vtag Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Πάντως μου κάνει εντύπωση που έλεγε το παιδί πιο πίσω για το καμμένο πιξελ.....έτσι θα σου έρθει η οθόνη ή μπορεί να καεί σρην πορεία; Τόσο εύκολα καίγονται; Εγω στο iPad Pro μου που το λιώνω 1 χρόνο τώρα δεν έχει καεί ούτε ένα πιξελ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Πάντως μου κάνει εντύπωση που έλεγε το παιδί πιο πίσω για το καμμένο πιξελ.....έτσι θα σου έρθει η οθόνη ή μπορεί να καεί σρην πορεία; Τόσο εύκολα καίγονται; Εγω στο iPad Pro μου που το λιώνω 1 χρόνο τώρα δεν έχει καεί ούτε ένα πιξελ! Η έννοια του "καμένου pixel" είναι συνυφασμένη με τις LCD από την εφεύρεσή τους και δεν έχει να κάνει ακριβώς με "το έκαψα από την πολλή χρήση". Η διεθνής ορολογία μάλλον είναι dead pixel ή ακόμα καλύτερα defective pixel, την οποία μπορείς να αναζητήσεις για λεπτομέρειες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Πάντως μου κάνει εντύπωση που έλεγε το παιδί πιο πίσω για το καμμένο πιξελ.....έτσι θα σου έρθει η οθόνη ή μπορεί να καεί σρην πορεία; Τόσο εύκολα καίγονται; Εγω στο iPad Pro μου που το λιώνω 1 χρόνο τώρα δεν έχει καεί ούτε ένα πιξελ!Συνηθως ερχεται απο το εργοστασιο με καμμενο πιξελ ή καιγεται τις πρωτες ωρες λειτουργιας. Αν ομως ερθει οκ απο το εργοστασιο, ειναι σπανιο να παρουσιασει προβλημα αργοτερα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Δεν το φτιάχνουν στην εγγύηση το "καμμένο pixel" στο service; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Συνηθως ερχεται απο το εργοστασιο με καμμενο πιξελ ή καιγεται τις πρωτες ωρες λειτουργιας. Αν ομως ερθει οκ απο το εργοστασιο, ειναι σπανιο να παρουσιασει προβλημα αργοτερα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Άντε να δούμε πότε θα έρθει το Pie επιτέλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 Μια ερώτηση προς τους κατόχους.. Τελικά αυτό που μπλεδίζει στο πλάι η οθόνη είναι όντως τόσο χάλια, ή υπερβάλλουν λίγο; Επίσης, μπορεί να συνοψίσει κάποιος τα αρνητικά του; Είμαι μεταξύ αυτού και του σιρόκο και αμφιταλαντεύομαι.. :confused::) Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 Μια ερώτηση προς τους κατόχους.. Τελικά αυτό που μπλεδίζει στο πλάι η οθόνη είναι όντως τόσο χάλια, ή υπερβάλλουν λίγο; Επίσης, μπορεί να συνοψίσει κάποιος τα αρνητικά του; Είμαι μεταξύ αυτού και του σιρόκο και αμφιταλαντεύομαι.. :confused::) Στο νήμα του Sirocco είσαι! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Μπορειτε να μας πειτε μια ολοκληρωμενη αποψη;καμερα;κολαει;ηχος;ομορφια;ηχος με ακουστικα;και οτι αλλο πρεπει να μαθουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 Στο νήμα του Sirocco είσαι! ;) χαχα..σωστός! Sirocco vs Nokia 7 plus εννοούσα :) :lol: Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Πάντως άργησε παρά πολύ το update σε Pie 9.0! :( Android One και άμεσες αναβαθμίσεις σου λέει μετά...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Πάντως άργησε παρά πολύ το update σε Pie 9.0! :( Android One και άμεσες αναβαθμίσεις σου λέει μετά...... Ούτε στο 8 ήρθε η pie .... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. December 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2018 Μακριά από Nokia παιδιά. Μου έκαψε pixel στο κάτω δεξιό μέρος της οθόνης, σε λιγότερο από ένα μήνα χρήσης. Η χρήση που του έκανα ήταν κυριολεκτικά ελάχιστη, χωρίς την παραμικρή δόση υπερβολής. Ένα θα σας πω, ότι η μπαταρία του μου κρατούσε 5 ημέρες, για να δείτε πόσο λίγο το χρησιμοποιούσα. Μου ήρθε να το πετάξω κάτω, να το σπάσω και να το ποδοπατήσω με μανία. Εγγύηση δεν υπάρχει; Από σκρουτζομάγαζο το πήρες; Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Εγγύηση δεν υπάρχει; Από σκρουτζομάγαζο το πήρες; Από Πλαίσιο το είχα πάρει. Δεν το επισκεύασα τελικά, καθώς η TS Solutions ήθελε 1,5 μήνα για να το επισκευάσει, αλλά και 300€ κόστος επισκευής, καθώς (κατ'αυτούς), η συσκευή έπεσε κάτω από ύψος >1,6 μέτρα (τόσο αντέχει το Gorilla Glass 5 μου είπαν) και η οθόνη έκαψε pixel. Το κακό είναι, ότι η συσκευή δεν έπεσε ποτέ κάτω, ενώ ούτε υπερβολική χρήση έκανα, αλλά τατά τα 2/3 του χρονικού διαστήματος που την είχα, βρισκόταν παρκαρισμένη στο κουτί στο κύριο σπίτι μου, ενώ εγώ βρισκόμουν στο εξοχικό με άλλες συσκευές. Anyway, το πάθημα μου έγινε μάθημα. Δεν ξαναμπλέκω ποτέ με εταιρεία που στη χώρα μας (ουσιαστικά) δεν διαθέτει επίσημο service που να παρέχει εγγυήσεις για τα προϊόντα της. Η συσκευή πουλήθηκε στα 320€. Εννοείται ότι ο αγοραστής ήταν ενήμερος για το πρόβλημα, γι'αυτό και κατέβασα τόσο πολύ την τιμή, από τα 480€ που ήθελα αρχικά να τη δώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 24, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Αθάνατη (πρώην) Arvato!!! :down: Αν η συσκευή δεν έχει σημάδια πτώσης, πως είναι δυνατόν να ισχυριστούν κάτι τέτοιο; Ήθελε να το κυνηγήσεις περισσότερο, ίσως το κάνει αυτός που το πήρε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Αθάνατη (πρώην) Arvato!!! :down: Αν η συσκευή δεν έχει σημάδια πτώσης, πως είναι δυνατόν να ισχυριστούν κάτι τέτοιο; Ήθελε να το κυνηγήσεις περισσότερο, ίσως το κάνει αυτός που το πήρε. Αυτός που το πήρε, μου είπε ότι θα το επισκευάσει μόνος του και θα το πουλήσει λίγο ακριβότερα από ό,τι το αγόρασε. Όσες φορές έμπλεξε στο παρελθόν με την Arvato, κατέληξε να τσακωθεί, οπότε μάλλον δε θα το επιχειρήσει. Anyway, ούτως ή άλλως, ύστερα από το πρόβλημα που μου έβγαλε, ανεξάρτητα από τη στάσει που θα κρατούσε το service, εγώ θα το πουλούσα. Ποιος θέλει να κρατήσει μία επισκευασμένη (μη αδιάβροχη, πιο ευαίσθητη σε πτώσεις κτλ) συσκευή, όταν έχει σκάσει 800€ πριν ένα μήνα και ο ίδιος δεν έχει προκαλέσει την παραμικρή ζημιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Βλέπω όσο καλό ήταν κάποτε το service της Nokia, τόσο το χάλασαν! Ελπίζω κάποια στιγμή να ξανανοίξουν κάποια τύπου Nokia care καταστήματα! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philos Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Παιδιά, οι κάτοχοι του Nokia 8 Sirocco τι άποψη έχετε για τη συσκευή, πέραν από το άθλιο service της εταιρίας; Είμαι μεταξύ αυτού και του Galaxy S9 (όχι του plus). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Farsalinos Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Παιδιά, οι κάτοχοι του Nokia 8 Sirocco τι άποψη έχετε για τη συσκευή, πέραν από το άθλιο service της εταιρίας; Είμαι μεταξύ αυτού και του Galaxy S9 (όχι του plus). Αρχική σελίδα my phone>επιλογή συσκευής .. 2ον πέντε σελίδες είναι όλες και όλες αν διαβάσεις θα καταλαβεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 Καποιος που το εχει μπορει να μας πει καποια πραγματα;ο ηχος;οι καμερα νομιζω με αναβαθμησεις εφτιαξε.Σημα;τρεχει ιντερνετικα;multitasking;και γενικα να μας πειτε καποια πραγματα. Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. March 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2019 Κανενας δεν εχει το κινητο; Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. March 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2019 Ναι γιατι βγηκε η μεγαλυτερη πατατα της nokia τα τελευταια χρονια. Αυτη ηταν υποτιθεται η ναυαρχιδα της τοσο καιρο μεχρι να κυκλοφορησει τωρα Nokia 9. Και οχι τιποτα αλλο αλλα ειχε και day one απαραδεκτα υψηλη τιμη και οι αλλοι στο Twitter τους φωναζανε που τους ειχαν ξεχασει απο updates Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2019 Ναυαρχίδα χωρίς OIS! Αν και το Nokia 9 έχει 5 κάμερες, δεν έχει ούτε αυτό OIS!!! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2020 Android 10 και για το Sirocco αυτόν τον μήνα! https://www.gsmarena.com/nokia_8_sirocco_android_10_update-news-42672.php Έχει κανείς τη συσκευή; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. January 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2021 Εγώ πάντως που το πήρα μεταχειρισμένο (αλλά άριστο του κουτιού) μπορώ να πω ότι είναι άψογο, για τα χρήματα που έδωσα!! Μιλάμε για εργαλείο!!!! Στάλθηκε από το Nokia 8 Sirocco μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts