Jump to content

nikos1984

Members
  • Δημοσιεύσεις

    75
  • Εγγραφή

  • Days Won

    1
  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nikos1984

  1. Σημερα πηρα τον 45w car charger και οταν τον εβαλα να φορτισει το τηλεφωνο μου εβγαλε "εξαιρετικα γρηγορη φορτιση 2.0" , ενω στον 45w charger τον κανονικο μου βγαζει απλο " εξαιρετικα γρηγορη φορτιση". Τι διαφορα εχουν μεταξυ τους?
  2. Δηλαδη μονο με αιτηση φορητοτητας συγκινουνται για πελατες που τουσ πληρωνουν πανω απο 10 χρονια. Τελεια.
  3. Οι υπαρχοντες συνδρομητες με συμβολαιο δικαιουνται την προσφορα, η ασε τα κοροιδα να πληρωνουν πανακριβα συμβολαια?
  4. Παραλαβή απο Πλαισιο Ηρακλειου σημερα 🙂μαυρο 12/256. Σε λιγες ωρες οι εντυπωσεις.
  5. Ειχα την led view στο s8. Αλλα μου αρεσε καλυτερα η clear view. Εχει ματ υλικο πισω που δεν γλυστραει και καικατι σαν μαλακο λαστιχο απο μεσα απο το καπακι και δεν πειραζει την οθονη. Φυσικα χρησιμευει και σαν stand. Και κανεις ολα τα βασικα χωρις να ανοιξεις το καπακι. Και τελος παντα αιωρειται η ωρα απο την always on οθονη :cool: και φαινονται τα led των ειδοποιησεων. Αν και στην led view φετος βαλανε και αλλα 3 χρωματα εκτος απο το ασπρο led.
  6. O ασυρματος φορτιστης που εχω για το s8+, τι διαφορες εχει απο τον καινουριο που βγαλανε για το S9? ( ειναι ο δερματινος ανακλινομενος fast charge). By the way, η clear view standing cover, σπερνει και φετος:cool:.
  7. Καταφερα να βρω το χρονο να βαλω το s9+ στο gear vr και τα καινουρια ηχεια κανουν πολυ μεγαλη διαφορα απο οτι το S8 :D
  8. Ερωτηση, που παω να βρω το 1080p 240fps mode γιατι μονο το 720p 960fps βρισκω στο μενου της καμερας? :confused:
  9. Back from Unboxing ^^. Εκκινισα το τηλεφωνο, ολα μια χαρα μεχρι στιγμης. Ηδη καναμε το restore απο smartswitch, και σα να μην περασε μια μερα, που λεει και το ασμα :p
  10. Εφτασε και μενα σημερα απο πλαισιο. Dual sim. Το βραδυ θα κατσω να το ψαξω. https://imgur.com/a/ezJ60 Το εντυσα κιολας με την clear view της samsung.
  11. Και μενα με πηραν τηλ, απο πλαισιο για πεμπτη 8/3 να παω καταστημα, (ηρακλειο κρητης), Ειδομεν :cool:
  12. Πηγα στο πλαισιο σημερα και μου δινουν 482 για το s8+. Το αφησα καμια ωρα να τοο εκτημησουν. Το πηρα πησω να το καθαρισω να το δωσω αυριο για να δωσω την παραγγελια. Για το S9+ black. 1 ερωτηση μονο, μου εχει περισσεψει ενα screen protector απο το s8+, λετε να κανει στο s9 αφου απο μπροστα δεν εχουν διαφορες?
  13. Στο phone info μου βγαζει αυτες τις πληροφοριες. Δεν εχει καποιο προβλημα με την εγγυηση η με την λειτουργια του?
  14. Ηρθε και σε μενα σημερα το S8+. Αρχιζουμε να γινομαστε πολλοι :). Led View η Clear View θηκη προτεινετε?
×
×
  • Create New...