Jump to content

Samsung Galaxy S9+

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απο κωτσοβολο εχει αποσταλλει γραφει το κινητο :)

Με πήραν τηλ Πέμπτη απόγευμα παραλαβή από το κατάστημα.

Εμένα μου έστειλαν παραστατικό στο mail και υπάρχει και το IMEI της συσκευής και σαν ημερομηνία η αυριανή. Λέτε έχουμε αφίξεις αύριο;

Και Πλαίσιο που μίλησα μαζί τους τις προάλλες

Mπήκε η πρώτη αγγελία εδώ στο buy and sell αγορά από Γερμανό χθεσινο παρακαλώ...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=465086

Λιγο ασχετο αλλα γιατι το παρακατω...

Λυπούμαστε!

Μήνυμα Συστήματος

Λυπούμαστε, tiger1.

Δεν έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στη συγκεκριμένη σελίδα... :blink::cry::mad::blink::ninja:

Επισης εψαξα στο νετ καποιο συγκριτικο καμερας s9 plus vs s8 plus αλλα δεν βρικα κατι καλο ακομη, αν υπαρχει κατι ας δωθει στο τοπικ.

Edited by tiger1

Λιγο ασχετο αλλα γιατι το παρακατω...

Λυπούμαστε!

Μήνυμα Συστήματος

Λυπούμαστε, tiger1.

Δεν έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στη συγκεκριμένη σελίδα... :blink::cry::mad::blink::ninja:

Λόγου μικρού αριθμού ποστ, δεν έχεις ακόμη πρόσβαση στις αγγελίες του φόρουμ!

Εγω παρέλαβα σήμερα απο PUBLIC... την alcadara θήκη φυσικά όχι την συσκευη.... Χαχα ψαρωσατε λίγο εεε?

Τελικά αφησα τον ενθουσιασμό και ακύρωσα όλες τις προ παραγγελίες... Θα παραλάβω day one την Πέμπτη από φίλο σε λίγο καλύτερη τιμή.

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Εγω παρέλαβα σήμερα απο PUBLIC... την alcadara θήκη φυσικά όχι την συσκευη.... Χαχα ψαρωσατε λίγο εεε?

Τελικά αφησα τον ενθουσιασμό και ακύρωσα όλες τις προ παραγγελίες... Θα παραλάβω day one την Πέμπτη από φίλο σε λίγο καλύτερη τιμή.

Κωστή και εγώ παρέλαβα την alcantara και την dome και περιμένω μέχρι την πέμπτη που θα παραλάβω από πλαισιο για να δούμε.

Κωστή και εγώ παρέλαβα την alcantara και την dome και περιμένω μέχρι την πέμπτη που θα παραλάβω από πλαισιο για να δούμε.

Αντε με το καλό να μας έρθουν.... Και το πιο κουλό απ όλα... Το Note 8 που το έδωσα πριν 15 μέρες εβγαλε πρόβλημα στην οθόνη στο κατω μέρος μεταξύ του μαύρου bazels και το ξεκίνημα της φωτεινής οθόνης υπάρχει κάτι σαν κόλλα εσωτερικά χωρίς να έχει κάποιο τσαμπουκά η συσκευή δεν έπεσε ποτέ... Δεννεχω ξανά δει κάτι παρόμοιο ούτε η samsung που το πήγε...Στεναχωρηθηκα λιηο για το παλικάρι...εννοείται αλλαγή οθόνης κτλ.

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Ο ηχος ειναι φοβερος παντως. Η συσκευη που ακουσα ειχε demo βιντεακια και τα εβαλε το παλικαρι να παιξουν και εχει τρελη διαφορα με οτι εχω ακουσει ως τωρα.
Samsung S21 Ultra

Μου έστειλε tracking number ο Κοτσόβολος. Έχει φύγει από εκεί ήδη και αύριο θα το έχω στα χέρια μου... Άντε να δούμε!!!

Ελπίζω να μην έχουμε προβλήματα!

Μου έστειλε tracking number ο Κοτσόβολος. Έχει φύγει από εκεί ήδη και αύριο θα το έχω στα χέρια μου... Άντε να δούμε!!!

Ελπίζω να μην έχουμε προβλήματα!

και σε εμενα τα ιδια. με ποια κουριερ σου ερχεται;

Samsung S21 Ultra

και σε εμενα τα ιδια. με ποια κουριερ σου ερχεται;

Γενική ταχυδρομική. Βέβαια δεν ξέρω αν θα μου το φέρουν σπίτι λόγω μεγάλου χρηματικού ποσού σε μετρητά.

Γενική ταχυδρομική. Βέβαια δεν ξέρω αν θα μου το φέρουν σπίτι λόγω μεγάλου χρηματικού ποσού σε μετρητά.

Αλλη μπουρδα?

Αφήστε τα τώρα αυτά....Ολοι Πέμπτη θα παραλάβουμε...Εχω ένα μπάρμπα στέλεχος στη γενική ταχυδρομική και του είπα να μη σας παραδώσουν αύριο σε κανένα...χαχαχχαααα...Πεμπτη απόγευμα του είπα να σας τα στείλει να έχω παραλάβει εγώ πρώτα το πρωί.. Χεχεχε

Αλλη μπουρδα?

Ότι μου είπαν στο τηλ. κέντρο του Κοτσόβολου... :lol:

μετρητα μέχρι 500€...

Αν είναι τιμολόγιο ισχύει αυτό. Προφανώς κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή γιαυτό είπαν ότι μπορεί να χρειαστεί κάρτα.

Λιανική μέχρι 1500 δε θες κάρτα, από εκεί και πάνω μόνο τραπεζικά.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Αν είναι τιμολόγιο ισχύει αυτό. Προφανώς κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή γιαυτό είπαν ότι μπορεί να χρειαστεί κάρτα.

Λιανική μέχρι 1500 δε θες κάρτα, από εκεί και πάνω μόνο τραπεζικά.

Νομίζω ότι έχει αλλάξει....οι courier δεν παραδίδουν με αντικαταβολή μετρητά πάνω από 500€ ανεξάρτητα τιμολογίου...

Πριν 3 μήνες που έδωσα το s8+ στην αντικαταβολή (550€) είχα θέμα...

http://www.cnn.gr/oikonomia/story/82404/kampana-100-eyro-gia-osoys-plironoyn-me-metrita-agores-ano-ton-500-eyro

https://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/32880

Edited by anergos13

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Είχα εχθές την ευκαιρία να δω τη συσκευή στα Public Γλυφάδα με την άνεση μου κανα 10λεπτο χωρίς να έχω κανέναν πάνω η γύρω από το κεφάλι μου λόγο της ώρας που πηγα(12 η ώρα):p

Στα πολύ θετικά σε σχέση με προηγούμενη της σειράς ο stereo ήχο.

Μου φάνηκε εξαιρετικός έβαλα 2-3 τραγούδια σε YouTube και ήταν απόλαυση.

Στα θετικά εξίσου το Mat φινίρισμα περιμετρικά στο μέταλλο επιτέλους έφυγε το τραγικό glossy-καθρέφτη φινίρισμα.

Επίσης το AOD μεγαλύτερο πλούτο σε customization.

Κατά τα άλλα δεν μου έκανε κάτι άλλο εντύπωση μάλλον αδιάφορο σε θέμα form factor.

Από s6 edge σε s7 edge και s8 plus είχα μεγαλύτερη κάψα για απόκτηση εδώ όμως δεν μου έδωσε την ίδια αίσθηση.

Οθόνη κλασικά Sammy σε υψηλά επίπεδα ίσως το λευκό μισό κλικ καλύτερο από s8 plus που είχα ένα εξάμηνο.

Πάμε τώρα στα αρνητικά κλασικά Sammy τιγκα στο bloatware και το ακόμα αρνητικότερο ούτε 1 εφαρμογή δεν σε αφήνει να αφαιρέσεις.

Μάλιστα τα MS app και το stock mail ούτε καν απενεργοποίηση(σε S8 μπορούσα τουλάχιστον αυτό μιας και χρήση δεν κάνω των παραπάνω)

Τραγική η Sammy.

Επίσης κάκιστη εντύπωση μου έδωσε το τεράστιο μέγεθος της navigation bar(ελπιζω βγει κανα overly για μείωση στο μισό)

Είναι σαν να είχα από 6.2 στην ουσία 5.8 ωφέλιμη οθόνη.

Δεν μου άρεσε από την αρχή η προσέγγιση της Sammy στην απόκρυψη της navigation bar ποσο μάλλον τώρα που πρέπει να πατάς 2 φορές στην τελιτσα.

Έπρεπε με ένα απλό swipe down να γίνεται.

Γενικά όσο ευχαριστημενος με άφησε σε επίπεδο hardware,ντιζάιν (ανέκαθεν fan ήμουν του edge form factor από s6 edge) αλλο τοσο με απογοήτευσε σε επίπεδο software υλοποίηση κυρίως η στασιμότητα στο να σου δώσει παραπάνω επιλογές συν βέβαια το bloatware που είναι στα ουράνια.

Θεωρώ απαραίτητο να μπει gesture navigation system όπως και εμπλουτισμό σε gestures γενικότερα,η navigation bar πλέον μου είναι ξένο σώμα να κάθομαι να πατάω soft κουμπιά πέρα από την έλλειψη σε customization αυτής(πχ σε LG η HTC πέρα από απόκρυψη και αλλαγή θέσης των touch button σου δίνει επιλογή να κατεβάζεις κουρτίνα η να τραβάς screenshoot σε Sammy πολύ λίγες επιλογές)

Και φυσικά σε επιλογή χρωμάτων περιορίζονται σε κάτι αποχρώσεις του μπεζ η ροζ και όχι στον πλούτο όπως όταν πρωτοκυκλοφόρησε σε s8 plus που μετέπειτα αφαίρεσε με update.

Γενικά στο τέλος περισσότερο ξινό πικρή γεύση μου άφησε βγαίνοντας από το κατάστημα παρά γλυκιά.

Γενικά η Sammy αν δεν αλλάξει κατεύθυνση σε επίπεδο software να σου δώσει παραπάνω επιλογές και να ελαφρύνει το λογισμικό δύσκολα θα επιστρέψω.

ΥΓ:τα skin που αναμένω από dbrand σε πώληση θα μπουν απευθείας μου φαίνεται :lol:

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Είχα εχθές την ευκαιρία να δω τη συσκευή στα Public Γλυφάδα με την άνεση μου κανα 10λεπτο χωρίς να έχω κανέναν πάνω η γύρω από το κεφάλι μου λόγο της ώρας που πηγα(12 η ώρα):p

Στα πολύ θετικά σε σχέση με προηγούμενη της σειράς ο stereo ήχο.

Μου φάνηκε εξαιρετικός έβαλα 2-3 τραγούδια σε YouTube και ήταν απόλαυση.

Στα θετικά εξίσου το Mat φινίρισμα περιμετρικά στο μέταλλο επιτέλους έφυγε το τραγικό glossy-καθρέφτη φινίρισμα.

Επίσης το AOD μεγαλύτερο πλούτο σε customization.

Κατά τα άλλα δεν μου έκανε κάτι άλλο εντύπωση μάλλον αδιάφορο σε θέμα form factor.

Από s6 edge σε s7 edge και s8 plus είχα μεγαλύτερη κάψα για απόκτηση εδώ όμως δεν μου έδωσε την ίδια αίσθηση.

Οθόνη κλασικά Sammy σε υψηλά επίπεδα ίσως το λευκό μισό κλικ καλύτερο από s8 plus που είχα ένα εξάμηνο.

Πάμε τώρα στα αρνητικά κλασικά Sammy τιγκα στο bloatware και το ακόμα αρνητικότερο ούτε 1 εφαρμογή δεν σε αφήνει να αφαιρέσεις.

Μάλιστα τα MS app και το stock mail ούτε καν απενεργοποίηση(σε S8 μπορούσα τουλάχιστον αυτό μιας και χρήση δεν κάνω των παραπάνω)

Τραγική η Sammy.

Επίσης κάκιστη εντύπωση μου έδωσε το τεράστιο μέγεθος της navigation bar(ελπιζω βγει κανα overly για μείωση στο μισό)

Είναι σαν να είχα από 6.2 στην ουσία 5.8 ωφέλιμη οθόνη.

Δεν μου άρεσε από την αρχή η προσέγγιση της Sammy στην απόκρυψη της navigation bar ποσο μάλλον τώρα που πρέπει να πατάς 2 φορές στην τελιτσα.

Έπρεπε με ένα απλό swipe down να γίνεται.

Γενικά όσο ευχαριστημενος με άφησε σε επίπεδο hardware,ντιζάιν (ανέκαθεν fan ήμουν του edge form factor από s6 edge) αλλο τοσο με απογοήτευσε σε επίπεδο software υλοποίηση κυρίως η στασιμότητα στο να σου δώσει παραπάνω επιλογές συν βέβαια το bloatware που είναι στα ουράνια.

Θεωρώ απαραίτητο να μπει gesture navigation system όπως και εμπλουτισμό σε gestures γενικότερα,η navigation bar πλέον μου είναι ξένο σώμα να κάθομαι να πατάω soft κουμπιά πέρα από την έλλειψη σε customization αυτής(πχ σε LG η HTC πέρα από απόκρυψη και αλλαγή θέσης των touch button σου δίνει επιλογή να κατεβάζεις κουρτίνα η να τραβάς screenshoot σε Sammy πολύ λίγες επιλογές)

Και φυσικά σε επιλογή χρωμάτων περιορίζονται σε κάτι αποχρώσεις του μπεζ η ροζ και όχι στον πλούτο όπως όταν πρωτοκυκλοφόρησε σε s8 plus που μετέπειτα αφαίρεσε με update.

Γενικά στο τέλος περισσότερο ξινό πικρή γεύση μου άφησε βγαίνοντας από το κατάστημα παρά γλυκιά.

Γενικά η Sammy αν δεν αλλάξει κατεύθυνση σε επίπεδο software να σου δώσει παραπάνω επιλογές και να ελαφρύνει το λογισμικό δύσκολα θα επιστρέψω.

ΥΓ:τα skin που αναμένω από dbrand σε πώληση θα μπουν απευθείας μου φαίνεται :lol:

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Bloatware και sammy πάνε μαζί δυστυχώς, ακόμα και με 6gb θα βρουν τρόπο να το κάνουν να έχει frame drops.. Τουλάχιστον για nav bar, αν χρησιμοποιείς nova launcher (πιστεύω οτι δεν χρησιμοποιείς stock) look and feel-> hide navigation bar και έχει αυτό ακριβώς αυτό που θες, δηλαδή με swipe να εμφανίζεται..είναι μεγαλύτερη απο s8+ ή σ8 η μπάρα;

Edited by giannisr

Bloatware και sammy πάνε μαζί δυστυχώς, ακόμα και με 6gb θα βρουν τρόπο να το κάνουν να έχει frame drops.. Τουλάχιστον για nav bar, αν χρησιμοποιείς nova launcher (πιστεύω οτι δεν χρησιμοποιείς stock) look and feel-> hide navigation bar και έχει αυτό ακριβώς αυτό που θες, δηλαδή με swipe να εμφανίζεται..είναι μεγαλύτερη απο s8+ ή σ8 η μπάρα;

αφήνω μια πιθανότητα μόνο οι συσκευές που θα πάρουμε να είναι διαφορετικές (απόδοση) από τις συσκευές που βλέπω στα καταστήματα :p

Πολύ ησυχία έπεσε.

Έχει κανένας ειδοποίηση από public? Τους πήρα να ρωτήσω και μου είπαν ότι οι προπαραγγελίες θα εκτελεστούν από 8/3 έως 16/3. Δηλαδή ενδέχεται να παραλάβουμε και την τελευταία μέρα.

Πολύ ησυχία έπεσε.

Έχει κανένας ειδοποίηση από public? Τους πήρα να ρωτήσω και μου είπαν ότι οι προπαραγγελίες θα εκτελεστούν από 8/3 έως 16/3. Δηλαδή ενδέχεται να παραλάβουμε και την τελευταία μέρα.

Εμένα μου ήρθε το εξής:

Γεια σας!

Ευχαριστούμε που μας επιλέξατε για την προ-παραγγελία του νέου Samsung Galaxy!

Έχουμε εξασφαλίσει για εσάς το ΚΙΝ ΤΗΛ SAMSUNG GALAXY S9+ BLACK νωρίτερα από την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας με εκτιμώμενη παραλαβή την Παρασκευή 9/3.

Θα ενημερωθείτε εκ νέου μόλις η παραγγελία σας xxxxxxxxxxxx είναι έτοιμη προς παραλαβή στο κατάστημα που έχετε επιλέξει.

Με εκτίμηση,

Ομάδα Customer Passion

image.jpg

image.jpg

Αφίξεις σήμερα... Από Κωτσόβολο. Τελικά είναι Dual SIM.

Πρώτες εντυπώσεις σε σχέση με το S8+ που είχα:

Ήχος απίστευτος, δεν περίμενα να έχει τόσο δυνατό ήχο!

Αρκετά ποιο σβέλτο (λόγω 6GB RAM προφανώς)

VoLTE & WiFi Calling κανονικά με COSMOTE. Υπάρχουν και οι σχετικές ρυθμίσεις.

Περισσότερες εντυπώσεις σε λίγες ώρες.

Πάντως οι εφαρμογές της Microsoft και γενικά όλη η σαβούρα γίνεται disable.

Επίσης υπάρχει και εδώ η διαρροή φωτισμού στο πλάι όπως στα S8, S8+, Note 8 & S7 Edge.

image.jpg

image.jpg

Αφίξεις σήμερα... Από Κωτσόβολο. Τελικά είναι Dual SIM.

Πρώτες εντυπώσεις σε σχέση με το S8+ που είχα:

Ήχος απίστευτος, δεν περίμενα να έχει τόσο δυνατό ήχο!

Αρκετά ποιο σβέλτο (λόγω 6GB RAM προφανώς)

VoLTE & WiFi Calling κανονικά με COSMOTE. Υπάρχουν και οι σχετικές ρυθμίσεις.

Περισσότερες εντυπώσεις σε λίγες ώρες.

Πάντως οι εφαρμογές της Microsoft και γενικά όλη η σαβούρα γίνεται disable.

Επίσης υπάρχει και εδώ η διαρροή φωτισμού στο πλάι όπως στα S8, S8+, Note 8 & S7 Edge.

Δεν δίνουν κανένα δωράκι τελικά με την αγορά, ε; Με γεια!

• The title was changed to Samsung Galaxy S9+