Jump to content

Samsung Galaxy S9+

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εξαφανίζεται και το wifi και επανεμφανίζεται όταν ενεργοποιείς την οθόνη;

Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επειδή το παθαίνω εγώ αυτό, γνωρίζεις τί μπορεί φταίει;

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Ηλία ισως διότι ενδιάμεσα είχες αλλάξει τοποθεσία και ειχες βγει απο την εμβελεια του wifi και οταν επανέλθεις στο ιδιο αρχικό μέρος δεν συνδέθηκε αυτόματα με κλειστή οθονη αλλά επρεπε να την ανάψεις.

Σε ολα τα Samsung πάντως αυτη τη συμπεριφορά ειχε(ακομα και στο Note 9 το ιδιο μια εβδομάδα που το είχα)

Αν ημουν σπιτι η δουλειά και το wifi κανονικά on και έφευγα και συνδεόμουν ειτε σε άλλο wifi η data και επέστρεφα σπίτι η δουλειά αν δεν άναβα οθόνη το wifi δεν άνοιγε.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι δεν μου ερχονται ειδοποιησεις μετα απο καποιο χρονο που η συσκευη παραμενει με σβηστη οθονη;

Δεν εχω ενεργοποιημενη εξοικονομηση δεδομενων, εχω ρυθμισει το WiFi παντα ενεργο κατα την κατασταση αδρανειας, εχω βαλει τις εφαρμογες που με ενδιαφερουν στην λιστα "Εφαρμογες χωρις παρακολουθηση" απο τις ρυθμισεις μπαταριας. Τελος εχω απενεργοποιησει απο καθε εφαρμογη ξεχωριστα την "βελιστοποιηση χρησης μπαταριας" και εχω ενεργοποιημενο το "να επιτρεπεται δραστηριοτητα στο παρασκηνιο".

Τιποτα, μολις σβησει η οθονη και μετα απο καποιο διαστημα νεκρωνουν ολα, μολις πατησω το κουμπακι και αναψει η οθονη, σκανε ολες μαζι μαζεμενες. Ας μου πει καποιος κατι γιατι εχω εκνευριστει παρα πολυ με το κωλοτηλεφωνο.

Και μενα το κανει ειδικα το πρωι που ξυπναω και το ανοιγω. Σαν να μπαινει σε sleep

HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra

Microsoft Surface pro 8

εβαλα την εφαρμογη hd wallpapers , αποθηκευσα τις εικονες σε να ξςχωριστο φακελλο. Αλλα δεν μπορω να ενεργοποιησω την εφαρμογη να αλλαζει τις εικονες στην οθονη κλειδωματος. εχω νοβα πανω. ξερει κανεις πως γινεται?

εβαλα την εφαρμογη hd wallpapers , αποθηκευσα τις εικονες σε να ξςχωριστο φακελλο. Αλλα δεν μπορω να ενεργοποιησω την εφαρμογη να αλλαζει τις εικονες στην οθονη κλειδωματος. εχω νοβα πανω. ξερει κανεις πως γινεται?

Δεν γινεται με καμια τριτη εφαρμογή dynamic lock screen,ουτε με Nova.

Ειναι προνομιο μονο των κινεζικων rom(ZTE,Huawei,Vivo,Oppo) που το έχουν native.

Μονο με 500Firepaper εφαρμογή γίνεται αλλά ειτε για home screen μόνο ειτε ταυτόχρονα home screen και lock screen ιδια εικόνα που θα ανανεώνεται.

https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.firepaper.fivehundredpx&hl=en

Αλλα το κακό οτι η συγκεκριμένη εφαρμογή εχασε το ισχυρο χαρτι της την βαση δεδομένων 500px μιας και αφαιρέθηκε το api υποστήριξης της και πλεον τα wallpaper ειναι φτωχός συγγενείς πλέον απο τις άλλες βασες δεδομένων αντλήσεις φωτογραφιών.

Ηταν απο τις αγαπημένες μου εφαρμογές αλλά πλεον την έβγαλα οριστικά αφού no 500px no party.

