτ: ROOT, πέρασμα εφαρμογών στην SD κτλ. Παράθεση Sent from my Ericsson 198. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 (edited) Σκέφτομαι να παραγγειλω ένα ακομη αυριο-μεθαυριο..Να ζητησω από το κατάστημα να εγκαταστησουν συγκεκριμενη ROM?? Είναι δυνατο κατι τετοιο? Μπορω δηλ να τους ζητησω να βαλουν αυτή που δοκιμασε ο Βαγγελης στο προηγούμενο post? Αν ναι, πως την ζηταω? και κατι άλλο: Μολις βρηκα από ερευνα στο Kimovil το κατάστημα 1949deal.com με τιμη στα 122$ για το ζενφονε 5 1gb/8gb..Είναι αξιόπιστο κατάστημα, ώστε να προχωρήσω την παραγγελία..Την προηγουμενη βδομαδα παρηγγειλα από Vickmall στα 135$ Edited March 8, 2015 by estiakos Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GVangos Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Εγώ πάντως στο minideal τους ζήτησα να βάλουν original international ROM και μου απάντησαν ότι "μόνο τέτοια εγκαθιστούμε"... :lol: :fool: Για την ακρίβεια, ορίστε η απάντησή τους κατά την παραγγελία μου: Hello, we have such rom to install multo languages and play store, remove Chinese apps, so this is what you said "international rom". And for your mobile, we also had do that for you before we send. Thanks. Κατάλαβα ότι δεν επρόκειτο να βγάλω άκρη και δεν συνέχισα το διάλογο, αφού ήξερα ότι τελικά θα πέρναγα μόνος μου την επίσημη WW της εταιρείας.;) Όπως είπα, η ρομ που είχε ήταν 2.99. κτλ Ότι νά'ναι δλδ... Πάλι καλά που: ... Απ'την άλλη, ευτυχώς που είναι οι Ταϊβανέζοι τόσο πρόθυμοι να βοηθήσουν με επίσημες διαθέσεις ROM κι οδηγούς φλασαρίσματος, ώστε να μην χαντακωθεί μια τόσο καλή σε specs και value for money συσκευή (γνώμη μου) και φυσικά οι συν-φορουμίτες που βοηθούν με ότι πληροφορία διαθέτουν. ;) Παράθεση Sent from my Ericsson 198. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Τελικά, είχα λάθος που δεν περίμενα να βελτιωθεί θεαματικά η αυτονομία με τη νέα ROM. Ποιά είχες πριν; Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GVangos Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Την 2.99. 40.6, δηλαδή αυτήν που είχαν απ'το minideal (το γράφω και πιο πάνω). Δεν είναι υπερβολή αν πω ότι διπλασιάστηκε η αυτονομία. Λες και μπήκε άλλη μπαταρία. Α, ναι. Να σε ευχαριστήσω επίσης για την επισήμανση: Βλέπω αρκετές αναφορές για άρνηση της συσκευής να αναβαθμισθεί μέσω WW (international) αρχείου, αν δεν έχει αλλαχθεί και το recovery σε WW. http://www.asus.com/zentalk/forum.php?mod=viewthread&tid=3752&extra=&page=2 Εσύ κι ο VeRDe με σώσατε από πολύύύύύ περιττό κόπο...:bow: Παράθεση Sent from my Ericsson 198. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Οπως έχει αναφερθει η Μπαταρία βελτιώνεται πολυ (σχεδον διπλασιαζεται η αυτονομια) αλλσ μολις βάλεις εφαρμογές που χρησιμοποιούν ίντερνετ (skype, viber, wharsapp, Facebook) θα αρχίσει να την ρουφάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakhs Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 (edited) Καλημερα περασα σημερα την τελευταια rom. 2.21.40.44 Προσπαθησα μεσω του Rootzensfone5kitkat να κανω root και οταν πατω το Root-ZenFone5-en μου βγαζει το εξης: * daemon not running. starting it now on port 5037 * * daemon started successfully * Εχω βαλει απο το site της intel τους τελευταιους driver. και μενει εκει η διαδικασια. Καμια ιδεα; Edited March 11, 2015 by stakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Black_Sheep Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Καλημερα περασα σημερα την τελευταια rom. 2.21.40.44 Προσπαθησα μεσω του Rootzensfone5kitkat να κανω root και οταν πατω το Root-ZenFone5-en μου βγαζει το εξης: * daemon not running. starting it now on port 5037 * * daemon started successfully * Εχω βαλει απο το site της intel τους τελευταιους driver. και μενει εκει η διαδικασια. Καμια ιδεα; Από τις ρυθμίσεις και στις επιλογές για προγραμματιστή έχεις ενεργοποιήσει τον εντοπισμό σφαλμάτων USB? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakhs Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 (edited) Ναι, κανονικα. Εχω φαει ολο μου το πρωινο διχως αποτελεσμα. Αυτο που παρατηρω ειναι πως στη διαχειριση συσκευων, μου βγαζει το κινητο στις φορητες συσκευες σας ASUS_T00F κι οχι σαν Asus android device / android composite ADB interface. Τι λαθος κανω; Edited March 11, 2015 by stakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Black_Sheep Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Ναι, κανονικα. Εχω φαει ολο μου το πρωινο διχως αποτελεσμα. Αυτο που παρατηρω ειναι πως στη διαχειριση συσκευων, μου βγαζει το κινητο στις φορητες συσκευες σας ASUS_T00F κι οχι σαν Asus android device / android composite ADB interface. Τι λαθος κανω; Στη τελευταία αναβάθμιση η γνωστή διαδικασία για το ρουτάρισμα δεν δουλεύει και έπρεπε να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό. για δες αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5941237#post5941237 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Μπορεί κάποιος με ρουταρισμένη ρομ να ανεβάσει κάπου το αρχείο αυτού του live wallpaper της Asus; :) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.asus.livewallpaper.asusdayscene&hl=en Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stepal Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 (edited) Καλημέρα! Θα ήθελα κι εγώ την βοήθειά σας... Ειχα το ίδιο πρόβλημα με τις εφαρμογές που προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση στις επαφές (viber, browser κτλ.). Προσπάθησα να ακολουθήσω τις αναλυτικές οδηγίες στα μηνύματα #2303,2305 ... και να αλλάξω το λογισμικό αλλά δεν τα κατάφερα. Συγκεκριμένα, μόλις ξεκινάει η διαδικασία αναβάθμισης του λογισμικού, βγάζει μήνυμα λάθους και αναφέρει: assert failed: greater_than_int(getprop("ro.build.date.utc"). 139273920() return code 8E:Error in /data/media/0/UL-ASUS-T00F-WW1.99.40.50-user.zip (Status 8) E: fota_return_code 403 E:Install of /data/media/0/UL-ASUS-T00F-WW1.99.40.50-user.zip failed with status 1 Installation aborted. E:Installation failed with status 1 E:Cannot load volume /misc! Μου δίνει 3 επιλογές: reboot, apply update from ADB, wipe data/factory reset, wipe cache partition. Επιλέγω την 1η και γίνεται επανεκκίνηση επαναφέροντας το τηλέφωνο στο προηγούμενο λογισμικό. Το δοκίμασα άλλες δύο φορές ξανακατεβάζοντας το αρχείο αλλά και πάλι τα ίδια. Τι πρέπει να κάνω; :( Να δοκιμάσω να απενεργοποιήσω το SuperSU, να επαναφέρω τις εργοστασιακές ρυθμίσεις και μετά να ξαναπροσπαθήσω, όπως ανέφερε ο epikouros σε άλλο μήνυμα; Δεν έχω ιδέα από αυτά και διαβάζοντας τα αναλυτικά μηνύματα πριν σκέφτηκα ότι θα τα καταφέρω αλλά δεν ... Η συσκευή μου είναι ASUS_T00J και είχε γίνει root με λογισμικό ASUS_T00J_WW_user_1.98.40.9_20190827_0215. Edited March 12, 2015 by stepal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Καλησπέρα στην παρέα! Μόλις το πήρα και εγώ στα χέρια μου από to2c και βλέπω ότι έχει 4.3 πάνω. Πήρα αυτό με το 2πυρηνο Intel στο 1.6. Αξίζει να βάλω την kit Kat ή αυτή που έχω είναι πιο σταθερή; η διαδικασία είναι απλή για να κάνω την αναβάθμιση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Αξίζει και παραξίζει. Πιο απλή δεν γίνεται, λίγες σελίδες πιο πριν μόνο χρειάζεται να αρχίσεις να διαβάσεις. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_skari Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 (edited) Προσπάθησα να κάνω αναβάθμιση σε Kitkat στην τελευταία επίσημη ROM ρίχνοντας απλά το αρχείο "UL-ASUS_T00F-WW-2.21.40.44-user.zip" στη μνήμη του τηλεφώνου και ενώ είδε την αναβάθμιση κατά τη διάρκεια της επανεκκίνησης μου έβγαλε σφάλμα και επέστρεψε στην τρέχουσα δηλαδή την 1.18.40.9. Έχω την έκδοση του κινητού ASUS_T00F με τον Z2580 στα 2.0 Ghz me 2 Giga RAM Δεν έχω κάνει ποτέ ROOT και στο μεταξύ διάβασα σε κάποιο ποστ οτι πρέπει να αλλάξω το recovery και να βάλω το αντίστοιχο της ROM που θέλω. Προσπάθησα να το κάνω σύμφωνα με την υποδεικνυόμενη διαδικασία αλλά δεν μπορούσα να ανοίξω τη γραμμή εντολών του ADB για να προχωρήσω. Υπάρχει κάτι που μου διαφεύγει; Πρέπει να κάνω ROOT για να πάρω την αναβάθμιση; Υπάρχει τρόπος χωρίς root; Να σημειώσω εδώ οτι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από το κινητό και το μόνο που με δελέασε για την αναβάθμιση είναι η βελτίωση διαχείρισης της μπαταρίας που αναφέρουν πολλοί εδώ μέσα. Μήπως να περιμένω την επερχόμενη lolipop; Έχετε κάποια πληροφόρηση; Ευχαριστώ προκαταβολικά Ακύρο Τελικά είδα οτι έπρεπε να βάλω με τη σειρά δυο ενδιάμεσες ενημερώσεις για τη σωστή μετάβαση σε kitkat (πρώτα την 1.18.40.10 και μετά την 2.19.40.18) Μετά έβαλα κατευθείαν την τελευταία δηλαδή την 2.21.40.44 και όλα καλά Edited March 14, 2015 by g_skari Λύθηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deNordic Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Έχω πρόβλημα με το lockscreen του ZenUI σε A500KL. Όταν βάζω κλείδωμα με pattern , μου εμφανίζει πρώτα το swipe screen με το weather widget και μετά το pattern για να ξεκλειδώσει. Δηλαδή θέλει 2 αγγίγματα για να ξεκλειδώσει πράγμα που μου σπάει τα νεύρα. Υπάρχει λύση για να βγάλω μην εμφανίζεται καθόλου το swipe screen; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GVangos Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 (edited) ... Ακύρο Τελικά είδα οτι έπρεπε να βάλω με τη σειρά δυο ενδιάμεσες ενημερώσεις για τη σωστή μετάβαση σε kitkat (πρώτα την 1.18.40.10 και μετά την 2.19.40.18) Μετά έβαλα κατευθείαν την τελευταία δηλαδή την 2.21.40.44 και όλα καλά ...πιθανότατα βάζοντας τις προηγούμενες ROM μπόρεσε το κινητό να "δει" και την νέα recovery που έχει η 2.21.40.44 κατά το φλασάρισμά της ;) Αν περάσει αρχικά η recovery που έχει μέσα στο φάκελο .zip, τότε δεν χρειάζονται οι προηγούμενες εκδόσεις των ROM. Έχω πρόβλημα με το lockscreen του ZenUI σε A500KL. Όταν βάζω κλείδωμα με pattern , μου εμφανίζει πρώτα το swipe screen με το weather widget και μετά το pattern για να ξεκλειδώσει. Δηλαδή θέλει 2 αγγίγματα για να ξεκλειδώσει πράγμα που μου σπάει τα νεύρα. Υπάρχει λύση για να βγάλω μην εμφανίζεται καθόλου το swipe screen; Υπάρχει επιλογή "skip the slide page" η οποία εμφανίζεται όταν επιλέξεις "ξεκλείδωμα με μοτίβο" στη σελίδα του μενού "οθόνη κλειδώματος". Edited March 14, 2015 by GVangos Παράθεση Sent from my Ericsson 198. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deNordic Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Υπάρχει επιλογή "skip the slide page" η οποία εμφανίζεται όταν επιλέξεις "ξεκλείδωμα με μοτίβο" στη σελίδα του μενού "οθόνη κλειδώματος". Δυστυχώς δεν μου εμφανίζει αυτήν την επιλογή. Για 4.4.2 μιλάς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Καλησπέρα παιδιά, Έκανα hard reset (από το μενου - επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων) και μετά το restart με το που πέρασα το zip κατευθείαν έβγαλε update. Ξεκίνησε να το κάνει αλλά έβγαλε error εκεί στην μαύρη οθόνη, νομίζω η recovery είναι. Και μετά reboot πάλι και έχω πάλι 4.3. Τι λάθος κάνω? Στο μεταξύ μου βγάζει και με κάθε restart android.media.process has stopped με κάθε άνοιγμα.. Γνωρίζει κανείς τι πρέπει να κάνω? Έχω το T00J Α501CG με WW rom (4.3). Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GVangos Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 (edited) Δυστυχώς δεν μου εμφανίζει αυτήν την επιλογή. Για 4.4.2 μιλάς; Ω, ναι. Τουλάχιστον στην 2.21.40.44 υπάρχει. Δε θυμάμαι αν υπήρχε και στην παλιά ROM η επιλογή, δεν το είχα δοκιμάσει να σου πω την αλήθεια...:what: EDIT: υπάρχει στο play store και μια αναβάθμιση για το ZenUI, αν δεν την έχεις κάνει δοκίμασε κι αυτό. Καλησπέρα παιδιά, Έκανα hard reset (από το μενου - επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων) και μετά το restart με το που πέρασα το zip κατευθείαν έβγαλε update. Ξεκίνησε να το κάνει αλλά έβγαλε error εκεί στην μαύρη οθόνη, νομίζω η recovery είναι. Και μετά reboot πάλι και έχω πάλι 4.3. Τι λάθος κάνω? Στο μεταξύ μου βγάζει και με κάθε restart android.media.process has stopped με κάθε άνοιγμα.. Γνωρίζει κανείς τι πρέπει να κάνω? Έχω το T00J Α501CG με WW rom (4.3). Δες μια σελίδα πίσω, τη διαδικασία που ακολούθησα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5999029#post5999029 Χωρίς εγκατάσταση πρώτα της αντίστοιχης recovery , δεν εγκαθιστά την τελευταία ROM. EDIT: εννοώ, δεν εγκαθιστά κατευθείαν την τελευταία ROM, χωρίς να εγκατασταθούν πρώτα οι ενδιάμεσες-προηγούμενες. (π.χ. 1.18 και 2.19 κτλ.) Edited March 14, 2015 by GVangos Παράθεση Sent from my Ericsson 198. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deleter4 Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 (edited) Καλήμερα παιδιά έχω την ASUS _T00F_WW_user_1.13.40.51_2014060_562815 release-keys μπορώ να κάνω ανάβαθμηση κατευθείαν στην τελευταία η πρέπει να κάνω πρώτα κάτι άλλο. Αν έχει κάποιος υπόψιν του κάτι ας μου πει. Edited March 15, 2015 by deleter4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 (edited) Ω, ναι. Τουλάχιστον στην 2.21.40.44 υπάρχει. Δε θυμάμαι αν υπήρχε και στην παλιά ROM η επιλογή, δεν το είχα δοκιμάσει να σου πω την αλήθεια...:what: EDIT: υπάρχει στο play store και μια αναβάθμιση για το ZenUI, αν δεν την έχεις κάνει δοκίμασε κι αυτό. Δες μια σελίδα πίσω, τη διαδικασία που ακολούθησα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5999029#post5999029 Χωρίς εγκατάσταση πρώτα της αντίστοιχης recovery , δεν εγκαθιστά την τελευταία ROM. EDIT: εννοώ, δεν εγκαθιστά κατευθείαν την τελευταία ROM, χωρίς να εγκατασταθούν πρώτα οι ενδιάμεσες-προηγούμενες. (π.χ. 1.18 και 2.19 κτλ.) Λοιπόν, εγώ έχω ASUS_T00J_WW_user_1.98.40.9_20190827_0215. Στο link που παραθέτεις (http://www.asus-zenfone.com/2014/09/easiest-way-downgrade-upgrade-change-rom-to-ww-zenfone.html) δεν μπορώ να κατεβάσω την recovery ούτε από το mirror. Τώρα είδα το edit σου, ποια είναι η επόμενη έκδοση που πρέπει να περάσω δηλαδή? Και πάλι χρειάζομαι την recovery? Edited March 14, 2015 by Antwny Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts