Jump to content

Samsung Galaxy S9+

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλά κάνατε και τους γειώσατε, ένα χιλιάρικο τηλέφωνο. Τα πρώτα reviews που βλέπω στο youtube δεν είναι και πολύ ενθαρρυντικά

Τι έγινε παιδιά; δεν αξίζει το τηλ; πείτε μας αν είναι να το ακυρώσω:rolleyes:

Όσοι το πήρα τε από Γερμανό - cosmote τι csc έχει;

Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εφτασε και μενα σημερα απο πλαισιο. Dual sim. Το βραδυ θα κατσω να το ψαξω.

https://imgur.com/a/ezJ60

Το εντυσα κιολας με την clear view της samsung.

Edited by nikos1984

Ειχα κάνει προπαραγγελια από 2 αλυσίδες καταστημάτων η μια ήταν το public με trade το s8 plus ,η πρώτη μου βγάλανε το λάδι ζήτησαν ακουστικά και τροφοδοσία τούς είπα πως είναι μέσα στο κουτί ,μετά από μισή ώρα μου είπαν πως δεν γίνεται η ανταλλαγή γιατί ήταν ήδη στο κατάστημα του η νέα συσκευή και έπρεπέ να δοθεί η παλαιά την προηγούμενη μέρα και δεν τους το επιτρέπει η samsung, τους είπα πως είχα μιλήσει με τα κεντρικά και μου είπαν πως γίνεται τους έβρισα και έφυγα.

Πήγα public μέσα σε 10 λεπτά μου είχαν βγάλει τα 500 ευρώ της επιδότησης είχα πάρει το κινητό και είχα φύγει , απο το παλαιό κράτησαν μόνο την συσκευή η νέα είναι duos.

Συγχαρητήρια στα παιδιά του public αγίας παρασκευής για την ευγένεια και τον επαγγελματισμο τους.

Τι έγινε παιδιά; δεν αξίζει το τηλ; πείτε μας αν είναι να το ακυρώσω:rolleyes:

Κάνω paste τη γνώμη μου όπως την έγραψα σε γκρουπ στο facebook.

Η άποψή μου για το S9+ και κατά πόσο (και αν) αξίζει η αλλαγή από S8+.

Από χθες έχω την νέα ναυαρχίδα της Samsung ενώ είχα και το S8+.

Οι διαφορές που παρατήρησα ήταν οι εξής:

*Φοβερό multitasking. Όταν έκραζα και φώναζα πριν μερικούς μήνες για την απαράδεκτη διαχείρηση RAM στο S8+ σχεδόν όλοι έπεσαν να με φάνε Πλέον με 6GB σαφώς και τα πράγματα είναι πάρα πολύ καλύτερα και δεν υπάρχουν redraw στις εφαρμογές. Αυτό που πρόσεξα είναι ότι κάνει καλύτερη διαχείρηση μνήμης ακόμα και από το Note 8 που έχει και αυτό 6GB RAM αλλά φοράει ακόμα 7.1 και ίσως να φταίει και αυτό.

*Ήχος. Κράξτε με, βρίστε με και γενικά κάντε ότι θέλετε αλλά ήταν ένας από τους λόγους που έδωσα το S8+ για να πάρω το S9+. Απίστευτος ήχος σε μουσική, απίστευτος και σε βίντεο.

*Dual SIM: Επιτέλους dual sim έκδοση και επίσημα στην ελλάδα στη σειρά "S" και φυσικά wificall & volte για τους συνδρομητές της πράσινης εταιρίας.

*Μπαταρία: Δεν έχω πλήρη άποψη αλλά νομίζω με βάση την χρήση που έκανα από χθες μέχρι σήμερα μετά την πρώτη φόρτιση θεωρώ ότι είναι ελάχιστα καλύτερη από το S8+ (αν και έχουν τις ίδιες μπαταρίες).

*Camera: Η βασική αναβάθμιση για φέτος. Αν και δεν είμαι πολύ της φωτογραφίας μπορώ να πω πως ενθουσιάστηκα με την κάμερα του και κυρίως με τις νυχτερινές φωτογραφίες . Για τα emoji τελείως αδιάφορα. Καραγκιοζιλίκια και κλασσικά αντιγραφή από Apple. :p

*Εμφάνιση: Τίποτα το ιδιαίτερο σε σχέση με το S8+. Η μοναδική διαφορά είναι στην πλάτη και στο σασί που πλέον είναι βαμμένο με ματ χρώμα και δεν έχει αυτό το γυφτογιαλιστερό όπως πέρσι. Ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπομάτων έχω την εντύπωση ότι δεν αποκρίνεται πάντα όπως πρέπει. Επίσης δεν μπορώ να συνηθήσω την νέα θέση του (ανωμαλίες)... :p

Για το αν αξίζει η αλλαγή του S8+ σε S9:

Για μένα άξιζε ΑΛΛΑ:

*Δεν αξίζει με τίποτα να πάτε να δώσετε τόσα λεφτά αν έχετε το S8+. Ναι, υπάρχουν βελτιωμένα χαρακτηριστικά, βελτιωμένη κάμερα και όλα αυτά που αναφέρω παραπάνω αλλά θεωρώ λίγο κοροιδία τα 979ε που ζητάει.

Στα 650-700ε περίπου, ναι τότε ίσως να αξίζει με την προυπόθεση πως θα πουλήσετε γύρω στα 400-450 το S8+.

Κατά τ'άλλα στην ουσία είναι ένα S8+ με διπλή κάμερα, διπλά ηχεία, διπλή sim, λίγο περισσότερη ram και διπλή τιμή (σχεδόν) με βάση τις τιμές στο σκρούτζ...

Κάνω paste τη γνώμη μου όπως την έγραψα σε γκρουπ στο facebook.

Η άποψή μου για το S9+ και κατά πόσο (και αν) αξίζει η αλλαγή από S8+.

Από χθες έχω την νέα ναυαρχίδα της Samsung ενώ είχα και το S8+.

Οι διαφορές που παρατήρησα ήταν οι εξής:

*Φοβερό multitasking. Όταν έκραζα και φώναζα πριν μερικούς μήνες για την απαράδεκτη διαχείρηση RAM στο S8+ σχεδόν όλοι έπεσαν να με φάνε Πλέον με 6GB σαφώς και τα πράγματα είναι πάρα πολύ καλύτερα και δεν υπάρχουν redraw στις εφαρμογές. Αυτό που πρόσεξα είναι ότι κάνει καλύτερη διαχείρηση μνήμης ακόμα και από το Note 8 που έχει και αυτό 6GB RAM αλλά φοράει ακόμα 7.1 και ίσως να φταίει και αυτό.

*Ήχος. Κράξτε με, βρίστε με και γενικά κάντε ότι θέλετε αλλά ήταν ένας από τους λόγους που έδωσα το S8+ για να πάρω το S9+. Απίστευτος ήχος σε μουσική, απίστευτος και σε βίντεο.

*Dual SIM: Επιτέλους dual sim έκδοση και επίσημα στην ελλάδα στη σειρά "S" και φυσικά wificall & volte για τους συνδρομητές της πράσινης εταιρίας.

*Μπαταρία: Δεν έχω πλήρη άποψη αλλά νομίζω με βάση την χρήση που έκανα από χθες μέχρι σήμερα μετά την πρώτη φόρτιση θεωρώ ότι είναι ελάχιστα καλύτερη από το S8+ (αν και έχουν τις ίδιες μπαταρίες).

*Camera: Η βασική αναβάθμιση για φέτος. Αν και δεν είμαι πολύ της φωτογραφίας μπορώ να πω πως ενθουσιάστηκα με την κάμερα του και κυρίως με τις νυχτερινές φωτογραφίες . Για τα emoji τελείως αδιάφορα. Καραγκιοζιλίκια και κλασσικά αντιγραφή από Apple. :p

*Εμφάνιση: Τίποτα το ιδιαίτερο σε σχέση με το S8+. Η μοναδική διαφορά είναι στην πλάτη και στο σασί που πλέον είναι βαμμένο με ματ χρώμα και δεν έχει αυτό το γυφτογιαλιστερό όπως πέρσι. Ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπομάτων έχω την εντύπωση ότι δεν αποκρίνεται πάντα όπως πρέπει. Επίσης δεν μπορώ να συνηθήσω την νέα θέση του (ανωμαλίες)... :p

Για μένα άξιζε ΑΛΛΑ:

*Δεν αξίζει με τίποτα να πάτε να δώσετε τόσα λεφτά αν έχετε το S8+. Ναι, υπάρχουν βελτιωμένα χαρακτηριστικά, βελτιωμένη κάμερα και όλα αυτά που αναφέρω παραπάνω αλλά θεωρώ λίγο κοροιδία τα 979ε που ζητάει.

Στα 650-700ε περίπου, ναι τότε ίσως να αξίζει με την προυπόθεση πως θα πουλήσετε γύρω στα 400-450 το S8+.

Κατά τ'άλλα στην ουσία είναι ένα S8+ με διπλή κάμερα, διπλά ηχεία, διπλή sim, λίγο περισσότερη ram και διπλή τιμή (σχεδόν) με βάση τις τιμές στο σκρούτζ...

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!! είσαι πολύ κατατοπιστικός!! Το περίμενα γιατί θέλω ένα καλό δικαρτο, δεν έχω android από τις αρχές του Δεκέμβρη που πούλησα το S8. Μετά πήρα το mate 10 pro, καλό σαν κάμερα ταχύτητα και μπαταρία αλλά πολύ κινέζικο μετά από όλη τη σειρά S και note. Το note 8 δεν το πήρα λόγω κακής μπαταρίας που διάβαζα εδώ. Οπότε αύριο παραλαμβάνω και εγώ κανονικά μάλλον μια και ο πειραιας είναι για το κωτσο απομακρυσμένη περιοχή και αργεί πολύ.

Back from Unboxing ^^. Εκκινισα το τηλεφωνο, ολα μια χαρα μεχρι στιγμης. Ηδη καναμε το restore απο smartswitch, και σα να μην περασε μια μερα, που λεει και το ασμα :p

Ωραιος..Μπαχαλο παντως η φαση.

Μπαχαλο η φαση για ποιο λογο?Αν ενδιαφερει καποιον συγκεκριμενα το dual sim μοντελο και δεν το αναφερει στην σελιδα των εν λογω καταστηματων,παιρνει ενα τηλεφωνο να ρωτησει και τελος. Αν παλι το καταστημα λεει οτι εχει την dual sim εκδοση και φερει single sim εκδοση,τοτε επιστρεφετε την αγορα πισω και παιρνετε τα χρηματα σας.

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δινεται τοσο μεγαλη εκταση σε τοσο ασημαντα θεματα.

Τωρα σε αλλα θεματα ενας απο τους πιο γνωστους youtubers στον χωρο των smartphone ανεβασε και το δικο του review φυσικα για την εκδοση με Snapdragon μιας και ειναι στην Αμερικη.

Με την καμερα προφανως και εντυπωσιαστηκε(ειδικα το Ois) αλλα για την μπαταρια(κατι που αναφερεται αρκετα συχνα),οχι και τοσο κυριως στο S9+ μοντελο.

Φυσικα δεν λειπει και η αναφορα στις 2πλες εφαρμογες της samsung :(

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για μένα άξιζε ΑΛΛΑ:

Διορθωσε παραπανω το S9 με το S9+ :P

Υποψη παντως οτι το Note 8 εχει φτασει στα 730ευρω παρακαλω,δηλαδη κοντα 250ευρω φθηνοτερα απο το S9+.

Σε όσους το έχουν και δούλεψαν επίσης το νοτε 8 δίνει αυτό τον αέρα που έχει το νοτε η συσκευή;

Ανάλογα τι εννοείς

Η ελαφρώς μικρότερη οθόνη ίσως ξενίσει σε κάποιους. Νομίζω ότι είναι πιο βολική όμως στην καθημερινότητα

Κατά τα άλλα είναι ωμή βία ο exynos που φοράει...

1)Ο ήχος πέρα από ποιοτικός στις κλήσεις είναι δυνατός?Για παράδειγμα το XZ premium σε μεγάλο βαθμό αλλά και το pixel 2 xl ενώ έχουν στερεοφωνικά ηχεία ο ήχος κλήσης δεν ακούγεται δυνατά.Εδω είναι οκ?

2)Τη γνήσια σιλικόνης της δοκίμασε κανείς?

3)Τελικά μετράει και πίεση? :p

1)Ο ήχος πέρα από ποιοτικός στις κλήσεις είναι δυνατός?Για παράδειγμα το XZ premium σε μεγάλο βαθμό αλλά και το pixel 2 xl ενώ έχουν στερεοφωνικά ηχεία ο ήχος κλήσης δεν ακούγεται δυνατά.Εδω είναι οκ?

2)Τη γνήσια σιλικόνης της δοκίμασε κανείς?

3)Τελικά μετράει και πίεση? :p

1) Ναι, εξαιρετικά τα ηχεία. Δυνατός, καθαρός, με μπάσο, τηρουμένων των αναλογιών φυσικά για μια τέτοια συσκευή.

2) επίσης εξαιρετικό αξεσουάρ, αυτή φοράω στο κινητό.

Ανάλογα τι εννοείς

Η ελαφρώς μικρότερη οθόνη ίσως ξενίσει σε κάποιους. Νομίζω ότι είναι πιο βολική όμως στην καθημερινότητα

Κατά τα άλλα είναι ωμή βία ο exynos που φοράει...

Αέρα εννοω στα μενου και γενικά πως ρολαρει.

1) Ναι, εξαιρετικά τα ηχεία. Δυνατός, καθαρός, με μπάσο, τηρουμένων των αναλογιών φυσικά για μια τέτοια συσκευή.

2) επίσης εξαιρετικό αξεσουάρ, αυτή φοράω στο κινητό.

Η θήκη έχει την υφή της γνήσιας σιλικόνης της Apple?

Η θήκη έχει την υφή της γνήσιας σιλικόνης της Apple?

Ακριβώς... Και εσωτερική επένδυση βελούδινη, θα έλεγα ότι είναι ακριβώς στο ίδιο επίπεδο ποιοτικά...

----- προσθήκη μηνύματος 108 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αέρα εννοω στα μενου και γενικά πως ρολαρει.

Σε αυτό σου απάντησα ήδη. Είναι πιστόλι φίλε μου. Ένα κλικ ταχύτερο και πιο αέρινο και από το νοτε 8.

252.000 στο antutu είναι αυτά...

Vagelis σε ευχαριστώ πολύ...

Καιρό ψάχνω να βρω σιλικόνης σαν της Apple για το note και δε βρίσκω με τίποτα...

Άντε επιτέλους έβγαλαν για το S9...

Στο iPhone που έπαιρνα πάντα πέρα απ την ωραία υφή στο χέρι δε γλιστράει κιόλας.

Εγώ πήρα την protective stand αν κ την φοβόμουν λόγω όγκου τελικά είναι σουπερ.

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ πήρα την protective stand αν κ την φοβόμουν λόγω όγκου τελικά είναι σουπερ.

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Άκη την είχαν στο Περιστέρι;

Δύο πράγματα για όσους ξέρουν :

Πώς γίνεται να βγάλω την δόνηση όταν μου έρχονται ειδοποιήσεις και Πώς γίνεται να ενεργοποιήσω το Swype σε οποιοδήποτε πληκτρολόγιο. Στο Samsung και google δοκίμασα αλλά δεν δουλεύει το Swype.

Samsung S21 Ultra

Ακριβώς.. Είναι πιστόλι φίλε μου. Ένα κλικ ταχύτερο και πιο αέρινο και από το νοτε 8.

252.000 στο antutu είναι αυτά...

Τελικά δεν άντεξες εεεε? Το χτύπησες day 1....Ναι είναι πιστόλι πολύ γρήγορο στα επίπεδα του Mate 10 που έχω και ένα κλικ πιο νευρικό και σταθερό από το ήδη πολύ καλό Note 8...

Εγώ που είμαι λάτρεις της μεγάλης οθόνης δεν με ξενέρωσε η αλλαγή από Note 8 ούτε από Mate 10 (16:9)...ειναι σχεδόν ίδια με το Note 8 αλλά πιο κοντή... Κατά τα άλλα όλα δείχνουν να λειτουργούν άψογα... Το θέμα που είχα με το δακτύλικο αποτύπωμα που έβγαλε την ψυχή από το πρωί αλλά δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ... Μου έβγαζε "ο αισθητήρας αποτυπωμάτων δεν ανταποκρίνεται" είτε προσπαθούσα να ξεκλειδώσω (με κλειστή οθόνη δεν έκανε τίποτα ήταν νεκρός και έτσι άναβα την οθόνη να βλέπω την lock screen και εκεί είδα ότι μου έβγαζε το παραπάνω μήνυμα) είτε προσπαθούσα να μπω στο μενού ρυθμίσεων του δακτυλικού, είτε πήγαινα στο Service mode και έλεγχα τον αισθητήρα πάλι τον έβγαζε ότι δεν ανταποκρίνεται... Όταν έκανα επανάκινηση λειτουργούσε για λίγο και μετά πάλι νεκρός...

Τελικά τώρα εδώ και 2 ώρες παίζει σωστά. Αυτό που έκανα είναι επανάκινηση έλεγχο ότι λειτουργεί, είσοδος σε service mode, έλεγχο του αισθητήρα και εκεί μου έβγαλε σε όλα PASS...

Από εκείνη την στιγμή δείχνει να τρέχει σωστά.... Για να δούμε αλλιώς πάει για DOA... Μιας και έκανα 4 ώρες να το στήσω ούτε καν επαναφορά και έλεγχο δεν θα κάνω...

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για να ολοκληρωθεί η συσκευή προς αναζήτηση

1. ενός πολύ καλού μαύρου θέματος (εχω βαλει το black onyx,καλο είναι άλλα προτιμούσα το meterial black που είχα σε s8+ & note 8

2. Photo frame widget της Samsung (υπήρχε στο note 8 αλλά όχι προ εγκατεστημένο στα widget αλλά με κατέβασμα από Galaxy apps) το οποίο δεν υπάρχει ούτε στα widget αλλά ούτε στο Samsung apps

οκ από apk mirror την έκδοση 1.6.6

3. Overlay - Bigger call contact photo (δεν δοκίμασα αν λειτουργεί του Note 8 ή του s8+

4.Overlay - half size navigation bar (και εδώ δεν δοκίμασα του s8+)

Αν κάποιος έχει δοκιμάσει κάποια από τα παραπάνω ας μας πει....

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δύο πράγματα για όσους ξέρουν :

Πώς γίνεται να βγάλω την δόνηση όταν μου έρχονται ειδοποιήσεις .

Θα πας στις εφαρμογές που δεν θες δόνηση και από τις ρυθμίσεις τους θα απενεργοποιηστε την δόνηση... Νομίζω ότι δυστυχώς θα πρέπει να τις ρυθμίσεις μια μια

Edited by tsiglas
Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Επίσης σε κανένα βίντεο στο YouTube δεν μπορώ να το δω πάνω από 1080p. (Την ανάλυση της οθόνης την έκανα τέρμα)
Samsung S21 Ultra

Επίσης σε κανένα βίντεο στο YouTube δεν μπορώ να το δω πάνω από 1080p. (Την ανάλυση της οθόνης την έκανα τέρμα)

Ουτε στο Χ το βλεπω πιο πανω, δεν ξερω γιατι.

Εγώ όταν βάζω στο YouTube ένα οποιοδήποτε βίντεο 4κ μου βγαζει μέχρι και 1440p60 όπως αυτό

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

• The title was changed to Samsung Galaxy S9+