Edited by alextrela

Ηλία ισως διότι ενδιάμεσα είχες αλλάξει τοποθεσία και ειχες βγει απο την εμβελεια του wifi και οταν επανέλθεις στο ιδιο αρχικό μέρος δεν συνδέθηκε αυτόματα με κλειστή οθονη αλλά επρεπε να την ανάψεις.

Σε ολα τα Samsung πάντως αυτη τη συμπεριφορά ειχε(ακομα και στο Note 9 το ιδιο μια εβδομάδα που το είχα)

Αν ημουν σπιτι η δουλειά και το wifi κανονικά on και έφευγα και συνδεόμουν ειτε σε άλλο wifi η data και επέστρεφα σπίτι η δουλειά αν δεν άναβα οθόνη το wifi δεν άνοιγε.

Ποτέ δεν είχα τέτοιο θέμα με ειδοποιήσεις. Μήπως έχεις απενεργοποιήσει κάποιο service που δεν έπρεπε?

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Φίλε elthis δυστυχώς πρώτη φορά το συναντάω αυτό σε συσκευή και έχω αλλάξει πολλές όλα αυτά τα χρόνια. Το παράδοξο είναι ότι δεν μου το κάνει σε όλα τα wifi και δεν μου το κάνει πάντα! Στη δουλειά όταν πρωτοπήρα τη συσκευή το πάθαινα συνέχεια. Σπίτι, ομως, ήταν κομπλέ.

Τον τελευταίο έναν μήνα+ δεν μου το κάνει ούτε στη δουλειά. Χωρίς να αλλάξω κάτι. Οπότε θαρρώ ότι είναι θέμα δικτύου. Κάποιο conflict με το κανάλι ίσως;

Εσύ το παθαίνει σε όλα τα routers;

Galaxy S9+ & Tapatalk Pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φίλε elthis δυστυχώς πρώτη φορά το συναντάω αυτό σε συσκευή και έχω αλλάξει πολλές όλα αυτά τα χρόνια. Το παράδοξο είναι ότι δεν μου το κάνει σε όλα τα wifi και δεν μου το κάνει πάντα! Στη δουλειά όταν πρωτοπήρα τη συσκευή το πάθαινα συνέχεια. Σπίτι, ομως, ήταν κομπλέ.

Τον τελευταίο έναν μήνα+ δεν μου το κάνει ούτε στη δουλειά. Χωρίς να αλλάξω κάτι. Οπότε θαρρώ ότι είναι θέμα δικτύου. Κάποιο conflict με το κανάλι ίσως;

Εσύ το παθαίνει σε όλα τα routers;

Galaxy S9+ & Tapatalk Pro

Προσωπικά το παθαίνω μόνο στο δίκτυο του σπιτιού μου, με 2 διαφορετικά routers και (@alextrela) με διαφορετικές συσκευές εδώ και πολύ καιρό.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Ποτέ δεν είχα τέτοιο θέμα με ειδοποιήσεις. Μήπως έχεις απενεργοποιήσει κάποιο service που δεν έπρεπε?

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Μονο wifi/bt scanning off αλλά το ιδιο κανω σε όλα τα κινητά μου άλλων εταιριων αλλά ποτέ δεν ειχα θέμα.

Και με s8/9 σειρά το ίδιο θέμα είχα.

Γενικα μονο με Samsung το παρατηρω σε αλλες εταιρίες οχι.

Αν δεν αναψω οθονη δεν ανοιγει wifi αυτόματο μονο του αν ενδιάμεσα είχες απομακρυνθεί απο το τελευταίο wifi accent point.

Edited by alextrela

Αυτό είναι άλλο ενα θεμα που αντιμετωπίζω κι εγω.

Αν η οθόνη είναι κλειστή και απομακρυνθω απο το ενεργοποιημένο εκείνη τη στιγμη δίκτυο Wifi, δεν θα μπει αυτόματα σε άλλο αλλα ούτε θα γυρίσει σε mobile data.

Με το που ανοίξεις την οθόνη, κατευθείαν συνδέεται είτε σε διαθέσιμο Wifi ή mobile data.

Έχει τύχει να φυγω απο το σπίτι και να παω κάπου και επειδή δεν άνοιξα την οθόνη, λόγω απώλειας ιντερνετ να έχω χάσει πολλά μηνύματα.

Με το προηγούμενο ζητημα των ειδοποιήσεων ακόμα να βγάλω άκρη, με τρελαίνει που μια τετοια συσκευή έχει τέτοια θέματα.

Edited by SkiLopSaRo

Παντως με το update το καινούργιο η μπαταρία είναι χάλια, πλέον είμαι σταθερά στις 3 ώρες sot με πολύ ζόρι, για παράδειγμα προχθές είχα 2,50 ώρες χωρίς τρελή χρήση.

Θα προσπαθήσω να βάλω και φωτογραφία.

Κρίμα

Καλησπέρα, μόλις ήρθε και σε μένα η αναβάθμιση με την ενημέρωση ασφαλείας Σεπτεμβρίου. Οι υπόλοιποι είστε οκ με τη μπαταρία; :)

Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!!

Αργότερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... 

Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση!

--Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE

--GPad 8.3 > Galaxy Tab S6

Κλασική Sammy με τα updates. Εντάξει Κορεάτη με έπεισες, θα δώσω ένα χιλιαρικό για το Note 9 που έχει καλή μπαταρία. :p
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα, μόλις ήρθε και σε μένα η αναβάθμιση με την ενημέρωση ασφαλείας Σεπτεμβρίου. Οι υπόλοιποι είστε οκ με τη μπαταρία; :)

Καλύτερα από ποτέ.

Απλά έκανα clean install αυτή τη φορά απευθείας.

Μια χαρά είναι η μπαταρία και μετά το update

Ρε παιδιά πως κάνω disable το navbar για να έχω μονο gestures; Ακολούθησα έναν οδηγό αλλά δεν μπόρεσα να το κάνω.

Edited by kostasb13

Μια χαρά είναι η μπαταρία και μετά το update

Ρε παιδιά πως κάνω disable το navbar για να έχω μονο gestures; Ακολούθησα έναν οδηγό αλλά δεν μπόρεσα να το κάνω.

Προσωπικά χρησιμοποιώ το Navigation Gestures και είμαι ευχαριστημένος.

Έχει έτοιμες ρυθμίσεις ώστε να αν το γυρίσεις σε "Split pill" όπως το ονομάζει η εφαρμογή, να έχεις το αποτέλεσμα που πρόκειται να βάλει η Samsung στο Android Pie.

Video

Tapatalked using my galaxy S9

Και σε εμένα τα ίδια, δεν έρχονται ειδοποιήσεις όταν είμαι με data ανοικτά.

Μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι δεν μου ερχονται ειδοποιησεις μετα απο καποιο χρονο που η συσκευη παραμενει με σβηστη οθονη;

Δεν εχω ενεργοποιημενη εξοικονομηση δεδομενων, εχω ρυθμισει το WiFi παντα ενεργο κατα την κατασταση αδρανειας, εχω βαλει τις εφαρμογες που με ενδιαφερουν στην λιστα "Εφαρμογες χωρις παρακολουθηση" απο τις ρυθμισεις μπαταριας. Τελος εχω απενεργοποιησει απο καθε εφαρμογη ξεχωριστα την "βελιστοποιηση χρησης μπαταριας" και εχω ενεργοποιημενο το "να επιτρεπεται δραστηριοτητα στο παρασκηνιο".

Τιποτα, μολις σβησει η οθονη και μετα απο καποιο διαστημα νεκρωνουν ολα, μολις πατησω το κουμπακι και αναψει η οθονη, σκανε ολες μαζι μαζεμενες. Ας μου πει καποιος κατι γιατι εχω εκνευριστει παρα πολυ με το κωλοτηλεφωνο.

Και σε εμένα τα ίδια, δεν έρχονται ειδοποιήσεις όταν είμαι με data ανοικτά.
Δεν αντιμετωπίζω τέτοιο πρόβλημα, ούτε με χρήση WiFi, ούτε με data.

Tapatalked using my galaxy S9

Παιδια, εμενα μου ερχονται κανονικα οι ειδοποιησεις οταν χρησιμοποιω το τηλεφωνο.

Το προβλημα μου ειναι οτι οταν αφησω την συσκευη για πανω απο ενα χρονικο διαστημα με σβηστη οθονη (κατασταση αδρανειας ισως; ), τοτε σταματανε να ερχονται οι ειδοποιησεις. Την στιγμη που θα πατησω απλα το κουμπι και θα ενεργοποιηθει η οθονη, σκανε ολες μαζι. Εχω πειραξει καθε πιθανη και απιθανη ρυθμιση των εφαρμογων (γραφω πιο αναλυτικα μερικα μηνυματα πιο πισω).

Πριν απο λιγο π.χ, εχω το κινητο σβηστο για αρκετη ωρα και σκαει μια ειδοποιηση και βλεπω οτι ειναι με 20 λεπτα καθυστερηση, ε τι να το κανω;

Εντάξει , η γκαντεμιά μου με το κινητό συνεχίζεται …

προχθές το παρέλαβα από smartec μετά από αλλαγή οθόνης, γιατί είχε dead zone σε μέρος της , και χθές βλέποντας λίγο ποιο προσεκτικά την οθόνη , βλέπω ένα stuck red pixel , όπως έμαθα ότι είναι η περίπτωσή του , μετά από σχετική αναζήτηση στον γουγκλη.

Άντε ξανά τηλέφωνο smartec , και μου είπαν να τους το στείλω πάλι για να το φτιάξουν.

Το κινητό αγορασμένο 30/7 από mediamarkt, και μέσα σε 1,5 μήνα έχει κάνει Λαμία-Αθήνα σαν Παγκράτι-Κολιάτσου με τα πέρα δώθε για επισκευές...

Υπάρχει περίπτωση , λέτε, να απαιτήσω από αντιπροσωπεία ή mediamarkt ή smartec , αλλαγή κινητού ;

προχθές το παρέλαβα από smartec μετά από αλλαγή οθόνης, γιατί είχε dead zone σε μέρος της , και χθές βλέποντας λίγο ποιο προσεκτικά την οθόνη , βλέπω ένα stuck red pixel , όπως έμαθα ότι είναι η περίπτωσή του , μετά από σχετική αναζήτηση στον γουγκλη.

Άντε ξανά τηλέφωνο smartec , και μου είπαν να τους το στείλω πάλι για να το φτιάξουν.

Το κινητό αγορασμένο 30/7 από mediamarkt, και μέσα σε 1,5 μήνα έχει κάνει Λαμία-Αθήνα σαν Παγκράτι-Κολιάτσου με τα πέρα δώθε για επισκευές...

Υπάρχει περίπτωση , λέτε, να απαιτήσω από αντιπροσωπεία ή mediamarkt ή smartec , αλλαγή κινητού ;

θα μπορουσες αλλα δυσκολο απο τη στιγμη που ειναι ανταλλακτικο. δεν ειναι προβλημα οπως αυτα που δεν εντοπιζονται κατα καιρους, πχ χανεται το σημα και σου αλλαζουν τα παντα και συνεχιζει..αυτο ετυχε. Αν και θεωρω οτι σου αφησαν ιδια οθονη και αλλαξαν digitizer, εκτος αν πηγαινουν πακετο αυτα. απο εκει και περα, μαλλον εισαι γκαντεμης

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

θα μπορουσες αλλα δυσκολο απο τη στιγμη που ειναι ανταλλακτικο. δεν ειναι προβλημα οπως αυτα που δεν εντοπιζονται κατα καιρους, πχ χανεται το σημα και σου αλλαζουν τα παντα και συνεχιζει..αυτο ετυχε. Αν και θεωρω οτι σου αφησαν ιδια οθονη και αλλαξαν digitizer, εκτος αν πηγαινουν πακετο αυτα. απο εκει και περα, μαλλον εισαι γκαντεμης
Πακετο πανε αυτα Νικο. Ειναι ενα ανταλλακτικο.

Κανονικα το σερβις μετα την αλλαγη (ή καλυτερα πριν την αλλαγη ) της οθονης θα επρεπε να την τσεκαρει για να μην ταλαιπωρειται ο ανθρωπος

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Πακετο πανε αυτα Νικο. Ειναι ενα ανταλλακτικο.

Κανονικα το σερβις μετα την αλλαγη (ή καλυτερα πριν την αλλαγη ) της οθονης θα επρεπε να την τσεκαρει για να μην ταλαιπωρειται ο ανθρωπος

Μου θύμισε περιστατικό προ 5ετιας με Xperia S όπου το πήγα για κιτρίνιλα σε ένα σημείο της οθόνης και μου κάνανε αντικατάσταση οθόνης που όμως είχε καμένο Pixel.

Εννοείται τους το παρέδωσα και στην τριτη αλλαγή οθόνης ήταν όλα άψογα διότι και στην δεύτερη αλλαγή πάλι είχε 1 καμένο Pixel :lol:

Δεν ήταν DOA η συσκευή αλλιώς θα έπαιρνε πόδι κατευθείαν κατάστημα αγοράς προς αντικατάσταση.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Καλησπέρα στην παρέα .

Κάτοχος πλέον και εγώ της συσκευής , αλλαγή απο το Samsung S8 το οποίο θα δοθεί σύντομα σε συνάδελφο..

Να ευχαριστήσω και εγώ με την σειρά μου θερμά τον φίλο @ Constantinos_G7 για την ενημέρωση της μειωμένης τιμής στο συγκεκριμένο κατάστημα .

Θα τα λέμε πλέον ( όταν υπάρχει χρόνος ) εδώ..

Καλή συνέχεια σε όλους

Καλημερα! Να 'σαι καλα! Ευτυχώς την προλάβαμε την προσφορά... Θήκη πήρα την αυθεντική σιλικόνης σε μαύρο και είναι αρκετά καλή. Μπροστά έβαλα panzer glass... Ελπίζω να μην έχω πρόβλημα!

Οι πρώτες εντυπώσεις αρκετά θετικές, με εξαιρεση την μπαταρία. Δεν έχω καταλήξει ακόμα πόσο κακή είναι. Το 3ωρο το πιάνω εύκολα sot, αλλά προφανώς θα ήθελα παραπάνω. Βέβαια το κινητο είναι αρκετές ώρες στην αναμονή γενικά με AOD ενεργό, οπότε πιστεύω οφείλεται και εκεί. Επίσης 4G μόνιμα ενεργό και από το απόγευμα wifi. Μου βγάζει τη μέρα αλλά λόγω φόρτου εργασίας δεν το εχω ζορίσει αρκετά μέσα στη μέρα για να δω αν όντως με καλύπτει. Δε ξέρω πως σας φαίνεται? Επίσης, ποιες από τις στοκ εφαρμογές έχετε αντικαταστήσει και με τι?

Μου θύμισε περιστατικό προ 5ετιας με Xperia S όπου το πήγα για κιτρίνιλα σε ένα σημείο της οθόνης και μου κάνανε αντικατάσταση οθόνης που όμως είχε καμένο Pixel.

Εννοείται τους το παρέδωσα και στην τριτη αλλαγή οθόνης ήταν όλα άψογα διότι και στην δεύτερη αλλαγή πάλι είχε 1 καμένο Pixel :lol:

Δεν ήταν DOA η συσκευή αλλιώς θα έπαιρνε πόδι κατευθείαν κατάστημα αγοράς προς αντικατάσταση.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

A ρε Άλεξ, με πήγες πολλά χρόνια πίσω! Την θυμάμαι την περίπτωση σου όταν τα λέγαμε στα φόρα της Sony που ήσουν fanboy.:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΟΚ, ευχαριστώ παιδιά για τα σχόλιά σας,

οπότε αντικατάσταση κινητού την ξεχνάω , το στέλνω πάλι smartec , για 3η αλλαγή οθόνης λοιπόν.

Ωραία ξεκίνησα με το s9+ ...:(

• The title was changed to Samsung Galaxy S9+