anegefalos Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 παιδια από εγγυηση τι ισχυει?αν το παρω από σκρουτζ μονοκαρτο η δικαρτο θα εχω επισημη εγγυηση από Samsung?μιλαω για το απλο όχι το plus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Στείλε σμσ ενεργοποίησης. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είχα στείλει, αλλά ήθελε επανεκκίνηση για να εφαρμοστεί η αλλαγή. Όλα καλά πλέον. Άλλη ποιότητα κλήσης με το WIFI call/VoLTE εκπληκτικός ήχος. Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Εμένα στις ρυθμίσεις είναι έτσι. Σημαίνει ότι είναι ενεργοποιημένο το VOLTE και λειτουργεί κανονικά? Εάν θέλω να το απενεργοποιήσω τι κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Στείλε WIFICALL στο 1333 και περίμενε μήνυμα ότι ενεργοποιήθηκε, μετά κάνεις επανεκκίνηση και θα μπορείς να το ενεργοποιείς/ απενεργοποιείς Προϋπόθεση να έχει κάρτα κόσμοτε και δικό της firmware. Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaliptos_haris Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Παιδια στο s9+ εχει επιλογη να γραψεις οτι δειχνει η οθονη σε βιντεο; είχε το p10 plus κ εδω δεν το βρισκω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Στείλε WIFICALL στο 1333 και περίμενε μήνυμα ότι ενεργοποιήθηκε, μετά κάνεις επανεκκίνηση και θα μπορείς να το ενεργοποιείς/ απενεργοποιείς Προϋπόθεση να έχει κάρτα κόσμοτε και δικό της firmware.Μα το WiFi calling είναι ενεργοποιημένο σε εμένα. Εσύ μπορείς να απενεργοποιήσει το VOLTE? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 (edited) Μαζί ενεργοποιούνται. Εσένα δεν είναι ενεργοποιημένο καθώς δεν εμφανίζεται το σήμα του wifi/τηλεφώνου δίπλα από το σήμα του wifi. Ναι μπορώ να το απενεργοποιήσω. https://imgur.com/a/aaxx7Q7 Edited June 24, 2018 by ros100 Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Μαζί ενεργοποιούνται. Εσένα δεν είναι ενεργοποιημένο καθώς δεν εμφανίζεται το σήμα του wifi/τηλεφώνου δίπλα από το σήμα του wifi. Ναι μπορώ να το απενεργοποιήσω. https://imgur.com/a/aaxx7Q7Πώς δεν είναι ενεργοποιημένο? Αφού και τα 2 στο on είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Θελει ενεργοποιηση και απο κοσμοτε Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Είχατε δίκιο τελικά παιδιά. Θέλει και δεύτερο SMS να στείλεις WIFICALLINGΝΑΙ για να ενεργοποιηθεί τελικά η υπηρεσία. Αυτό μάλλον δεν το είχα στείλει ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Είχατε δίκιο τελικά παιδιά. Θέλει και δεύτερο SMS να στείλεις WIFICALLINGΝΑΙ για να ενεργοποιηθεί τελικά η υπηρεσία. Αυτό μάλλον δεν το είχα στείλει ποτέ.Ποιο ακριβώς είναι το μήνυμα που πρέπει να στείλεις; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Ποιο ακριβώς είναι το μήνυμα που πρέπει να στείλεις; Sent from my SM-G935F using TapatalkΤην πρώτη φορά έστειλα WIFICALLING και με ενημερωσε ότι δεν θα παίζει το SMS σε εταιρικά τετραψήφια και εάν συμφωνώ να στείλω στο 1333 WIFICALLINGΝΑΙ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν είναι αυτός ο φορτιστής μας. http://ip-store.gr/Original-Samsung-Fast-Charge-antaptoras-fortisis-2A-EP-TA20EBE-mavro-Bulk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν είναι αυτός ο φορτιστής μας. http://ip-store.gr/Original-Samsung-Fast-Charge-antaptoras-fortisis-2A-EP-TA20EBE-mavro-Bulk Καλημέρα. Ναι, αυτός είναι. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Καπου ειχε παρει το ματι μου κι εναν θεωριτικα πιο γρηγορο φορτιστη, α αυτον λεω http://ip-store.gr/aksesouar-kiniton/fortistes/Original-Samsung-Fast-Charge-antaptoras-fortisis-2-1A-EP-TA300CWEGWW-kalodio-USB-Type-C-1-5m-lefko-Blister?mfp=43-kataskeyast-s-fortist%5BSamsung%5D Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Καλώς σας βρήκα από S7 edge. Τί οθοναρα είναι αυτή ρε παίδες; Αν και εδώ ενδοιασμούς για μπαταρία, από αυτά που διάβαζα εδώ, ελπίζω να βγάζω τη μέρα... Το S7 edge , πήγε στη γυναίκα. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τη βοήθεια για το φορτιστή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Καλησπέρα ξέρει κάποιος ποια είναι η χαμηλότερη τιμη που μπορεί να αγοράσει κάποιος την εν λογω συσκευή από τις μεγάλες γνωστές αλυσίδες ;; Ξέρω για το δώρο ΦΠΑ που παίζει ... Τι γίνεται όμως αν θέλει κάποιος να κόψει και τιμολόγιο ;; Πάει πιο κάτω η τιμή ;;; Ρωτάω γιατί ενα φιλος μου λέει ότι από την στιγμή που σου κάνουν δώρο το φπα Δεν παίζει τιμολόγιο ... Έχει πάρει καποιος το s9 plus με τιμή κάτω των 700 ευρώ ;;; Ευχαριστω προκαταβολικά !!! Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Καλησπέρα ξέρει κάποιος ποια είναι η χαμηλότερη τιμη που μπορεί να αγοράσει κάποιος την εν λογω συσκευή από τις μεγάλες γνωστές αλυσίδες ;; Ξέρω για το δώρο ΦΠΑ που παίζει ... Τι γίνεται όμως αν θέλει κάποιος να κόψει και τιμολόγιο ;; Πάει πιο κάτω η τιμή ;;; Ρωτάω γιατί ενα φιλος μου λέει ότι από την στιγμή που σου κάνουν δώρο το φπα Δεν παίζει τιμολόγιο ... Έχει πάρει καποιος το s9 plus με τιμή κάτω των 700 ευρώ ;;; Ευχαριστω προκαταβολικά !!! Παίζει κανονικά το τιμολόγιο. Αυτό με το δώρο τον ΦΠΑ είναι λίγο μούφα. Δεν μπορεί να πωλείται κάτι χωρις ΦΠΑ, μια έκπτωση είναι τις τάξης του 24%. Από κωτσο Εγώ το πήρα 631€. Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaliptos_haris Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Εγω το ειχα παρει 669 ευρω.. Το ΦΠΑ το ειχα απαλλαγη λογω ελευθερου επαγγέλματος... Κ κόπηκε κανονικά τιμολογιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Παίζει κανονικά το τιμολόγιο. Αυτό με το δώρο τον ΦΠΑ είναι λίγο μούφα. Δεν μπορεί να πωλείται κάτι χωρις ΦΠΑ, μια έκπτωση είναι τις τάξης του 24%. Από κωτσο Εγώ το πήρα 631€. και εγω το ιδιο. -20% επι της τιμης και μειον το φπα στα 631. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinlanden Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Αρκετοι μου εχουν αναφερει οταν με καλουν οτι δεν ακουνε τον ηχο οτι χτυπαει και ξαφνικα ακουνε εμενα να απανταω. Χτυπαει κανονικα η συσκευη. Δεν μου το εχει πει ενας δυο αλλα αρκετοι, ξερει κανεις τιποτα περι αυτου, σας εχει τυχει; Ειναι θεμα δικτυου; (γιατι ομως να ειναι θεμα δικτυου μονο σε εμενα) Cosmote αν εχει σημασια, ειναι θεμα συσκευης καποιο bug δε ξερω τι, ειναι θεμα sim τι να ειναι; Έχοντας απενεργοποιήσει το VOLTE εδω και 2-3 ημέρες παρατήρησα πως δεν μου έχει αναφέρει ξανά κάνεις το συγκεκριμένο "πρόβλημα" και ακούγετε κανονικά ο ήχος. Παράθεση Ντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Δουλεύει κανείς το κινητό του με 2 σιμ και κάρτα μνήμης ταυτόχρονα; Μετά την τελευταία αναβάθμιση που ξεκίνησε από Γερμανία... Απλά τα ξεχνάμε! Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zots Δημ. June 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 Κάποιος που ήρθε από mate 10 υπάρχει...... Να μου πει διάφορες γιατί σκέφτομαι την αλλαγή....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. June 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 Δουλεύει κάνεις την εφαρμογή της εθνικής, ibank, γιατί ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει... Δέχεται το δακτυλικο αλλά μένει στην επόμενη οθόνη και δεν προχωράει να μπει στην εφαρμογή Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts