eddiedimitris Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Αν καποιος παιδια παρει τη γνησια σιλικονης να μας πει αν ειναι παρομοια με τη γνησια της Apple Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. March 7, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Δεν δίνουν κανένα δωράκι τελικά με την αγορά, ε; Με γεια! Ευχαριστώ. Όχι τίποτα... Κρίμα γιατί σε άλλες χώρες έδιναν Gear, επιταγές κ.ά... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Και εγώ παρέλαβα. Dual sim. Σε λίγο το ανοίγω. Περιμένω και θήκη σιλικόνης Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis159 Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Trade in παλιάς συσκευής έχει κάνει κανένας να μας πει εντυπώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 (edited) http://i64.tinypic.com/noyiom.jpg Σε coral blue Dual sim Κοτσοβολος Edited March 8, 2018 by john74 Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Καλορίζικο σε όσους παρέλαβαν. Τελικά η παραλαβή από κατάστημα εμενα είναι αύριο. Δεν ξέρω γιατί .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Και ένα πρόχειρο unboxing σήμερα Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rolexakias Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Καλορίζικο μάγκες και καλοδούλευτο!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Και εγώ σήμερα unboxing το εχω στα χέρια μου σφραγισμένο μιας και είμαι ακόμα δουλειά.... Λεπτομέρειες αύριο με συγκριτικες φωτογραφίες με Mate 10 και Note 8 Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Και εγώ σήμερα unboxing το εχω στα χέρια μου σφραγισμένο μιας και είμαι ακόμα δουλειά.... Λεπτομέρειες αύριο με συγκριτικες φωτογραφίες με Mate 10 και Note 8 Ωραίος Δώσε πράγμα στο λαό γιατί δεν έχω άλλο καλο κινητό για να κάνω σύγκριση τώρα Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Το είδα αρκετά στο mall Απ τη μια με εξιτάρει η αλλαγή μου άρεσαν και τα ηχεία απ την άλλη φοβάμαι μη μου λείψει το note...Το πιο ώριμο είναι να περιμένω το note 9 αλλά δεν είμαι ώριμος :lol: Φιλε doganos περιμένω κριτική για τη γνήσια σιλικόνης...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artant Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Και εγώ σήμερα unboxing το εχω στα χέρια μου σφραγισμένο μιας και είμαι ακόμα δουλειά.... Λεπτομέρειες αύριο με συγκριτικες φωτογραφίες με Mate 10 και Note 8Aν και εκτός θέματος, θα μπορούσες να μας πεις πόσο καλά στέκεται το note 8 σε σχέση με το s9+? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Το note8 δεν αλλάζει παιδιά....Όποιος θέλει πενάκι και είναι φάν της σειράς note δεν πουλάει για να πάει σε σειρά S. Εκτός και αν είναι "περαστικός" από το note8..! Όποιος θέλει και μπορεί να πάρει το s9+ το παίρνει ώς δεύτερη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 με αυτο το κολπο που δινεις το παλιο σου κινητο και παιρνεις εκπτωση τι παιζει? δεν πιστευω να στο κρατανε για καμια μερα και να το παιρνεις μετα. θα παω αυριο να δωσω μια συσκευη για να παρω το σ9+. μακαρι να μη φαω κανενα ακυρο και φυγω χωρις κινητο απο το καταστημα. το coral blue θα με περιμενει αυριο το πρωι για να το παραλαβω :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Έλαβα κι εγώ το κλασσικό mail. Ωστόσο δε ξέρω πότε θα παραλάβω εδώ επαρχία στο Public. Οι εργαζόμενοι δεν είχαν ιδέα πάντως. Στην παραγγελία λέει "Σε αναμονή από προμηθευτή, (Εκτιμώμενη ημ/νία: 12/03/2018)". Αμφιταλαντεύομαι ποιο να γυρίσω από τα S8 και S8+. Μάλλον το μικρό θα επιστρέψω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Έλαβα κι εγώ το κλασσικό mail. Ωστόσο δε ξέρω πότε θα παραλάβω εδώ επαρχία στο Public. Οι εργαζόμενοι δεν είχαν ιδέα πάντως. Στην παραγγελία λέει "Σε αναμονή από προμηθευτή, (Εκτιμώμενη ημ/νία: 12/03/2018)". Αμφιταλαντεύομαι ποιο να γυρίσω από τα S8 και S8+. Μάλλον το μικρό θα επιστρέψω. Η διαδικασία επιστροφής της παλιάς συσκευής στα public γίνεται την ίδια μέρα που θα αφιχθεί η νέα συσκευή στο κατάστημα για να δοθεί η έκπτωση; ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και εγώ σήμερα unboxing το εχω στα χέρια μου σφραγισμένο μιας και είμαι ακόμα δουλειά.... Λεπτομέρειες αύριο με συγκριτικες φωτογραφίες με Mate 10 και Note 8 Κώστα και στα υπόλοιπα παιδιά καλορίζικο. Αναμένουμε εντυπώσεις αναλυτικές από φώτο και λοιπές λειτουργίες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Και επίσης αν γνωρίζει κάποιος, τι ζητάνε από την παλιά συσκευή.ακουστικα φορτιστή τα θέλουν πίσω; Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Η διαδικασία επιστροφής της παλιάς συσκευής στα public γίνεται την ίδια μέρα που θα αφιχθεί η νέα συσκευή στο κατάστημα για να δοθεί η έκπτωση; Ναι, τουλάχιστον έτσι μου έχουν πει εμένα. Τη μέρα που θα παραλάβω το s9 τους επιστρέφω τη συσκευή μου (η οποία δεν πρέπει να είναι σπασμένη) και χρειάζεται να έχω μαζί μου μόνο ταυτότητα (τα παρελκόμενα του κινητού όχι απαραίτητα). ----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και επίσης αν γνωρίζει κάποιος, τι ζητάνε από την παλιά συσκευή.ακουστικα φορτιστή τα θέλουν πίσω; Οχι (έτσι μου είπαν στα public και στο πλαίσιο) Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Μόνο μπλε μοβ και μαύρο θα κυκλοφορήσει; Είδα φωτογραφίες και με άλλα χρώματα,αλλά στην σελίδα της Samsung είχε μόνο μπλε μοβ μαύρο. Μιλάω πάντα για Ευρώπη. Είδε κανείς το μπλε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Από επαρχία, μου ήρθε email για παραλαβή (s8+) από Public μάλλον Παρασκευή, να τους πάω πίσω τα παρελκόμενα ή όχι παίδες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Από επαρχία, μου ήρθε email για παραλαβή (s8+) από Public μάλλον Παρασκευή, να τους πάω πίσω τα παρελκόμενα ή όχι παίδες? Εννοείς S9+ μάλλον. 'Όχι να μ τα πας τα παρελκόμενα αν δε στα ζήτησαν και νομίζω 99% δε τα ζητούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Εννοείς S9+ μάλλον. 'Όχι να μ τα πας τα παρελκόμενα αν δε στα ζήτησαν και νομίζω 99% δε τα ζητούν. Πω πω τι λάθος έκανααααα, ναι s9+ εννοούσα, αλλά δεν μου είπαν κάτι για να επιστρέψω εγώ θεώρησα ότι πρέπει να τα δώσω, πουουου να το ρωτήσω guy's? (Χαζοί είναι να μου πούνε να μην τα γυρίσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Εχει δει κανείς το Blue Coral από κοντά για να πει τι παίζει; Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Μέχρι πότε θα ισχύει η ανταλλαγή με s8 plus κτλ; καλό Ναμη γυρνάς παρελκόμενα καβαντζα δεύτερος φορτιστής... Εμένα δυστυχώς μου έβγαλαν θέμα τα ακουστικά στο s8 plus θέλει πολύ κούνημα το καλώδιο στην βάση απτό βύσμα για να παίξει κ. Το δεύτερο ακουστικό. Κακώς δεν δίνουν τίποτα δώρο όταν δίνεις ένα σκασμό λεφτά... Αντε έχουν δικαρτα μας φάγατε τόσες μέρες πώς δεν θα είναι δικαρτα... Με υγεία να τα χαρείτε όλοι περιμένουμε συγκριτικά μάγκες Είστε καλό παρέακι στη δουλειά νύχτα Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Πω πω τι λάθος έκανααααα, ναι s9+ εννοούσα, αλλά δεν μου είπαν κάτι για να επιστρέψω εγώ θεώρησα ότι πρέπει να τα δώσω, πουουου να το ρωτήσω guy's? (Χαζοί είναι να μου πούνε να μην τα γυρίσω? Να ρωτήσεις κάποιον που γνωρίζεις και έκανε την << ανταλλαγή >>. Αν πάλι δε ξέρεις ή δε μάθεις από κανένα, τότε εγώ στη θέση σου θα το πήγαινα χωρίς τα παρελκόμενα και αν μου έλεγαν τίποτα για αυτά , θα τους έκανα και θέμα ότι με ταλαιπωρούν γιατί δε μου είπαν τίποτα από την αρχή και πως αυτό θα είναι μάλλον και λόγος για να αναιρέσω την αγορά μου......λέμε τώρα. Το πιο πιθανό έως σίγουρο πάντως, είναι να μη τα ζητήσουν και εννοείτε πως δε τα πας από μόνος σου, διότι θα τα πάρει κανένα << τσακαλάκι >> από εκεί. Ειδικά τα ακουστικά, αποκλείετε να τα θέλουν πίσω και για λόγους υγιεινής. Εδώ πας να αγοράσεις καινούργια πανάκριβα και ζητάς δοκιμή και σου λένε ότι σε αυτά τα ακουστικά ( τα in ear ) δε γίνεται για το λόγο που σου είπα. Χρησιμοποίησε λοιπόν τα παραπάνω επιχειρήματα που σου είπα, αν σου χρειαστούν που δε νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts